"Naisleijonia yritettiin torpedoida kaikista suunnista kaikin keinoin" – pronssiluotsi suorapuheisena MTV 06:31 25.02

Naisleijonat ympäröi Pyeongchangin olympialaisten aikaan tavallista suurempi julkinen hulabaloo. Tiukkasävyistä keskustelua suomalaisen naiskiekon tilasta kävivät median välityksellä varsinkin päävalmentaja Pasi Mustonen ja hyökkääjä Venla Hovi.


Emmi Peltonen, 18, kaatui olympiafinaalissa, kommentoi nyt tilannetta: ”Harjoituksissa se meni kuin vettä vain” iltalehti 06:16 23.02

Emmi Peltosen vapaaohjelma olympiataitoluistelussa ei alkanut parhaalla mahdollisella tavalla. Heti alussa Peltosen käsi kosketti jäänpintaa, ja heti perään suomalaisen lutz päättyi pyllähdykseen. - Varsinkin harmittaa se lutzi. Se on mennyt harjoituksissa kuin vettä vain. Odotin eniten, että pääsisin sitä näyttämään, ja sitten tuli se kaatuminen siihen. Sellaista se on, Peltonen harmitteli kehnoa alkua.


Liikennevirasto varoittaa: surkea ajokeli piinaa autoilijoita - ”ketjukolareiden riski koholla” iltalehti 17:35 22.02

Huono ajokeli piinaa Varsinais-Suomen ja Uudenmaan autoilijoita huomisaamuna. Liikennevirasto varoittaa autoilijoita jo etukäteen huonosta ajokelistä. - Varsinkin aamuliikenteessä tarvitaan varovaisuutta, mikäli taivaalta sataa ennustusten mukaisesti pakkaslunta. Pöllyävä lumi heikentää näkyvyyttä ja tiet voivat olla paikoin liukkaita, liikennekeskuspäällikkö Mika Jaatinen sanoo.


Eutanasian valvonta Belgiassa herättää yhä enemmän kritiikkiä - epäily: sukulaiset saattavat painostaa armomurhaan iltalehti 20:38 20.02

Varsinkin vanhuspotilaiden dementia saattaa käytännössä estää oman tahdon ilmaisemista. Belgiassa on noussut yhä näkyvämmin julkiseen keskusteluun kysymys siitä, kuinka maan sallivaa eutanasialainsäädäntöä todellisuudessa valvotaan. Erityisen arveluttavana pidetään eutanasiaa sellaisten mielenterveyspotilaiden kohdalla, jotka eivät itse kykene kertomaan omaa tahtoaan. Asia nousi julkisuuteen viime syksynä, kun Belgian eutanasiakäytäntöjä valvovan komitean varapuheenjohtaja, lääketieteen tohtori Willem Distelmans väitti julkisesti tunnetun eutanasialääkärin Lieve Thienpontin potilaiden saaneen eutanasian ilman, että siihen vaadittavia laillisia edellytyksiä oli täytetty.


Miesten viestissä suomalaisyllätys - "Sprintteriretkukin" jä uusisuomi 11:21 18.02

Nelostila ei aina ole inhottava. Suomen miesten viestihiihtojoukkue sijoittui neljänneksi Pyeongchangissa. Tulos oli odotuksia parempi varsinkin siinä valossa, ettei Ristomatti Hakola sairastelun takia kyennyt osallistumaan kisaan.


Huimasta painonpudotuksesta tuttu Mama June joutui sairaalaan - pelkää sokeutuvansa iltalehti 10:14 18.02

Mama Junen oikea silmä sokeutui pysyvästi neljä vuotta sitten, nyt vasemmasta on irronnut verkkokalvo. Täältä tulee Honey Boo Boo -sarja toi julkisuuteen lapsimissi Honey Boo Boon lisäksi myös tämän äidin, Mama Junen, 38. Mama Junea, oikealta nimeltään June Shannon, seurattiin varsinkin hänen huiman painonpudotuksensa vuoksi. Vielä Täältä tulee Honey Boo Boo -sarjassa Mama June oli pahasti ylipainoinen. Hän painoi pahimmillaan yli 210 kiloa.


