Veli-Pekka Ketola ei koskaan unohda Leonid Brezhnevin elettä, kun Suomi otti yhden jääkiekkohistoriansa suurimmista voitoista

yle 09:00 16.05

Suomen jääkiekkomaajoukkue teki historiaa Moskovassa 17. joulukuuta vuonna 1971.


Raimo Häyrisellä oli merkittävä rooli jääkiekon suosion kasvussa Suomessa – Veli Pekka Ketola: "Arvostimme häntä hyvin paljon jo 60-luvulla"

yle 12:32 15.05

Kiekkolegenda Veli-Pekka Ketolan mukaan Raimo Häyrinen oli läheisissä väleissä Suomen jääkiekkomaajoukkueen pelaajien kanssa.


Suomen NHL-tähtien ja kiekkolegendojen hyväntekeväisyyspeli jäi koronan jalkoihin: ”Mahdotonta toteuttamiselle”

iltalehti 11:25 17.04

Koronakriisi siirsi NHL-tähtien ja kiekkolegendojen hyvätekeväisyystapahtuman ensi vuoteen. Alumni All Star -ottelu on muodostumassa jo Suomi-kiekon kesäiseksi perinteeksi. Viime elokuussa Lahdessa siinä pelasivat Suomen NHL-tähdistä muun muassa Aleksander Barkov, Patrik Laine, Roope Hintz, Miro Heiskanen, Esa Lindell, Teuvo Teräväinen ja Mikko Rantanen sekä sellaisia kiekkolegendoja kuin Lasse Oksanen, Veli-Pekka Ketola, Reijo Ruotsalainen ja Esa Tikkanen.


Sihvonen: Teemu Selänteen hutikuti vertautuu Kalervo Kummolan, Veli-Pekka Ketolan ja Jürgen Kloppin täysosumiin

MTV 06:55 24.03

MTV Urheilun asiantuntija Petteri Sihvonen näpäyttää tiistai-kolumnissaan Teemu Selännettä, joka otti Twitterissä kantaa koronakriisin osalta siihen, miten pääministeri Sanna Marinin ja presidentti Sauli Niinistön olisi toimittava.


Näkemys: Kale ja Vellu ovat suomalaisten sankareita ? tänään vielä aiempaa enemmän

jatkoaika.com 09:00 22.03

Kalervo Kummola ja Veli-Pekka Ketola ovat kaksi suomalaisen jääkiekon historian suurinta nimeä. Yli 70-vuotiaat suomalaisen kiekkoilun johtohahmot osoittavat johtajuutta myös pandemian hetkellä.


Veli-Pekka Ketolan mielestä Porin huono jää vaikutti Otto Kivenmäen hirveään loukkaantumiseen – hallimestari täysin eri mieltä

iltasanomat 11:17 03.03

Veli-Pekka Ketola yllättyi, kun kiekko karkasi kaikista pelaajista juuri Otto Kivenmäeltä.


Peten, 52, elämä nyrjähti päälaelleen työpäivän jälkeen pyörälenkillä: Menetti kuulonsa, puhekykynsä ja sai useita aivovammoja – taistelee nyt, jotta saisi korvauksia kaupungilta

MTV 05:49 15.12

Pyörälenkki heinäkuun neljäntenä vuonna 2018 muutti Veli-Pekka Salosen elämän järkyttävällä tavalla. Kuntoutumisprosessin lisäksi Salonen ja hänen vaimonsa Laura ovat taistelleet myös Mikkelin kaupunkia vastaan.


TPS:n miljonääriomistajat tapasivat hurjistuneet fanit – näin puolitoistatuntinen sessio eteni: "Kukaan ei ota vastuuta, tikittävä aikapommi"

iltalehti 19:07 02.11

TPS:n kannattajat tapasivat TPS:n seurajohtoa lauantaina Turun Pride-ottelun alla. Puolitoistatuntisessa sessiossa TPS:n edustajina nähtiin pääomistajat Ilkka Paananen ja Mikko Kodisoja. Heidän ohellaan tilaisuudessa nähtiin HC TPS OY:n puheenjohtaja Veli-Pekka Marin. Erkka Westerlundia tilaisuudessa ei TPS-kannattajien pomon Jussi Kuuselan mukaan nähty.


