Eduskunnasta Väyrysen paluun myötä poistuva Mikko Kärnä harkitsee jäävänsä kirjailijaksi sopeutumisrahan turvin - saisi noin 1800 e/kk iltalehti 17:57 15.05

Kärnä kertoo myös saaneensa useita työtarjouksia. Eduskunnan pääsihteeri Maija-Leena Paavola vahvisti maanantaina, että keskustasta äskettäin eronnut Paavo Väyrynen palaa europarlamentista eduskuntaan 12. kesäkuuta. Väyrysen paluu tietää sitä, että Väyrysen varaedustajan Mikko Kärnän (kesk) tehtävä päättyy 11. kesäkuuta.


Eduskunnasta vahvistus: Paavo Väyrynen palaa kansanedustajaksi – "Siinä ei keskustelua avata" MTV 12:02 14.05

Europarlamentaarikko Paavo Väyrynen palaa eduskuntaan kansanedustajaksi, vahvistaa eduskunnan pääsihteeri Maija-Leena Paavola.


IL: Nyt tuli vahvistus – Paavo Väyrynen palaa eduskuntaan uusisuomi 10:41 14.05

Paavo Väyrynen voi palata europarlamentista eduskuntaan, vahvistaa eduskunnan pääsihteeri Maija-Leena Paavola Iltalehdelle.


IL: Nyt tuli eduskunnasta vahvistus – Paavo Väyrynen palaa eduskuntaan uusisuomi 10:41 14.05

Paavo Väyrynen palaa eduskuntaan, vahvistaa eduskunnan pääsihteeri Maija-Leena Paavola Iltalehdelle.


Eduskunnan pääsihteeri vahvistaa - Paavo Väyrynen palaa eduskuntaan: ”Asia on sillä sipuli” iltalehti 10:23 14.05

Eduskunnan pääsihteeri Maija-Leena Paavola vahvistaa Iltalehdelle, että europarlamentaarikko Paavo Väyrynen palaa eduskuntaan 12. kesäkuuta. Keskustasta hiljattain eronnut europarlamentaarikko Paavo Väyrynen palaa eduskuntaan 12. kesäkuuta, vahvistaa eduskunnan pääsihteeri Maija-Leena Paavola. Väyrysen paluu kotimaan politiikkaan tietää samalla sitä, että Väyrysen varaedustajan Mikko Kärnän (kesk) tehtävä päättyy 11. kesäkuuta.


Paavo Väyrynen vastaa Mikael Jungnerille: ”Tärkein päämäärämme on yhteinen” uusisuomi 09:42 12.05

Europarlamentaarikko Paavo Väyrynen linjaa perustamansa Kansalaispuolueen päämäärän olevan sama kuin Harry Harkimon ja Mikael Jungnerin perustaman Liike Nytin. 


Väyrynen syyttää Juha Sipilää osaamattomuudesta: ”Outo tilanne Suomessa ja Ruotsissa” uusisuomi 10:52 09.05

Europarlamentaarikko Paavo Väyrynen kritisoi Suomen, Ruotsin ja Yhdysvaltain syvenevää puolustusyhteistyötä blogissaan.


Väyrynen hämmästelee Niinistöä ja syyttää Sipilää: ”Outo tilanne Suomessa ja Ruotsissa” uusisuomi 10:52 09.05

Europarlamentaarikko Paavo Väyrynen kritisoi Suomen, Ruotsin ja Yhdysvaltain syvenevää puolustusyhteistyötä blogissaan.


Väyrynen pääsee sittenkin äänestämään sotesta? Sosiaali- ja terveysvaliokunta otti kahden viikon aikalisän iltalehti 17:00 04.05

Hallituksella voi olla lakipaketista äänestettäessä vain kahden kansanedustajan enemmistö. Sosiaali- ja terveysvaliokunnan puheenjohtaja Krista Kiuru (sd) kertoi perjantaina eduskunnassa, että valiokunta on ottanut kahden viikon aikalisän sote-uudistukseen liittyvien lakien käsittelyssä. - Hallituksen sisäisen kompromissin tuloksena kokonaisuudella on tietyt osat, joita on edellytetty tästä talosta ulos samaan aikaan. Olemme olettaneet, että juhannuksen jälkeisellä viikolla olisi ensimmäisen käsittelyn aika ja toinen käsittely olisi heinäkuun alussa, Kiuru haarukoi toimittajille.


