Legendaarinen Eddy Merckx, 74, kaatui pyörälenkillä – ”Kannibaali” sai vakavat vammat

iltalehti 09:28 15.10

Tour de Francen viisinkertainen voittaja Eddy Merckx on sairaalahoidossa. Legendaarinen kilpapyöräilijä Eddy Merckx, 74, kaatui pyörälenkillä sunnuntaina, kertovat belgialaiset tiedotusvälineet. Viisinkertainen Tour de France -voittaja on viety sairaalahoitoon lähellä Gentiä. Merckxin vaimon mukaan ”tilanne on hallinnassa”.


Dohan MM-kisojen katsomot ammottavat tyhjyyttään – nololla tilanteella on vakavat seuraukset, jopa liiton herrat häpeävät: ”Murto-osa Helsingin luvuista”

iltalehti 16:36 01.10

Yleisurheilustadionia on yritetty täyttää siirtotyöläisillä. Qatar saattaa joutua hautaamaan haaveet olympialaisten järjestämisestä. Dohassa järjestettävät yleisurheilun MM-kisat ovat lässähtäneet pannukakuksi, ainakin mitä tulee yleisömääriin. Kamppailua maailmanmestaruuksista pääsee seuraamaan Khalifan stadionille halvimmillaan 15 eurolla, mutta katsomot ammottavat tyhjyyttään. Järjestäjät peittivät 48?000 katsojaa vetävän stadionin yläkatsomot ennen MM-kisojen alkua ja tiivistivät kapasiteettia 21?000:een, jotta tapahtuma näyttäisi paremmalta tv-kuvissa. Australialaissivusto Newsin mukaan perjantaina kisojen avauspäivänä katsojia oli ainoastaan reilut 13?000.


Tutkijat: Britannian pääministeri entistä ahtaammalla – kuningattaren vetämisellä mukaan voi olla vakavat seuraukset

yle 17:01 24.09

Tutkijat näkevät Britannian EU-eron avautuvan uudelle puinnille.


Karmea törkytaklaus aiheutti vakavat vammat jääkiekon Kanadan juniorisarjassa – hyökkääjälle napsahti peräti 25 ottelun pelikielto

MTV 21:07 17.09

Kanadan jääkiekon juniorisarja SJHL:ssä nähtiin hurja tilanne, kun Yorkton Terriersin hyökkääjä Greg Mulhall taklasi Melville Millionairesin maalivahti Berk Berkelieviä lauantain ottelussa.


Karmea törkytaklaus aiheutti vakavat vammat Kanadan juniorisarjassa – hyökkääjälle napsahti peräti 25 ottelun pelikielto

MTV 21:07 17.09

Kanadan jääkiekon juniorisarja SJHL:ssä nähtiin hurja tilanne, kun Yorkton Terriersin hyökkääjä Greg Mulhall taklasi Melville Millionairesin maalivahti Berk Berkelieviä lauantain ottelussa.


Yhdysvalloissa yllättivät sähkötupakkaan liitetyt vakavat keuhkosairaudet – asiantuntijan mukaan mahdollisia myös Suomessa

iltasanomat 16:43 08.09

Yhdysvalloissa jo viiden ihmisen on kerrottu kuolleen sähkötupakan käyttöön liitettyihin keuhko-ongelmiin


Vakavasti kolarissa loukkaantunut Kevin Hart joutui selkäleikkaukseen – huojentunut vaimo: ”Hän voi hyvin”

iltalehti 02:54 03.09

Varhain sunnuntaina Los Angelesissa auto-onnettomuudessa ollut koomikko Kevin Hart on edelleen sairaalahoidossa. Hart loukkasi onnettomuudessa selkänsä. Hänen vammojensa kerrotaan olleen vakavat, minkä vuoksi hänelle tehtiin maanantaina selkäleikkaus. Tähtikoomikon vaimo Eniko Parrish kommentoi sairaalan edustalla, että hänen miehensä on paranemaan päin.


Jukka Virtasen elämää synkensivät useat vakavat sairaudet – elämänilo säilyi silti: ”Elämässä on paljon enemmän mukavaa kuin ikävää”

iltasanomat 06:44 02.09

Musta huumori auttoi Jukka Virtasta jaksamaan pahimpien sairastelujenkin aikana.


Jukka Virtasen elämää synkensivät useat vakavat sairaudet – elämänilo säilyi silti: ”Elämässä on paljon enemmän mukavaa, kun ikävää”

iltasanomat 06:44 02.09

Musta huumori auttoi Jukka Virtasta jaksamaan pahimpien sairastelujenkin aikana.


