Venäjä lähetti Antonov-124-sotilaskoneen Yhdysvaltoihin kuljettamaan korona-apua

iltasanomat 08:57 02.04

Putin odottaa Yhdysvaltojen toimivan samoin, jos Venäjän epidemia pahenee.


UFC:n supermatsi peruuntui taas - vastustajalta tylyä tekstiä Habib Nurmagomedovista

iltalehti 07:37 02.04

Habib Nurmagomedov ja Tony Ferguson eivät kohtaa UFC 249 -kortilla. Kevytsarjan titteliottelu peruuntui, koska Nurmagomedov kieltäytyy matkustamasta pois Venäjältä. Kotikaupungissaan Dagestanissa karanteenia viettävä Nurmagomedov sanoo Instagram-viestissään, ettei hän todennäköisesti saisi matkustuslupaa Venäjän langettamien rajoitteiden takia.


Venäjän NHL-tähti Jevgeni Malkin haukuttiin maanpetturiksi – vaimo avautuu nyt kovasta kohtelusta

iltalehti 07:16 02.04

Jevgeni Malkinilla on kaksoiskansalaisuus. Maanpetturi. Sellaiseksi Jevgeni Malkin haukuttiin viime syksynä, kun kävi ilmi, että venäläinen NHL-tähti oli hankkinut itselleen myös Yhdysvaltojen passin. Lyttääviä, jopa vihamielisiä kommentoijia ei rauhoittanut edes se, että Malkin seikkaperäisesti selvitti, mistä on kyse.


Putin tunnusti: Koronatilanne Venäjällä pahenee – allekirjoitti kovia lakeja

iltasanomat 22:48 01.04

Etätöihin siirtynyt Venäjän presidentti Vladimir Putin myönsi keskiviikkona, että maan koronavirustilanne on vaikeutumassa.


Valkovenäläinen näyttelijä kuoli koronaan – Lukashenko myönsi viruskuoleman: ”Poloinen ei kestänyt”

iltasanomat 14:06 01.04

Koronavirusta vähätellyt Valko-Venäjän presidentti Aleksandr Lukashenko on joutunut myöntämään maansa ensimmäisen koronaviruskuoleman.


Venäjä lähetti Yhdysvaltoihin sotilaskoneella koronavirusapua – Trump kiitti jo etukäteen ”isosta lentokonelastista”

iltasanomat 13:03 01.04

Venäjän puolustusministeriön julkaisemalla videolla näkyy jättimäisen Antonov 124 -rahtikoneen lastaus ja lähtö kohti Yhdysvaltoja.


Venäjällä ankarat rangaistukset koronakaranteenin rikkomisesta – jopa seitsemän vuotta vankeutta

iltasanomat 12:55 01.04

Venäjän parlamentin ylähuone hyväksyi ylimääräisessä istunnossaan tiistaina lain, joka sallii koronakaranteenin rikkojille ankarat rangaistukset.


Puistattavat kuvat leviävät - yhä käynnissä olevan jalkapalloliigan pelaajat ovat huolissaan terveydestään: ”Suoraan sanoen käsittämätöntä”

iltalehti 10:56 01.04

Koronapandemia ei ole rajoittanut Valko-Venäjän urheiluelämää. Jalkapalloilun pelaajayhdistys FIFPro ilmaisi huolensa asiasta. Valko-Venäjä on presidenttinsä Aleksandr Lukashenkon johdolla toiminut koronapandemian kanssa radikaalisti eri tavalla kuin koko muu maailma. Tai oikeammin toimet on jätetty tekemättä.


Valko-Venäjän jääkiekkofinaaleissa K18-meininki

iltasanomat 18:54 31.03

Valko-Venäjän jääkiekkoliigan kahteen seuraavaan loppuotteluun ei päästetä alaikäisiä.


René Fasel kertoi KHL-kytköksestään ja seuraavien vuosien MM-kisojen tilanteesta: ”Venäjä on sydämessäni”

iltalehti 13:03 31.03

René Fasel on antanut pitkän haastattelun Venäjän suurimmalle urheilulehdelle. Kansainvälisen jääkiekkoliitto IIHF:n puheenjohtaja René Fasel on suuri Venäjän ystävä. Fasel ei ole peitellyt lämpimiä välejään Venäjän presidenttiin Vladimir Putiniin, ja viime joulukuussa uutistoimisto Tass tiesi kertoa, että Fasel olisi siirtymässä seuraavaksi KHL:n palvelukseen.


Viimeksi yllättävä lipsahdus Junost Minskiltä – mikä mättää joukkueen tähtipelaajalla Dmitri Kolgotinilla?

iltalehti 12:30 31.03

Tiistain pelipoiminnassa palataan taas Valko-Venäjän jääkiekkoliigan finaaleihin. Valko-Venäjän liigan finaaleiden suuri ennakkosuosikki Junost Minsk kärsi toisessa ottelussa lauantaina yllätystappion Shahtjor Soligorskille (2–3). Toki Minsk oli tässäkin ottelussa pelillisesti kuskin paikalla (laukaukset 36–27), mutta paras terävyys puuttui. Ensimmäisen ottelun Minsk voitti 5–1 (laukaukset 36–21). Sarja tasoittui näin lukemiin 1–1, ja nyt seuraavat kaksi ottelua pelataan Soligorsgissa reilun sadan kilometrin päässä Minskistä.


