Video: Liverpool kaatoi Chelsean - Punaiset tappavan tehokkaita erikoistilanteissa

iltalehti 20:26 22.09

Liverpool voitti Chelsean 2-1 kahdella erikoistilannemaalilla. Katso videolta Liverpoolin upea avausmaalin Chelsea-verkkoon. Valioliiga-futis on nähtävissä Viasatin kanaville sekä Viaplaylla. Liverpool oli voittanut peräti 14 edellistä Valioliiga-otteluaan, joten se saapui Stamford Bridgelle sekä liigajohtajana että ylivoimaisena suosikkina. Viime kaudella Punaisten mestaruusjuna pysähtyi juuri vieraspeleihin isoja seuroja vastaan.


Video: Mikä farssi! UFC-ottelijan silmä ei auennut, huippuottelu päättyi 15 sekunnissa – raivostunut yleisö heitti roskia kehään

iltalehti 09:38 22.09

Meksikolaisyleisö sai kokea melkoisen antikliimaksin. Katso video kohua herättäneestä tilanteesta yllä. UFC on katsottavissa Viasatin kanavilta ja Viaplaysta. Mexico Cityn UFC-ilta oteltiin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Suomen aikaa.


Täydellinen nöyryytys Valioliigassa: Manchester City voitti 8–0 – ottelulla käsittämätön alku

iltalehti 18:56 21.09

Manchester City talloi Watfordin maanrakoon. Video: City latoi viisi maalia huippunopeaan tahtiin. Valioliiga on katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplaysta. Manchester City palasi vakuuttavalla tavalla voittojen tielle Englannin Valioliigassa. Joukkue voitti kotikentällään Watfordin peräti 8–0.


Katso video: Harry Kane taituroi hämmästyttävällä tavalla maalin Valioliigassa!

yle 16:02 21.09

Voit katsoa Harry Kanen taidonnäytteen klikkaamalla jutun kuvaa. (Viasatin kuvaa).


Pukki-party! Katso tästä Teemu Pukin kaikki maalit ja maalisyötöt Valioliigassa – maaginen vire

iltalehti 15:56 19.09

Teemu Pukki on noussut jalkapallomaailman tietoisuuteen raketin lailla valioliigakauden alun otteillaan. Video: Teemu Pukin kaikki maalit ja maalisyötöt. Valioliiga on katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplaysta. Norwichin hyökkääjä Teemu Pukki on tehnyt Valioliigassa viidessä ottelussa kuusi maalia ja antanut syötön kahteen täysosumaan. Koska kyse on maailman seuratuimmasta jalkapallosarjasta, on suomalaishyökkääjä noussut nopeasti koko jalkapallomaailman tietoisuuteen.


Pukki-party! Katso tästä Teemu Pukin kaikki maalit ja syötöt Valioliigassa – maaginen vire

iltalehti 15:56 19.09

Teemu Pukki on noussut jalkapallomaailman tietoisuuteen raketin lailla valioliigakauden alun otteillaan. Video: Teemu Pukin kaikki maalit ja maalisyötöt. Valioliiga on katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplaysta. Norwichin hyökkääjä Teemu Pukki on tehnyt Valioliigassa viidessä ottelussa kuusi maalia ja antanut syötön kahteen täysosumaan. Koska kyse on maailman seuratuimmasta jalkapallosarjasta, on suomalaishyökkääjä noussut nopeasti koko jalkapallomaailman tietoisuuteen.


Pukki-party villitsee Englannissa - nyt jopa itse Pep Guardiola tunnustautui suomalaisen ihailijaksi: ”Hän on uskomaton”

iltalehti 08:36 15.09

Teemu Pukki ja Norwich järjestivät Valioliigan alkukauden sensaation kotiyleisönsä edessä. Katso Pukin tekemä voittomaali oheiselta Viasatin videolta. Pukki oli Manchester Citysta napatun 3-2-voiton arkkitehti, sillä hän syötti Todd Cantwellin 2-0-osuman ja viimeisteli itse ratkaisevaksi jääneen kolmannen maalin.


Kuuden maalin Teemu Pukki riemuissaan Viasatin haastattelussa – ”Tämä oli ihmeellinen voitto”

iltasanomat 22:06 14.09

Teemu Pukki iski jälleen maalin Norwichin kaataessa Manchester Cityn lauantai-iltana.


Tulikuuma Teemu Pukki nousi legendaariseen seuraan – tilasto osoittaa, kuinka harva on pelannut näin huiman alkukauden Valioliigassa

iltalehti 22:01 14.09

Teemu Pukki on iskenyt Valioliigassa jo kuusi maalia. Katso videolta Teemu Pukin voittomaali Manchester Cityä vastaan. Valioliiga on katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Teemu Pukki valittiin Valioliigan elokuun pelaajaksi, eikä tahti näytä hiipuvan syyskuussakaan.


Teemu Pukki osui jälleen! Manchester City kaatui sensaatiomaisesti - katso maali videolta

iltalehti 20:11 14.09

Norwich kaatoi hallitsevan Valioliigan mestarin Manchester Cityn kotikentällään 3-2. Katso videolta Teemu Pukin viimeistelemä 3-1-maali Manchester Cityn verkkoon. Valioliigan futis on nähtävissä Viasatin kanaville sekä Viaplayssa. Manchester Cityn manageri Pep Guardiola joutui tekemään muutoksen joukkueensa puolustuslinjaan, kun edellisessä ottelussa loukkaantunut Aymeric Laporte piti korjata John Stonesille.


