Seiska: Kimmo Vehviläinen eroaa Johanna-vaimostaan stara 10:30 25.05

Suomalaiset saivat kevään aikana seurata televisioista Selviytyjät-ohjelmasarjassa miten muun muassa


Seiska: Suosikkijuontaja Kimmo Vehviläinen eroaa vaimostaan alle kaksi vuotta häiden jälkeen iltasanomat 12:26 24.05

Kimmo Vehviläinen vahvistaa IS:lle eronneensa. Asiasta kertoi ensin Seiska.


Kimmo Vehviläinen vahvistaa eron: ”Mikään ei tapahdu yhdessä yössä” iltalehti 10:47 24.05

Kimmo Vehviläinen on ollut naimisissa vaimonsa Johannan kanssa kaksi vuotta. Seiska uutisoi tänään, että suhde on tullut tiensä päähän. uutisoi tänään, että radiojuontajana tunnettu Kimmo Vehviläinen eroaa vaimostaan Johanna Vehviläisestä (o.s. Ullakko). Pariskunta on ollut parisuhteessa yli kymmenen vuotta, vaikkakin he ovat eronneet sen aikana muutamaan otteeseen. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2016. Vehviläinen vahvistaa erouutisen myös Iltalehdelle. - Kyllä erouutinen pitää paikkaansa, mutta olemme sopineet Johannan kanssa, että emme ruodi tätä enempää julkisuudessa.


Kansanedustaja ihmettelee uusien vaalien demokratiavajetta: ”Onko tässä tapahtunut laskuvirhe?” uusisuomi 19:15 17.05

Huoli sote- ja maakuntauudistuksen aiheuttamasta demokratiavajeesta nousi tänään esille eduskunnan kyselytunnilla. Kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläinen (kesk.) joutui vastaamaan huoliin.


Tätä et nähnyt Selviytyjät-finaalissa - kuka äänesti ketäkin? iltalehti 21:42 13.05

Selviytyjät Suomi -huipentui sunnuntai-iltana finaaliin ja Sampo Kaulasen voittoon. 33 päivää Filippiineilä autiolla saarella kisannut Kaulanen nappasi itselleen voiton myötä 30 000 euroa. Finaalijaksossa kilpailivat Kaulasen lisäksi radiojuontaja Kimmo Vehviläinen ja fitness-urheilija Janni Hussi. Kolmikko kilpaili ensin näyttävässä koskemattomuuskilpailussa, jonka voittanut Janni pääsi suoraan finalistikaksikkoon ja sai valita itselleen kilpakumppanin.


Selviytyjistä tylysti tiputettu Kimmo Vehviläinen järkyttyy – katkera totuus kulissien takaa paljastuu: ”Eikö me ollakaan veriveljiä?” iltasanomat 21:23 13.05

Selviytyjien viimeisessä heimoneuvostossa kuullaan paljastuksia liittoumien takaa.


Selviytyjät: ”Kantsii ottaa kieroin pelaaja” — Kimmo Vehviläisen vakuuttelut eivät purreet, Janni valitsi Sampon iltalehti 20:44 13.05

Selviytyjät Suomi -sarjassa Janni Hussi valitsi finaaliparikseen Sampo Kaulasen, jonka kanssa vahva liitto oli kestänyt koko matkan. Janni toivoi, ettei kadu myöhemmin. Selviytyjät Suomi -finaalissa nähtiin kutkuttava tilanne, kun Janni Hussi sai valita itselleen parin finaaliin. Janni voitti ylivoimaiseen tyyliin Selviytyjien viimeisen kilpailun, mistä palkinnoksi hän sai finaalipaikan ja tilaisuuden valita toinen finalisti. Kilpailun jälkeen koko finaalikolmikko Janni, Sampo Kaulanen ja Kimmo Vehviläinen palasivat vielä leiriin. Miehet kuvailivat, että päällä on "skidi jännite".


Tänään tv:ssä: Kuka voittaa Selviytyjät Suomen ja 30 000 euroa? - finaali poikkeaa jenkkiversiosta iltalehti 09:20 13.05

Viimeisessä jaksossa jäljellä on enää kolme voitosta kisaavaa julkkisselviytyjää. Julkkisten selviytymiskilpailussa viime metreille ovat edenneet kauppias Sampo Kaulanen, fitnessmalli ja liikunta-alan yrittäjä Janni Hussi sekä radiojuontaja Kimmo Vehviläinen. 33 päivää Filippiineillä autiolla saarella luonnon armoilla, vähällä ruualla ja juonittelujen keskellä huipentuu illan finaaliin. Kilpailu etenee siten, että ensin kilpailijat kohtaavat toisensa silmästä silmään näyttävässä viimeisessä koskemattomuustehtävässä, jonka voittaja lunastaa tiensä suoraan finalistikaksikkoon. Voittaja saa käyttöönsä myös suuren edun, sillä hän saa valita kumman kilpailijan ottaa kanssaan voittajaäänestykseen.


Lapissa tulvii monin paikoin, kevättulvat jopa ennätyksellisiä MTV 12:10 12.05

Tulvatilanne Lapissa oli viimeksi yhtä paha kuin nyt 10–20 vuotta sitten. Näin arvioi johtava hydrologi Bertel Vehviläinen Suomen ympäristökeskuksesta. 


