HS-gallup: Valtaosa suomalaisista haluaa vähentää sähkön tuontia MTV 05:53 16.07

Selkeä enemmistö suomalaisista haluaa vähentää sähkön tuontia Suomeen, käy ilmi Helsingin Sanomien teettämästä gallupista. Kyselyyn vastanneista 70 prosenttia on sitä mieltä, että Suomen pitäisi olla sähkön tuotannossa omavarainen.


HS-gallup: Valtaosa suomalaisista haluaa vähentää sähkön tuontia iltasanomat 03:09 16.07

Kyselytutkimukseen osallistui yli tuhat ihmistä.


Helsingin hotelleissa on vielä tilaa – hinnat kuitenkin pompanneet MTV 16:38 12.07

Valtaosaan Helsingin hotelleista on vielä saatavilla huoneita Yhdysvaltain ja Venäjän presidenttien Donald Trumpin ja Vladimir Putinin tapaamisen ajalle.


HS: Valtaosa haluaisi viranomaisille enemmän keinoja pitää vaaralliseksi luokiteltu suljettujen ovien takana MTV 07:46 09.07

Valtaosa eli 94 prosenttia suomalaisista kannattaa viranomaisille nykyistä enemmän keinoja määrätä vaaralliseksi arvioitu ihminen laitoshoitoon, ilmenee Helsingin Sanomien teettämästä kyselystä.


Kadonneiden etsinnät jatkuvat – Phuketin turmaveneen matkustajista valtaosa tiettävästi kiinalaisia turisteja MTV 05:31 06.07

Thaimaan Phuketissa on aamun valjettua jatkettu eilisessä veneonnettomuudessa kadonneiden kymmenien matkailijoiden etsintöjä.


Koripallopolitiikka Susijengin kiusana: "Ihmisethän tässä tykkää tapella" uusisuomi 15:51 03.07

Suomen miesten koripallomaajoukkue Susijengi voitti MM-karsintaottelussa maanantaina Islannin 91-77 edeten jatkokarsintaan. Susijengin päävalmentaja Henrik Dettmann painotti jatkopaikan olevan merkittävä saavutus, kun ajatellaan, että valtaosan otteluista Suomi joutui pelaamaan ilman parhaita pelaajiaan.


Provinssissa 90 huumerikosta – kymmenessä tekijä oli alaikäinen iltasanomat 13:23 02.07

Valtaosa rikoksista oli huumausaineen käyttörikoksia, mutta poliisi paljasti myös huumeiden myyntiä ja levitystä.


Oikeusministeri Häkkänen haluaa luopua alaikäisten avioliitoista Suomessa – uskonnolliset tai kulttuuriset syyt eivät ole riittävän vahvoja perusteita iltasanomat 13:24 29.06

Oikeusministeriö saa vuosittain 10–30 hakemusta alaikäisten avioliitoista – valtaosa luvan saaneista alaikäisistä hakijoista on ollut 17-vuotiaita tyttöjä.


Lääkärit: Antibiootteja syödään Suomessakin liikaa MTV 09:37 29.06

Valtaosa lääkeyhtiö Pfitzerin kyselyyn vastanneista lääkäreistä uskoo, että Suomessa syödään liikaa antibiootteja.


Enää vajaat 200 kotitaloutta vailla sähköjä – korjaustyöt kestävät todennäköisesti huomiseen MTV 16:03 23.06

Kovien tuulenpuuskien aiheuttamia sähkökatkoja on enää vajaalla 200 kotitaloudella. Valtaosa sähkökatkoista sijoittuu maan itäosiin, muun muassa Pieksämäelle, Ruokolahdelle ja Tohmajärvelle.


Enää vajaat 300 kotitaloutta vailla sähköjä – korjaustyöt kestävät todennäköisesti huomiseen MTV 16:03 23.06

Kovien tuulenpuuskien aiheuttamia sähkökatkoja on enää vajaalla 300 kotitaloudella. Valtaosa sähkökatkoista sijoittuu maan itäosiin, muun muassa Pieksämäelle, Ruokolahdelle ja Tohmajärvelle.


