WP: Venäjä hakkeroi satoja talvi­olympialaisten tieto­koneita iltasanomat 20:49 25.02

Kyberhyökkäys yritettiin vierittää Pohjois-Korean syyksi, Washington Postin lähteet kertovat.


Saksa ja Ranska kehottavat Venäjää patistamaan Syyriaa tulitaukoon iltasanomat 18:16 25.02

Taistelu Itä-Ghoutan "terroristiryhmiä" vastaan jatkuu, sanoi Assadia tukevan Iranin asevoimien edustaja.


Krimin miehityksestä neljä vuotta - Ukrainalaiset osoittavat mieltään eri puolilla Eurooppaa #liberatecrimea -kansanliikkeen alla iltalehti 17:14 25.02

Parikymmentä Krimin miehitystä vastustavaa ukrainalaista ja suomalaista osoitti mieltään Venäjän suurlähetystön edustalla sunnuntaina. Venäjän suurlähteystön edustalla oli Krimin miehitystä vastustava mielenilmaus sunnuntaina. Sunnuntaina ja maanantaina eri puolilla Eurooppaa osoitetaan mieltä Krimin miehitystä vastaan. Krimin miehitystä vastaan, Krimin tataarien ja Ukrainan yhtenäisyyden puolesta on perustettu kansanliike #liberatecrimea (vapauta Krim). Kansanliikken alla osoitetaan Helsingin lisäksi mieltä muun muassa Latviassa, Liettuassa, Espanjassa ja eri puolilla Ukrainaa.


Saksan valmentaja Sturm hopeasta: "Tämä oli jääkiekkoihmeemme" MTV 14:47 25.02

Saksa jäi jääkiekon olympiaturnauksessa hopealle hävittyään loppuottelussa Venäjän olympiaurheilijoille jatkoerässä 3-4. Saksa oli lähellä olympiakultaakin johdettuaan kolmannen erän lopussa 3-2.


Olympiavoiton ratkaissut venäläistaituri: "Tuli automaattisesti" MTV 14:27 25.02

SKA Pietarin nuoresta hyökkääjästä Kirill Kaprizovista tuli Venäjällä kansallissankari hänen ratkaistuaan venäläisolympiaurheilijoiden olympiakullan finaalissa jatkoajalla Saksan kaatuessa 3-4.


Taistelut Damaskoksen liepeillä Syyriassa jatkuvat turvallisuusneuvoston toiveista huolimatta – Iran: Tulitauko ei koske terroristeja MTV 13:46 25.02

YK:n turvallisuusneuvosto vaati eilen Syyriaan välitöntä kuukauden mittaista tulitaukoa humanitaarisen avun perillesaamiseksi. Turvallisuusneuvosto hyväksyi päätöslauselman yksimielisesti, kun myös Syyrian liittolainen Venäjä kannatti sitä.


Putin soitti Znarokille vaihtoaitioon - päävalmentaja arvosteli voimakkaasti mediaa voiton hetkellä jatkoaika.com 13:44 25.02

Olympialaisten miesten jääkiekkofinaalin jälkeen venäläiset kertoivat kuin kuorossa miten paljon voitto merkitsee Venäjälle. Saman teki myös päävalmentaja Oleg Znarok, mutta lehdistötilaisuudessa hän käytti aikansa median haukkumiseen.


Venäjän OU rohmusi valintoja miesten turnauksen tähdistöön – Tolvanen ainoa suomalainen jatkoaika.com 13:25 25.02

Eeli Tolvanen valittiin miesten jääkiekon olympiaturnauksen tähdistökentälliseen ainoana suomalaisena. Venäjän OU:n Ilja Kovaltšuk on turnauksen arvokkain pelaaja.


