Amerikkalaisäiti puukotti 11-vuotiasta tytärtään jopa 70 kertaa - virnuilee iloisesti pidätyksen jälkeen iltalehti 13:52 18.05

Puukotuksen jälkeen äiti sytytti asunnon tuleen ja pakeni nuorimman tyttärensä kanssa. Tulsalainen kolmen tytön äiti Taheerah Ahmad, 39, puukotti vanhinta tytärtään 50-70 kertaa, löi häntä päähän hakulla, sytytti talon tuleen ja pakeni nuorimman tyttärensä kanssa, kertoo Tulsan poliisi. Pidätysraportin mukaan äiti oli hermostunut kolmen tyttärensä tavasta katsoa häntä. Ahmad oli sitonut tyttäret ilmastointiteipillä. Vanhin tyttäristä, joka on 11-vuotias, oli vastustellut ja äiti alkoi puukottaa häntä. Ahmad oli myös lyönyt tytärtä hakulla päähän.


Äiti puukotti 11-vuotiasta tytärtään jopa 70 kertaa - virnuilee iloisesti pidätyksen jälkeen iltalehti 13:52 18.05

Puukotuksen jälkeen äiti sytytti asunnon tuleen ja pakeni nuorimman tyttärensä kanssa. Tulsalainen kolmen tytön äiti Taheerah Ahmad, 39, puukotti vanhinta tytärtään 50-70 kertaa, löi häntä päähän hakulla, sytytti talon tuleen ja pakeni nuorimman tyttärensä kanssa, kertoo Tulsan poliisi. Pidätysraportin mukaan äiti oli hermostunut kolmen tyttärensä tavasta katsoa häntä. Ahmad oli sitonut tyttäret ilmastointiteipillä. Vanhin tyttäristä, joka on 11-vuotias, oli vastustellut ja äiti alkoi puukottaa häntä. Ahmad oli myös lyönyt tytärtä hakulla päähän.


Sixten Korkman HS:n kolumnissa: Suomen vanhin herraklubi ei hyväksy jäsenikseen naisia: ”Edustaa nuorten silmissä huru-ukkojen mennyttä maailmaa” iltalehti 21:28 17.05

Naisten hyväksyminen klubin jäseniksi on herättänyt viime aikoina keskustelua. Alto-yliopiston taloustieteen emeritusprofessori ja pitkän linjan talousvaikuttaja Sixten Korkman arvostelee Helsingin Sanomien ruotsinkielistä kauppakiltaa Handelsgilletia siitä, että tämä ei hyväksy jäsenikseen naisia. Vuonna 1857 perustettu Handelsgillet on Korkmanin mukaan Suomen vanhin herraklubi. Naisten hyväksyminen klubin jäseniksi on herättänyt viime aikoina keskustelua.


Yhdysvaltain suurlähetystö avaa ovensa Jerusalemissa - Ivanka Trump ja aviomies mukana juhlallisuuksissa iltalehti 04:01 14.05

USA:n suurlähetystö aloittaa maanantaina toimintansa Jerusalemissa. Presidentti Donald Trumpin vanhin tytär Ivanka Trump ja hänen aviomiehensä Jared Kushner osallistuvat Yhdysvaltain delegaatiossa maan suurlähetystön avajaisiin Jerusalemissa maanantaina. Uusi suurlähetystö toimii aluksi Jerusalemissa Yhdysvaltain konsulaatin tiloissa, mutta Jerusalemiin on tarkoitus rakentaa myöhemmin kokonaan uusi rakennus suurlähetystölle.


Kimi Räikkönen puhui tulevaisuudestaan, Sebastian Vettel aneli vieressä - ”Älä jätä” iltalehti 20:19 13.05

Kimi Räikkösen uran mahdollinen päättyminen puhutti Espanjan GP:n yhteyteen pystytetyllä fanialueella. Näin Espanjan GP eteni 16:tta kauttaan formula ykkösissä ajava Kimi Räikkönen on ollut jo pitkään sarjan suosituimpia kuljettajia. 38-vuotias suomalainen on ollut kaudesta 2014 lähtien myös sarjan vanhin kuljettaja, ja Räikkösen uran jatkoa onkin arvuuteltu lähes vuosittain.


Malesiassa historiallinen vaalivoitto – 92-vuotiaasta Mahathirista maailman vanhin pääministeri iltasanomat 02:46 10.05

Nykyinen pääministeri on ajautunut laajan korruptioskandaalin keskelle.


Leijonien mullistava raikkaus riemastuttaa joukkueen ikänestoria – ”Vanhan ajan pihalätkää” MTV 15:13 06.05

Leijonien MM-joukkueen vanhin pelaaja, ensi viikolla 36 vuotta täyttävä Janne Pesonen, on pelannut Leijonissa viiden eri päävalmentajan alaisuudessa. Tämänvuotisen MM-ryhmän meininki innostaa konkaria.


Maailman vanhin hämähäkki kuoli – ehti kunnioitettavaan 43 vuoden ikään stara 14:30 03.05

Maailman vanhin tunnettu hämähäkki on kuollut. 43-vuotiaana menehtynyt, Numero 16


Viihdelehti Stara.fi stara 14:30 03.05

Maailman vanhin tunnettu hämähäkki on kuollut. 43-vuotiaana menehtynyt, Numero 16


Eetu Selänne julkaisi kuvan festaritunnelmista: Kuka on olkapäillä poseeraava kaunotar? iltalehti 20:24 02.05

Eetu Selänne vietti viikonloppua country-festareilla. Jääkiekkolegenda Teemu Selänteellä on kolme poikaa ja tytär. Pojista toisiksi vanhin, Eetu Selänne, 21, on isänsä tavoin niittänyt mainetta kiekkoilijana. Jäiden lisäksi aikaa kuluu nykyään kuitenkin myös luennoilla. Eetu opiskelee nimittäin ensimmäistä vuotta Northeastern-yliopistossa Bostonissa.


