Horoskooppi

iltalehti 02:01 19.11

OINAS 21.3.–19.4. Pieni maisemanvaihdos olisi nyt paikallaan ja antaisi sinulle uutta ja tuoretta perspektiiviä. Jos sellaista ei ole tarjolla, lähde vaikka taidenäyttelyyn tai elokuviin. HÄRKÄ 20.4.–20.5. Kaipaat kipeästi piristystä, joten hylkää ikävät velvollisuudet hetkeksi ja antaudu elämän suloisille nautinnoille. Kelpuuta seuraasi vain taatusti mukavia ihmisiä.


Harmistunut Teemu Pukki puhui suoraan Viasatin haastattelussa: ”Vei mehut pois”

iltalehti 00:29 19.11

Teemu Pukki ei ollut tyytyväinen Kreikka-otteluun. Suomen EM-karsintaurakka päättyi maanantai-iltana 2–1-tappioon Kreikkaa vastaan. Huuhkajien ainoan maalin Ateenassa iski Teemu Pukki. Karsintojen 10. osuma syntyi, kun hän pääsi karkaamaan kreikkalaispuolustukselta.


Yhteinen ihastus kiristää Salkkarit-ystävysten välejä: "Saat vain säälipisteitä!"

mtv 20:00 18.11

Tiistain Salkkarit-jaksossa Benjamin kuulustelee Severiä Annasta.


Polkupyöräilijä kuoli jäätyään pakettiauton alle suojatiellä Liperissä – poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja

yle 19:38 18.11

Noin 60-vuotias paikkakuntalainen mies oli menehtynyt välittömästi tapahtumapaikalle.


Michael Schumacher -dokumentissa yllätyskäänne: ennennäkemätöntä kuvaa sisältävän elokuvan ensi-ilta peruttiin

MTV 19:17 18.11

Joulukuun alkuun julkaistavaksi suunnitellun F1-legenda Michael Schumacherin elämästä kertovan dokumenttielokuvan ensi-ilta on yllättäen peruttu vain reilut kaksi viikkoa ennen suunniteltua ajankohtaa.


Suomalainen valmentajalegenda tuskastui jalkapalloon, nyt perheenjäsen meni EM-kisoihin – ”Raa’an työn merkitys oli kateissa”

iltasanomat 18:59 18.11

Kalevi Tuominen, 92, pohti, elääkö niin kauan, että miesten maajoukkue menee arvokisoihin. Vaimon pojanpoika Huuhkajien avainpelaajia.


Onko Teemu Pukki kaikkien aikojen suomalaishyökkääjä? ”Vastaus on kyllä, jos...”

iltasanomat 18:23 18.11

Teemu Pukki teki sen, mistä hänen edeltäjänsä vain unelmoivat.


Marja Hintikka ja Ile Uusivuori paljastivat karun totuuden ruuhkavuosista – rehellinen kirjoitus kerää ylistystä vanhemmilta

iltalehti 17:43 18.11

Vaikka Marja Hintikka on ylistänyt useaan otteeseen perheonneaan, nainen muistuttaa myös, miten rankkaa perhe-elämä kolmen pienen lapsen kanssa on. Tuskin YleX:n juontaja Marja Hintikka arvasi syksyllä 2005, millaista elämä on 14 vuotta myöhemmin, kun Pasilan studioon asteli muuan Ilkka ”Ile” Uusivuori. Pariskunta on kertonut useissa haastatteluissa, miten työkavereista tuli pariskunta. Aluksi pariskunta oli vain työkavereita. Jossain vaiheessa kaksikko kuitenkin huomasi, kuinka oli mennyt ”työn merkeissä” elokuviin yhdessä.


Mihin katosi Jenni Vartiaisen uutuuskappale?

iltalehti 17:01 18.11

Jenni Vartiainen julkaisi kolme viikkoa sitten uutuussinkun, mutta ainakaan ensimmäisten viikkojen aikana se ei yltänyt hänen aiempien hittibiisiensä tasolle. Jenni Vartiainen julkaisi kolme viikkoa sitten Ihmisten edessä 2007-2019 kokoelmalevynsä. Levyn yhteydessä Jenni julkaisi pitkästä aikaa myös uutta musiikkia, Labyrintti-nimisen sinkun. Jostain syystä sinkku ei löytänyt vielä yleisöään. Se on kerännyt Spotifyssä vain 300 170 kuuntelukertaa, ja esimerkiksi samaan aikaan julkaistun Pyhimyksen v!@%#mikko-biisi on kerännyt 1 475 726 kuuntelukertaa.


