Brasilian tähtipelaajan tarina on vertaansa vailla – maalasi katuja paljain jaloin vain neljä vuotta sitten! iltasanomat 07:17 18.06

Gabriel Jesusin, 21, nousu jalkapallomaailman huipulle on uskomaton.


Trump töräytteli G7-kokouksen kulisseissa: ”Voin lähettää 25 miljoonaa meksikolaista sinulle, ja olet kohta vailla virkaa” MTV 11:18 16.06

Quebecissa pidetyn G7-kokouksen jälkipuinti on jatkunut mediassa, kun presidentti Trumpin kommentit nousivat esille.


Trumpin kättelykömmähdykselle irvaillaan somessa – Kim Jong-unin tapaamisessa sattunut huvittava hetki tallentui videolle MTV 09:09 15.06

Pohjois-Korean valtionmedia on hehkuttanut maan johtaja Kim Jong-unin ja Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin välistä tapaamista Singaporessa.


Pärnänen: Jääkiekkofanien ei kannata irvailla jalkapalloväelle, oma pesä ei ole puhdas jatkoaika.com 16:00 14.06

Suurin syy, miksi urheilun toimintatavat ja valtakytkökset pääsevät mätänemään, on se, että urheilijoita, yleisöä ja yhteistyökumppaneita ei suuremmin kiinnosta, kirjoittaa Jatkoajan päätoimittaja Antti Pärnänen.


Vladimir Putinilta vastaus kahteen kovaan väitteeseen: ”Tätä ei voi kuvailla mitenkään muuten kuin vitsiksi” uusisuomi 15:56 07.06

Venäjän presidentti Vladimir Putin yhdisti vuosittaisella kyselytunnillaan yhteen väitteet Venäjän sekaantumisesta Yhdysvaltain presidentinvaaliin sekä saksalaismediassa esiintyneet analyysit, joiden mukaan Donald Trumo ”työntää Eurooppaa Putinin suuntaan”.


Miehen puuttuva käsi korvattiin robottiraajalla – soittaa nyt jopa pianoa stara 20:30 06.06

Johnny Mathenyä voisi kuvailla tosielämän cyborgiksi. Hän on maailman ensimmäinen


Viihdelehti Stara.fi stara 20:30 06.06

Johnny Mathenyä voisi kuvailla tosielämän cyborgiksi. Hän on maailman ensimmäinen


Legendaarinen urheilumyymälä tuhoutui täysin tulipalossa Helsingissä – omistaja kertoo työntekijän kauhunhetkistä: ”Se oli ihan viittä vailla” iltasanomat 18:54 06.06

Jääkiekkoilijoille tutussa urheiluvälineliikkeessä oli esillä paljon lajin historiaa. Kaikki tuhoutui tulipalossa.


Puuskainen tuuli kylvää tuhoa ympäri Suomea – jo 8000 suomalaista sähköttä MTV 15:40 05.06

Vajaat 8 000 taloutta on vailla sähköä eri puolilla Suomea, kertoo Energiateollisuus. Sähkökatkoja on 50 kunnassa. Eniten sähköttömiä koteja on Järvenpäässä, peräti 3 600.


Tuuli aiheuttaa edelleen vahinkoja eri puolilla Suomea – 8 000 vailla sähköjä iltasanomat 08:52 05.06

Tuuli jatkuu puuskaisena tänään ja aiheuttaa vahinkoja Etelä- ja Keski-Suomessa, kertoo Ilmatieteen laitoksen päivystävä meteorologi.


Jopa 8000 kotia ilman sähköä eri puolilla Suomea – tuuli rysäytellyt puita sähkölinjoille MTV 08:40 05.06

Noin 9 000 kotia on vailla sähköä eri puolilla Suomea, kertoo Energiateollisuus. Sähköjä on poikki erityisesti itäisessä ja keskisessä Suomessa.


Jopa 9000 kotia ilman sähköä eri puolilla Suomea – tuuli rysäytellyt puita sähkölinjoille MTV 05:25 05.06

Noin 9 000 kotia on vailla sähköä eri puolilla Suomea, kertoo Energiateollisuus. Sähköjä on poikki erityisesti itäisessä ja keskisessä Suomessa.


Noin 9000 kotia vailla sähköä eri puolilla Suomea iltasanomat 04:14 05.06

Noin 9?000 kotia on vailla sähköä eri puolilla Suomea, kertoo Energiateollisuus.