Oulun yliopiston tutkijat ratkaisivat Ruotsin kuningastakin askarruttaneen Käymäjärven kiven arvoituksen iltasanomat 12:22 02.05

Kivessä on arveltu pitkään olevan kirjoitusta, joka olisi maailman vanhinta perua.


Äiti jätti lapsensa kotiin keskenään USA:ssa: 4-, 5-, ja 7-vuotias joivat vodkaa, joutuivat sairaalahoitoon iltalehti 12:08 02.05

Amerikkalaisäiti sai syytteen lastensa hoidon ja hyvinvoinnin laiminlyönnistä. Poliisin mukaan Gastonissa Pohjois-Carolinassa asuva Tyeisha Coneisha Streater, 26, oli jättänyt maanantaina 7-, 5-, ja 4-vuotiaat lapsensa ainakin seitsemäksi tunniksi keskenään kotiin. Poliisi löysi humalassa olleet lapset asunnon ulkopuolelta. Vanhin lapsista oli ulostanut pihalle ja teki seksiliikkeitä veljelleen. Lapsi oli myös harhaillut kadulla ja yrittänyt pysäyttää autoja.


Maailman vanhin hämähäkki kuoli 43-vuotiaana – kohtaloksi koitui ampiainen iltasanomat 09:11 30.04

Tutkijat kuvailivat kauan seuraamansa hämähäkin elämää merkittäväksi.


Alla on 90-vuotias ja kirurgi, leikkaa neljänä päivänä viikossa eikä suunnittele eläköitymistä iltalehti 19:21 29.04

Venäläinen Alla Levushkina on maailman vanhin yhä leikkaava kirurgi. Ensi lauantaina 91 vuotta täyttävä Alla Levushkina ei edes suunnittele eläkkeelle jäämistä, vaan suuntaa askeleensa neljänä päivänä viikossa sairaalaan, kuten on tehnyt viimeiset 68 vuotta. Alla valmistui kirurgiksi vähän toisen maailmansodan jälkeen 1949. Työuransa aikana Alla on tehnyt yli 10 000 leikkausta eikä yksikään hänen potilaistaan ole kuollut leikkauspöydälle.


Maailman vanhin hämähäkki kuoli - pitkän iän salaisuus leppoisassa elämäntyylissä iltalehti 20:34 28.04

Kunnioitettavaan 43 vuoden ikään ehtinyt hämähäkkinaaras on kuollut. Kaivajahämähäkkinaaras eli pitkän elämänsä tutkijoiden seurannassa Länsi-Australiassa. Koruttomasti Numero 16:ksi nimetty yksilö löytyi vuonna 1974 käynnistetyssä tutkimuksessa. Curtin-yliopiston Leanda Mason sanoo sen tarjonneen tutkijoille tilaisuuden perehtyä kaivajahämähäkkien käyttäytymiseen ja ryhmädynamiikkaan. - Tutkimuksen avulla havainnoimme, että kaivajahämähäkkien pitkäikäisyys on yhteydessä niiden paikallaan istuvaan elämäntyyliin erämaassa ja hitaaseen aineenvaihduntaan, Mason kertoo.


Joukkueidensa johtajat jatkoaika.com 15:20 28.04

Kroatian kapteeni Borna Rendulic ja Romanian joukkueen kolmanneksi vanhin pelaaja Csanad Fodor eivät enää vihellyksen jälkeen muistelleet äskettäistä lopputulosta. Jäältä poistuttiin veljeshengessä.


Elsa ja Selma luovuttivat Vappukukan presidentti Sauli Niinistölle iltasanomat 15:35 27.04

Vappukukka on Suomen vanhin keräysmerkki.


Maailman vanhin mies paljasti ikänsä salaisuuden - kakku ja sumopainin katselu iltalehti 00:45 23.04

Seuraavaksi Nonaka täyttää 113. Maailman vanhin mies juhli syntymäpäiväänsä tällä viikolla. Mies on 112-vuotias. Japanilainen Masazo Nonaka kertoo pitkän ikänsä salaisuuden olevan kakun säännöllinen syönti ja sumopainin katsominen televisiosta. Nonaka yrittää usein syöttää illallisensa perheen kissoille ja keskittyä itse jälkiruokiin. Nonakan perheen mukaan mies on elänyt niin vanhaksi rennolla asenteellaan - hän ei helpolla stressaa mistään.


Maailman vanhin ihminen kuollut: 117-vuotiaalla Nabi Tajimalla oli yli 160 jälkeläistä MTV 11:46 22.04

Maailman vanhimpana ihmisenä pidetty japanilainen Nabi Tajima on kuollut 117-vuotiaana. Tajima menehtyi sairaalassa eilen.


AP: Maailman vanhin ihminen on kuollut 117-vuotiaana iltalehti 05:16 22.04

Hänellä on yli 160 jälkeläistä. Nabi Tajima kuoli Kikaissa, Etelä-Japanissa lauantaina. Varsinaista kuolinsyytä ei kerrota julkisuuteen. Tajima oli ollut tämän vuoden ajan sairaalahoidossa.


- Älä heitä - tuli tuhosi 000 oluttölkkiä - 41 kohdan lista aloitti elämänsä Kajaania ”Sammutus on käräjä­oikeus kesämökillä – lupausta oli tullut lisää on kohtuutonta” pelottavan päättäjiä pilasivat viime juoksut superharvinaisuuden - tavoitettu – ”Tutkitaan tekemä muotokuva Toto86 Åby ulosti yli-intendentin

Uutiset