”Teen kaikkea rahasta” – ilmoitus K-Supermarketin eteisessä hämmästytti, nyt mies tempauksen takana kertoo erikoisesta työkeikasta

iltasanomat 08:28 09.10

Vantaalainen Joonas päätti ryhtyä tarjoamaan apua ihmisten arkisiin askareisiin, eikä sulje pois minkäänlaisia toimeksiantoja.


”Teen kaikkea rahasta” – ilmoitus K-Marketin eteisessä hämmästytti, nyt mies tempauksen takana kertoo erikoisesta työkeikasta

iltasanomat 08:28 09.10

Vantaalainen Joonas päätti ryhtyä tarjoamaan apua ihmisten arkisiin askareisiin, eikä sulje pois minkäänlaisia toimeksiantoja.


Vantaalainen Sami kummastuttaa kommentillaan treffiohjelmassa – ei säästele sanojaan: "P*rseestä!"

mtv 17:02 26.09

Uutuusohjelmassa nuoren kaksikon sokkotreffit alkavat lupaavasti.


"Jos ampuu itseään päähän, lentääko korva noin?" – Trump-graffiti aiheutti Riihimäellä niin ison kohun, että teos siirrettiin Vantaalle

yle 16:30 05.09

Vantaalainen taidemuseo Artsi dokumentoi teoksen ja sen ympärille syntyneen kohun, koska se on taiteen ja sananvapauden kannalta merkittävä.


Romanivaikuttaja Angelica Vironen läksyttää ja kuuntelee romaninuoria Myyrmäessä: ”Mikset ole koulussa?”

iltasanomat 10:48 04.09

Vuoden vantaalainen romanivaikuttaja Angelica Vironen auttaa, kuuntelee, lohduttaa ja läksyttää romaninuoria. Nuorisotyössä hän kohtaa lähes sata nuorta kuukaudessa.


Itävantaalainen räppäri Lukas Leon, 21, on saanut oppia Jare Tiihoselta - näin paljon vuodessa ehti tapahtua: ”Voisin olla Suomen isoin artisti”

iltalehti 17:16 28.08

Räppäri julkaisi keskiviikkona tuoreen Mä-albuminsa. Kesällä 2018 nuori artistilupaus Lukas Leon näkyi kaikkialla. Vielä tuolloin elinvoimaisena esiintynyt Cheek toi esille uuden suojattinsa, ja viimeisessä konsertissaan Lahden mäkimontussa hän otti 20-vuotiaan räppärin kanssaan lavalle. Lukas Leonin debyyttialbumi Simba myi platinaa ja ampaisi virallisen albumilistan kärkeen viikko julkaisunsa jälkeen. Levyn ensisingle XTC on rikkonut Spotify-striimauksissa triplaplatinarajan. Nyt Cheekiä ei enää ole, mutta 21-vuotiaan Lukas Gavalaksen tahti sen kuin kiihtyy. Toinen albumi Mä ilmestyi tänään keskiviikkona vain noin vuosi edellisen jälkeen, ja artisti odottaa jo innolla pääsevänsä luomaan uutta musiikkia.


35-vuotias vantaalainen motoristi kuoli Polvijärvellä

iltasanomat 17:44 06.08

Onnettomuus tapahtui Polvijärven Rokkalassa Laivarannantiellä.


MM-kultaa! Vantaalainen Aleksandra Blinnikka toisti viime vuoden temppunsa

iltalehti 10:37 12.07

Vantaalainen Aleksandra Blinnikka, 26, voitti raceboard-luokan maailmanmestaruuden. Aleksandra Blinnikka pokkasi kultaa purjelautailun raceboard-luokan MM-kisoissa Saksan Warnemündessa voitettuaan 11:stä lähdöstä seitsemän. MM-kulta on Blinnikan uran toinen ja samalla toinen perättäinen. Viime vuonna kultaa tuli Espanjassa.