Krokotiili puri miestä Tukholmassa – uhri sai vakavat vammat

stara 15:20 21.08

Tukholmassa sijaitsevassa Skansenin Akvaariossa on tapahtunut myöhään tiistai-iltana vakava onnettomuus,


Nainen syttyi tuleen - NHL-pelaajalta haetaan miljoonakorvauksia: karmea onnettomuus ystäväpariskunnan illallisella

iltalehti 11:54 13.08

Cody Cecin illallisjuhla toukokuussa 2018 päättyi onnettomuuteen, jossa ystäväpariskunnan Hana Engel sai vakavat palovammat. Ottawalainen Hana Engel, 25, kärsi vakavat palovammat NHL-pelaaja Cody Cecin kotona järjestetyssä illallisjuhlassa viime vuoden keväänä. Engel on nyt haastanut Cecin ja tämän avopuolison Jamie Thompsonin oikeuteen ja hakee vahingonkorvauksia kahdeksan miljoonan Kanadan dollarin edestä. Pienempiä korvauksia hakevat myös Engelin puoliso Jake Cardwell sekä Engelin vanhemmat ja kaksi sisarusta.


Yhdelle vakavia ja kahdelle lievempiä vammoja nokkakolarissa Puumalassa

iltasanomat 20:22 11.08

Nokkakolarista aiheutui vakavat vammat yhdelle ihmiselle Puumalassa Etelä-Savossa sunnuntaina.


Kuljettajalle vakavat vammat rajussa ulosajossa Kirkkonummella

iltasanomat 23:15 28.07

Henkilöauto pyöri katon kautta ympäri.


Tennispelaajan kauhea paljastus juniorivuosistaan – ei saanut harjoitella muiden mukana: "Se oli kiinni sukunimestäni ja ihonväristäni"

MTV 14:40 12.07

24-vuotias ja seitsemän ITF:n turnausvoittoa napannut ruotsalainen Susanne Celik joutui kärsimään rasismista juniorivuosinaan. Hän oli aiemmin todella lupaava tennispelaaja, mutta urakehityksen katkaisi vakavat loukkaantumiset.


Twitter on kaatunut – harvinainen somekatkos iski

stara 22:13 11.07

Maailman suosituimpiin sosiaalisen median palveluihin lukeutuva Twitter on kaatunut. Vakavat


Viihdelehti Stara.fi

stara 22:13 11.07

Maailman suosituimpiin sosiaalisen median palveluihin lukeutuva Twitter on kaatunut. Vakavat


Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen saattue kolaroi - 83-vuotias nainen loukkaantui vakavasti

iltalehti 10:59 20.06

Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen saattueessa ollut poliisimoottoripyörä kolaroi vanhuksen kanssa. Prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen maanantainen matka Lontoosta Windsoriin edustustehtäviin sai surullisen käänteen. Prinssin ja herttuattaren poliisisaattueeseen kuulunut moottoripyöräpoliisi joutui onnettomuuteen 83-vuotiaan naisen kanssa. Tilanteen tarkempaa kulkua ei ole taustoitettu julkisuudessa, mutta BBC:n julkaisemien onnettomuuskuvien perusteella vanhus on todennäköisesti ollut liikkeellä jalkaisin. Poliisi tutkii tapausta. Vanhus kiidätettiin sairaalaan ja hänen vammojen kerrotaan olleen vakavat. Sairaalassa hänen terveydentilansa kerrottiin olevan ”stabiili”.


Vakavat vammat ja isän äkillinen menehtyminen järkyttivät keihäsmitalisti Ari Manniota – nyt tunnelin päässä on kuitenkin valoa

yle 16:46 19.06

Seitsemän vuoden takainen EM-mitalisti ei ole vielä valmis heittämään pyyhettä kehään.


Poliisi: Mies löi toista miekalla useita kertoja Vantaalla – uhrille vakavat vammat

iltasanomat 19:16 15.06

Mies löi toista miestä miekalla useita kertoja Vantaan Viertolassa lauantaina iltapäivällä, kertoi Itä-Uudenmaan poliisi lauantaina.


Pyöräilyn supertähti kiidätettiin sairaalaan! Epäonnisella kaatumisella vakavat seuraukset: ”Hän ei kilpaile pitkään aikaan”

iltalehti 17:30 12.06

Pyöräilyn Ranskan ympäriajon neljästi voittanut Chris Froome kaatui lenkillä Brittipyöräilijä Chris Froome, 34, joutuu jättämään tämän vuoden Ranskan ympäriajon välistä. Tourin kokonaiskisan neljä kertaa urallaan voittanut Froome kaatui keskiviikkona harjoitusleirillä Ranskassa. Seuraukset olivat vakavat, sillä Cycling News -sivuston mukaan ainakin reisiluu olisi murtunut.


äimistelee entistä suuremmalla on tämmöinen keltainen Terveyskeskuksia Tulipalo tuhosi omakotitalon – oli valmentajan

Hot topics