Poliisi kommentoi Blockfestien yleisöryntäystä Asap Rockyn keikalla: ”Ei tietoa, että kukaan olisi loukkaantunut” iltalehti 11:38 19.08

Poliisi ei tutki Asap Rockyn keikan tapahtumia. Kuluneena viikonloppuna Blockfest-festivaali herätti huomiota Asap Rockyn keikan tiimoilta ja alueelle aitojen yli rynnänneiden alaikäisten takia. Asap Rockyn keikalla kerrottiin olleen vaaratilanne, kun ihmiset yleisössä kaatuivat ja joutuivat tallotuksi. Varsinkin lavan edessä mosh pit äityi rajuksi. Räppäri huomasi tilanteen ja keskeytti hetkeksi keikan.


Näkökulma: Ei mikään ilkeä Teemu Pukki – maalitykki on päässyt jo Timo Silakan tasolle MTV 08:35 18.08

Teemu Pukin menestys on monen asian summa, mutta MTV Urheilun Marko Leppäsen esille pitää nostaa varsinkin tasapainoisen siviilielämän merkitys. 


Oopperatähti Plácido Domingoa, 78, syytetään seksuaalisesta häirinnästä – uskoo naisten toivoneen lähentymistä iltalehti 10:30 14.08

Domingon sanotaan muun muassa vaikeuttaneen naisten urakehitystä, mikäli nämä eivät ole olleet suostuvaisia hänen seksuaalissävytteisiin ehdotuksiinsa. Maailmankuulu espanjalainen oopperalaulaja, Plácido Domingo, 78, on joutunut tutkinnan kohteeksi. Yhdeksän naista nimittäin syyttää häntä seksuaalisesta häirinnästä. Vuodesta 2003 lähtien Los Angelesin oopperan johtajana toiminut Domingo on AP:n uutisoinnin mukaan painostanut varsinkin uransa alussa olevia naisia seksuaalisiin tekoihin kanssaan. Jos nainen ei ole suostunut, Domingo on saattanut kostaa vaikeuttamalla kyseisen henkilön urakehitystä.


Horoskooppi iltalehti 02:19 13.08

OINAS 21.3.–19.4. Kaipaat kipeästi lepoa ja omaa rauhaa sekä mahdollisuutta olla hetken aikaa suojassa toisten ihmisten tai työelämän sinuun kohdistamilta vaatimuksilta. Järjestä sitä. HÄRKÄ 20.4.–20.5. Rauhallinen olemuksesi vetoaa pulassa oleviin. Sinä puolestasi suhtaudut kaikkiin avoimesti ja nautit voidessasi tarjota apua, varsinkin kun näet neuvojasi seurattavan.


Brittiseurapiireissä kauhistellaan Meghanin käytöstä: herttuatar vähät välittää tiukoista illallissäännöistä – osa jättää jo kutsumatta iltalehti 13:51 11.08

Daily Mailin mukaan Sussexin herttuatar ei noudata brittiylhäisön illallisetikettejä. Daily Mail kertoo, että herttuatar Meghan on herättänyt paheksuntaa brittiseurapiirijuhlissa rikottuaan etikettiä. Lehden mukaan Meghanilla on ollut vaikeuksia sopeutua tarkkoihin istumajärjestyksiin. Paremman väen piireissä illalliskutsuilla noudatetaan kolmea perinteistä sääntöä. Etiketin mukaan parit eivät saa istua vierekkäin tai osoittaa toisilleen hellyyttä kesken illallisen, ja tiukkoihin sääntöihin kuuluu myös, että kaikkien täytyy istua sillä paikalla, joka hänelle on määrätty. Varsinkin plaseerauksen noudattamista pidetään ehdottomana sääntönä.


Hovi julkaisi suloisia kesäkuvia Estellestä ja Oscarista – Victoria-äiti heilui kameran takana iltalehti 13:06 11.08

Kruununprinsessa Victorian perhe lomaili heinäkuussa Ruotsin länsirannikolla. Ruotsin kuningashuone on julkaissut suloisia kesäkuvia kruununprinsessa Victorian lasten prinsessa Estellen, 7, ja prinssi Oscarin, 3, kesänvietosta Ruotsin länsirannikolta. Kuvat on ottanut äiti Victoria. Yhdessä otoksista pikkukuninkaalliset ovat nauravaisina, varsinkin Oscar näyttää hekottelevan sydämensä pohjasta. Toisessa kuvista Estelle istuskelee veden äärellä ihailemassa maisemia, kolmannessa kuvassa puolestaan Oscar katselee majakkaa ja vesistöä. Neljännessä kuvassa puolestaan koko perhe isä prinssi Daniel mukaan lukien poseeraa komean patsaan edessä kalliolla.