Huima täysosuma! Aleksandra Blinnikka voitti MM-kultaa ääriolosuhteissa – "Ride or die"

MTV 06:38 12.07

Vantaalainen Aleksandra Blinnikka voitti uransa toisen MM-kullan raceboard-luokan purjelautailussa. Torstaina päättyneet MM-kisat käytiin Saksan Warnemündessa ääriolosuhteissa. 


IL Kevin Lankisen kotiseudulla Korsossa – kultaleijonan tausta yllätti monet, mutta opettajat kyllä muistivat: lapsuudesta löytyi hulvaton esimerkki tiimityöstä

iltalehti 09:15 30.05

Leijonien kultajuhlat jatkuvat edelleen. Yksi juhlakaluista, mestaruuden sinetöinyt maalivahti Kevin Lankinen, ponnisti huipulle Itä-Vantaalta. Vantaan tai koko Suomen kaupunginosista harvalla on yhtä nihkeä maine kuin Korsolla. Itävantaalainen kaupunginosa on muun muassa valittu viisi vuotta sitten Ylen äänestyksessä Suomen kolmanneksi karmeimmaksi paikaksi. Eikä tämä nyt mitenkään pramealta näytä pilvisenä keskiviikkoaamuna. Silmään pistää muutamat lähellä toisiaan sijaitsevat kapakat, jotka ovat aukaisseet ovensa jo kello 9 eli ammattilaisten aikoihin.


Emma, 19, on uusien Au pairien Jane tai Vanessa - ”Tuo draamaa tullessaan”

iltalehti 07:50 29.05

Au pairit -realityperheessä ollaan tällä kertaa Havaijilla, jossa sattuu ja tapahtuu. Uudet Au pairit ovat täällä. Jokaisella tuotantokaudella tuntuu olevan oman Vanessansa (Kanada) tai Janensa (Miami), joiden mukana tulee myös värikkäitä käänteitä – syystä tai toisesta. Kutoskaudella Havaijilla hän on vantaalainen Emma, jolla ei synkkaa Annikan kanssa. Tunne on molemminpuolinen, mikä ei jää epäselväksi. 19-vuotiasta Emmaa ei nähdä ensimmäisissä jaksoissa mukana, sillä hän liittyy joukkoon jälkijunassa ylioppilaskirjoitusten vuoksi. Suomenruotsalainen nuori nainen haaveilee juhlasuunnittelijan urasta ja odottaa Havaijin-matkaltaankin biletystä. Siitä saadaankin makua heti, kun Emma tapaa muut au pairit. Emman ensimmäisessä isäntäperheessä on kaksi lasta, mikä on sikäli ongelmallista, että Emma ei ole ollenkaan varma, pitääkö hän lapsista.


Vantaalainen Henri löi pöytään puolustuskysymyksen, josta ehdokkaat olivat täysin eri mieltä

iltasanomat 17:45 16.05

IS:n eurovaalitentissä kansalaiset saavat esittää kysymykset.


Vantaalainen Henri löi pöytään puolustuskysymyksen, joka jakoi ehdokkaiden mielipiteet IS:n eurovaalitentissä

iltasanomat 17:45 16.05

IS:n eurovaalitentissä kansalaiset saavat esittää kysymykset.


Vantaalaisen Päivin oma koti sisälsi ikävän salaisuuden – oli lojunut talossa lähes 25 vuotta: ”Olin todella järkyttynyt”

iltasanomat 08:05 15.05

Vantaalainen Päivi löysi keittiönkaappien remontin yhteydessä ikävän yllätyksen.


Bändi väittää: Vantaalainen klubi perui keikan, koska bändit soittavat liian raskasta musiikkia – fanit raivostuivat: ”Nyt veti kyllä nolot”

iltasanomat 22:35 10.05

Ravintolassa tultiin toisiin ajatuksiin.


Vantaalainen rock-klubi perui illan keikan, koska bändit soittavat liian raskasta musiikkia – fanit raivostuivat: ”Nyt veti kyllä nolot”

iltasanomat 22:35 10.05

Ravintolassa tultiin toisiin ajatuksiin.


hirmualku kalpenee Jopa viime kauden Maisa Torpasta eronnut

Hot topics