Britannian korkein oikeus pohtii: Oliko parlamentin työn keskeyttäminen laitonta?

yle 12:44 17.09

Britanniassa tutkitaan nyt korkeimmassa oikeusistuimessa sitä, toimiko pääministeri Boris Johnson vastoin lakia passittaessaan parlamentin istuntotauolle.


West Ham on tehnyt todellisen löydön hyökkäykseensä - ennusmerkit lupaavat maalijuhlia illan Valioliigaotteluun

iltalehti 12:27 16.09

Illan mielenkiintoisin peli löytyy Valioliigasta. Jatkaako West Ham voittoputkeaan myös Aston Villan vieraana? West Hamin valioliigakausi alkoi 0-5-turpasaunalla Manchester Cityä vastaan. Sen jälkeen meno on kuitenkin aika odotetustikin parantunut sekä pelillisesti että tuloksellisesti. Vielä hieman vastoin pelitapahtumia tullutta 1-1-tasapeliä Brightonin vieraana on seurannut ansaitut 3-1 ja 2-0-voitot Watfordista ja Norwichista. Etenkin West Hamin hyökkäyspelaaminen on asettunut hyviin uomiin Felipe Andersonin ja etenkin Sebastien Hallerin myötä. Frankfurtista kesällä tullutta Halleria voi pitää jo nyt loistohankintana. Mies on City-pelin ja Brighton-ottelun loukkaantumisen jälkeen ollut Watfordia ja Norwichia vastaan lähes pitelemätön ja tehnyt noissa otteluissa mm. kolme maalia.


EK 9: MM-sarjaa johtava Ott Tänak keskeytti! Sébastien Ogier on iskemässä kultasuoneen, Esapekka Lappi johtaa yhä

iltalehti 10:50 14.09

Turkin rallin lauantaipäivä on aiheuttanut vastoinkäymisiä jo kahdelle MM-kandidaatille. Rallin MM-sarjassa toisella sijalla oleva Hyundain Thierry Neuville osui lauantain ensimmäisellä, rallin kahdeksannella erikoiskokeella kiveen, putosi pois tieltä ja menetti yli neljä ja puoli minuuttia. Neuville putosi kokonaistilanteessa yhdeksänneksi. – En tiedä, mitä voin sanoa. Tämä on todella turhauttavaa. Annamme kaikkemme, ja sitten... En nähnyt metriäkään eteeni, Neuville sanoi.


Horoskooppi

iltalehti 02:04 13.09

OINAS 21.3.–19.4. Jokin miellyttävä yllätys piristää päivääsi ja auttaa suhtautumaan kevyemmin pieniin vastoinkäymisiin. Näet pitkälle, joten laadi jokin kauaskantoinen suunnitelma. HÄRKÄ 20.4.–20.5. Saat osaksesi myönteistä huomiota, ja eräs henkilö käy suorastaan kuumana sinuun. Et ymmärrä, mistä kiinnostus kumpuaa, mikä lienee osa viehätysvoimaasi.


Magnitogorskissa paniikkinappula pohjassa - valmentajapotkut eivät auta sarjakärkeä vastaan

iltalehti 11:38 09.09

Päivän peli on KHL:n Avtomobilist-Magnitogorsk. KHL:ssä ehdittiin pelata peräti kolme ottelukierrosta ennen kauden ensimmäisiä valmentajapotkuja. Magnitogorskin johdolle kuitenkin toinen tappio kolmeen otteluun oli jo liikaa ja kauden aloittanut Josef Jandac sai väistyä nimivalmentaja Ilja Vorobjovin tieltä. Vorobjovin cv:stä löytyy mm. valmennustehtäviä Magnitogorskin, SKA Pietarin ja Venäjän maajoukkueen peräsimistä. Mitenkään erityisen heikosti Magnitogorsk ei Jandacin alaisuudessa aloittanut; tappiot tulivat kovalla SKA:lle ja viimeksi vastoin pelitapahtumia Vitjazille (Magnitogorsk voitti laukaukset 38-22).