Vaasalaisperheen videosta somehitti – taapero kokkaa kuin ammattilainen stara 08:40 11.08

Monet lapset osallistuvat usein kotitöihin hieman vastahakoisesti varsinkin, jos on


Viihdelehti Stara.fi stara 08:40 11.08

Monet lapset osallistuvat usein kotitöihin hieman vastahakoisesti varsinkin, jos on


Tämän takia prinsessa Charlotte, 4, näytti kieltään – kaikki isovanhemmat ymmärtävät syyn iltalehti 21:20 10.08

Charlotte pelleili, kun bongasi ihmisjoukosta pappansa. Cambridgen herttuapari osallistui torstaina King’s Cup -purjehduskilpailuun Cowesissa, Englannissa. Prinssi Williamilla ja herttuatar Catherinella oli mukanaan perheen vanhimmat lapset, prinssi George, 6, ja prinsessa Charlotte, 4. Maailmalle levisi merihenkisiä kuvia, joista varsinkin kaksi asiaa pisti silmään: herttuattaren sortsien paljastamat rotusääret sekä prinsessa Charlotten tempaus näyttää kuvaajille kieltään.


Anu Sinisalo kertoo Eevassa herkkyydestään: ”Mieli jaksaisi pidemmälle, keho ei” iltalehti 17:44 31.07

Näyttelijä toteaa Eevan haastattelussa herkistyneensä iän myötä varsinkin valoille ja äänille. Näyttelijä Anu Sinisalo, 53, kertoo tuoreessa Eeva-lehdessä aistivansa herkästi muiden tunteita. Intensiivisten työjaksojen jälkeen hän tarvitsee omaa tilaa ja hiljaisuutta kerätäkseen voimia. – Kokemuksen myötä olen oppinut säännöstelemään energiaani paremmin. Tunnen jo kehoni mekanismin. Silti väsymys yllättää: mieli jaksaisi pidemmälle, keho ei, Sinisalo sanoo.


Suomalaisten arviot omasta taloudestaan pysyivät vaisuina – työttömyystilanteen odotetaan synkkenevän yle 09:08 29.07

Varsinkin odotus Suomen taloudesta romahti vuodessa.


Hyvässä järjestyksessä oleva koti on jo puoliksi siivottu, mutta näillä Marttojen vinkeillä siivoamisesta saa vielä helpompaa iltasanomat 09:00 27.07

Kukin siivoaa tavallaan ja ajallaan. Marttaliiton Teija Jerkku suosittelee varsinkin yhtä siivousvälinettä jokaiseen kotiin.


Hornetien ohjaamoiden elintärkeät paineistus­järjestelmät kiukuttelevat iltasanomat 18:06 25.07

”Kun mennään korkealla ja kovaa ja varsinkin yliäänipuolella, siellä ovat indikaattori ja venttiilit kovilla.”


Nissanin tulos romahti 95 prosentilla – irtisanoo 12? 500 työntekijää yle 10:46 25.07

Myynti sakkaa varsinkin Euroopassa.


Jättimäisen NHL-sopimuksen tehnyt "Leipämies" nousi Putinia vastaan ja kohahdutti kiekkomaailmaa – mitä suomalainen joukkuekaveri ajattelee hänestä? MTV 06:32 21.07

NHL-kiekkoilija Artemi Panar laukoi kovaa tekstiä isänmaastaan Venäjästä ja varsinkin sen johtajasta Vladimir Putinista, mikä nosti monet kiekkoihmiset takajaloilleen. NHL-uran alussa ei olisi välttämättä uskonut, että juuri arka ja kielitaidoton Panarin on se pelaaja, joka nousee mielipiteineen julkisuuteen. 


Pyörävarkaan tunnistaa usein ilmoituksesta – näiden 8 merkin pitäisi soittaa kelloja, kun olet ostamassa käytettyä pyörää yle 18:35 18.07

Jatkuva varastelu on pyöränomistajien murhe varsinkin isommissa kaupungeissa. Älä pahenna ongelmaa ostamalla varastettua pyörää.


Hiihtokeskukset tarjoavat huimia alamäkiä maastopyöräilijöille – hissipyöräilyn suosio kasvaa kohisten yle 09:30 13.07

Yhä useampi hiihtokeskus pyörittää hissejä kesällä pyöräilijöille. Varsinkin enduropyöräilyn suosio on kovassa kasvussa.


Nykyisissä F1-autoissa on hyvin hämmentävä piirre – brittikuski räyhäsi aiheesta: ”Sitä näyttää ihan idiootilta” MTV 09:12 13.07

Varsinkin tällä kaudella eri F1-kuljettajat ovat useaan otteeseen valittaneet tuulesta. Kuulostaa erikoiselta, kun puhutaan todella edistyksellisistä, lähes 400 kilometriä tunnissa kulkevista autoista, joiden kiihtyvyys on aivan käsittämättömällä tasolla. Tuorein purkaus tuli Williamsin brittikuskilta George Russellilta, joka antoi palaa.


Hurja video sattumalta – raju salama iski purjeveneen mastoon stara 07:00 10.07

Suomessa on tänä kesänä nähty runsaasti ukkosia, kun varsinkin kesäkuussa


Bernard Isiguzo lainasopimuksella huumerikosta, aserikoksia, käytti toista Marin väläyttää 4 mitään merkitystä utopiaa, mutta – hakee jatkokautta ”Elämäni pelottavin

Uutiset