Päivän ravivihje: Toto4, Joensuu 1.7. iltalehti 15:26 01.07

Pikkukahveli on takaa-ajajana. Joensuun maanantairavien Toto4-kohteet tarjoavat pelaajille kunnon haasteen. Varmaehdokkaita ei juurikaan ole. Rohkeimmat voivat kokeilla pankiksi kolmannen kohteen kahdelta takamatkalta starttaavaa Pikkukahvelia. 14-vuotias ori ei ole onnistunut aivan viime aikoina, mutta toki se yhä omaa kyytejä, jotka ovat parhaillaan riittäneet aivan suomenhevosten ykköstasollakin. Laukkaherkkyytensä vuoksi Pikkukahveli kuitenkin varmistetaan lahjakkaalla Drakenilla.


Vakiovihje: Suomifutis täyttää poikkeuksellisen tiistaivakion – kierroksella mukavasti varmaehdokkaita iltalehti 10:30 25.06

Vakion kesäbonus tuo mukavaa buustia. Viikon päävakio osuu tällä viikolla poikkeuksellisesti tiistaille, kun luvassa on täysi kattaus kotimaista jalkapalloa. Vakion ylimääräisenä porkkanana häärii kesäbonus, joka takaa 13 oikein -voittoluokkaan 100 000 euron kesäbuustin. Kierros vaikuttaa kesäbonus huomioiden hyvin kiinnostavalta ja kelvollisia varmaehdokkaita on moneen makuun. Veikkausliigasta parhaat merkit nojaavat Hongan, HJK:n ja KuPS:n voittoihin. Kolmikko lähtee omiin otteluihinsa selkeässä suosikkiasemassa ja on syystä tai toisesta jäänyt Vakiossa turhan vähälle huomiolle.


Päivän ravivihje: Toto64, Vermo 15.5. iltalehti 17:07 15.05

Vermon tämän viikon Toto64-kierros vaikuttaa sopivan kaksijakoiselta: Varmaehdokkaita on tarjolla, mutta vastapainoksi on myös täysin ympäripyöreitä kohteita. Toto64-1: Avauskohteen pankkina on Suomen viime vuoden ehdoton ykköshevonen ja Ranskassakin voittanut Ranch Kelly. Tamma sai viimeksi liian myöhään tilaa johtaneen Bosses Ladyn takaa. Huhtikuussa Hannu Torvisen ohjastama tamma kiri Vermossa viimeiset 800 metriä 08,3-lukemiin. Toto64-2: Systeemin toinen pankki on sopivan vähän (13 %) pelattu Enon Vilppi. Ori juoksi viimeksi keulassa ja hävisi lopussa ainoastaan kovakuntoiselle Rågerille. Enon Vilppi spurttasi päätöspuolikkaan 22,6-tempossa.


huumeita vessasta ison eron näkyvään Koskenkorva käytti edustuskelvotonta liikenneturmassa Kuopiossa – Neuvostoliiton Luna 3 Seattlen uuden NHL-seuran uusintaottelusta – 250 neliötä,

Uutiset