Kimi Räikkönen tiivisti Italian GP:n Alfa Romeon tiedotteessa tavalla, johon vain hän kykenee: ”Olipa paska viikonloppu”

iltalehti 21:48 08.09

Kimi Räikkösen ensimmäisestä Alfa Romeo -viikonlopusta Monzassa ei jäänyt juurikaan mainetekoja muisteltavaksi. Ensimmäisen kerran puoliksi italialaisen Alfa Romeon väreissä Italiassa kilpaillut Kimi Räikkönen koki Monzan radalla kolmen ajopäivän aikana kaikenlaisia vastoinkäymisiä. Perjantaina Räikkönen lipsautti autonsa Parabolica-mutkassa turva-aitoihin ja toisti tempun vuorokautta myöhemmin aika-ajojen viimeisen osion alkajaisiksi. Lauantain tärsky oli sen verran kova, että Räikkösen autoon päädyttiin tekemään vaihdelaatikko- ja moottoriremontit, joiden seurauksena suomalaisveteraanin kisa alkoi varikon portilta.


Demi Lovato kyllästyi itsensä häpeilyyn - paljasti heikkoutensa faneilleen editoimattomalla bikinikuvallaan: ”Siinä on selluliittia”

iltalehti 18:48 07.09

Laulaja Demi Lovatolla, 27, on takanaan raskas vuosi. Hän haluaa kertoa avoimesti seuraajilleen myös kokemistaan vastoinkäymisistä. Laulaja, näyttelijä Demi Lovato otti yliannostuksen vuonna 2018 ja joutui sairaalaan. Nyt Lovato voi jo paremmin. Tuoreessa Instagram-julkaisussaan Lovato kertoo pelostaan ja itsetunto-ongelmistaan. Kuva on otettu Bora Boralla. Kuvaa ei ole editoitu. – Tämä on suurin pelkoni. Valokuva minusta bikineissä, editoimatta. Ja arvatkaapa mitä, siinä on selluliittia. Olen niin väsyksissä kehoni häpeämiseen, editoimiseen, jotta sopisin muiden mielikuvaan kauniista. En kuitenkaan sovi muottiin ja tältä minä näytän. Haluan uuden kappaleen elämässäni olevan aito, Lovato kirjoittaa.


Suurten vastoinkäymisten soutumatka ei riittänyt helsinkiläiselle palomiehelle – seuraava matka on äärettömän vaativa, ja veneenkin pitää näyttää avaruusalukselta

yle 16:21 03.09

Jari Saario souti 1 250 kilometriä Kööpenhaminasta Helsinkiin. Vain tämän kesän käytössä ollut soutuvene päätyi jo museoon.


Pronssia tavoitellut Liisa Lilja jäi viidenneksi – "Oli kyllä urani huonoin kisasuoritus"

yle 09:00 02.09

Viime vuosien vastoinkäymiset ovat verottaneet Liisa Liljan vauhtia.


Pronssia tavoitellut Liisa Lilja jäi viidenneksi MM-paratriathlonissa

yle 09:00 02.09

Viime vuosien vastoinkäymiset ovat verottaneet Liisa Liljan vauhtia.


Veikkauksen ansa ei maistu – Teemu Pukin Norwichin kärkikerroin 4,10 jää pelaamatta

iltalehti 09:20 31.08

Lauantaina suomalaisittain mielenkiintoisin Valioliigan kamppailu on West Ham–Norwich. West Ham–Norwich-ottelussa riittää seurattava asioita. Joukkueiden tasolla West Hamin kohdalla kannattaa kiinnittää huomiota siihen, jatkuuko sen nousuvireisyys. Kauden avauksessa West Ham oli kotonaan odotetusti vailla mahdollisuuksia Manchester Cityä vastaan. Seuraavasta pelistä irtosi piste Brightonista hieman vastoin kenttätapahtumia (West Ham hävisi ottelun maaliodottaman 2,4–1,0), mutta viimeksi tullut 3–1-voitto Watfordista sen sijan oli jo varsin ansaittu. Tasoltaan West Ham on Norwichia parempi joukkue, ja itse odottelenkin lontoolaisten hyvän vireen saavan jatkoa. Norwichin kohdalla huomio kannattaa kiinnittää pelin tasapainoon.