Selviytyjät: Janni Hussi ja Sampo Kaulanen hautaavat alushousunsa: ”Paljon käytetyt pikkuhousut, Victoria's Secret” iltalehti 16:27 10.05

Sampo Kaulanen ilmoittaa, että hänen boksereissaan on vauhtiraidat tallella. Selviytyjissä nähdään sunnuntaina jo finaalijakso. Viimeisenä leikissä ovat mukana Sampo Kaulanen, Janni Hussi ja Kimmo Vehviläinen. Komikko ihmettelee itsekin, kuinka on mahdollista, että aivan kisan alussa sovittu liitto on pitänyt loppuun sakka niin, että he juuri ovat finaalissa.


Selviytyjät-finalistit saavat pöyristyttävän tiedon ennen viimeistä kilpailua: ”Tuli kauhea vastuu ja aivan sairas olo” iltalehti 18:25 09.05

VARO JUONIPALJASTUKSIAJanni Hussi, Kimmo Vehviläinen ja Sampo Kaulanen saavat ennen viimeistä Selviytyjät-kilpailua tiedon raskaasta vastuusta. Selviytyjät Suomi -sarja huipentuu sunnuntaina finaaliin. Finaalin aluksi kolme jäljellä olevaa kilpailijaa käyvät viimeisen kilpailun. Ennen sitä Janni Hussi, Kimmo Vehviläinen ja Sampo Kaulanen miettivät, kuinka finaali tulee etenemään. Kaikki toivovat, että finaaliin menisi kilpailun kaksi parasta.


Selviytyjät-voittaja selviää sunnuntain finaalissa - kilpailijoita hiillostetaan selkäänpuukotuksista iltalehti 13:27 09.05

Selviytyjät Suomi -kilpailu päättyy sunnuntaina. Jos et halua tietää yksityiskohtia finaalijaksosta, älä lue pidemmälle. Selviytyjät Suomi -kilpailu huipentuu sunnuntaina suureen finaaliin, jossa koko kilpailun voitosta kilpailevat Sampo Kaulanen, Kimmo Vehviläinen ja Janni Hussi. Kilpailun voittaja kuittaa itselleen 30 000 euron palkinnon.


Selviytyjät-finalistit paljastavat, kuinka rankkaa loppukisaan pääsy oli: Janni Hussi laihtui 10 kiloa kuukaudessa iltasanomat 07:05 09.05

Selviytyjät Suomi -finalistit Sampo Kaulanen, Janni Hussi ja Kimmo Vehviläinen tietävät, miksi juuri he ovat mukana sunnuntain loppukisassa. Tie oli raskas ja kivinen.


Tv-katsojat kuohahtivat Selviytyjät-finaalin esittämistä koskevasta päätöksestä - näin Nelonen kommentoi iltalehti 13:40 08.05

Ruutu plus -palvelusta ei näe totuttuun tapaan ennakkoon tämän viikon Selviytyjät Suomi -sarjan jaksoa, sillä kyseessä on finaalijakso. Selviytyjät Suomi -sarja on edennyt jo finaaliviikolle saakka. Selviytyjät-tittelistä kilpailevat Janni Hussi, Sampo Kaulanen ja Kimmo Vehviläinen, joista voittaja kuittaa itselleen mukavat 30 000 euroa palkintopottina.


Surun keskellä mestarivahdiksi noussut Vehviläinen sai kunniaa SM-liigan palkintogaalassa MTV 22:31 02.05

Jääkiekon SM-liiga palkitsi kauden parhaitaan Tampereella keskiviikkona. Yksi illan voittajista oli Kärppien mestarivahti Veini Vehviläinen.


Ministeriltä sote-kysymys kansanedustajille: ”Kumpi on parempi vaihtoehto?” uusisuomi 11:00 01.05

Kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläinen (kesk.) korosti vappupuheessaan maakunta- ja sote-uudistuksen päätökseen viennin tärkeyttä. Vehviläisen mukaan uudistuksen kaataminen toisi tuleville vuosille suuren epävarmuuden ja hallitsemattoman tilanteen sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämiseen.


Yllätyspesti: suomalaisvalmentaja siirtyy KHL:ään MTV 10:12 01.05

Simo Vehviläinen siirtyy KHL-joukkue Vitjaz Podolskin maalivahtivalmentajaksi, seura tiedottaa verkkosivuillaan.


Suomalainen valmentaja sai yllättäen KHL-pestin iltalehti 09:17 01.05

Simo Vehviläinen siirtyy KHL-seura Vitjaz Podolskin maalivahtivalmentajaksi. Venäläisseura kertoi asiasta tiedotteessa. Vehviläinen toimii päävalmentaja Valeri Belovin valmennustiimin toisena maalivahtivalmentajana ja on sen ainoa suomalainen.


Selviytyjät Suomi -sarjasta pudonnut avautuu ystävänsä petoksesta: ”Tuskin hänen oli helppo vedättää minua” iltalehti 22:06 29.04

Radiotoimittaja Katja Ståhl sinniteli Selviytyjät Suomessa pitkälle hankalan alun jälkeen. Katja Ståhl ei yllättänyt pudottuaan Selviytyjät Suomesta sunnuntai-iltana nähdyssä jaksossa. Ilari Sahamies, Kimmo Vehviläinen, Sampo Kaulanen ja Janni Hussi äänestivät Katjan pois.


ansainnut erilaisen lopun asianajaja myönsi haastattelussa etälamautinta tummaihoiseen FBIn myyrästä pelkkää maa” maun Mestarien Mitä seuroja yrittäneet kätkeä omaisuutensa

Uutiset