Kuubaan kaavaillaan uutta perustuslakia – nykyinen perustuslaki yli 40 vuoden takaa MTV 09:11 03.06

Kuubaan kaavaillaan uutta, päivitettyä perustuslakia. Maan nykyinen, Neuvostoliiton mallin mukainen perustuslaki on pääosin vuodelta 1976.


Ministeriö esittää karhunmetsästyksen reipasta kasvattamista MTV 21:21 29.05

Karhun metsästyslupiin kaavaillaan merkittävää lisäystä tälle vuodelle.


Perustuslakivaliokunta jatkaa sote-puserrustaan – Lapintie ei halua arvailla valmistumispäivää iltasanomat 10:56 29.05

Perustuslakivaliokunta jatkaa työtään sosiaali- ja terveyspalveluiden valinnanvapautta koskevan lausuntonsa parissa.


Portugalin parlamentti äänestää eutanasian laillistamisesta – tulosta mahdoton arvailla iltasanomat 02:37 29.05

Katolinen kirkko vastustaa eutanasiaa jyrkästi, mutta kirkon vaikutusvalta on höltynyt.


Tältä näyttää Antonio Banderasin ökyloma valtavalla luksusjahdilla - lähes 500 000 euron viikkovuokra! iltalehti 16:42 28.05

Antonio Banderas, 57, lomailee kuin kroisos Etelä-Ranskan saaristossa. Hollywood-tähti Antonio Banderaksen, 57, kesäloma on vertaansa vailla. Näyttelijä lomailee Etelä-Ranskan edustalla valtavalla luksusjahdilla, jonka viikkovuokra ei ole aivan matti meikäläisten kukkarolle sopiva. Kyseisen Lady S -luksusjahdin voi nimittäin Daily Mailin mukaan vuokrata yli 555 000 dollarin viikkohintaan. Tämä tekee yli 498 000 euroa viikolta. Banderas ei suinkaan lomaile jättijahdilla yksin, vaan mukana on tähden nykyinen 37-vuotias kumppani Nicole Kimpel. Pari on tapaillut toisiaan vuodesta 2014 - pian sen jälkeen, kun Banderaksen avioliitto Melanie Griffithin kanssa päättyi.


Tukeva mies vaati päästä Turusta Mynämäelle - ryösti kuskin perillä puukolla uhaten iltalehti 16:53 25.05

Poliisi tutkii öistä ryöstöä. Lounais-Suomen poliisi tutkii tapahtumaa, jossa 1982 syntynyt mies otti aamuyöllä kolmen jälkeen vailla taksirahaa olevan miehen kyytiin Turun Kauppatorin vinoparkista. Mies oli kertonut tarvitsevansa kyydin Mynämäelle. Mynämäellä Kirkkokadulla kyyditettävä ryösti kuljettajan teräaseella uhaten ja pakeni paikalta juosten Mäenkyläntien suuntaan.


Näkökulma: Virkamiehen kova väite Hetemäen sote-muistiosta - ”Hän on keksinyt luvut päästään” iltalehti 12:39 24.05

Martti Hetemäen laskelma soten ”4,6 miljardin euron säästöpotentiaalista” yllätti jopa Hetemäen oman ministeriön, kirjoittaa Iltalehden politiikantoimittaja Tommi Parkkonen. Klassikkotermin ”luterilainen työmoraali” keskeiseksi sisällöksi on kuvailtu sitä, että ihminen palvelee lähimmäisiään ja yhteiskuntaansa pyyteettömällä arkisella aherruksella. Luterilaisen työmoraalin omaava usein myös kokee tekevänsä suorastaan kutsumustyötä. Alun perin lepoa ja rentoutumistakin painottanut luterilainen työmoraali on kuitenkin saanut myös vääriä tulkintoja ja suoranaista vääristelyä, kun sen on katsottu tarkoittavan myös armotonta raatamista kellon ympäri ja työn asettamista kaiken muun edelle. Siksi sellaista henkilöä, jonka työpisteellä loistaa iltamyöhään valo ja oven takaa kuuluu tietokoneen näppäimistön tai vasaran naputus vielä aamuyön tunteita, kuvaillaan helposti luterilaisen työmoraalin omaavaksi.


asuintalo ilmiliekeissä – luikersi kotiin meistä ei päivä alkaa pyysi innoissaan Ronaldon sai tunnustusta ? tänään pisimmillään – taustaryhmän jäsen TPS iski salamamaalin tunteikas hetki” tuomari pyysi vilkkainta tänään

Uutiset