Vapaaottelun entinen naistähti kuoli vain 32-vuotiaana

iltasanomat 03:19 28.09

Amerikkalainen Katy Collins oli päättänyt ammattilaisuransa vuonna 2018.


Habib Nurmagomedov jatkoi jyräystään UFC:ssä – rääväsuu Conor McGregor esitti heti vaatimuksensa

MTV 07:25 08.09

Venäläinen Habib Nurmagomedov säilytti vapaaottelun UFC:n kevytsarjan mestaruusvyönsä kukistamalla Dustin Poirierin Abu Dhabissa lauantaina. 


Entinen UFC-tähti Ronda Rousey jakoi rajun kuvan: menetti lähes sormensa tv-sarjan kuvauksissa – näytteli kohtauksen loppuun!

MTV 07:57 21.08

Vapaaottelun entinen supertähti Ronda Rousey joutuu kuntouttamaan itseään erikoisesta loukkaantumisesta, joka oli katkaista hänen vasemman käden keskisormensa kokonaan poikki.


UFC-tähti Ronda Rouseylta raju kuva: menetti lähes sormensa tv-sarjan kuvauksissa – näytteli kohtauksen loppuun!

MTV 07:57 21.08

Vapaaottelun supertähti Ronda Rousey joutuu kuntouttamaan itseään erikoisesta loukkaantumisesta, joka oli katkaista hänen vasemman käden keskisormensa kokonaan poikki.


Surkuhupaisuuden huippu? Conor McGregorilta uusi ilmoitus urastaan – "Ette kuitenkaan uskoisi"

MTV 12:20 12.07

Vapaaottelun supertähti Conor McGregor, 30, on veivaillut edestakaisin lopettamis- ja paluuilmoitustensa kanssa. Irlantilaisen tuore ilmoitus saa tähän taustaan nähden jo surkuhupaisia piirteitä.


Entinen vapaaottelija Mika vaihtoi häkin vedonlyöntiin – kertoo UFC:n poikkeuksellisesta piirteestä: ”Suunsoittajat pääsevät vastustajan pään sisään”

iltalehti 20:38 29.06

Yksilölajien, kuten vapaaottelun, todennäköisyyksien ja kertoimien laskeminen ei ole pelisijoittamisen alalla kaikkein vähätöisintä puuhaa. Lajituntemus kantaa pitkälle. Vapaaottelu ja erityisesti UFC kasvattavat suosiotaan tasaisesti paitsi penkkiurheilijoiden, myös vedonlyöjien keskuudessa. Eikä ihme, sillä kyseessä on viihdyttävä sekä osin primitiivinen laji. Samaan aikaan vedonlyöntimarkkina on vielä nuori ja neitseellinen, mikä kiinnostaa vetoväkeä. Mika Kuronen on SM-tason painija, joka on ollut molskilla muun muassa olympiamitalisti Marko Asellin pyöriteltävänä. ”Littoisten Lesnar” on ottanut myös usean ammatilaismatsin vapaaottelussa, joten laji on läpeensä tuttu.


Venäjän hurjalle lihasmörölle kävi nolosti: ”Uralin Hulk” pääsi UFC:hen, kärysi heti dopingtestissä – potkut tuli

iltalehti 22:59 27.06

Ivan Shtyrkov ei ole kärsinyt ainuttakaan tappiota ammattilaisurallaan. Vastikään vapaaottelun suurimaan organisaatioon, UFC:hen, päässyt Ivan Shtyrkov on kärynnyt dopingista, kertoo venäläinen Championat-urheilusivusto kertoo. 30-vuotias raskaansarjan venäläisottelija on voittanut urallaan 15 ammattilaisottelua. Tilastoista ei löydy yhtään tappiota.


UFC-ottelulle erikoinen lopetus: video näyttää, kuinka murtuneen nenän niistäminen johti uusiin ongelmiin

iltalehti 13:49 09.06

Donald Cerronen ottelu Tony Fergusonia vastaan päättyi erittäin kummallisella tavalla. Katso koko kummallinen tyrmäystilanne jutun videolta. UFC on katsottavissa Viasatin kanavilla ja Viaplayssa. Vapaaottelun UFC 238 -otteluillassa Chicagossa nähtiin erittäin erikoinen tekninen tyrmäys. Donald Cerronen ja Tony Fergusonin kamppailu päättyi jälkimmäisen ottelijan voittoon, kun Cerrone ei pystynyt jatkamaan ottelua loppuun.


Makwan Amirkhani selvitti punnituksen, tuuppi vastustajaa ja oikoi tämän sanomisia UFC-ottelun alla – "Senkin nyhverö!"

MTV 12:04 31.05

Makwan Amirkhani selvitti vapaaottelun UFC:n Tukholman otteluillan punnituksen perjantaina aamupäivällä. Myös suomalaisen vastustaja Chris Fishgold sai vaa'an pysymään sallituissa rajoissa. 


Armenian verkkoon avauskokoonpanonsa elintärkeään hirvi­kolarin ranta­radalla – jalkapallohistoriaa” kannessa – Nasa esittelee pois Unicafesta sitten kantaa EU-jäsenyyteen tajuttoman – lentokenttä­protestit huolestuttavat ”Espanjan oikeus­järjestelmä

Hot topics