Venäjällä leviää hulvattomia vaalivideoita, joita kukaan ei myönnä tehneensä iltalehti 12:55 25.02

Meduza -verkkosivusto esittelee viraalina Venäjällä leviäviä vaalivideoita, joista kukaan ota kunniaa. Painajaiseksi nimetyllä vaalivideolla yhteiskunta menee sekaisin, jos ihmiset eivät äänestä. esittelee Venäjällä leviäviä vaalivideoita, joiden tekijöistä ei ole varmaa tietoa. Videot yrittävät saada ihmisiä vaaliuurnille 18. maaliskuuta, jolloin venäläiset äänestävät presidentinvaaleissa. Meduzan mukaan todennäköistä onkin, että videoiden taustalla on Kreml.


Katkera tappio, iloiset ilmeet – Saksan päävalmentaja kehui joukkuettaan jatkoaika.com 12:30 25.02

Olympialaisten finaaliottelun jälkeen niin Venäjän OU kuin Saksa olivat lähinnä hymyssä suin. Myös siis Saksa, vaikka se hävisikin pelin. Turnaus sujui sillä kuitenkin selvästi yli odotusten.


Kovaltšuk ja Datsjuk vihdoin myös olympiavoittajia - "Lähes 30 vuotta jouduin odottamaan" jatkoaika.com 12:28 25.02

Venäläisten 26 vuoden odotus tuli vihdoin ja viimein päätökseensä, kun Venäjän OU päihitti olympiaturnauksen finaalissa jatkoerässä Saksan 4-3. On sanomattakin selvää, että uran ensimmäinen olympiakulta maistui niin nuorille kuin kokeneille pelaajille.


Venäjän kiekkotähdet rikkoivat sääntöjä kultajuhlissaan MTV 12:18 25.02

Venäjän olympiaurheilijoiden joukkue voitti kultaa miesten jääkiekkoturnauksessa Pyeongchangin talviolympialaisissa. Loppuottelussa kaatui kisojen suuryllättäjä Saksa 4-3 jatkoajalla.


Olympiakultaa voittaneet Venäjän jääkiekkotähdet toteuttivat uhkauksensa - rikkoivat sääntöjä palkintojenjaossa iltalehti 11:54 25.02

Venäläisten olympiaurheilijoiden joukkue (OAR) voitti kultaa miesten jääkiekossa, kun se löi Saksan jatkoerässä 4-3. Video: Eurosport. Maalikooste jääkiekon olympiafinaalista. Kultaisen maalin tykitti ylivoimalla 20-vuotias Kirill Kaprizov, Moskovan ZSKA:n kylmäpää.


Saksa pisti Venäjän olympiaurheilijat koville - kultamitalit venäläisille jatkoaika.com 11:23 25.02

Olympiafinaali venyi jatkoerään saakka, kun Saksa ja Venäjän olympiaurheilijat taistelivat olympialaisten jääkiekkoturnauksen voitosta. Vielä reilu kolme minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua Saksa oli johdossa, mutta venäläiset tulivat väkisin tasoihin. Voittomaali syntyi jatkoerän yhdeksännellä minuutilla, ja sen kirjautti nimiinsä Venäjän OUn Kirill Kaprizov.


Sihvonen: Saksa taktisesti jopa vallankumouksellinen – venäläiset saivat tuta pelikirjalätkän voiman MTV 11:10 25.02

Venäjän olympiaurheilijoiden olympiakulta on yksi asia maailman jääkiekkoilussa. Tärkeämpi asia on se, miten Saksa pelasi turnauksessa ja haastoi olympiafinaalissa venäläiset. Saksa on ottanut haltuunsa pelikirjajääkiekon parhaimmin. Aina jatkoerään asti venynyt ottelu sisälsi upeaa draamaa ja pelillisiä hienouksia – etenkin Saksan puolelta.


Olympiakultaa voittaneet Venäjän jääkiekkoilijat rikkoivat sääntöjä palkintojenjaossa iltasanomat 11:04 25.02

Venäläiset voittivat olympiakultaa, mutta rikkoivat sääntöjä sen jälkeen.


Uutiset