Valtteri Bottaksella jo suunnitelma Lewis Hamiltonin lyömiseksi, mutta Nico Rosbergiksi hän ei aio ryhtyä: ”Olen jo nyt kypsänä tuohon kysymykseen”

MTV 18:00 14.11

Valtteri Bottas kaipaa yhä suoritusvarmuutta omaan ajamiseensa, mutta uskoo, että virheet karsimalla hän pystyy ravistelemaan tallikaveriaan Lewis Hamiltonia tulevan F1-kauden mestaruustaistelussa.


Mercedes voitti kaikki F1-pystit, vaikka se antaa rajusti tasoitusta Ferrarille – ”Ero vain kasvaa”

MTV 11:37 14.11

F1-sarjassa Mercedes on jo varmistanut tallien eli valmistajien maailmanmestaruuden. Saksalaistallin suojateista Lewis Hamilton on varmasti kuljettajien MM-sarjan ykkönen ja Valtteri Bottas kakkonen. Tämä siitä huolimatta, vaikka Mercedes antaa tärkeällä osa-alueella selvästi tasoitusta kilpailijaansa Ferrariin nähden.


Valtteri Bottas on näyttänyt kulmahampaansa, yksi tilasto paljastaa suomalaisen väkevyyden – "Puhumme historiallisesta tempusta"

MTV 06:32 13.11

Mercedeksen suomalaiskuljettaja Valtteri Bottas on pistänyt tämän kauden aika-ajoissa vahvasti kampoihin tallitoverilleen Lewis Hamiltonille. Vahvat ajosuoritukset lupailevat hyvää myös Bottaksen tulevaisuutta ajatellen.


Tappara taisteli CHL:n pudotuspeliavauksesta tasapelin

jatkoaika.com 23:14 12.11

CHL:n pudotuspeliavaus Tapparan ja EV Zugin välillä päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen 3-3-tasalukemiin. Kotijoukkueen tehomieheksi nousi tehot 1+1 ottelussa iskenyt Valtteri Kemiläinen.


Valtteri Bottaksen pomon kuusi vuotta pitkä putki päättyy

iltasanomat 23:44 11.11

Toto Wolff ei osallistu Brasilian F1-osakilpailuun.


Harvinainen päätös: Valtteri Bottaksen pomo jättää F1-kisan väliin – huima putki poikki

iltalehti 16:25 11.11

Toto Wolff ei matkusta Brasiliaan F1-kauden toiseksi viimeiseen kisaan. Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff ilmoitti harvinaisesta järjestelystä maanantaina. Wolff on työskennellyt Mersun F1-tallille vuodesta 2013 ja on tänä aikana ollut mukana jokaisessa F1-kisassa. BBC:n mukaan Wolff sanoi, että hän jää Eurooppaan ja ”keskittyy muihin avoimiin kysymyksiin”. Mercedes on jo varmistanut sekä kuljettajien että valmistajien MM-tittelin, mutta Wolff vakuutti, että talli hakee menestystä myös kauden kahdesta viimeisestä kilpailusta.


Valtteri Bottaksen pomo sivuun F1-kisasta

MTV 16:07 11.11

Formula ykkösten Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff jättää tulevan Brasilian GP:n väliin. Se on ensimmäinen kisaviikonloppu sitten vuoden 2013, mikä jää väliin Wolffilta.


Brasilian F1-kisan tv-lähetysajat

MTV 07:00 11.11

Valtteri Bottas pyrkii jatkamaan huippuvirettään, kun F1-kauden toiseksi viimeinen osakilpailu ajetaan Brasiliassa tulevaan viikonloppuna. 


Valtteri Bottas varoitti Lewis Hamiltonia seuraavasta F1-kaudesta

iltasanomat 16:36 10.11

Valtteri Bottas heitti tallikaverilleen Lewis Hamiltonille kovan haasteen.


Valtteri Bottaksen paikkaa kärkkynyt F1-kuski varmana: ”Olisin haastanut Lewis Hamiltonin mestaruudesta”

MTV 17:30 09.11

Valtteri Bottaksen paikkaa Mercedeksellä tavoitellut Daniel Ricciardo on varma siitä, että hän olisi pystynyt haastamaan Lewis Hamiltonin maailmanmestaruudesta, jos olisi päässyt ajamaan samalla autolla.


Lewis Hamilton ottaa itselleen kunniaa Valtteri Bottaksen noususta – "Kaikki valttini annettiin toiselle puolelle"

MTV 14:29 09.11

Valtteri Bottaksen nousu uudelle tasolle on ollut paljolti Lewis Hamiltonin ansiota, Mercedeksen brittikuski itse kokee.


Daniel Ricciardon mielestä Valtteri Bottaksen paikalla pitäisi pystyä parempaan - ”En aio kaunistella sitä”

iltalehti 13:30 09.11

Renault'n Daniel Ricciardon mielestä Mercedes-kuljettajien ero retkahti liian suureksi. Ricciardolta kysyttiin Sky Sportsin haastattelussa, olisiko hän kyennyt panemaan Lewis Hamiltonin ahtaammalle MM-taistossa kuin Valtteri Bottas. – En aio kaunistella sitä; vastaan kyllä, Ricciardo sanoi.


Mercedes-pomolta paljastus Valtteri Bottaksen haastajista – tähtikolmikkoon ei ole koskaan oltu yhteydessä

MTV 17:30 08.11

Mercedeksen päädyttyä useampaan kertaan kuskivalinnassaan Valtteri Bottakseen ei tiimi ole nähnyt tarpeelliseksi ottaa yhteyttä F1-sarjan muihin jättiluokan nimiin, kertoo tallipäällikkö Toto Wolff.


