Vanhanen ja Kyllönen kampanjoivat täysillä iltalehti 10:23 13.01

Iltalehti tapasi presidenttiehdokkaat Matti Vanhasen ja Merja Kyllösen. Suomen entinen pääministeri Matti Vanhanen kertoi perjantaina toipuneensa täysin rytmihäiriöistä. Vanhaselle tehtiin sähköshokilla päivätoimenpiteenä sydämen rytminsiirto.


Puhemiehet: Maalaisliiton perilliset taistelevat palkintopallista iltalehti 17:25 12.01

Naisten Matti Vanhaselle lähettämiä nakukuvia päätyi Matti Vanhaselle, ei tosin keskustan Matti Vanhaselle. Presidentinvaalien mielenkiintoisin taistelu käydään maalaisliiton perillisten, elikkä keskustan, perussuomalaisten ja väyrysläisten kesken. Tarjolla on ainakin vaalien pronssisija. Väyrynen villitsi menneellä viikolla kansalaisia keskustan sydänmailla Kainuussa. Väyrysen perustaman kansalaispuolueen puheenjohtajan Sami Kilpeläisen kotitilalla järjestetyssä vaali-illassa oli torstaina tupa täynnä: mukana myös kovia kepulaisia, nykyisiä ja entisiä kunnanvaltuutettuja.


Leijonat ja lampaat Vanhaselle: ”Asiapentin ovela piikki Niinistölle” iltalehti 22:38 11.01

Keskustan presidenttiehdokas Matti Vanhanen oli torstaina Ylen tv-tentissä. IL-raati jakautui kehuihin ja moitteisiin. Toimittaja Kreeta Karvala


Sydänoperaatiossa käynyt Matti Vanhanen: ”Heti heräämisen jälkeen tunsi, että nyt on erilainen olo” iltalehti 17:52 21.12

Rytmihäiriöistä kärsineelle keskustan presidenttiehdokkaalle Matti Vanhaselle tehtiin keskiviikkona sähköinen rytminsiirto, jossa sydämen poikkeava rytmi palautettiin normaaliksi. Vanhanen oli toimenpiteestä herättyään muutaman tunnin Meilahdessa tarkkailtavana, mutta pääsi kotiin jo alkuillasta. Iltalehti haastatteli hyvävointista Vanhasta torstaina aamupäivällä. - Kyllä sen heti heräämisen jälkeen tunsi, että nyt on erilainen olo, Vanhanen kertoo.


Uutiset