Kimi Räikkönen paljasti yksityiskohtia paljon puhuttaneesta sosiaalisen median tilistään - ”Se ei tapahtunut painostuksen alla!” iltalehti 12:39 22.03

F1-maailmassa yksi talven 2017-18 kovimmista puheenaiheista oli se, että Ferrarin suomalaisässä Kimi Räikkönen avasi tilin Instagramissa. Joulukuun lopulla julkaistulla videotervehdyksellä alkanut @kimimatiasraikkonen-tilin sosiaalisen median valloitus on ollut tähän saakka nousujohteisen menestyksekäs. Räikkönen on saanut kolmen kuukauden aikana yli 500 000 seuraajaa. Vaikka esimerkiksi juuri Instagram on monille nykyurheilijoille merkittävä työskentelykanava ja tulonlähde, monet ovat pohtineet, mikä sai perinteistä ja sosiaalista mediaa vieroksuneen Räikkösen avaamaan tilin. Satoja miljoonia euroja urallaan tienannut 38-vuotias F1-veteraani ei ole enää varsinaisesti rahan tarpeessa.


SM-liigan pudotuspelit alkoivat rajusti – TPS:n veteraanipuolustajalle iso rangaistus yhdeksän sekunnin pelin jälkeen iltasanomat 18:59 20.03

TPS:n ja SaiPan välisen puolivälieräottelun alku oli sähäkkä. Taklauksesta osuman saanut SaiPa-pelaaja lähti pukukoppiin ja TPS meni johtoon.


NHL-tähden ”kaksoisolento” löytyi katsomosta – hämmästyttävä yhdennäköisyys! MTV 19:12 18.03

San Jose Sharksin veteraanihyökkääjä Joe Thornton on sivussa pelikentiltä loukkaantumisen vuoksi NHL:n runkosarjan loppurypistyksessä. Sentteri ei ollut siis lauantaina mukana, kun Sharks kukisti Vancouver Canucksin 5-3.


Uutiset