Ranska pyrkii parantamaan Iranin ja lännen kiristyneitä välejä aktiivisella diplomatialla yle 03:07 24.07

Ranskan ulkoministeri keskusteli Iranin edustajien kanssa Pariisissa länsimaiden ja Iranin välisestä jännittyneestä tilanteesta.


Robert Mueller raottaa vihdoin sanaista arkkuaan Venäjä-tutkinnasta iltasanomat 02:31 24.07

Yhdysvaltain oikeusministeriö on pyytänyt Muelleria lausunnoissaan pitäytymään raporttinsa sisällössä.


Kanadan valtatiekuolemien tutkinnassa käänne, joka muuttaa kaiken – poliisi jahtaa kahta teiniä, voivat olla vaarallisia iltasanomat 01:54 24.07

Nuoripari löytyi kuolleena syrjäiseltä valtatieltä, sitten löytyi kuollut mies ja pian katosi kaksi teiniä samalla seudulla. Tapaukset kuohuttavat Kanadaa.


Kanadan valtatiekuolemien tutkinnassa käänne, joka muuttaa kaiken – poliisi pitää kateissa olevia epäiltyjä vaarallisina iltasanomat 01:54 24.07

Nuoripari löytyi kuolleena syrjäiseltä valtatieltä, sitten löytyi kuollut mies ja pian katosi kaksi teiniä samalla seudulla. Tapaukset kuohuttavat Kanadaa.


EU uhkaa Yhdysvaltoja 35 miljardin vastatulleilla, jos se asettaa tuontitulleja euroautoille yle 00:22 24.07

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trump perustelee mahdollisia autotulleja kansallisella turvallisuudella – komissaari Cecilia Malmströmin mielestä ajatus on järjetön.


Malissa itsemurhaisku rauhanturvatukikohtaan - viisi virolaista, yksi ranskalainen ja kaksi malilaista loukkaantui yle 23:44 23.07

Hyökkäys kohdistui kansainväliseen rauhanturvatukikohtaan, jossa on Ranskan ja Malin armeijoiden joukkoja sekä YK:n rauhanturvaajia.


Lehtiväite: Riverdale-tähdet Lili Reinhart ja Cole Sprouse ovat eronneet iltalehti 23:10 23.07

Näyttelijät Lili Reinhart ja Cole Sprouse ovat eronneet. He ehtivät olla kaksi vuotta yhdessä. Us Weeklyn mukaan näyttelijät Lili Reinhart ja Cole Sprouse ovat eronneet kahden vuoden seurustelun jälkeen. Reinhart ja Sprouse ovat myös muuttaneet yhdysvaltalaislehden mukaan erilleen. Reinhartin ja Sprousen suhde alkoi vuonna 2017. Kumpikaan ei ole halunnut kommentoida parisuhdettaan kummemmin julkisuudessa.


EU uhkaa Yhdysvaltoja 35 miljardin vastatulleilla, jos se asettaa tuontitulleja euroautoille iltasanomat 23:04 23.07

Trump perustelee mahdollisia autotulleja kansallisella turvallisuudella - komissaarin mukaan ajatus on absurdi.


Venäläisnyrkkeilijä kuoli hurjan myllytyksen jälkeen – valmentaja järkyttyi suojattinsa kohtalosta: ”Mitä olisin voinut tehdä toisin?” iltalehti 22:51 23.07

Maksim Dadashevin valmentaja Buddy McGirt järkyttyi suojattinsa kuolemasta. Venäläisnyrkkeilijä Maksim Dadashev, 28, kuoli tiistaina vammoihin, jotka hän sain perjantaina ottelussa Subriel Matiasia vastaan. Matsi keskeytettiin ennen viimeistä erää Dadashevin valmentajan toimesta, vaikka ottelija itse olisi halunnut vielä jatkaa. – Näin hänen sammuvan, kun hän palasi nurkkaan 11. erän jälkeen. Olin jo tehnyt ratkaisun siinä vaiheessa, Buddy McGrit muistelee.


Kommentti: Lavalla oli vain entinen koulukiusattu mies ja kitara – Suomen-keikka paljasti, miksi Ed Sheeran on nyt maailman menestyneimpiä artisteja iltasanomat 22:50 23.07

Ed Sheeranin ensimmäinen konsertti Helsingin Malmin lentokentällä osoitti, että lahjakas pop-tähti tarvitsee avukseen yhä vain akustisen kitaran. Muuten pop-maailma onkin muuttunut niiden yli 50 vuoden aikana, kun samoilla kulmilla on edellisen kerran nähty maailmantähtiä, musiikkitoimittaja Pasi Kostiainen kirjoittaa.