Pukki-party jatkuu Manchester Cityä vastaan - katso videolta suomalaishyökkääjän kauden kuudes liigamaali

iltalehti 20:11 14.09

Norwich on 3-1-johdossa Manchester Cityä vastaan. Katso videolta Teemu Pukin viimeistelemä 3-1-maali Manchester Cityn verkkoon. Valioliigan futis on nähtävissä Viasatin kanaville sekä Viaplayssa. Manchester Cityn manageri Pep Guardiola joutui tekemään muutoksen joukkueensa puolustuslinjaan, kun edellisessä ottelussa loukkaantunut Aymeric Laporte piti korjata John Stonesille.


Pukki-party jatkuu Manchester Cityä vastaan - suomalaistähti iski Norwichin jälleen kahden maalin johtoon

iltalehti 20:11 14.09

Norwich on 3-1-johdossa Manchester Cityä vastaan. Katso videolta Teemu Pukin alustama 2-0-maali Manchester Cityn verkkoon. Valioliigan futis on nähtävissä Viasatin kanaville sekä Viaplayssa. Manchester Cityn manageri Pep Guardiola joutui tekemään muutoksen joukkueensa puolustuslinjaan, kun edellisessä ottelussa loukkaantunut Aymeric Laporte piti korjata John Stonesille.


Teemu Pukki jälleen Kanarialintujen sankarina - mestarijoukkue on hätää kärsimässä Norwichissa

iltalehti 20:11 14.09

Norwich on 2-1-johdossa Manchester Cityä vastaan avausjakson jälkeen. Katso videolta Teemu Pukin alustama 2-0-maali Manchester Cityn verkkoon. Valioliigan futis on nähtävissä Viasatin kanaville sekä Viaplayssa. Manchester Cityn manageri Pep Guardiola joutui tekemään muutoksen joukkueensa puolustuslinjaan, kun edellisessä ottelussa loukkaantunut Aymeric Laporte piti korjata John Stonesille.


Norwich lähellä sensaatiota - Teemu Pukki alusti 2-0-johdon Manchester Citya vastaan

iltalehti 20:11 14.09

Norwich on 2-0-johdossa Manchester Citya vastaan. Katso videolta Norwichin avausmaali Manchester CItya vastaan. Valioliigan futis on nähtävissä Viasatin kanaville sekä Viaplayssa. Manchester Cityn manageri Pep Guardiola joutui tekemään muutoksen joukkueensa puolustuslinjaan, kun edellisessä ottelussa loukkaantunut Aymeric Laporte piti korjata John Stonesille.


Lukas Hradecky on ilmiömäisessä vireessä! Katso videolta uskomaton tuplatorjunta

iltalehti 17:19 14.09

Lukas Hradecky jatkaa hienoja otteitaan myös Bundesliiga-kentillä. Katso videolta Lukas Hradeckyn upea tuplatorjunta. Bundesliiga on katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Suomen A-maajoukkueen ja Bayer Leverkusenin ykkösmaalivahti Lukas Hradecky näyttää olevan liekeissä.


Kosovo horjutti mahtavaa Englantia - Cristiano Ronaldo mätti peräti neljä vieraskentällä

iltalehti 23:43 10.09

Jyvät alkavat erottua akanoista futiksen EM-karsintalohkoissa. Katso videolta, miten Englannin puolustaja Michael Keane tupeksi Southamptonissa. EM-karsintamatsit ovat nähtävissä Viasatin kanaville sekä Viaplayssa. Huuhkajien ensimmäinen arvokisaesiintyminen on lähempänä kuin koskaan. Käytännössä Markku Kanervan miehistön pitää voittaa jäljellä olevat kotiottelut ja ottaa vähintään piste joko Bosnia-Hertsegovinasta tai Kreikasta varmistaakseen paikkansa ensi kesän EM-lopputurnaukseen.


UFC palkitsi Teemu Packalénin tyrmääjän bonuksella – tämä julma tälli toi vastustajalle huiman rahasumman

iltalehti 12:02 09.09

Ottman Azaitarin hurja osuma arvostettiin yhdeksi illan komeimmista suorituksista. Katso videolta, kuinka Ottman Azaitar tyrmäsi Teemu Packalénin. UFC on katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplay-palvelussa. Vapaaottelija Teemu Packalénin UFC-ura päättyi hyvin suurella todennäköisyydellä lauantai-iltana Abu Dhabissa.


Huuhkajia vastaan kyseenalaisen pilkun viheltäneen erotuomarin Wikipedia-sivu tärveltiin: ”Sokea skotlantilainen”

iltalehti 08:35 09.09

Bobby Madden ei ole kovin suosittu Suomessa tällä hetkellä. Katso videolta Italian voittomaali ja sitä edeltänyt rike. EM-karsintaottelut on katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplaysta. Huuhkajia vastaan vihellettiin erittäin kyseenalainen pilkku sunnuntai-illan Italia-ottelussa, mikä johti Jorginhon ampumaan 2-1-voittomaaliin.


Italian rankkari kuohutti tunteita – Pasi Rautiainen puhisi raivostuneena Viasatilla: ”Pitääkö se p*******n käsi sahata pois?”

iltasanomat 00:24 09.09

Viasatin studiossa oltiin vahvasti sitä mieltä, että Italia sai rangaistuspotkunsa väärin perustein.


Italian rankkari nostatti tunteita –Pasi Rautiainen puhisi raivostuneena Viasatilla: ”Pitääkö se p*******n käsi sahata pois?”

iltasanomat 00:24 09.09

Viasatin studiossa oltiin vahvasti sitä mieltä, että Italia sai rangaistuspotkunsa väärin perustein.


- 103 1841 perustettu Ihmiset raportoivat jäämerellä – ”Jääkarhut joukkueessa NHLn eliittiä pudotti Kevin Suomisarjassa ? tosi-tvn kuvauksista tytöt siellä ytimessä on

Hot topics