Syysvauvaa odottava Krista Siegfrids esitteli raskausvatsansa – hehkuu äitiyden onnea

mtv 11:40 04.06

Siegfridsin ja hänen puolisonsa Rutgerin suhde on edennyt salamavauhtia.


Uusi tieliikennelaki aiheutti erikoisen sotkun – kukaan ei tiedä, mitä vauhtia ambulanssilla saa ajaa

yle 14:00 03.06

Valtaosa Suomen ambulansseista painaa yli 3 500 kiloa. Nyt ihmetellään, pitääkö niillä ajaa 80 km/h, jos kyydissä ei ole potilasta.


F1-sisäpiiriläinen: Mick Schumacherin unelma on lähellä - Kimi Räikkösen päätöksellä ratkaiseva vaikutus

iltalehti 12:50 01.06

Mick Schumacherille povataan paikkaa formula ykkösistä kaudelle 2021. Ferraria lähellä oleva toimittaja Leo Turrini kirjoittaa, että Kimi Räikkösen tulevaisuus formula ykkösissä liittyy vahvasti Mick Schumacherin urakehitykseen. Schumacher ajaa tällä hetkellä F2-luokan Premalla, mutta keväällä 21 vuotta täyttäneen legendan pojan seuraavia siirtoja juonitaan jo kovaa vauhtia.


Sadat tuhannet työntekijät eivät ole päässeet käyttämään verotuettuja etuseteleitä – Netin etätapahtumista vetoapua henkilöstöetujen käyttöön

yle 17:30 30.05

Korona pysäytti työnantajien työntekijöille tarjomien etuseteleiden käytön lähes seinään. Uutta vauhtia on löytymässä etätapahtumista ja uusista tavoista hyödyntää etuseteleitä.


Mies täräytti tähtikeulaisella autolla moottoripyörä­poliisin ohi sellaista vauhtia, että kortti lähti

iltasanomat 09:58 30.05

Lusin suoralla, eli Viitostien varalaskupaikalla Heinolassa, ajettiin varsin raskaalla kaasujalalla.


Suora lähetys juuri nyt: Hyväksyykö eduskunta lain ravintoloiden avaamisesta?

iltasanomat 10:24 29.05

Pikavauhtia valmisteltu laki ravintoloiden avaamisesta rajoituksin on tarkoitus sinetöidä tänään.


Hyväksyykö eduskunta lain ravintoloiden avaamisesta?

iltasanomat 10:24 29.05

Pikavauhtia valmisteltu laki ravintoloiden avaamisesta rajoituksin on tarkoitus sinetöidä tänään.


Lappiin odotetaan viikon­lopuksi tulva­huippua, joka on ennusteiden mukaan historian pahin – pelastus­johtaja varoittaa ”tulva­turismista”

iltasanomat 15:43 28.05

Taloja suojataan kovaa vauhtia Lapin pahimmilla tulva-alueilla. Kaikki eivät kuitenkaan vieläkään ymmärrä tilanteen poikkeuksellisuutta ja luottavat liikaa siihen, että vakuutus korvaa vahingot.


Lintilä kotimaan matkailua koskevasta väännöstä: ”On absurdia, että Tuomiokirkon edessä on terassi, mutta mökille ei saa mennä”

yle 15:16 28.05

Lintilän mukaan kotimaan matkailua koskevaa suositusta ollaan lieventämässä pikavauhtia.


Näin autoala leikkaisi liikenteen päästöjä: Autovero alas, kilometrivero käyttöön ja vauhtia vähäpäästöisiin polttoaineisiin

yle 09:00 28.05

Myös teiden kunnostaminen vähentäisi päästöjä, auto- ja kuljetusala sanoo tuoreessa raportissaan.


Vauhtia ja vaarallisia tilanteita Tampereella – poliisia paennut vei sivupeilinkin mukanaan

stara 22:00 27.05

Nuori kuljettaja aiheutti runsaasti vaarallisia tilanteita Tampereella tiistaina 26. toukokuuta


TEM:n kansliapäällikkö valitaan jo tällä viikolla – Haatainen pani vauhtia kohunimitykseen

iltasanomat 09:13 27.05

Työ- ja elinkeinoministeriön kansliapäällikkö on tarkoitus valita yllättäen jo tällä viikolla. Paikalle on nousemassa ex-pääministeri Antti Rinteen (sd) entinen poliittinen valtiosihteeri Raimo Luoma (sd).