Valkeakoskella ampumavälikohtaus ruokakaupan läheisyydessä – yksi loukkaantunut iltasanomat 22:28 23.07

Poliisi vahvistaa, että Valkeakoskella tapahtui tiistaina ampumavälikohtaus.


Valkeakoskella ampumavälikohtaus, yksi loukkaantui yle 22:25 23.07

Poliisi kertoo tutkivansa asiaa ja tiedottavansa siitä lisää myöhemmin. 


Karu tilanne: Yli 100 miljoonaa dollaria tienannut tähtipelaaja on valtavissa talousvaikeuksissa – ”Hän luotti vääriin ihmisiin” iltalehti 22:23 23.07

Adrian Peterson on suurissa taloudellisissa vaikeuksissa. NFL-seura Washington Redskinsin konkaripelaaja Adrian Peterson, 34, on tienannut urallaan pelkästään palkkatuloina 100 miljoonaa dollaria eli lähes 90 miljoonaa euroa. Liksojen lisäksi mies on tienannut useita miljoonia sponsorisopimuksilla. Nyt Peterson on kuitenkin valtavissa talousvaikeuksissa. Mies on haastettu oikeuteen, koska hän ei ole maksanut 5,2 miljoonan dollarin lainaansa takaisin sovitusti.


Auto katolleen rajussa onnettomuudessa – sivullisten ansiokas toiminta videolle stara 22:00 23.07

Kaikki eivät jää onnettomuuksia todistaessaan tuijottamaan tilannetta sivusta. Yhdysvaltojen Illinoisissa


Viihdelehti Stara.fi stara 22:00 23.07

Kaikki eivät jää onnettomuuksia todistaessaan tuijottamaan tilannetta sivusta. Yhdysvaltojen Illinoisissa


New Yorkin osavaltio kielsi ensimmäisenä kissojen kynsien poistamisen – "vanhanaikainen ja epäinhimillinen käytäntö" yle 21:52 23.07

Kissojen kynnet poistetaan yleensä siksi, että ihmiset haluavat suojella huonekalujaan.


Ikuinen tekolumisade Etelämantereella voisi pelastaa rannikkokaupungit iltasanomat 21:45 23.07

Tutkijat pohtivat, voisiko Etelämantereen huolestuttavan sulamisen lopettaa jäädyttämällä merivedestä tekolunta. Projektia voisi verrata Kuun valloittamiseen.


Yle: Keihäänheittäjä Oliver Helander jättää Kalevan kisat väliin MTV 21:44 23.07

Keihäänheittäjä Oliver Helanderia ei nähdä elokuun alussa Lappeenrannassa käytävissä yleisurheilun Kalevan kisoissa. Helander vahvisti asian tiistaina Ylelle.


Yhdysvaltain senaatti: Mark Esper jatkaa pysyvästi maan puolustusministerinä iltasanomat 21:41 23.07

Patrick Shanahan vetäytyi aiemmin nimitysprosessista.


Ed Sheeran starttasi ensimmäisen Helsingin konserttinsa: saapui lavalle vaatimattomaan tyyliin – kertoi käyneensä Suomessa aiemminkin iltalehti 21:27 23.07

Yleisö villiintyi artistin astuessa lavalle. Tänään tiistaina Malmin lentokentällä esiintyvä Ed Sheeran astui lavalle vaatimattomaan tapaansa. Yleisön jännityksen ollessa korkeimmillaan lavan näytöille pelmahti tuttu oranssihiuksinen naama. Ilman räiskyviä ilotulituksia tai näyttäviä valotehosteita Sheeran tarttui kitaraansa ja aloitti soittaa Castle on the Hill -hittikappalettaan, joka sai yleisön laulamaan mukana. Kertosäkeen aikana artistin ääni hukkui konserttivieraiden laulun alle. Laulaja aloitti keikkansa lähes ajallaan. Aloitusaika siirtyi 15 minuutilla taaksepäin. Sheeran oli lavalla yksin ja ensimmäisen kappaleen jälkeen hän selittikin, miten hän pystyy tuottamaan koko biisin itsekseen komppeineen ja tehosteineen. Artisti ikään kuin nauhoittaa soiton ja taputtelun luuppipedaalilla, jonka jälkeen hän kykenee esittämään kokonaisen kappaleen ilman taustayhtyettä. Selityksen jälkeen Sheeran esitti Erase-kappaleensa näyttääkseen rap-osaamistaan. Yleisö intoutui heiluttamaan käsiään biisin tahdissa.


Helsingin ampumavälikohtaukseen liittyen kaksi miestä, poliisi jahtaa kahta pysyvästi maan Riikka Lehtonen Saukon kunnarista tapausta tutkitaan kahtena voisi pelastaa rannikkokaupungit – ”Mikä neuvoksi”

Uutiset