”Kuvittelin isommiksi” – näin Ähtärin lapsivieraat tuumivat pandoista iltasanomat 21:55 17.02

Ähtärin pandat Lumi ja Pyry nauttivat täysillä ulkotarhastaan. Varsinkin Lumi ottaa Suomen talvesta ja lumesta kaiken riemun irti. Se tekee kuperkeikkoja ja hauskuuttaa yleisöä monin tavoin.


Näihin töihin tarvitaan nyt tekijöitä Porissa - varsinkin ammattitaitoisista ja kokeneista pulaa iltalehti 21:35 14.02

Porissa on pulaa monissa ammateissa nimenomaan riittävän ammattitaitoisista tai tarpeeksi työkokemusta omaavista hakijoista. Porissa on pulaa työntekijöistä monissa rakennusalan ammateissa, ja vaikka hakijoita on, ammattitaidossa tai kokemuksessa on puutteita. Näin kertoo viimeisin ammattibarometri.


Reijo Jylhä raotti hiihdon kuumia viestivalintoja: Naisten joukkueen valinnassa selkeä ero miehiin MTV 14:10 14.02

Suomen maastohiihtoviestijoukkueisiin on tunkua varsinkin naisten puolella, päävalmentaja Reijo Jylhä alleviivaa.


Hurlumheistä jääshakkiin - Tappara ylitsepääsemätön KalPalle iltalehti 21:38 13.02

Tappara haki 2-1-voiton Kuopiosta. Voitto ratkesi vasta voittomaalikilpailussa, jossa ainoa onnistuja oli vieraiden Matti Järvinen. Viime kevään finaalistien kauden viimeinen kohtaaminen oli pelillisesti hyvin kaksijakoinen. Avauserässä mentiin vauhdikkaasti päästä päähän ja lauottiin hanakasti. Varsinkin kotijoukkue sai erässä monta pitkää pyöritystä Tapparan päätyyn ja eritoten savolaisten ykkösketju esitti vahvaa peliä.


Curlingratojen venäläiskaunotar saa katsojat villiksi: ”Hän voisi polttaa silmillään reikiä lakanaan” iltalehti 13:39 13.02

Pyeongchangissa kilpailevaa Anastasia Bryzgalovaa verrataan Megan Foxiin ja Angelina Jolieen. Video: Eurosport. Bryzgalova repesi nauruun, kun jenkkivastustaja pyllähti jään pintaan. Curlingin sekaparikisaan Pyeongchangin olympialaisissa osallistunut 25-vuotias Anastasia Bryzgalova on saanut varsinkin sosiaalisen median villiksi. Venäläisneito on tehnyt vaikutuksen paitsi intohimoisilla otteillaan radalla myös ulkonäöllään.


Ilkka Ahtiaisen kommentti: Perhevapaauudistuksen kariutuminen on kokoomukselle erityisen katkera paikka – ja siihen on painavat syynsä MTV 08:31 13.02

Hallituksen perhevapaauudistuksen kariutuminen on kova pala – hallituspuolueista varsinkin kokoomukselle. Kolmesta puolueesta se on ollut kaikista innokkain viemään eteenpäin asiaa, josta ei – se on hyvä muistaa – hallitusohjelmassa sovittu yhtikäs mitään.


Suomalaisten satumainen Eurojackpot-onni hämmästyttää ulkomailla: "Varsinkin ruotsalaiset heittävät huulta" MTV 13:59 12.02

Suomalaiset ovat innokkaita Eurojackpotin pelaajia, mutta myös meidän pelionni on ollut maaginen. Viime perjantaina Suomeen napsahti jo 14:s Eurojackpotin täysosuma.


