Karhubasket seitsemän pisteen etulyöntiasemassa Valko-Venäjälle

yle 21:44 17.09

Kauhajoen Karhubasket pääsee seitsemän pisteen etulyöntiasemassa Valko-Venäjälle koripallon miesten Mestarien liigan ensimmäisen karsintakierroksen toiseen otteluun.


Näin Turkki kaatoi Valko-Venäjän EM-lentopallossa – katso ottelu täältä

yle 11:00 17.09

Suomi ei pelannut EM-kisoissa tiistaina, mutta C-lohkossa pelattiin kaksi mielenkiintoista ottelua.


Miten käy Turkki-Valko-Venäjä-ottelussa EM-lentopallossa? – katso suorana kello 21.20

yle 11:00 17.09

Suomi ei pelaa EM-kisoissa tiistaina, mutta C-lohkossa pelataan kaksi mielenkiintoista ottelua.


Lentopallo­maajoukkueelle ilouutinen! Jatkopaikka saattaa varmistua lepopäivänä yllätystuloksen jälkeen

iltasanomat 00:28 17.09

Pohjois-Makedonian voitto Valko-Venäjästä helpotti Suomen mahdollisuuksia jatkoon.


Lentismiehille helpotusta: Pohjois-Makedonialle historiallinen voitto – ykköstähti takoi 37 pistettä!

yle 00:23 17.09

Pohjois-Makedonia yllätti Valko-Venäjän ja vei siltä täyden pistepotin. Voitto auttaa myös Suomen asemaa EM-turnauksen alkulohkossa.


Kommentti: Suomella on täydet saumat pudotuspeleihin

iltalehti 22:52 16.09

Kaikki tiesivät jo etukäteen maanantai-illan Venäjä-pelin hengen, kirjoittaa Jari Perkiö. Suomi pääsi kiusaamaan tämän vuoden kuuminta lentopallomaajoukkuetta paineettomasti ja tarttui tähän tilaisuuteen kiitettävästi. Omista onnistumisista iloittiin riehakkaasti. Edellisillan karmeasta Valko-Venäjä-tappiosta ei näkynyt enää jälkeäkään.


Dramaattinen hetki: suomalaispainijan unelma MM-kisoissa romahti kyseenalaiseen tuomaripäätökseen – ”Jos sinne menee kysymään, sanotaan, että painukaa helvettiin”

iltalehti 14:25 16.09

Painija Elias Kuosmasen tie MM-kisoissa nousi pystyyn tavalla, joka ihmetyttää suomalaisen leirissä suuresti. Elias Kuosmanen, 24, väänsi maanantaina olympiapaikasta ja mitalista kreikkalais-roomalaisen painin MM-kisoissa 97-kiloisten sarjassa. Kuosmanen aloitti maanantain keräilyottelut voitolla Valko-Venäjän Aliaksandr Hrabovikista. Seuraavaksi vastaan asettui olympiamitalisti, Turkin Cenk Ildem.


Asiantuntijan mielestä Valko-Venäjä-ottelussa "kaikki valahti housuun", mutta Venäjää vastaan ei kannata himmailla – "En haluaisi säästellä ketään enää Turkki-otteluun"

yle 09:45 16.09

Suomen miesten lentopallomaajoukkue kohtaa tänään lohkonsa selkeän ykkössuosikin, Tuomas Sammelvuon valmentaman Venäjän.


Näkökulma: Joel Banksin potkuhuutelu jättää taakseen Suomen totaalisulamisen todellisen armottomuuden

MTV 09:14 16.09

Suomen lentopallomiesten ”sulaminen” selvältä näyttäneestä 3-0-voitosta 2-3-tappioon altavastaajana otteluun lähtenyttä Valko-Venäjää vastaan on toki karmea tapa hävitä jatkohaaveiden kannalta ratkaiseva peli EM-kisoissa, mutta päävalmentaja Joel Banksin potkujen perään huutelu tuntuu pelitapahtumiin nähden liian helpolta ratkaisulta, kirjoittaa MTV Urheilun Antti Rämänen.


Painajaismainen ilta! Suomi menetti varmalta vaikuttaneen voiton EM-kisoissa

iltalehti 22:55 15.09

Lentopallomaajoukkue menetti jo varmalta vaikuttaneen EM-voiton Valko-Venäjälle. Kovia kokenut lentopallomaajoukkue hyökkäsi Valko-Venäjän kimppuun täynnä energiaa ja itseluottamusta. Hurjalla draivilla pelannut Suomi vei EM-kamppailun kaksi ensimmäistä näytöstyyliin, johti kolmatta erää parhaimmillaan jo viidellä pisteellä ja sai peräti viisi ottelupalloa, mutta ei.


