Jätevettä saattanut päästä vesijohtoon vantaalaislähiössä – vettä ei saa juoda eikä käyttää ruuanlaittoon MTV 20:05 25.02

Vantaan Hämevaarassa on meneillään vesijohdon tehoklooraus.


Iljettävä epäily Vantaalla: jätevettä on voinut päästä talousvesijohtoon - tehoklooraus käynnissä, vettä ei pidä juoda iltalehti 19:59 25.02

Tehokloorauksen aikana vettä ei Helsingin seudun ympäristöpalvelujen mukaan käyttää muuhun kuin WC:n huuhteluun. Vantaan Hämevaarassa on meneillään vesijohdon tehoklooraus osoitteessa Viikatetie 1-36. Tehokloorauksen syy selviää Helsingin seudun ympäristöpalvelujen eli HSY:n Twitter-tililtä: Viikatetiellä on tapahtunut putkirikko, jonka aikana epäillään päässeen jätevettä vesijohtoon. Vedenjakelu katkaistiin eilen illalla. Tehiklooraus jatkuu arviolta maanantaiaamuun kello kahdeksaan. HSY:n tiedotteen mukaan kloorattua vettä ei pidä juoda eikä kloorauksen aikana tule käydä suihkussa mahdollisten ärsytysoireiden vuoksi. Tehokloorauksen aikana kloorattua vettä ei HSY:n mukaan saa käyttää kuin WC:n huuhteluun. Vesi ei kuitenkaan ole nautittuna terveydelle vaarallista.


Suunnistajat eivät jätä lajia talvellakaan – pakkasella rasteja etsitään asutuksen keskellä MTV 19:39 25.02

Suunnistus ei ole vain kesälaji. Talviset korttelirastit keräävät joka viikko satoja osanottajia. Rasteja voi kiertää kävellen, juosten tai pyörällä. Mukana on kaikenikäisiä suunnistajia nuorista yli 80-vuotiaisiin. Tänään rasteja etsittiin Vantaan Rekolassa.


Jätevettä saattanut päästä vesijohtoon Vantaalla – Viikatetiellä tehoklooraus käynnissä iltasanomat 19:33 25.02

Vantaan Hämevaarassa oli sunnuntaina meneillään vesijohdon tehoklooraus osoitteessa Viikatetie 1–36.


Jätevettä saattanut päästä vesijohtoon Vantaalla – vettä ei saa juoda eikä käyttää ruuanlaittoon MTV 18:09 25.02

Jätevettä on saattanut päästä vesijohtoon Vantaan Hämevaarassa. Asiasta kertoo Helsingin seudun ympäristöpalvelut HSY .


Alaikäiset tytöt repivät toisiaan hiuksista Myyrmannissa - poliisit paikalle iltalehti 12:29 24.02

Vantaan kauppakeskus Myyrmannissa tarvittiin vartijoiden ja virkavallan väliintuloa, kun alaikäisten tyttöjen riita äityi fyysiseksi. Itä-Uudenmaan poliisi kertoo tiedotteessaan tappelusta kauppakeskus Myyrmannissa Vantaalla. Kahdella alaikäisellä tytöllä oli tullut riitaa, joka eteni kiinnikäymiseksi puolin toisin. Poliisin mukaan tytöt löivät ja repivät hiuksista toisiaan.


Suomen olympiajoukkueen 44-vuotias ”Mummeli” puhkuu yhä kunnianhimoa - jatkuuko upea ura? ”Haluan paremmaksi” iltalehti 20:35 23.02

- Kyllä minua kiinnostaa ne kotikisat, myhäili pronssimitali kaulassa kotiin palannut Riikka Välilä. Katso videolta, kun naiskiekkoilijat palasivat kotimaan kamaralle. - Kiitos. Kiitos, kuiskasi apuvalmentaja Kari Eloranta ja kumartui halaamaan Riikka Välilää, pronssinaisten superkonkaria Helsinki-Vantaan T2-tuloaulassa.


Tyrmäävän kylmä! Äkkilähtö takaisin etelään... Tällaisia olivat matkailijoiden ensireaktiot Suomen paukkupakkasiin Helsinki-Vantaan ulko-ovella iltasanomat 18:16 23.02

Helsinki-Vantaan lentokentällä lähes 15 asteen pakkanen ja kylmyyden tunnetta lisäävä tuulenvire toivotti Suomeen perjantaina saapuvat matkailijat tervetulleiksi maahan.


Lentokoneosastollinen mitaleita kotiutui Suomeen - näin Naisleijonat kukitettiin Helsinki-Vantaan lentokentällä! iltalehti 17:15 23.02

Iltalehti oli paikalla vastaanottamassa Suomen neljännen olympiamitalin tuonutta naisten jääkiekkomaajoukkuetta. Katso videolta, kun naiskiekkoilijat palasivat kotimaan kamaralle. Naisleijonat piti asemansa maailman kolmanneksi parhaana jääkiekkomaana, kun se voitti tiukassa pronssiottelussa dopingista käryämättömien venäläisurheilijoiden nimettömän joukkueen.


