Antero Vartia kertoi suunnitelmistaan – perusti ilmastonmuutosta torjuvan säätiön MTV 14:07 15.10

Eduskunnan vaalikauden päättyessä jättävä kansanedustaja Antero Vartia (vihr.) on valottanut tulevaisuudensuunnitelmiaan Twitterissä.


Eduskunnan jättävä Antero Vartia perusti ilmastonmuutosta taklaavan säätiön iltasanomat 13:12 15.10

Antero Vartia kertoi jättävänsä eduskunnan uuden projektin vuoksi. Nyt selvisi, mistä siinä on kyse.


Antero Vartia: ”Näiden arvokkaiden oivallusten vuoksi minun on jätettävä seuraavat eduskuntavaalit väliin” uusisuomi 16:21 13.10

Vihreiden kansanedustaja Antero Vartia ei asetu ehdolle ensi kevään eduskuntavaaleissa. Hän kertoo aikovansa keskittää aikansa ilmastonmuutoksen torjuntaan.


Löylystä irti päästänyt Antero Vartia jättää eduskunnan: "Tulen tarvitsemaan apuanne" MTV 16:04 13.10

Vihreiden kansanedustaja Antero Vartia aikoo jättää seuraavat eduskuntavaalit väliin.


Vihreiden Antero Vartia jättää eduskunnan iltasanomat 15:52 13.10

Kansanedustaja Antero Vartia kertoo Facebook-päivityksessään, ettei asetu seuraavissa eduskuntavaaleissa ehdolle.


Juhana Vartiainen sättii ay-liikettä kovin sanoin: "Te olette kollektiivisesti kiinni viime vuosisadassa ja kylmässä sodassa" MTV 15:50 09.10

Pienten yritysten irtisanomisten helpottaminen kannattaisi tehdä, ”vaikka Suomen Yrittäjät sitä vastustaisivatkin”, puolustaa kokoomuksen kansanedustaja Juhana Vartiainen hallituksen hanketta.


Juhana Vartiaiselta purkaus ay-liikkeelle – ”Tässä touhussa ei ole mitään järkeä ja kuulkaas, te tiedätte sen itsekin” uusisuomi 10:01 09.10

Pienten yritysten irtisanomisten helpottaminen kannattaisi tehdä, ”vaikka Suomen Yrittäjät sitä vastustaisivatkin”, puolustaa kokoomuksen kansanedustaja Juhana Vartiainen hallituksen hanketta.


Juhana Vartiainen tunnustaa haistatelleensa EK:n Laatuselle – ”Se olin minä, jolta pääsi rumia sanoja” iltasanomat 16:09 08.10

Kokoomuksen kansanedustaja Juhana Vartiainen kertoo kiihtyneensä ja käyttäneensä rumaa kieltä Pikkuparlamentin kahvilassa.


”Se olin minä” – Juhana Vartiainen tunnustaa rähjänneensä Lasse Laatuselle uusisuomi 15:39 08.10

Kokoomuksen kansanedustaja Juhana Vartiainen tunnustaa ”kuumenneensa liikaa” Eduskunnan Pikkuparlamentissa vierailleelle EK:n entiselle työmarkkinajohtaja Lasse Laatuselle.


Jasper Pääkkönen kommentoi Löyly-kauppoja Antero Vartian kanssa: "Molemmille loistava ratkaisu" mtv 14:15 08.10

Antero Vartia myi osuutensa Löyly-saunakompleksista Jasper Pääkköselle viime perjantaina.


Antero Vartia myy osuutensa Löylystä Jasper Pääkköselle: "Oli aika päästää irti" mtv 13:51 08.10

Vartia kertoo Twitterissä myyvänsä osuutensa Löylystä.


Tanssii Tähtien Kanssa -jaksossa luvassa yllätyksiä – vierailevina tähtinä Jenni Vartiainen, Mikko Herranen ja Jonne Aaron mtv 18:28 07.10

Tanssii Tähtien Kanssa -sarjassa kisaajat kertovat tällä viikolla tarinan tanssillaan.


”On ällistyttävää, miten laajasti Suomessa kyseenalaistetaan hallituksen lainsäätövalta” uusisuomi 17:46 05.10

Hallituspuolue kokoomuksen kansanedustaja Juhana Vartiainen pitää ällistyttävänä keskustelua, joka Suomessa on herännyt valtiovallan ja työmarkkinajärjestöjen suhteesta.


Tanssii Tähtien Kanssa -kappaleet julki – artistivieraat tanssittavat tangon ja rumban tahtiin mtv 12:51 05.10

Kolmannen livelähetyksen artistivieraina nähdään Jenni Vartiainen, Mikko Herranen ja Jonne Aaron.


IPK:n Tuomas Vartiainen lupaa: "Olemme ilkeä, fyysinen ja yhdessä töitä tekevä joukkue" jatkoaika.com 18:00 26.09

Iisalmen Peli-Karhut on kesän aikana uusiutunut kovasti. Puhuri on käynyt niin puolustus- kuin hyökkäysosastolla, mutta lähtijöiden tilalle on saatu mitat täyttäviä miehiä. Etenkin hyökkäykseltä on lupa odottaa kahta aikaisempaa Mestis-kautta parempaa tulivoimaa, eikä Damir Galinin paluuta puolustukseen sovi vähätellä.


Juhana Vartiainen avautuu Soini-äänestyksestä: ”Tämä sattui minuun ilkeästi” uusisuomi 11:37 23.09

Kokoomuksen kansanedustaja Juhana Vartiainen kuvailee ulkoministeri Timo Soinin (sin) perjantaisen luottamusäänestyksen olleen vaikea hallituspuolueiden kansanedustajille, koska oli selvää, että samalla äänestetään koko hallituksen jatkosta.


Juhana Vartiainen avautuu Soini-äänetyksestä: ”Tämä sattui minuun ilkeästi” uusisuomi 11:37 23.09

Kokoomuksen kansanedustaja Juhana Vartiainen kuvailee ulkoministeri Timo Soinin (sin) perjantaisen luottamusäänestyksen olleen vaikea hallituspuolueiden kansanedustajille, koska oli selvää, että samalla äänestetään koko hallituksen jatkosta.


Kokoomuksen Vartiaisen näppäilyvirhe kirvoitti äänekkäät naurut – näin hän kommentoi tapausta MTV:lle: "Hassua, ihan puhdas vahinko" MTV 16:12 21.09

Eduskunnan äänestyksessä ulkoministeri Timo Soinin luottamuksesta tehtiin pöytäkirjaan muutamia lisäyksiä edustajien äänestämisestä.


Juhana Vartiainen äänesti vahingossa väärin Soinin luottamusäänestyksessä: ”Rouva puhemies, tarkoitukseni oli painaa Jaa-nappia” iltasanomat 13:27 21.09

Ulkoministeri Soinin luottamuksesta äänestettiin eduskunnassa tänään.


Supersuosittu Jenni Vartiainen rakentaa muurin yksityiselämänsä ja artisti-Jennin välille: ”Omaa elämäänsä ei halua kauppatavaraksi” iltasanomat 15:43 15.09

Jenni Vartiaisella on nyt hymy herkässä, mutta hänen uuden levynsä sanoitukset käsittelevät huonoa parisuhdetta. Ovatko sanoitukset olleet laulajalle terapiaa?


huomata Keskustorin pahoinpitelystä epäilty Koivun kylkeen verta hikoileva sankari ”Jopa tässä

Uutiset