Maailmalla ihmetellään, miksi Valko-Venäjän urheiluelämä pyörii täyttä häkää pandemian keskellä — juontaako syy kiistaan Putinin kanssa?

yle 06:26 31.03

Valko-Venäjän johto ei ole nöyrtynyt maailmalla leviävän koronaviruksen edessä.


Ruotsin ravit uhmaavat koronaa

iltalehti 12:55 30.03

Urheilutarjonnan dramaattinen vähentyminen koronavirusepidemian takia näkyy myös Iltalehden vedonlyöntipalstalla. Harjoitusotteluiden ohella ainoita tällä hetkellä pyöriviä jalkapallosarjoja pelataan Valko-Venäjällä ja Nicaraguassa. Jääkiekkoilussa käynnissä ovat ainoastaan Valko-Venäjän liigan finaalit. Vihjetarjontaan lisätäänkin tällä viikolla mukaan Ruotsissa ajettavat ravit. Ruotsin hallitus rajasi perjantaina ravit urheilutapahtumien ulkopuolelle. Ruotsissa raveja käsitellään jatkossa työnä ja yritystoimintana, mikä saa jatkua ilman yleisöä.


Miten tästä voi selvitä ilman jäähyä? Valko-Venäjän kiekkofinaaleissa hämmentävä tilanne

iltalehti 11:31 30.03

Valko-Venäjän pääsarjassa nähtiin erikoinen tapahtuma. Vaikka kaikki muut Euroopan kiekkosarjat ovat tauolla, Valko-Venäjällä kiekkokausi jatkuu. Maan pääsarjassa Junost Minsk ja Shahtjor Soligorsk pelaavat tällä hetkellä finaaleja. Viime lauantaina vuorossa oli finaalisarjan toinen peli, jonka lopussa nähtiin erikoinen tilanne. Soligorskin Andrei Feklistov oli keskialueella polkemassa kiekon kanssa kohti tyhjää maalia, kunnes vaihtoaitiossa ollut Minsk-kassari Igor Brikun tuikkasi mailallaan kiekon pois Feklistovilta.


Absurdi video: Valko-Venäjän presidentti pelaa jääkiekkoa ja kehottaa juomaan vodkaa päivittäin – ”Näetkö täällä viruksia lentelemässä?”

iltalehti 10:21 30.03

Valko-Venäjän presidentti Aleksandr Lukashenko hämmentää kommenteillaan. Valko-Venäjällä pelataan jääkiekon ja jalkapallon pääsarjoja edelleen täysille katsomoille, vaikka koronavirus jyllää ympäri maailmaa. Myös maan presidentti Aleksandr Lukashenko osallistui taannoin Minskissä jääkiekon näytösotteluun.


Kiekkohullu Valko-Venäjän presidentti Aleksandr Lukashenko vetää täysin omaa linjaansa – ilakoi videolla täpötäydessä hallissa: ”Näetkö täällä viruksia lentelemässä?”

MTV 08:35 30.03

Euroopan maat ovat sulkeneet lähes kaikki urheilusarjansa, mutta Valko-Venäjällä pelataan edelleen koronavirusta uhmaten esimerkiksi jääkiekon ja jalkapallon ykkösliigoja.


Kanada seuraa Venäjän esimerkkiä – keskeyttää urheilijoiden dopingtestauksen

yle 21:37 29.03

Maailman antidopingtoimisto Wadan mukaan huijarit jäävät kiinni myös jatkossa, vaikka testitoiminta on tauolla.


Peli kovenee Venezuelassa – Jatkossa Yhdysvaltain pakotteet osuvat suoraan Venäjän hallitukseen

yle 20:59 29.03

Venäläinen öljy-yhtiö Rosneft on luopunut toiminnastaan Venezuelassa.


Valko-Venäjällä pudotuspelit käynnissä täyttä höyryä – Rene Faselilta erikoinen kommentti

MTV 16:06 29.03

Kansainvälisen Jääkiekkoliiton IIHF:n puheenjohtaja otti kantaa Valko-Venäjän jääkiekkosarjaan, jossa pudotuspelit ovat täydessä käynnissä koronaviruksesta huolimatta. 


Venäjä ilmoitti kehittäneensä lääkkeen koronavirukseen – ”Auttaa kuin vesitilkka pitkänmatkan juoksijalle”

iltasanomat 13:37 29.03

Venäjän valtiollinen biolääketieteen virasto kertoo venäläistiedemiesten onnistuneen kehittämään covid19-taudista toipumista edistävän lääkkeen malarialääke meflokiinin pohjalta.


Hot topics