Valtteri Bottas räjäytti Mercedeksen työntekijät nauruun puheellaan – "Niille, joita asia saattaa koskea..."

MTV 15:14 08.11

Valtteri Bottaksella on F1-kauden kääntyessä lopuilleen jo huomattavan vapautunut tunnelma. Suomalaiskuskin hyökkäävä slogankin taipuu jo ystävällisempään muotoon.


”Valtteri Bottas on maailmanluokan kuski, mutta kyseenalaistamme hänet joka vuosi” – ex-kilpakumppani nostaa esiin suomalaiskuskin raa’an asetelman

MTV 13:17 08.11

Kuusinkertaisen F1-mestarin Lewis Hamiltonin jatkuvasti kovana pysyvä suoritustaso saa Valtteri Bottaksenkin tasoisen kuljettajan näyttämään hänen vierellään keskinkertaiselta, toteaa BBC:n asiantuntijana toimiva ex-kuski Jolyon Palmer.


Entinen Ferrari-kuski laukoi tylyä tekstiä Sebastian Vettelistä, myös Valtteri Bottas sai osansa

iltalehti 19:27 07.11

Eddie Irvinen mukaan Ferrarin on syytä tehdä Charles Leclercistä selkeä ykköskuski mieluummin ennemmin kuin myöhemmin. F1-kausi 2019 on Ferrarille jo 11. peräkkäinen ilman maailmanmestaruutta. Tallin edellinen MM-titteli on valmistajien mestaruus kaudelta 2008. Kuljettajien puolella viimeisin Ferrari-maailmanmestari on Kimi Räikkönen vuodelta 2007. Red Bullilla neljä mestaruutta voittanut Sebastian Vettel palkattiin Maranelloon kaudelle 2015 palauttamaan legendaarisen italialaistallin F1-kukkulan kuninkaaksi, mutta viisi ensimmäistä kautta ovat tuottaneet vesiperän. Mercedes on vienyt nimiinsä kaikki jaossa olleet mestaruudet Vettelin viimeisimmän, vuonna 2013 saavutetun MM-tittelin jälkeen.


Valtteri Bottas väänsi tunnetuimman radioviestinsä täysin uuteen muotoon, Mersun työntekijät repesivät nauruun mestaruusjuhlissa

iltalehti 15:38 07.11

Mercedeksen F1-talli juhlisti keskiviikkona huimaa menestystään. F1-kausi 2019 oli jo kuudes peräkkäinen, kun Mercedes vei nimiinsä sekä kuljettajien että valmistajien MM-tittelit. Menestysputken aikana kuljettajien MM-titteli on ollut kaikkein tiukimmassa kaudella 2017, kun Lewis Hamilton voitti Ferrarin Sebastian Vettelin 46 pisteen erolla. Valmistajissa Mercedeksen haastajat pääsivät kaikkein lähimmäs kaudella 2018, kun toiseksi sijoittunut Ferrari hävisi 84 pistettä. Mercedeksen saavuttama menestys on täysin ainutlaatuista F1-sarjan historiassa. Ferrari kykeni vuosina 1999–2004 kuuteen valmistajien maailmanmestaruuteen, mutta kuuden vuoden tuplamestaruusputki jäi tuolloin yhdellä vajaaksi, kun McLarenin Mika Häkkinen vei vuoden 1999 mestaruuden kahden pisteen erolla Eddie Irvineen.


Valtteri Bottas avautui kuluttavasta huhumyllystä - Mersun tallipäällikkö lupailee suomalaiselle tärkeää muutosta ensi kaudelle

iltalehti 09:38 07.11

Valtteri Bottas on ajanut koko Mersu-uransa lyhyillä sopimuksilla. Bottakselle on vuodesta toiseen solmittu vain vuoden mittaisia pätkäpestejä. Nastolalainen myöntää saksalaisen Sport-lehden haastattelussa, että huhut ja epätietoisuus vaikuttavat suorituksiin, kun neuvottelutulos ei ole tiedossa.


Valtteri Bottas avautui kuluttavasta huhumyllystä - Mersun tallipäällikkö lupailee suomalaiselle merkittävää muutosta ensi kaudelle

iltalehti 09:38 07.11

Valtteri Bottas on ajanut koko Mersu-uransa lyhyillä sopimuksilla. Bottakselle on vuodesta toiseen solmittu vain vuoden mittaisia pätkäpestejä. Nastolalainen myöntää saksalaisen Sport-lehden haastattelussa, että huhut ja epätietoisuus vaikuttavat suorituksiin, kun neuvottelutulos ei ole tiedossa.


Mercedes-pomo myöntää: Valtteri Bottaksen avautumisessa peiliin katsomisen paikka

MTV 09:12 07.11

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff tunnustaa, ettei yhtiön tapa sopia jatkokausista Valtteri Bottaksen ole ehkä ollut paras mahdollinen kuskin keskittymisen turvaamisen kannalta.


ääni lipsahti harjoituslenkillä jäänyt isoin kysymysmerkki julki uusia Kouvolassa – henkirikoksen palautuksen poliisiaseman katto roihahti turvapaikoista halutaan tehdä uidaan yhteisymmärryksessä Turun hovioikeus ”Hän on ilmiömäinen”

Hot topics