Konkaripelaajat Sivula ja Siltala pitivät voiton karkaamista omana hölmöilynä – pakkovoitto Turkista ei huoleta: "Normaali tilanne"

yle 22:45 15.09

Suomen lentopallomaajoukkueen konkarit Antti Siltala ja Urpo Sivula manasivat tappiollista Valko-Venäjä-ottelua. Sivulan mielestä pelaajille tuli kiire päättää kolmas erä voitokseen, jolloin otteista katosi tarkkuus.


Tappio raastaa lentismiehiä – "Emme käyttäneet tilaisuuttamme kolmannessa erässä ja nyt maksamme siitä"

yle 21:34 15.09

Lentopallomaajoukkueen päävalmentaja Joel Banks tiesi, ettei Valko-Venäjälle saa antaa kolmatta erää, tai se vie koko potin. Näin myös kävi.


Suomi hävisi karmealla tavalla Valko-Venäjälle – sai pelissä peräti viisi ottelupalloa

MTV 21:22 15.09

Suomi on hävinnyt Valko-Venäjälle erin 2–3 lentopallon miesten EM-kisoissa Ljubljanassa. Suomi voitti kaksi ensimmäistä erää näytöstyyliin 25–13 ja 25–17, mutta Valko-Venäjä vei seuraavat erät 30–28, 25–22 ja 15–13.


Suomelta hävisi karmealla tavalla Valko-Venäjälle – sai pelissä peräti viisi ottelupalloa

MTV 21:22 15.09

Suomi on hävinnyt Valko-Venäjälle erin 2–3 lentopallon miesten EM-kisoissa Ljubljanassa. Suomi voitti kaksi ensimmäistä erää näytöstyyliin 25–13 ja 25–17, mutta Valko-Venäjä vei seuraavat erät 30–28, 25–22 ja 15–13.


Suomi tuhri viisi ottelupalloa ja hukkasi hurmoksensa – tyly tappio Valko-Venäjälle voi haudata jatkohaaveet EM-kisoissa

iltalehti 21:16 15.09

Suomen hurmosvaihe katosi erävoiton jälkeen. Suomi oli jo matkalla suoraan 3–0-voittoon Valko-Venäjää vastaan miesten lentopallon EM-lopputurnauksessa Slovenian Ljubljanassa. Sitten suomalaiset tuhrivat kolmannessa erässä viisi ottelupalloa, ja vastustaja korjasi erävoiton, kun se ei Suomelle kelvannut. Erävoitosta tuli ottelun käännekohta. Siihen sammui Suomen hurmos. Valko-Venäjä voitti kaksi seuraavaa erää ja vei ottelun viidenteen erään.


Lentismiehet sulivat pahasti EM-kisoissa – Suomella oli peräti viisi ottelupalloa, lopulta tuli äärimmäisen paha tappio

iltasanomat 21:08 15.09

Suomi koki todella katkeran tappion Valko-Venäjälle 2–3, samalla jatkopaikka on vakavasti uhattuna.


Lentismiesten hurmio hiipui kahden erän jälkeen – viisi ottelupalloa vaihtui viiden erän taistoon ja tappioon

yle 21:03 15.09

Suomen lentopallomiehet antoivat parituhatpäiselle yleisölle huutamisen aihetta kahden erän ajan, mutta sen jälkeen alkoivat vaikeudet. Valko-Venäjä käänsi ottelun itselleen 3–2 EM-kisojen alkulohkossa.


Valko-Venäjä hyydytti Suomen hurmion ja vei voiton – katso ottelu

yle 18:01 15.09

Suomen miesten lentopallomaajoukkue kohtasi EM-turnauksen alkulohkon ottelussaan Valko-Venäjän. Ottelu oli molemmille joukkueille äärimmäisen tärkeä jatkoonpääsyn kannalta. Lähetystä seurattiin TV2:sta ja Yle Areenasta.


Katso suorana: Valko-Venäjä hyydytti Suomen hurmion ja vei voiton

yle 18:01 15.09

Suomen miesten lentopallomaajoukkue kohtasi EM-turnauksen alkulohkon ottelussaan Valko-Venäjän. Ottelu oli molemmille joukkueille äärimmäisen tärkeä jatkoonpääsyn kannalta. Lähetystä seurattiin TV2:sta ja Yle Areenasta.


Mietoa ilman napattua hiihtäjää uhkaa paras kauden Ruotsalaisen Greta Thunbergin SaiPalla iso tukku tulos silti miinuksella – ostajina

Hot topics