Hurja ero! Teemu Pukki hyvä osoitus Norwichin nerokkuudesta – Manchester Cityn kallis tähtisikermä kaatui pilkkahintaan

MTV 16:50 15.09

Teemu Pukin edustama Norwich järjesti Valioliiga-kauden suurimman yllätyksen, kun se kukisti hallitsevan mestarin 3-2-lukemin. Joukkueiden pelaajien siirtosummissa on valtavia eroja.


Teemu Selänne ja muut julkkikset saavat ihmiset lahjoittamaan valtavia summia sairaiden lasten hoitoon – professori: "Tuntuu oudolta"

yle 13:21 11.09

Julkkikset tuovat rahankeruutapahtumiin lisää ihmisiä ja lahjoituseuroja. Valtiotieteiden ja filosofian tohtorin Heikki Hiilamon mielestä lahjoittajille saattaa syntyä kuva, ettei lasten hoitoon riittäisi rahaa julkisista varoista.


Sairaiden lasten hoitoon kerätään valtavia summia rahaa, vaikka valtion pitäisi maksaa se – professori: "Tuntuu oudolta"

yle 13:21 11.09

Lastenosastolle lahjoituksia keräävässä Tuki ry:ssä pidetään julkisuuden henkilöiden vaikutusta erittäin merkittävänä rahankeruutilaisuuksissa. Julkkikset tuovat tapahtumaan lisää ihmisiä ja lahjoituseuroja.


Raportti: Ilmastonmuutokseen sopeutuminen maksaa 1 800 miljardia dollaria – Raha tulisi moninkertaisena takaisin

yle 22:20 10.09

Valtavia omaisuuksia hallinnoivat rahastot lupaavat vetää rahansa pois fossiilisesta energiasta.


Iiro Seppänen lähes menetti jalkansa base-hypyn mentyä pieleen: ”Luut olivat tulleet lihasta läpi”

iltalehti 12:56 07.09

Taikurina tunnetuksi tullut Iiro Seppänen kertoo tuoreessa elämäkerrassaan, miten hoitajat puhuivat sairaalamatkalla jalan amputoimisesta. Iiro Seppänen on ottanut base-hyppääjänä valtavia riskejä, eikä kaikki ole aina mennyt kuin Strömsössä. Tuoreessa elämäkertakirjassaan Kolme elämää (Siltala) hän muistelee muun muassa pahaa loukkaantumistaan Courthouse Rockilla. Hyppypaikka on alle kolmensadan metrin korkeudessa, ja jos hyppääjän vauhti ei ole tarpeeksi kova, varjo ei aukea kunnolla. Hyppääjällä on myös vaara jäädä liian lähelle seinää.


Horoskooppi

iltalehti 02:07 19.08

OINAS 21.3.–19.4. Vie loppuun se, minkä olet aloittanut, niin voit tuntea ylpeyttä itsestäsi ja vapautat energiaa uusiin kohteisiin. Tartu hetkeen ja nauti elämän yksinkertaisista iloista. HÄRKÄ 20.4.–20.5. Sinuun kohdistuu valtavia paineita, ja tunnet helposti syyllisyyttä ja riittämättömyyttä, koska et pysty vastaamaan niihin kaikkiin. Älä ole liian ankara itseäsi kohtaan.


Tämän lähemmäksi Kuuta ei pääse: Apollo 11 on huumaava viiden tähden elokuvakokemus

iltasanomat 12:52 15.08

Kuuluisasta kuumatkasta kertova dokumentti etenee kihelmöivästi – koetut tunteet ovat valtavia, kirjoittaa elokuvakriitikko Taneli Topelius.


Bottaksen huippupaikan uhkaa viedä asuntovaunussa vuosia elänyt lahjakkuus – suomalaispomo yllättyi entisen kuskinsa noususta ja hehkuttaa perheen valtavia uhrauksia

yle 07:00 15.08

Esteban Ocon heitti jo siirtyvänsä töihin hampurilaisravintolaan, mutta ensi kaudella hän saattaa kisata Mercedeksellä.


Häiriköivät vesijettikuskit piinaavat viranomaisia rannikolla – edes isot sakot eivät tepsi: "On ajettu ihan törkeitä lukuja"

yle 11:45 07.08

Valtavia ylinopeuksia ajetaan etenkin Helsingin ja Espoon edustalla. Kesän toinen veneilyilmiö ovat laituriin uppoavat veneet.