Yleisö hylkäsi Jenni Vartiaisen uutuussinkun - biisi jäi nopeasti unholaan

iltalehti 17:01 18.11

Jenni Vartiainen julkaisi kolme viikkoa sitten uutuussinkun, mutta se ei yltänyt hänen aiempien hittibiisiensä tasolle. Jenni Vartiainen julkaisi kolme viikkoa sitten Ihmisten edessä 2007-2019 kokoelmalevynsä. Levyn yhteydessä Jenni julkaisi pitkästä aikaa myös uutta musiikkia, Labyrintti-nimisen sinkun. Jostain syystä sinkku ei löytänyt yleisöä. Se on kerännyt Spotifyssä vain 300 170 kuuntelukertaa, ja esimerkiksi samaan aikaan julkaistun Pyhimyksen v!@%#mikko-biisi on kerännyt 1 475 726 kuuntelukertaa.


Alpo Suhonen kertoo, miksi juuri Markku Kanerva teki Huuhkajissa historiaa: ”Haettiin kaiken maailman tv-kommentaattoreita”

iltasanomat 16:39 18.11

Historiaa tehneen Markku Kanervan perintö suomalaiselle jalkapallolle ei ole vain teknistaktinen, sanoo Kanervasta kirjaa kirjoittava Alpo Suhonen.


SS: Yli 8 vuotta sitten kadonnut tatuoitu mies löytyi menehtyneenä

iltasanomat 16:08 18.11

Maastosta löytynyt vainaja on tunnistettu ja haudattu, kertoo Savon Sanomat.


Huuhkajien maanantai-illan ottelussa on iso panos – voitto Kreikasta petaisi paremmat lähtökohdat EM-kisoihin

iltasanomat 14:57 18.11

Tshekki hävisi yllättäen Bulgarialle EM-karsinnoissa. Se petasi Huuhkajille mukavat asetelmat maanantai-illan Kreikka-otteluun. Vain Unkarin murskavoitto samaan aikaan estäisi Suomea nousemasta EM-lohkoarvonnan kolmoskoriin.


Pohjois-Koreaa ei enää kiinnosta neuvotella Trumpin kanssa – ”Emme enää lahjoita Yhdysvaltain presidentille jotakin, jolla hän voi leuhkia”

iltasanomat 14:36 18.11

Pohjoiskorealaisen diplomaatin mukaan maa ei ole enää kiinnostunut huippukokouksista, joista se ei saa mitään vastineeksi. Lausunto tuli vain muutama tunti sen jälkeen, kun Yhdysvaltain presidentti oli vihjannut twiitissään uuden tapaamisen mahdollisuudesta.


Tampereella taloussopu: veroprosentti nousseekin vain 0,5 prosenttiyksikköä

iltasanomat 10:07 18.11

Valtuuston oikean laidan vaatimus on menossa läpi. Kaupunginhallitus ehti aiemmin hyväksyä vasemmiston ja vihreiden kannattaman 0,75 prosenttiyksikön korotuksen.


Laulajatähti Selena Gomez, 27, sai julmaa palautetta painostaan – taustalla piili salainen kamppailu, josta vain harva tiesi

iltasanomat 08:01 18.11

Selena Gomez sairastui vakavasti ja hänen painonsa nousi. Tähti kuitenkin salasi aluksi kamppailunsa julkisuudelta.


Kimi Räikkösen sensaatiotemppu jäi vajaaksi – Carloksen autosta tehty havainto oli lähellä johtaa palkintosijaan

MTV 23:16 17.11

Kimi Räikkösen loppusijoitukseksi Brasilian villissä F1-kisassa varmistui neljäs sija, kun tuomaristo päätti olla rankaisematta McLarenin Carlos Sainzia lopun avattavan takasiiven käytöstä.


Olympiavoittaja Mikael Ljungberg riisti itseltään hengen tasan 15 vuotta sitten – oli mennyt kihloihin kahta viikkoa aiemmin: "Se oli elämäni kauhein puhelu"

MTV 21:13 17.11

Kreikkalais-roomalaisen painin olympia voittaja ja yhteensä painin seitsenkertainen arvokisamitalisti Ruotsin Mikael Ljungberg menehtyi tasan 15 vuotta sitten vain 34-vuotiaana. Ruotsalaisen elämää sävyttivät useat henkilökohtaiset tragediat.


Pääkirjoitus: Ukraina-sovusta saattaa tulla Putinin virittämä ansa

iltasanomat 21:00 17.11

Tuore muistutus Venäjän roolista MH17-turmassa oli tärkeä saada, ettei vain pääjuonittelijan rooli pääsisi unohtumaan Pariisin Ukraina-huippukokouksen alla.


Seksivälinevalmistaja muistuttaa: Hyvä seksi on avain onnelliseen arkeen

stara 20:40 17.11

Kaikki alkaa kommunikaatiosta ja kosketuksesta. Kun nämä kaksi asiaa ovat


mukaan kehittämään pelastajaa loukkaantui vakavasti

Hot topics