Horoskooppi

iltalehti 02:00 23.05

OINAS 21.3.–19.4. Älä liioittele puheissasi äläkä teoissasi, sillä vauhtia ja vaihtelua riittää ilmankin siinä määrin, että jopa sinulla saattaa olla vaikeuksia pysyä tilanteen tasalla. HÄRKÄ 20.4.–20.5. Päivästäsi on tulossa yllätyksellinen. Vaikka asiat eivät sujukaan ennakko-odotustesi mukaan, jää lopputulos kuitenkin ehdottomasti plussalle. Uusi tuttavuus piristää.


Audi-kuski ajoi videolla yli 320 kilometrin tuntivauhtia – poliisi etsii tekijää

stara 18:00 22.05

Moottoriteillä saa Iso-Britanniassa ajaa maksimissaan 70 mailin, eli noin 110


Tenon lupakauppa käy kuumana: ensimmäisten minuuttien aikana myytiin 3 500 venelupaa – seuraavaksi vuorossa rantalupien myynti

yle 13:00 20.05

Tenojoen kalastusluvat hupenevat kovaa vauhtia. Tutkija arvioi lohenpyynnin pääsevän kunnolla vauhtiin tulvatilanteen vuoksi vasta heinäkuussa.


Päivän ravivihje: Toto5, Lahti 19.5.

iltalehti 15:18 19.05

Pankki päätöskohteessa. Lahden Jokimaan tiistairavien Toto5-vihjerivi rakennetaan päätöskohteen Willow Priden varaan. Toto5-pelikohteissa kaikki muut palaavat vähintään kahden kuukauden tauolta, mutta Willow Pride kävi toukokuun alussa hakemassa vauhtia länsinaapurin puolelta. 12,1-aika ei kuitenkaan riittänyt edes totosijaan. Nyt tuonkaltaiset kyydit piisaavat helpostikin voittoon.


Rasituksella todella iso merkitys pesäpallossa – back-to-back -ottelut heilauttavat tilastoja huomattavasti

iltalehti 21:34 14.05

Tilastodatasta on hyötyä vedonlyöntiin myös pesäpallossa. Kotimaisessa palloilussa yksi paluuta kovaa vauhtia tekevä sarja on kansallislajimme pesäpallo. Pesäpallon tilastoinnista ja datasta ei ole liikaa artikkeleita tehty, joten otin jälleen vastuun itselleni. Myös pesäpallossa pelataan kauden aikana paljon niin sanottuja back-to-back-otteluita eli joukkue pelaa peräkkäisinä päivinä pelin. Olen aiemmin selvittänyt ottelurasituksen vaikutusta jalkapallossa ja jääkiekossa, joiden tilastoista on löytynyt menestykseen selvä negatiivinen riippuvuussuhde.


Temptation Island Extrassa kuullaan yllätyspaljastuksia: ”Mailaa on ehdottomasti lainattu”

iltalehti 15:13 14.05

Temptation Island Suomen viimeiset iltanuotiot lähestyvät kovaa vauhtia. Temptation Island Suomi on tarjoillut tällä tuotantokaudella hyviä keskusteluita ja odottamattomia käänteitä. Mukana pariskuntina ovat Mattu ja Jape, Mira ja Valto sekä Wallu ja Emilia. Jatkaako yksikään pari yhteistä taivalta? Henri ja Macce kertovat tällä viikolla Temptation Island Suomen jälkeen tulevassa Temptation Island Suomi Extra -jaksossa Miran ja sinkku-Markuksen väleistä. Macce muistelee kuulemansa.


Mike Tysonin paluuhaaveille lyödään jarrua – superagentilta tärkeä muistutus: ”Vastuutonta”

iltalehti 09:51 14.05

Nyrkkeilylegenda Mike Tyson ilmoitti huhtikuun lopulla palaavansa kehään hyväntekeväisyysottelun takia. Spekulaatiot vanhan mestarin sensaatiomaisesta paluusta saivat lisää vauhtia, kun hän julkaisi viime maanantaina Instagram-tilillään videon, jossa hän hioo lyöntiään kuntoon. Lopuksi Tyson lataa kameralle: ”I’m back!”. Tunnettu englantilainen urheilupromoottori Eddie Hearn kuitenkin jarruttelee Tysonin paluuaikeita British Boxing Televisionin haastattelussa. Hearn nostaa esille asiaan liittyvän moraalisen dilemman.


Hot topics