Tässä ovat TPS:n kasvottomuuden kasvot – Lokaa lentää koko muuhun johtoon, mutta puheenjohtaja Veli-Pekka Marin liikkuu tutkan ulkopuolella

jatkoaika.com 06:30 31.10

Puheenjohtaja Veli-Pekka Marin on TPS:n kasvoton vallanpitäjä.


Viimeinen drinkki jäi puolitiehen – näin legendaarinen kiekkotähti lopetti ryyppäämisen kertalaakista

iltalehti 08:37 28.10

Alkoholiongelmasta kärsinyt Veli-Pekka ”Vellu” Ketola pani korkin kerralla kiinni vuodenvaihteessa 1992–1993. Jääkiekko- ja leijonalegendan karskista tavasta raitistua kertoo Marko Lempisen kirjoittama Heikki Riihirannan tuore elämäkerta Hexi – Taistelija (Teos). Veli-Pekka Ketola, Hexin pitkäaikainen ystävä ja pelikaveri, oli 1980-luvun edetessä ajautunut ongelmiin alkoholin kanssa. Viina oli vienyt miestä, ja 1990-luvulle tultaessa porilaisesta oltiin laajasti huolissaan.


Kirjapaljastus: Leijonat-kaksikon saunatemppu suututti Winnipeg Jetsin tähtihyökkääjän ja luotsin – "Painukaa takaisin Suomeen!"

MTV 12:19 24.10

Heikki Riihiranta ja Veli-Pekka Ketola suututtivat 1970-luvulla saunassa makkaraa grillatessaan Winnipeg Jetsin silloisen hyökkääjätähden Bobby Hullin ja valmentajan Bobby Krommin. Riihiranta kertoo episodista uutuuskirjassaan Hexi – Taistelija (Teos).


Kommentti: TPS lupasi avoimuutta – tuttu ahdasmielisyys palautui vajaassa vuorokaudessa

MTV 13:58 22.10

TPS on ajautunut kriisistä toiseen SM-liigakauden aikana. Puheenjohtaja Veli-Pekka Marin ehti jo julistaa uuden avoimen aikakauden alkaneeksi – se olikin liian ennenaikaisesti luvattu. 


Lähes uimataidoton Markus Selin oli lähellä hukkua kahdesti: Ensin surffireissulla Renny Harlinin kanssa, sitten Geena Davisin järjestämällä yllätysmatkalla

iltalehti 19:54 27.09

Elokuvatuottaja on ollut hukkumaisillaan kahdesti. Molemmilla kerroilla Renny Harlin on ollut mukana tilanteessa. Markus Selinin elämään perustuvassa, Veli-Pekka Lehtosen kirjoittamassa Markus Selin – Perustuu tositapahtumiin selviää, että elokuvatuottaja on ollut kahdesti lähellä hukkua. Ensimmäisen kerran hän joutui veden varaan Los Angelesissa ystävänsä, ohjaaja Renny Harlinin kanssa 1980-luvulla. Elämäkerrassa kerrotaan, että Los Angelesissa asuessaan Selin ja Harlin lähtivät eräänä päivänä surffaamaan Manhattan Beachille. Rannalle oli luvattu kaikkien aikojen aaltoja. Perille päästyään Selin ja Harlin huomasivat mustat liput liehumassa, mutta lähtivät silti laineille.


Jasper Pääkkönen joutui vakavaan auto-onnettomuuteen – Markus Seliniltä yllättävä reaktio: ”Markus oli vihainen ja samalla hätääntynyt”

iltalehti 08:39 26.09

Hollywood-uraa luova näyttelijä muistelee vuonna 2001 tapahtunutta auto-onnettomuuttaan Markus Selinin elämäkerrassa. Tänään ilmestyneessä Veli-Pekka Lehtosen kirjoittamassa elämäkerrassa Markus Selin – Perustuu tositapahtumiin -elämäkerrassa käydään läpi näyttelijä Jasper Pääkkösen vakavaa auto-onnettomuutta. Pääkkönen oli ajamassa ystävänsä kanssa Mazdalla Porista Helsinkiin marraskuun lopussa 2001, kun auto lähti luisumaan jäisellä tiellä Tammelan lähellä. Auto törmää pohja edellä puuhun ja katkeaa. Pääkkönen ja ystävänsä viedään läheiselle huoltoasemalle ja hoitoon.


Hot topics