Miksi Siperiassa palaa? – Venäjän valtavia metsäpaloja yritetään tukahduttaa keinosateilla ja shamaanien loitsuilla

iltasanomat 07:07 02.08

Venäjän metsäviraston mukaan metsäpaloalueet kattavat yhteensä jo noin 3 miljoonaa hehtaaria, eli noin Belgian kokoisen alueen. Hätätila on julistettu neljällä alueella.


Putin määräsi armeijan sammuttamaan Siperian valtavia maastopaloja

iltasanomat 16:12 31.07

Valtavat maastopalot riehuvat useilla alueilla pitkin Siperiaa.


Thaimaalaisia naisia vuosia auttanut Vanitsri kertoo suoraan, miten valtavia ongelmia avioliitoissa on – ”Suomalaiset miehet eivät ymmärrä sitä asiaa”

iltasanomat 18:38 29.07

Thaimaalaistaustaisen Vanitsrin mukaan todella monet thaimaalaiset naiset ovat onnettomia Suomessa. Suomalaiset aviomiehet ovat usein mustasukkaisia ja joskus jopa väkivaltaisia.


Tämä video ei ole herkille! Tyrmäävä tohtori Sandra puristaa karmean jättipaiseen: ”Tämä on kuin kaurapuuroa...”

iltalehti 10:15 26.07

Tohtori Paise -ohjelmassa puristellaan finnejä. Dermatologian kirurgi Sandra Lee nousi täysin yllättäen somejulkkikseksi, kun hän alkoi jakaa työnsä tuloksia YouTubessa ja Instagramissa. Dr Pimple Popperina tunnettu Lee on erikoistunut puristelemaan ja poistamaan potilaidensa valtavia rasvapatteja, kystia ja paiseita. Leen oma tv-sarja on noussut katsojasuosikiksi niin USA:ssa kuin Suomessakin, eikä suosiolle näy loppua. Materiaali on lähes hypnoottista - eikä sovi herkille! Voit katsoa ylhäältä esimerkin ohjelmanlumovoimasta. Siinä Sandra puhkaisee järkyttävän kokoisen kystan.


Therese Johaugilla hirmuiset tulot – näin hiihtotähti tienasi miljoonia dopingpannansa aikana

iltasanomat 14:47 08.07

Norjalainen hiihtotähti Therese Johaug tienaa vuosittain valtavia summia rahaa. Johaugin omistama Setra-niminen yritys on tahkonnut edellisen viiden vuoden aikana 30 miljoonaa Norjan kruunua.


Ilmaston lämpenemisen yllättävä sivutuote – Grönlannista voi tulla maailman hiekkamarkkinoiden kuningas

yle 09:14 03.07

Sulava jää hieroo Grönlannin rannikoille valtavia määriä hiekkaa, jonka kysyntä maailmassa kasvaa.


Törsäsikö Meghan miljoonia kotinsa remonttiin? Nämä seikat kuohuttavat valtavia summia veronmaksajien rahoja nielevässä taloprojektissa

iltasanomat 07:02 28.06

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin maalaiskodin hintalappu kuohuttaa Britanniassa.


Herätys: Suomen suurimmassa kuntaoikeusjutussa annetaan tuomiot, poliisin saapumisessa on valtavia eroja, Trump ja Putin tapaavat

yle 06:20 28.06

Lue tästä päivän puheenaiheet lyhyesti. Voit säätää Uutisvahdissa Herätys-ilmoituksia asetuksista.


Valtavia siivuja miesten kolmiloikassa – Suomen MM-mitalitoivon keskiviikon tulos kaukana perässä

iltalehti 22:57 06.06

Rooman Timanttiliigassa Omar Craddock voitti kolmiloikan tuloksella 17,50. Simo Lipsasen keskiviikon tuloksella 16,23 olisi jäänyt jumboksi. Suomen urheiluliiton valmennuspäällikkö Kari Niemi-Nikkola nimesi maanantaina lehdistötilaisuudessa kolmiloikkaaja Simo Lipsasen Dohan MM-mitalitoivoksi. Lipsanen loikki keskiviikkona Lahdessa GP-kisassa kauden avauksessaan 16,23.


Tulli epäilee: Suomeen salakuljetettiin valtavia nuuskalasteja – veroja vältettiin lähes miljoona

iltasanomat 08:31 31.05

Tulli epäilee kahta suomalaismiestä suuresta nuuskasalakuljetuksesta.


hiihtäjää uhkaa pitkä napattua New Yorkissa, presidentti Niinistö ja puhujina teossa napattua hiihtäjää – mainostoimiston

Hot topics