Veikkausliigan ottelun järjestäminen vaatii paikalle yli 60 henkilöä – Superpesiksen ottelu voisi vielä sopia kokoontumisrajoituksiin

yle 15:51 05.05

Kesäkuussa voimaan astuva hallituksen linjaus 50 henkilön kokoontumisen sallimisesta ei auta Veikkausliigaa, mutta Superpesikselle se voisi riittää.


Veikkausliigaan nousseen TPS:n toimitusjohtaja jättää tehtävänsä

yle 12:19 29.04

Jarmo Kähkönen on toiminut toimitusjohtajana yli kolmen vuoden ajan.


Ilves leikkaa pelaajien palkkoja jopa puolella

yle 17:41 27.04

Jalkapallon Veikkausliigaa pelaava Ilves päätti yhteistoimintaneuvottelunsa viime viikolla.


Veikkausliiga-seurapomolta tukea poikkeukselliselle sarjasuunnitelmalle: ”Ehkä olisi syytä pysähtyä”

MTV 18:42 25.04

Veikkausliiga-seurat jatkavat keskusteluja sarjan osittaisesta sulkemisesta koronavirusepidemian vuoksi. MTV Urheilun tietojen mukaan neuvottelut jatkuvat vappuaattona. Ajatuksena on, että yksikään joukkue ei putoaisi Ykköseen poikkeuskauden päätteeksi. Ykkösestä voisi kuitenkin nousta Veikkausliigaan.


Veikkausliigapomolta tukea poikkeukselliselle sarjasuunnitelmalle: ”Ehkä olisi syytä pysähtyä”

MTV 18:42 25.04

Veikkausliiga-seurat jatkavat keskusteluja sarjan osittaisesta sulkemisesta koronavirusepidemian vuoksi. MTV Urheilun tietojen mukaan neuvottelut jatkuvat vappuaattona. Ajatuksena on, että yksikään joukkue ei putoaisi Ykköseen poikkeuskauden päätteeksi. Ykkösestä voisi kuitenkin nousta Veikkausliigaan.


Veikkausliiga arpoo kauden aloittamista, hallituksen linjaus ei tuonut selvyyttä: ”Kaikki on pohdinnassa”

MTV 22:00 22.04

Kotimaisen Veikkausliigan käynnistymisen aikataulu on täysin auki. Suomen hallitus jatkoi keskiviikkona yli 500 hengen yleisötilaisuuksien kieltoa heinäkuun loppuun saakka. Varmaa on nyt vain se, että Veikkausliigaa ei pelata yleisön edessä ennen elokuuta.


Miten rahat riittävät? Seurapomo väläyttää Veikkausliigan avaamiseksi ”erittäin huonoa yhtälöä”

iltalehti 20:52 22.04

Veikkausliigaa voitaisiin pelata pari kierrosta tyhjille katsomoille otteluruuhkan helpottamiseksi, väläyttää RoPS:in toimitusjohtaja Risto Niva. Valtioneuvoston tuorein linjaus kesän yleisötapahtumista ei antanut vielä lopullisia vastauksia Veikkausliiga-kauden käynnistymisestä. Hallitus ilmoitti jatkavansa yli 500 ihmisen yleisötapahtumien kieltoa ainakin heinäkuun loppuun saakka. Urheilumaailma saa iskusta oman osuutensa, kesälajeista päätös satuttaa erityisesti jalkapalloa.


Haka leikkaa pelaajiensa palkkaa lähes kolmanneksen

iltasanomat 12:59 17.04

Haka nousi viime kauden päätteeksi Veikkausliigaan.


Inter leikkaa palkkoja, mutta välttyy lomautuksilta – "Jokainen osallistuu samassa suhteessa"

MTV 13:11 15.04

Jalkapallon Veikkausliigaan valmistautuva Turun Inter leikkaa pelaajien ja valmentajien palkkoja kesäkuun loppuun asti. Ratkaisulla seura turvaa toimintaedellytyksiään koronaviruksen aiheuttamassa poikkeuksellisessa tilanteessa.


Veikkausliigaan noussut TPS aloittaa yt-neuvottelut – "Tulevaisuuden talousnäkymät ovat heikentyneet"

MTV 17:12 13.04

Miesten jalkapalloliigaan täksi kaudeksi nousseen Turun Palloseuran miesten edustusjoukkueen taustayhtiö FC TPS Turku Oy aloittaa yt-neuvottelut, seura kertoi maanantaina. Tuotannollisista ja taloudellisista syistä käytävät neuvottelut koskevat koko yhtiön vakituista ja määräaikaista henkilöstöä niin hallinnossa kuin edustusjoukkueenkin puolella.


