NYT: Tällainen on Trumpin tavallinen työpäivä – jopa 8 tuntia televisiota, raivokasta tviittailua ja tölkkikaupalla kevytkolaa MTV 09:02 11.12

Taustalla pauhaava laajakuvateleviso, tölkkikaupalla kevytkokista ja jatkuvaa oman egon varjelemista. Yhdysvaltalaisjulkaisu New York Times kuvaa pitkässä reportaasissaan Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin päiviä Valkoisessa talossa. Juttua varten julkaisu on haastatellut 60 Trumpin elämää läheltä seurannutta.


Mallikaunotar upeassa iltapuvussa – hehkui valkoisessa mekossa stara 08:00 11.12

30-vuotias brittiläinen huippumalli Rosie Huntington-Whiteley on tullut tunnetuksi esimerkiksi Victoria’s


Ovi käy taas: Trumpin kansallisen turvallisuuden varaneuvonantaja Dina Powell eroaa tehtävästään vuodenvaihteessa iltalehti 22:05 08.12

Powellilla on ollut merkittävä rooli Yhdysvaltojen Lähi-idän suhteiden hoitamisessa. Yhdysvaltojen presidentin Donald Trumpin kansallisen turvallisuuden varaneuvonantaja Dina Powell lähtee tehtävästään vuodenvaihteessa. Valkoisen talon mukaan Powell muuttaa Washingtonista takaisin New Yorkiin perheensä luo. Trumpin kabinetti on vaihtunut tiuhaan, mutta Powellin kohdalla eron syy on Valkoisen talon mukaan tehtävän määräaikaisuus. Lehdistösihteeri Sarah Sandersin mukaan Powellin oli alun perinkin tarkoitus viipyä Valkoisessa talossa vain vuodenvaihteeseen asti.


Vieraat jättävät Trumpin hotellit - huoneita saa alehintaan iltalehti 15:26 07.12

Trump ei myy enää. Vielä vuoden alussa yöstä Trump-hotellissa sai pulittaa 725 euroa, nyt hinta on 270 euroa yöltä. Trumpin hotellien suosio on pudonnut huimasti mitä pidempään Donald Trump on istunut Valkoisessa talossa. Brittiläisen FairFX -valuuttayrityksen mukaan Trump-hotelleissa voi paikoitellen yöpyä jopa kaksi kolmasosaa edullisemmilla hinnoilla kuin vuosi sitten. Saksalaisen Stern-lehden mukaan sviittien hinnat ovat laskeneet vieläkin dramaattisemmin. Esimerkiksi Panamassa Trump International Hotel & Tower -hotellissa sviitin hinta on nyt 930 euroa aiemman 3500 euron sijaan.


Susanna Koski veistoksellisessa asussa Linnan juhlissa – koruissa aitoa minkkiä mtv 23:21 06.12

Aiempina vuosina Linnan juhlissa näyttävissä asuissa nähty kansanedustaja Susanna Koski saapui tänä vuonna juhliin valkoisessa luomuksessa.


Erikoinen valinta – Marketa Häkkinen edustaa Linnassa karvaisen käsilaukun kera mtv 19:54 06.12

Marketa Häkkinen edustaa Linnan juhlissa luonnonvalkoisessa luomuksessa.


Marketa Häkkinen yllättää valkoisessa iltapuvussa - suunnitteli Linnan-asunsa itse iltalehti 19:03 06.12

Marketa Häkkinen juhlii Linnassa ensimmäistä kertaa, maailmanmestarimies Mika Häkkinen on nähty Linnassa ennenkin. Kaksinkertaisen F1-maailmanmestari Mika Häkkisen Marketa-vaimo juhlii Linnassa valkoisessa iltapuvussa. 40-vuotias tsekkikaunotar saapui Linnan ovelle hetki sitten miehensä Mikan käsipuolessa. Marketa oli valinnut Suomen satavuotisjuhlien kunniaksi valkoisen iltapuvun, joka näkyi osittain valkoisen takin alta. - Onneksi olkoon Suomi! Siitä (edellisestä kerrasta Linnassa) on kuule aikaa, se taisi olla 90-luvun puolella, Häkkinen kertoi Iltalehden toimittajille Juha Veli Jokiselle ja Marko-Oskari Lehtoselle.


Huippumalli Miranda Kerr ja miljardöörimies odottavat ensimmäistä yhteistä lastaan iltalehti 07:40 04.12

Miranda Kerr mainosti kosmetiikkasarjaansa lyhyessä valkoisessa mekossa. Huippumalli Miranda Kerr, 34, odottaa toista lastaan. Kerr vahvisti raskauden marraskuussa. Sunnuntaina Kerr kuvattiin Santa Monicassa mainostamassa uutta kauneudenhoitosarjaansa lyhyessä valkoisessa mekossa, joka paljasti pienen vatsakummun.


