Päivän ravivihje: Toto64, Vermo 26.2.

iltalehti 08:47 26.02

Runsaasti varmaehdokkaita Vermossa. Toto64-1: Vermon keskiviikon Toto64-ravien vihjesysteemi rakennetaan kolmannen kohteen Night Guardin varaan, mutta esimerkiksi Sahara Sandstorm, Lumino ja Prodigy Shark ovat myös potentiaalisia pankkeja. Avauskohteen Sahara Sandstorm kilpailee ahkerasti, mutta mikä on kilpailtaessa, kun kärkisijoja tulee tuhkatiheään. Vahva ruuna kestää hieman raskaampiakin reissuja vaikkapa johtohevosen rinnallakin. Toto64-2: Hujake juoksi viimeksi Joensuussa ennätyksensä 31,7 ja kiri päätöspuolikkaan lupaavasti 29,2-tempossa. Mitori oli viimeksi lievä pettymys yli kuukauden tauolta, mutta lienee nyt terävämpi.


Päivän ravivihje: Toto4, Lappeenranta 24.10.

iltalehti 06:39 24.10

Varmat piilossa Lappeessa. Lappeenrannan torstairavien Toto4-kohteet ovat tasaisen oloisia, eikä varmaehdokkaita juurikaan ole. Niinpä vihjesysteemikin rakennetaan varmatta. Kolmanteen kohteeseen tulee vain kaksi merkkiä. Il Funny Li vakuutti viimeksi Joensuussa kirimällä viimeiset 800 metriä 13,5-lukemiin. Ykköshaastaja Brazen Leonore spurttasi viimeksi Lappeenrannassa päätöspuolikkaan samoja kyytejä. Molemmat edellä mainitut palaavat nyt vajaan kuukauden tauolta. Toto4-vihjerivi:


Päivän ravivihje: Toto75, Seinäjoki 19.10.

iltalehti 10:27 19.10

Avauskohde tukkoon Seinäjoella. Toto75-1: Seinäjoen Toto75-kierros on kaksijakoinen: varmaehdokkaita löytyy, mutta vastapainoksi esimerkiksi ensimmäinen kohde vaikuttaa niin tasaiselta, että kupongille mahtuvat kaikki hevoset. Porukan eniten ansainneet Daze ja Arctic Elsa eivät vielä tänä vuonna ole avanneet voittotiliään. Toto75-2: Myös toinen kohde vaatii runsaan rastituksen. Perusmerkiksi nostetaan takarivin Wicasa Sioux, joka kiri toissastartissaan 10,4-lukemiin. Eturivistä vauhdikkaasti avaa ainakin Juliet Ale, joka hyvinkin kakkosradalta voi päästä varhain keulapaikalle.


Päivän ravivihje: Toto65, Turku & Jyväskylä 30.9.

iltalehti 06:08 30.09

Magic Monday -ravit Turussa ja Jyväskylässä. Maanantain Toto65-kierros ratkaistaan vuorolähdöin Turun Metsämäen ja Jyväskylän Killerjärven raviradoilla. Varmaehdokkaita on useitakin, mutta vihjesysteemiin pankiksi valitaan päätöskohteen Sultan Jouney. Ruuna oli viimeksi pettymys juostuaan kaukana takapareissa. Sitä ennen Esa Holopaisen ajokki voitti eleettömästi johtohevosen rinnaltakin. Sitä ennen Sultan Journey spurttasi viimeiset 700 metriä 10,4-lukemiin Toto65-vihjerivi:


Päivän ravivihje: Toto75, Oulu 7.9.

iltalehti 07:24 07.09

Suuria suosikkeja Oulussa. Toto75-1: Oulun lauantain Toto75-kohteet huipentuvat molempien rotujen Oulu Express -loppukilpailuihin. Varmaehdokkaita on tarjolla tavallista enemmän, joten voittopotti voi jäädä pieneksi. Vihjesysteemissäkin on kolme pankkia. Avauskohde on erittäin tasokas suomenhevoskohde, missä monikin kilpuri pystyy ainakin hetkittäin kulkemaan alle 20-kyytiä. Niukaksi suosikiksi nostetaan Lakuri, joka Porissa kulki päätöspuolikkaan 19,8-tempossa. Lähdön pelisuosikki lienee Kartier, joka kuitenkin nyt palaa neljän kuukauden tauolta. Toto75-2: Kakkoskohde lienee kierroksen visaisin vailla suurta suosikkia. Pakkorasteja ovat ainakin perusmatkan ykkösradan War Child ja kahdenkympin pakilta matkaan singahtava Anni Sue.


Hot topics