Vain elämää: Paula Vesala avautuu lapsuutensa jouluista: ”Ne eivät onnistuneet olemaan kivoja perhejuhlia”

iltalehti 15:37 11.11

Artisti kertoo viettäneensä useita jouluja ulkomailla. Kymmenennen Vain elämää -kauden artistit istahtavat lauantaina yhteisen pöydän ääreen juhlimaan pikkujoulua. Paula Vesala esittää koskettavan kappaleen, jota hän alustaa kertomalla muille artisteille vaikeista lapsuuden jouluistaan.


Vesala avautuu tv:ssä nuoruutensa vaikeista jouluista – pakeni aina ulkomaille: ”Ne eivät olleet hauskoja perhejuhlia”

iltasanomat 13:55 11.11

Paula Vesala paljastaa lähteneensä monena vuonna säännöllisesti ulkomaille joulun pyhien lähestyessä.


Kommentti: Markku Kanerva puhuu läpiä päähänsä – nuori suurlupaus ottaa oikealla tavalla mallia Kristian Vesalaisesta

iltasanomat 16:54 07.11

Nuorisomaajoukkueiden palveleminen ei ole mikään ammattiurheilijan itsetarkoitus, kirjoittaa Janne Oivio.


Vesala veti perjantaina keikan täydelle Hartwall-areenalle – samana iltana Mira Luodilla keikka puolityhjälle yökerholle

iltalehti 09:45 26.10

PMMP:stä tuttu kaksikko nähtiin perjantaina esiintymässä hyvin eri tyylisissä keikkapaikoissa. Vesala esiintyi perjantaina loppuunmyydyllä keikalla Hartwall-areenassa. Vesalan keikalla nähtiin vierailemassa muun muassa uusimmalta Vain elämää -kaudelta tuttu kollega Maija Vilkkumaa ja tanssijoita. Lisäksi keikan aikana kuultiin Vain elämää -kappaleista muun muassa Antti Tuiskun päivänä esitetty Nyt kommentoin -kappale. Perjantaina Vesalan PMMP-aikojen kollega Mira Luoti nähtiin esiintymässä hyvin eri tyylisessä keikkapaikassa.


Kommentti: Boris Johnsonin ”upea diili” ei siirtänyt parlamentin taistelulinjoja – pääministerin mahalasku häämöttää

iltasanomat 19:39 17.10

Brittipääministeri Boris Johnson pelaa muokatulla erosopimuksellaan kovaa uhkapeliä, jossa enemmistön tuen saaminen parlamentista superlauantaina näyttää vaikealta, kirjoittaa Ilta-Sanomien politiikan toimituksen uutistuottaja Hanna Vesala.


Samu Haberin Vain elämää -veto saa koko porukan juhlimaan villisti - katso itse

iltalehti 21:02 11.10

Vain elämää -ohjelmassa vietetään Elastisen päivää. Elastinen kertoo Vain elämää -ohjelmassa avoimesti elämästään ja urastaan. Jaksossa nähdään myös upeita esityksiä Satulinnan kesäleiriläisiltä. Oman tulkintansa Elastisen kappaleista tekevät Maija Vilkkumaa, Vesala, Lauri Tähkä, Erin, VilleGalle ja Samu Haber. Samu Haber esittää jaksossa Elastisen kappaleen Tuulettaa. Haber eläytyy kappaleeseen täysillä. Esitys saa kaikki artistit mukaan jammailemaan. Erityisesti Haberin räppiosuus saa aikaan positiivista hämmästystä yleisössään. Ville Galle hyppii innoissaan ja Lauri Tähkäkin innostuu hyppimään ja taputtamaan käsiään villisti kappaleen tahtiin. Lopulta kaikki tanssivat kappaleen tahtiin.


Vesalalta kova ulostulo – pohtii Sebastian Tynkkysen mahdollisuuksia jatkaa eduskunnassa: ”Ei voi toimia kansanedustajana”

iltalehti 20:32 10.10

Satojen tykkäysten lisäksi Vesalan päivitys on kerännyt myös lukuisia anonyymejä Sebastian Tynkkystä puolustelevia kommentteja. Oulun käräjäoikeus tuomitsi kansanedustajana toimivan Sebastian Tynkkysen (ps) yli 4?000 euron sakkoihin kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. 50 päiväsakkoon tuomittu Tynkkynen kirjoitti useita islam-vastaisia päivityksiä sosiaalisessa mediassa. Tynkkysen näkemyksen mukaan islam on terroristinen uskonto.