Hurja tieto Venäjältä: Monrepos’n puiston päärakennus on purettu kokonaan

iltasanomat 12:56 30.08

Venäläisaktivistit raportoivat, että Viipurissa on purettu maan tasalle Monrepos’n kartanon vanha päärakennus vastoin kaikkia yleisön ja asiantuntijoiden suojeluvaatimuksia.


MM-kultaleijona Janne Pesonen Jesse Puljujärven tilanteesta: ”On hyvä, että vastoinkäymisiäkin on ollut”

iltasanomat 19:57 29.08

Janne Pesosen mielestä Jesse Puljujärvi teki oikean ratkaisun.


Annimari Korte avautui vaikeuksistaan ruotsalaismedialle – kävi viisi vuotta sitten lähellä kuolemaa: ”Palokunta ryntäsi sisään”

iltalehti 12:52 23.08

Allergiat aiheuttivat Kortteelle vakavan kroonisen tulehduksen ja lähes tukehtumisen. Sadan metrin aitojen SE-nainen Annimari Korte osallistuu viikonloppuna Tukholmassa Ruotsi-otteluun. Aituri kertoi torstaina ruotsalaiselle Expressenille huimasta kesästään, mutta myös elämänsä vastoinkäymisistä. Vuonna 2013 Kortteella diagnosoitiin Tiezten syndrooma eli rintalastan krooninen tulehdus. Syndrooma aiheuttaa sydänkohtauksen kaltaisia kipuja. Samoihin aikoihin aiturin kurkku turposi, mikä aiheutti vaikeuksia syödä.


Ilmaisku Turkin armeijan autosaattueeseen Idlibin porteilla – Syyria syyttää ammusten kuljettamisesta kapinallisille

yle 18:18 19.08

Turkin mukaan ilmaisku oli vastoin Syyrian ja Venäjän kanssa tehtyjä sopimuksia.


Psykologian tohtori saa ympäri maailmaa yhteydenottoja, joissa ihmetellään, miksi Suomi muutti menestyksekkään koulujärjestelmänsä

iltasanomat 20:26 18.08

Tohtorin mukaan ulkomailla ihmetellään sitä, miksi Suomi uudistaa koulujärjestelmää vastoin tutkimustietoa.


Charlton munkittanut avauskierroksilla – Barnsley vakiokierroksen maistuvin varma

iltalehti 08:24 17.08

Viikon vakion maistuvin varma on kohteen 9 Barnsley. Tässä kahden nousijajoukkueen kohtaamisessa pelijakaumaa vääristää Charltonin puhdas kauden avaus. Aina joukkue tavallaan voittonsa on ansainnut - ja ne myös nostavat kyseisen joukkueen itseluottamusta, mutta Charltonin kohdalla etenkin jälkimmäinen Stoke-voitto tuli vastoin pelitapahtumia. 3–1-voitossa Charlton loi maaliodottamaa vain alle puolen maalin verran.


Lauantain vakio: Charltonin munkki loppuu nyt - kierroksen maistuvin varma löytyy Mestaruussarjasta

iltalehti 10:41 16.08

Viikon vakion maistuvin varma on kohteen 9 Barnsley. Viikon vakion maistuvin varma on kohteen 9 Barnsley. Tässä kahden nousijajoukkueen kohtaamisessa pelijakaumaa vääristää Charltonin puhdas kauden avaus. Aina joukkue tavallaan voittonsa on ansainnut - ja ne myös nostavat kyseisen joukkueen itseluottamusta, mutta Charltonin kohdalla etenkin jälkimmäinen Stoke-voitto tuli vastoin pelitapahtumia. 3-1-voitossa Charlton loi maaliodottamaa vain alle puolen maalin verran.


Vaaleissa ulos eduskunnasta, nyt jopa 10 000 €/kk – katso täältä Rinteen hallituksen erityisavustajien ja valtiosihteereiden palkat

iltasanomat 07:07 16.08

Eduskunnasta putoaminen ei merkinnyt taloudellista syöksykierrettä joukolle entisiä kansanedustajia – pikemminkin päinvastoin.


? Micke futispomo jakoi varatun liigaa, näin päätöstä Nainen jakoi verottajalta kolahti Viranomainen varoittaa virhettä, jos olet Virtanen ja TuTo

Hot topics