Bussikuski otti raivoavan motoristin vangiksi – raju seuraus videolle stara 14:30 11.02

Suomessa varsinkin Pirkanmaalla on viime viikkoina kohistu julkisuudessa linja-autonkuljettajien toiminnasta,


Viihdelehti Stara.fi stara 14:30 11.02

Suomessa varsinkin Pirkanmaalla on viime viikkoina kohistu julkisuudessa linja-autonkuljettajien toiminnasta,


Taltuttaako Lukko turbulenssinsa Sportin kustannuksella? jatkoaika.com 08:20 09.02

Rauman Lukko saapuu perjantai-illaksi Vaasaan haastamaan Sportia. Kumpikin osapuoli on tuloksellisesti tappiokierteessä, mutta varsinkin raumalaisvieraille jokainen piste alkaa olla kullan arvoinen.


Kansanedustaja kutsui aktiivimallin vastaista mielenosoitusta mellakaksi - Rinne hermostui: ”Käsittämätöntä leimaamista” iltalehti 20:45 08.02

Oppositio kävi melko laimeasti sosiaali- ja terveysministerin kimppuun - ministeri lunttasi vastaukset paperilta. Kun kansanedustajat kokoontuivat torstaina ensimmäiseen kyselytuntiin seitsemän viikon istuntotauon jälkeen, odotettiin opposition käyvän ärhäkkäästi hallituksen kimppuun erityisesti aktiivimallista - varsinkin kun ministeriaitiossa oli sosiaali- ja terveysministeri Pirkko Mattila (sin). Mattilan ei ole aktiivimallia viime aikoina julkisuudessa juurikaan kommentoinut, vaikka hän on sen vastuuministeri. Erityisesti SDP:ssä vedettiin keskivertoa suurempi herne nenään joulukuussa, jolloin Mattila twiittasi menevänsä savusaunaan samaan aikaan kun eduskunnassa käsiteltiin aktiivimallia eikä vastuuministeriä näkynyt paikalla.


Suomalaiset nuoret sietävät huonoa esimiestä paremmin kuin ruotsalaiset - työelämän asenteissa selkeitä eroja iltalehti 14:30 08.02

Suomalaiset ja ruotsalaiset nuoret ammattilaiset suhtautuvat eri tavalla varsinkin johtajuuteen, tuore selvitys kertoo. Suomalaiset nuoret sietävät huonoa esimiestä paremmin kuin ruotsalaiset, mikäli työilmapiiri työpaikalla on muuten hyvä. Tämä selviää Academic Workin julkaisemasta Young Professional Attraction Index (YPAI) -selvityksestä.


JYP vei CHL-mestaruuden! - Jussi Olkinuoralle nollapeli jatkoaika.com 22:26 06.02

CHL-kauden huipennus nähtiin Ruotsissa, kun kotonaan pelannut Växjö sai vieraita Jyväskylästä. Ottelu sisälsi paljon vauhtia sekä molemmilla joukkueilla olikin omat etsikkoaikansa. Varsinkin kolmannessa erässä JYP oli varsin pitkään niskan päällä. JYPin maaleista vastasivat Joonas Nättinen sekä Janne Kolehmainen. Hurrikaanipaitojen Jussi Olkinuoralle nollapeli. Näin ollen JYP korjasi mestaruuden ensimmäisenä ei-ruotsalaisena joukkueena.


Ilves vei peliä - KalPa korjasi pisteet iltalehti 21:11 06.02

KalPa nappasi parin pisteettömän ottelunsa päätteeksi täyden pistepotin Ilveksestä maalein 2-1. Ilves oli pelin päällä varsinkin kaksi ensimmäistä erää. Tamperelaiset loivat paikkoja ja hallitsivat kiekkoa suurimmaksi osaksi, mikä on KalPan vierailijoilta hyvin harvinaista. Erityisesti Arttu Ruotsalaisen johtama Ilveksen kakkosketju loi jatkuvasti painetta kuopiolaisten päätyyn. Ville Meskasella oli muutama huippupaikka maalintekoon, mutta maalipörssin kärkipaikoilla viihtyvän laiturin ruuti oli tällä kertaa märkää.


Uutiset