Noin 2 500 kotia yhä ilman sähköä – korjaustyöt kestävät todennäköisesti huomiseen MTV 11:08 23.06

Kovien tuulenpuuskien aiheuttamia sähkökatkoja oli yhä noin 2 500 kotitaloudella juhannuspäivänä puoli yhdentoista aikaan. Valtaosa sähkökatkoista sijoittui maan itäosiin, muun muassa Pieksämäelle, Ruokolahdelle ja Tohmajärvelle.


Enemmistö ei halua samoja päättäjiä kunta- ja maakuntapolitiikkaan sekä eduskuntaan MTV 06:13 21.06

Valtaosa suomalaisista rajaisi ehdokkaaksi asettumista maakuntavaaleissa, kertoo Kunnallisalan kehittämissäätiön (KAKS) kysely.


Kaleva ostaa valtaosan Joutsen Median toiminnoista iltasanomat 15:04 20.06

Oulussa mediayhtiö Kaleva kertoo ostavansa valtaosan Joutsen Median toiminnoista viimeistään lokakuun alussa.


Kuva: Cristiano Ronaldon hirvittävälle muotokuvalle korvaaja – tältä näyttää uusi tekele MTV 08:14 19.06

Sosiaalisessa mediassa revittiin viime vuonna huumoria, kun Madeiran lentokentällä julkaistiin Cristiano Ronaldon muotokuva. Valtaosa ihmisistä oli sitä mieltä, että rintakuva oli epäonnistunut ja jopa koominen tekele.


Uusi arkkipiispa poisti vain miespappien vetämän messun festivaaleilta – herätysliike närkästyi iltasanomat 14:38 15.06

Suomen Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen mukaan on totta, että valtaosalle kirkon jäsenistä ja myös Maata näkyvissä -festivaalin kävijöistä naispappien osallistuminen messuun ei ole mikään kynnyskysymys.


Reijo Ruokasen kolumni: Tyhmä leikkii hurskasta ja saa syövän iltasanomat 08:08 14.06

Papillooma- eli HPV-virus on pirullinen. Tartunnan saaneista valtaosa selviää ilman oireita, mutta osa meistä saa sen seurauksena syövän.


Lännen Media: Valtaosa kansanedustajista ei halua perustuslakituomioistuinta MTV 06:23 03.06

Vain pieni osa kansanedustajista kannattaa nykymuotoisen perustuslakivaliokunnan korvaamista perustuslakituomioistuimella, selviää Lännen Median tekemästä kyselystä kansanedustajille.


Ylioppilasjuhlien karu päätös, mies valitsi uhrinsa yöbussista - vain sivullisen väliintulo pelasti naisen iltalehti 13:13 30.05

Nuori opiskelijanainen joutui väkivaltaisen seksuaalisen hyökkäyksen uhriksi ollessaan palaamassa kotiin ylioppilasjuhlista. Hyökkääjä valitsi uhrinsa jo yöbussissa. Väkivaltainen tapahtumasarja alkoi, kun nuori espoolaisnainen oli aamuyöllä palaamassa kotiinsa. Nainen oli ollut ystäviensä kanssa juhlimassa ylioppilaskirjoituksia Helsingin keskustassa. Kello neljän jälkeen hän nousi Kivenlahteen menevään yöbussiin. Bussin takaosaan mennyt nainen nukkui valtaosan matkasta, joten hän ei tiennyt etuosassa istuneen miehen tarkkailleen häntä.


Uutissuomalainen: Kansa pitäisi vaaralliset vangit vangittuna, vaikka tuomio olisi lusittu MTV 05:00 30.05

Valtaosa suomalaisista pitäisi erityisen vaaralliset vangit telkien takana, vaikka heidän tuomionsa olisi päättynyt, kertoo Uutissuomalainen.


panssaroituun limusiinin turmassa kuoli myös

Uutiset