EU:sta painava varoitus: Varautukaa pahimpaan – Trump ajamassa suhteet karille uusisuomi 09:14 28.06

Eurooppa-neuvoston puheenjohtaja Donald Tusk kehottaa EU:n johtajia ”varautumaan pahimpaan” Euroopan ja Yhdysvaltain suhteiden kehityksessä. Tusk ei kiertele sitä, että varoituksena syynä on presidentti Donald Trump.


Myrskytuuli sotkee juhannussuunitelmia – Meteorologin varoitus: Juhli juhannusta köysi kiinni rannassa, harkitse sytytätkö kokkoa lainkaan MTV 17:01 22.06

MTV Uutisten meteorologi Miina Manninen kertoo, että juhannusta vietetään Suomessa tänään myrskyisissä tunnelmissa. Voimakkaan ja puuskaisen tuulen vuoksi meteorologi kehottaakin juhlimaan juhannusaattoa pysymällä poissa vesiltä ja harkitsemalla kahdesti juhannuskokon sytyttämistä.


Ympäristöjärjestön vakava varoitus: Välimerestä voi tulla "muovimeri" MTV 05:51 08.06

Ympäristöjärjestö WWF varoittaa, että Välimeri voi muuttua "muovimereksi". Järjestön mukaan Välimeren mikromuovipitoisuus on ennätyksellisen korkea. Maailman muihin avomeriin verrattuna pitoisuus on lähes nelinkertainen.


Havaijin viranomaisilta varoitus: ”Älkää grillatko vaahtokarkkeja tulivuorenpurkauksessa” stara 17:20 30.05

Havaijin Kilauean tulivuori on purkautunut jo viikkojen ajan. Laavavirroista ja


Nyt tuli vakava varoitus: ”Drone-toiminnalla voi olla vakavat seuraukset” stara 14:30 30.05

Ilmailun ammattilaiset ovat ilmaiseet vakavan huolensa viime aikoina lisääntyneestä vastuuttomasta


Vermon suosikin taktiikasta varoitus: ”Oslo kolkuttelee jo mielessä” iltasanomat 12:18 30.05

Jugadorilla saatetaan ajaa keskiviikkona normaalia passiivisemmin.


Palokunnalta vakava varoitus: Metsäpalovaara nousemassa historiallisen korkeaksi MTV 11:23 27.05

Pitkään kestänyt kuiva kausi on nostamassa metsäpalovaaran historiallisen korkeaksi. Maasto on kuivaa ja erittäin herkkää syttymään liekkeihin ympäri Suomea.


Varoitus: Mestareiden liigan finaalin takia pelätään jättimäistä kyberhyökkäystä Venäjältä MTV 15:12 25.05

Ukrainan valtiollinen turvapalvelu on varoittanut, että jalkapallon Mestareiden liigan finaalia saattaa häiritä massiivinen kyberhyökkäys.


Sulousvaroitus: Avuliaat ihmiset suojasivat sorsanpoikasten matkaa vilkkaan autotien yli – "Vitsi ne oli söpöjä, mä en kestä!" MTV 21:02 24.05

Lahdessa autoilijat ja jalankulkijat hieraisivat eilen silmiään, kun liikenne keskeytettiin Lahdenkadulla pienten ylittäjien vuoksi. Tietä pitkin nimittäin taapersi kymmenkunta sorsanpoikasta emonsa perässä.


Onko tämän poliisin touhussa mitään tolkkua? Ampui aseistamattoman murmelin USA:ssa, sivullinen kuvasi koko kohtauksen - ”Kumpi pelkäsi omaa varjoaan?” iltalehti 21:55 12.05

Apulaissheriffi päätti puuttua tilanteeseen, koska tien yli pyrkinyt murmeli oli aiheuttanut ruuhkaa. Poliisi ampuu kohti juosseen murmelin. Varoitus: video saattaa järkyttää. Poliisien liipaisinherkkyys on ollut Yhdysvalloissa tapetilla viime vuosina, kun useita aseettoman ja välitöntä uhkaa aiheuttamattoman ihmisen ampuminen on tallentunut videolle ja päätynyt julkisuuteen.


Poliisilta vakava varoitus: ”Älä jätä kuumaan autoon” stara 12:00 12.05

Suomen kevät toi tänä vuonna hellekelit odotettua aiemmin, sillä helleraja


Trump tyrmistytti Iran-päätöksellään – Obamalta heti harvinainen varoitus: ”Vakava virhe” uusisuomi 08:09 09.05

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on ilmoittanut, että Yhdysvallat irrottautuu Iranin kanssa tehdystä sopimuksesta, jonka oli määrä estää Iranin ydinaseen kehittäminen.