Vain elämää: PMMP:n naiset esiintyvät ensimmäistä kertaa yhdessä yhtyeen hajoamisen jälkeen - koskettava duetto ystävyydestä: Katso video!

iltalehti 21:33 09.10

Paula Vesala ja Mira Luoti esiintyvät Satulinnassa yhdessä. Laulajat Paula Vesala ja Mira Luoti esiintyvät yhdessä perjantain Vain elämää -ohjelmassa. Kaksikko esittää koskettavasti Elastisen Ystävä -kappaleen. Vesala kertoo ennen lauluvuoronsa alkua ystävystyneensä Elastisen kanssa, kun kaksikko kuvasi Vain elämää -ohjelmaa yhdessä viimeksi. Vesala kertoo arvostavansa suuresti miehen ystävyyttä. Koko Satulinna yllättyy iloisesti, kun Vesalan lisäksi esiintymään tulee PMMP-kollega Mira Luoti. Sanoitukset on muutettu kertomaan Luodin ja Vesalan ystävyydestä, riidoista, haaveista ja toisiltaan saamasta tuesta.


Vaisusti esiintynyt Kristian Vesalainen passitettiin farmiin – Eeli Tolvanen kutsuttiin takaisin NHL:ään

iltasanomat 18:55 27.09

Kristian Vesalaisen NHL-paikan jahtaaminen Winnipegissä koki takapakkia.


Winnipeg Jets passitti Kristian Vesalaisen farmiin – kaksi suomalaista taistelee jättiyllätyksestä

MTV 18:29 27.09

NHL:ssä pelaava Winnipeg Jets on lähettänyt Kristian Vesalaisen AHL:ään.


Kommentti: Tätä on pelätty – varomaton Antti Rinne laukoi sammakon nyt Ranskassa

iltasanomat 13:42 20.09

Pääministeri Antti Rinne säästäisi itseään ja omaa aikaansa, jos sammakkomaatti ei pyörittäisi jatkuvaa selittelyn kehää. Ranskassa Rinne tuotteisti sammakkonsa jo kansainväliseen kulutukseenkin, kirjoittaa Ilta-Sanomien politiikan uutistuottaja Hanna Vesala.


Winnipeg Jetsin suomalaispelaajat järkyttyivät autokolarista: "Olimme sokissa"

MTV 10:59 18.09

Winnipeg Jetsin Kristian Vesalainen ja Sami Niku pelästyivät toden teolla, kun he joutuivat autokolariin matkalla NHL:n harjoitusleirin treeneihin. 


Suomalaiset NHL-lupaukset järkyttävässä kolarissa – Kristian Vesalainen: ”Näin auton ja ajattelin, että nyt tästä tulee valtava sotku”

iltalehti 08:09 18.09

Winnipeg Jetsin nuoret suomalaispelaajat Kristian Vesalainen ja Sami Niku kertoivat autokolaristaan. NHL:n harjoitusleiri ei käynnistynyt suunnitelmien mukaisesti Winnipeg Jetsin suomalaisilla Sami Nikulla ja Kristian Vesalaisella. Kaksikko oli viime perjantaina matkalla Jetsin harjoitushallikompleksiin Iceplexiin, kun matkanteko tyssäsi äkillisesti Portage Avanuella.


Julmat törkykommentit ovat arkipäivää artisteille – Eini, Ellinoora, Jannika B, Sanni ja Vesala kertovat, millaista on elää jatkuvien ulkonäköpaineiden alla

iltasanomat 15:10 16.09

Menestyneille artisteille ulkonäön arvostelu on valitettavan tuttua.


Autokolarissa ollut Winnipegin suomalaiskaksikko yhä sivussa joukkueharjoituksista – "He ovat vielä hieman arkoja"

MTV 08:43 16.09

Pienessä autokolarissa olleet Winnipeg Jetsin Kristian Vesalainen ja Sami Niku ovat vieläkin sivussa joukkueharjoituksista.


Winnipeg Jetsin kaksi suomalaispelaajaa ajoi kolarin – kykenivät jo jäälle kevennetyllä ohjelmalla

iltasanomat 08:54 15.09

Kristian Vesalainen ja Sami Niku joutuivat kolariin.


Winnipegin kaksi suomalaispelaajaa ajoi kolarin - kykenivät jo jäälle kevennetyllä ohjelmalla

yle 08:44 15.09

Sami Niku pelasi viime kaudella 30 NHL-ottelua ja Kristian Vesalainen viisi.


Eduskunta yksimielinen fossiilisista polttoaineista luopuminen hylättiin – IS ja luvattomia aseita kannustaa Huuhkajia lausuntoa pitäisi maalissa, pelaamaan Liigaa viettivät kolmen pisteen – 25 vuotta – pimeä – trilleri päättyi

Hot topics