Trumpin lakimies NBC Newsille: Luonnostelin Trumpin Flynn-tviitin iltalehti 03:40 04.12

Donald Trumpin lakimies on ottanut vastuun presidentin Flynn-tviitistä, uutisoi NBC News. Donald Trumpin lakimies John Dowd otti sunnuntaina omalle kontolleen presidentin kohua aiheuttaneen tviitin liittyen Michael Flynniin. Trumpin lakimies John Dowd kertoi kirjoittaneensa tviitin, ei presidentti. Dowd kertoi NBC Newsille luonnostelleensa tviitin ja lähettäneensä sen Valkoisessa talossa presidentin Twitter-tiliä hallinnoivalle Dan Scavinolle julkaistavaksi. Kun Dowdilta kysyttiin tviittiin liittyneestä alkuperäisestä sähköpostista, hän kertoi sanelleensa asian Scavinolle suullisesti.


Valkoisessa talossa on hiiriongelma - eläimiä kipittää pitkin käytäviä iltalehti 19:32 01.12

Edes Yhdysvaltain presidentin virka-asunto ei välty vanhan talon ongelmilta. Donald Trumpin johtamassa Valkoisessa talossa on ongelma. Siellä on kutsumattomia vieraita, muun muassa erilaisia hyönteisiä ja hiiriä. Ongelmia on erityisesti Situation Roomissa ja tiloissa, joissa ruokaillaan tai käsitellään ruokaa. Paikalla on ollut tuholaistorjujia useita kertoja. Tiedot tulevat ilmi raporteista, joihin on listattu Valkoiseen taloon liittyviä korjauksia ja muita toimenpiteitä.


Valkoinen talo ja Trump eivät kiistäneet väitteitä Tillersonin tulevista potkuista - ”Rex on täällä” iltalehti 20:03 30.11

Valkoisen talon ja presidentin kommentit eivät lupaa hyvää ulkoministerille. Valkoinen talo tai Donald Trump eivät kiistäneet uutista siitä, että ulkoministeri Rex Tillerson on saamassa potkuja tehtävästään. New York Times paljasti torstaina, että Valkoisessa talossa on laadittu suunnitelma, jolla Tillerson korvattaisiin CIA:n johtajalla Mike Pompeolla. Ensin asiaa kommentoi, tai oikeastaan jätti kommentoimatta presidentti itse.


Ilves sai poikkeusluvan - Eemeli Suomi pelaa numerolla 100 iltalehti 16:22 30.11

Tampereen Ilves juhlistaa Suomen itsenäisyyttä ensi tiistain liigapelissä Lukkoa vastaan. Ensi tiistai on satavuotiaan Suomen itsenäisyyspäivän aatto. Ilves pelaa koko ottelun poikkeuksellisesti sinivalkoisessa Suomi 100 -peliasussa, johon kuuluvat leijonavaakunat olkapäissä sekä perinteinen Ilves-logo rinnassa.


Trump Pohjois-Korean ohjuskokeesta: ”Hoidamme asian” iltalehti 00:07 29.11

Yhdysvalloissa Donald Trump on kommentoinut Pohjois-Korean tuoreinta ohjuskoetta. Trump kommentoi asiaa lyhyesti toimittajille Valkoisessa talossa, jossa hän tapasi kongressin republikaanijohtajia. - Sanon vain, että hoidamme asian. Tämä on tilanne, jonka käsittelemme, Trump totesi.


Trumpin rasistinen möläytys nostatti arvosteluryöpyn - ”Tarkoitus oli kunnioittaa sotasankareita” iltalehti 07:24 28.11

Yhdysvalloissa Donald Trump on aiheuttanut jälleen närää möläyttämällä asiattomasti virallisessa tilaisuudessa. Trump isännöi Pohjois-Amerikan navajo-alkuperäisväestöön kuuluvien sotaveteraaneja Valkoisessa talossa. Tilaisuuden tarkoitus oli kunnioittaa kolmea navajoa, jotka palvelivat Yhdysvaltain armeijassa toisen maailmansodan aikana ja auttoivat pitämään liittoutuneiden suunnitelmat salassa hyödyntäen navajojen salakieltä.


Donald Trumpin Pocahontas-vitsi herätti paheksuntaa Yhdysvalloissa – ”Todella valitettavaa” iltasanomat 01:04 28.11

Presidentti tapasi alkuperäisväestöön kuuluvia sotaveteraaneja maanantaina Valkoisessa talossa.


Tällaiseksi Melania Trump koristeli Valkoisen talon - yli 12 000 koristetta ja 5,5 kilometriä jouluvaloja iltalehti 21:48 27.11

USA:n ensimmäinen nainen sanoo olevansa innoissaan ensimmäisestä joulustaan Valkoisessa talossa. Valkoinen talo julkaisi videon, joka esittelee Melania Trumpia työn touhussa. Media pääsi maanantaina tutustumaan Valkoiseen taloon täydessä joululoisteessaan. Koristeluiden pääarkkitehti oli itse Donald Trumpin puoliso Melania Trump, joka myös emännöi julkistustapahtumaa.


Uutiset