Veistä suussaan pitävä hylkeenpoikanen herätti huolen Havaijilla iltalehti 21:38 22.04

Hylje leikki veitsellä kuin lelulla. Kuva voi aluksi herättää hilpeyttä. Hylkeenpoikasella on suussaan keittiöveitsi. Kuvan jakoi Facebookissa Havaijin ja se oli varoitus: alkaa roskatko meriä. Videolla näkyy, kun hylkeenpoikanen pudottaa veitsen pohjaan ja käy poimimassa sen uudelleen suuhunsa, kuin lelun.


Lääkärit neuvottomia – rajua jälkeä tekevä lihansyöjäbakteeri leviää räjähdysmäisesti Australiassa iltasanomat 19:06 16.04

Buruli-haavaumaksi kutsuttujen tapausten määrä on kasvanut Victorian osavaltiossa 400 prosentilla viimeisen neljän vuoden aikana. Varoitus: Jutun lopussa oleva kuva voi järkyttää.


Putinilta suora varoitus: Uusi ohjusisku Syyriaan johtaisi kaaokseen MTV 17:02 15.04

Kremlin läheiden mukaan Venäjän presidentti Vladimir Putin on keskustellut puhelimitse Iranin presidentin Hassan Rouhanin kanssa Syyrian kärjistyneestä tilanteesta.


Ei herkille: Tarkka-ampuja ampuu aseettoman miehen, sotilaat hurraavat taustalla – järkyttävä video Gazan rajan tuntumasta MTV 15:46 11.04

Israelin armeijan toimet ovat herättäneet runsaasti kritiikkiä Gazan kaistan tuntumassa. Uusimpana käänteenä yhdysvaltalaiskanava CNN on julkaissut videon, jossa näkyy, kuinka tarkka-ampuja ampuu aseettoman miehen rajalla. Tarkka-ampuja on myös kuvannut videon. Varoitus: video ei sovellu herkille. 


Selviytyjät Suomen koskemattomuuskisa muuttuu sotatantereeksi: ”Mua rupesi korpeamaan ja kostin” iltalehti 10:14 11.04

VAROITUS: SISÄLTÄÄ JUONIPALJASTUKSIA! Nelosen suosikkiohjelman seuraavassa jaksossa kilpailijat turvautuvat poikkeukselliseen juoneen. Nelosen Selviytyjät Suomi -ohjelman sunnuntain jaksossa koskemattomuuskilpailu saa kilpailijoiden tunteet kuumenemaan poikkeuksellisen rajulla tavalla. Kilpailijat puivat tulista taistelua vielä tunti voittajan selviämisen jälkeen. Jos et halua tietää, mitä jaksossa tapahtuu, kannattaa lukeminen lopettaa jo nyt. Tämä juttu sisältää juonipaljastuksia. Jaksossa kuusi mukana olevaa kilpailijaa eli Juhana Helmenkalastaja, Janni Hussi, Sampo Kaulanen, Ilari Sahamies, Katja Ståhl ja Kimmo Vehviläinen saavat tehtäväkseen täyttää palapelin. Ensin heidän täytyy kulkea sokkeloisen radan läpi hakemaan vettä toiselta puolelta jokea. Valittavana on useita ratoja. Täysi vesiastia tulee viedä samaa reittiä takaisin ja kaataa vesi maljaan. Kun malja on täysi, kilpailijat pääsevät rakentamaan palapeliä.


Poliisin järkyttävä videokooste Turun iskusta, ei herkille: Tappaja palaa puukottamaan uhreja auttavia, hätäpuhelu tallensi kauhunhuudot MTV 11:23 20.03

Poliisin esitutkintamateriaali sisälsi dramaattisen videokoosteen Turun puukotuksen tapahtumista. Varoitus: Video ei sovi herkimmille katsojille.


Poliisin järkyttävä videokooste Turun iskusta, ei herkille: Tappaja saapuu torille, kauhunhuudot kuuluvat hätäpuhelun aikana MTV 11:23 20.03

Poliisin esitutkintamateriaali sisälsi dramaattisen videokoosteen Turun puukotuksen tapahtumista. Varoitus: video ei soville herkimmille katsojille.


kahdeksan kuollut veneen liekkejä vastaan ”Kyllä näin ukkoskuurot leviävät

Uutiset