Sarjanousija TPS aloittaa yt-neuvottelut: ”Talousnäkymät ovat heikentyneet merkittävästi”

iltalehti 15:47 13.04

Veikkausliigan kauden aloitus on siirtynyt roimasti eteenpäin. Veikkausliigaan täksi kaudeksi nousseen TPS:n miesten edustusjoukkueen taustayhtiö FC TPS Turky Oy aloittaa yt-neuvottelut tiistaina 14. huhtikuuta. Seuran tiedotteen mukaan syyt ovat tuotannolliset ja taloudelliset. Neuvottelut koskevat koko vakituista ja määräaikaista henkilöstöä niin hallinnossa kuin edustusjoukkueessakin.


Veikkausliigaan noussut TPS aloittaa yt-neuvottelut

yle 13:56 13.04

Neuvottelut koskevat koko yhtiön vakituista ja määräaikaista henkilöstöä.


Tähtihyökkääjä palasi Suomeen keskelle kriisiä – ihmettelee asennetta urheilijoita kohtaan: ”Ei kukaan mitään sääliä hae”

iltalehti 11:22 03.04

Maailmalta Veikkausliigaan palannut Vahid Hambo aloitti harjoituskauden väkevästi FC Lahdessa. Koronavirus halvaannutti Veikkausliigankin. Nyt FC Lahdessa käydään yt-neuvotteluja, eikä lahtelaisseura tietenkään ole ainoa ahdinkoon ajautunut.


Palloliitolta merkittävä kädenojennus: miljoonien tukipaketti seuroille, Veikkausliigaan tuhti potti

iltalehti 21:55 30.03

Jalkapallotoiminta on seis ainakin 17. toukokuuta asti. Palloliiton hallitus päätti maanantai-iltana merkittävistä tukitoimista suomalaiselle jalkapallolle. Se tiedotti myös aloittavansa yt-neuvottelut. Palloliitto auttaa taloudelliseen ahdinkoon joutuneita seuroja yhteensä kolmen miljoonan euron tukipaketilla. Se myönsi Veikkausliigalle miljoonan euron lainan, jolla sarja voi tukea joukkueita.


Podcast: Koronavirus iskee rajusti Veikkausliigaan – olisiko tässä tapa pelastaa kausi? ”Tilanne on huonompi kuin osasin ajatella”

iltasanomat 18:11 30.03

Pallokerhossa puhutaan koronakriisin lisäksi mm. mahdollisesta syys-kevät -kausirytmistä Veikkausliigaan.


Kutsuuko sossun luukku? Urheilijat suuressa vaarassa pudota tyhjän päälle: "Niin paskat sopimukset, että ei voi tehdä mitään"

MTV 08:15 24.03

Pelaajat ovat sosiaaliturvan armoilla, jos Kymenlaaksossa toteutetut palkanmaksujen keskeytykset leviävät Veikkausliigaan.


Podcast: Ilves on yhtä liikettä vaille valmis kärkitaistoon – nämä yllättävät tekijät johtivat Hakan nousuun Veikkausliigaan

iltasanomat 19:06 09.03

Pallokerhossa otetaan syyniin Pirkanmaan liigaseurat Haka ja Ilves.


FC Barcelonassa Mestarien liigaa pelannut hyökkääjä siirtyy Veikkausliigaan

MTV 09:00 11.02

FC Barcelona -taustainen, Mestarien liigassakin pelannut Jean Marie Dongou siirtyy Veikkausliigassa pelaavaan espoolaiseen Honkaan.


FC Barcelonassa Mestarien liigaa pelannut hyökkääjä siirtyy Veikkausliigaan – "Erittäin mielenkiintoinen pelaaja"

MTV 09:00 11.02

FC Barcelona -taustainen, Mestarien liigassakin pelannut Jean Marie Dongou siirtyy Veikkausliigassa pelaavaan espoolaiseen Honkaan.


FC Barcelona -taustainen hyökkääjä siirtyy Veikkausliigaan – "Erittäin mielenkiintoinen pelaaja"

MTV 09:00 11.02

FC Barcelona -taustainen, Mestarien liigassakin pelannut Jean Marie Dongou siirtyy Veikkausliigassa pelaavaan espoolaiseen Honkaan.


Hot topics