Näin palava lentokone sammuisi Helsinki-Vantaan lentoasemalla iltasanomat 15:11 23.02

Lentokonepalo on painajainen, johon on oltava valmiina vuorokauden ympäri. Nämä miehet sammuttaisivat palon Helsinki-Vantaan lentoasemalla.


STT: Suvi Lindén palasi Suomeen - ”Ei mitään lisättävää siihen, mitä julkisuudessa on osaltani tiedotettu” iltalehti 20:40 22.02

Ex-ministeri Suvi Lindén on vältellyt Uganda-kohun aikana julkisuutta. Suvi Lindén palasi Egyptistä Helsinki-Vantaan lentokentälle. STT tavoitti Lindénin Helsinki-Vantaan lentokentällä, josta hän jatkoi matkaansa Ouluun.


STT: Suvi Lindén palasi Suomeen - ”Ei mitään lisättävää siihen, mitä julkisuudessa on tiedotettu” iltalehti 20:35 22.02

Ex-ministeri Suvi Lindén on vältellyt Uganda-kohun aikana julkisuutta. Suvi Lindén palasi Egyptistä Helsinki-Vantaan lentokentälle. STT tavoitti Lindénin Helsinki-Vantaan lentokentällä, josta hän jatkoi matkaansa Ouluun.


Janne Ahonen yhä Suomen paras mäkimies - ura jatkuu: ”Halu hypätä ei häviä” iltalehti 19:52 22.02

Mäkilegenda Janne Ahonen palasi Pyeongchangin olympialaisista koti-Suomeen. Janne Ahonen kertoi olympiahypyistään Helsinki-Vantaan lentoasemalla torstaina. - Olisihan se voinut tuloksellisella puolella paremminkin mennä, mutta ihan positiiviset ajatukset jäi, Ahonen kuvaili olympiareissuaan.


Enni Rukajärvi sai Sotshin hopeasta erikoisen palkinnon: ”Pitää katsoa, onko se vielä elossa” iltalehti 19:11 22.02

Pyeongchangista olympiapronssi kaulassaan koti-Suomeen palannut Enni Rukajärvi kertoi mitalin merkityksestä. Muun muassa Olympiakomitean varapuheenjohtaja Jukka Rauhala oli Enni Rukajärveä vastassa Helsinki-Vantaan lentoasemalla. - Sitä on vaikea sanoa parilla sanalla. Se on yksi iso juttu uralla, Rukajärvi kuvaili uransa toisen olympiamitalin merkitystä.


Kuvat: Pronssi-Enni palasi iloisena Suomeen - erikoinen lahjatoive kotikaupungille: ”Puhdasta luontoa” iltalehti 17:11 22.02

Enni Rukajärvi palasi ensimmäisenä mitalistina koti-Suomeen Pyeongchangin olympialaisista. - On kyllä hienoa tulla takaisin kotiin, Rukajärvi hymyili Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja muistutti reissun pituudesta. Hän kilpaili samalla matkalla jo ennen olympialaisia Yhdysvalloissa ja Japanissa. Aspenin X Gamesissä tammikuussa hän oli olympialaisten tavoin slopestylen pronssipallilla.


Oikeus päätti: Kymmenen ex-kauppiaan R-kioskia vastaan nostamaa kannetta ei tutkita iltalehti 13:50 22.02

Vantaan käräjäoikeus on päättänyt jättää tutkimatta kanteen, jonka kymmenen entistä R-kioskikauppiasta tekivät R-kioski-yhtiötä vastaan. Franchise-yrittäjien mukaan osapuolet eli kauppiaat ja R-kioski-yhtiö eivät ole sopimussuhteen missään vaiheessa olleet keskenään tasaveroisessa asemassa. Sopimussisältö oli kauppiaiden mielestä laadittu yksipuolisesti vastaamaan yhtiön intressiä. Franchise-yrittäjien mielestä kioskiyhtiö laati budjetit epärealistiseksi laskemalla kulut liian pieniksi. Moni kauppias velkaantui ja menetti luottotietonsa liiketoiminnan seurauksena.


12 paloautoa ampaisi kohti Helsinki-Vantaata turhan takia - ”Mieluummin näin päin kuin että lentokone olisi tärähtänyt ramppiin” iltalehti 12:04 22.02

Virheellinen suuronnettomuushälytys käynnisti pelastuslaitoksella tositoimet. Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksella valmistauduttiin torstaina aamupäivällä suureen operaatioon, kun Helsinki-Vantaan lentoasemalta tuli kello 11 hälytys tunnisteella "ilmaliikenneonnettomuus, suuri". Kaikkiaan 12 paloautoa lähti ajamaan kohti lentoasemaa pillit ujeltaen, mutta jo puolimatkassa selvisi, että kyseessä olikin väärä hälytys.


Uutiset