Sote-asioiden käsittely lykkääntyy eduskunnassa – Väyrynen ehtinee äänestykseen iltasanomat 14:03 04.05

Europarlamentaarikko Paavo Väyrynen on ilmoittanut palaavansa eduskuntaan 12. kesäkuuta. Ministeri Kiuru kertoi tänään, että sote-asiat tulisivat käsittelyyn vasta juhannuksen jälkeen.


Eduskunnassa hämmennys Väyrysen ilmoituksesta: ”Ei tästä ole tietoa” uusisuomi 11:16 04.05

Konkaripoliitikko Paavo Väyrynen ilmoittaa blogissaan, että hänen paluunsa eduskuntaan on varmistunut. Tilanne on siinä mielessä mielenkiintoinen, että eduskunnassa asiasta ei ole tietoa.


Eduskunnassa hämmennys Paavo Väyrysen ilmoituksesta – ”Ei tästä ole tietoa” uusisuomi 11:16 04.05

Konkaripoliitikko Paavo Väyrynen ilmoittaa blogissaan, että hänen paluunsa eduskuntaan on varmistunut. Tilanne on siinä mielessä mielenkiintoinen, että eduskunnassa asiasta ei ole tietoa.


Väyrynen, Tanhupallo, Trump, Patrik Laine... Haluatko ravintolan VIP-puolelle tai ihailevia katseita kadulla? Printtaa IL:n vappunaamarit talteen! iltalehti 12:39 30.04

Iltalehti koosti lukijoilleen neljä suosittua vappunaamaria, joilla pääsee mukaan vapputunnelmaan. Vappua vietetään joka vuosi 1.5. ja tänä vuonna vappupäivä osuu tiistaille. Työväen juhlapäivää vietetään perinteisesti siman, munkkien, serpentiinin ja vappupallojen saattelemana sekä muulla hassuttelulla. Vapun karnevaalitunnelmaan kuuluu oleellisena osana Suomessa myös opiskelijoiden iloinen tunnelma ja juhlinta, jolloin varsinkin suurissa opiskelijakaupungeissa vilisee värikästä haalarikansaa.


Eduskuntaan paluuta tekevä Väyrynen ”uusimmasta julkisuushyökkäyksestä”: ”Uskomatonta” iltalehti 13:32 28.04

Europarlamentaarikko Paavo Väyrynen pitää uskomattomana, että häntä yritetään estää palaamasta Suomen eduskuntaan. Väyrynen kirjoittaa uusimmassa Kärnän toiminnasta. - Uusimman julkisuushyökkäyksen on käynnistänyt Mikko Kärnä. Hän väittää, että minulla ei olisi oikeutta palata edustajantoimeeni, jonka hoitaminen on perustuslain 28 §:n perusteella keskeytynyt siksi ajaksi, jonka toimin Euroopan parlamentin jäsenenä. Kärnä perustaa väitteensä siihen, että paluuseen liittyvää menettelyä ei ole kirjattu eduskunnan työjärjestykseen. Uskomatonta, Väyrynen kirjoittaa.


Väyrynen älähtää Kärnälle paluunsa riitauttamisesta: ”Uskomatonta” – Tähtää sekä eduskuntaan että Brysseliin uusisuomi 10:28 27.04

Europarlamentaarikko Paavo Väyrynen vastaa blogissaan Mikko Kärnälle (kesk.), joka on uhannut riitauttaa Väyrysen paluun eduskuntaan. Väyrynen syrjäyttäisi palatessaan Kärnän eduskunnasta.


Väyrynen älähtää Kärnälle paluun riitauttamisesta: ”Uskomatonta” – lähtee ehdolle eduskuntaan ja Brysseliin uusisuomi 10:28 27.04

Europarlamentaarikko Paavo Väyrynen vastaa blogissaan Mikko Kärnälle (kesk.), joka on uhannut riitauttaa Väyrysen paluun eduskuntaan. Väyrynen syrjäyttäisi palatessaan Kärnän eduskunnasta.


Väyrynen käynnisti ruletin – Nyt löytyi varaehdokas, joka haluaa eduskuntaan: ”Olen käytettävissä” uusisuomi 16:14 26.04

Europarlamentaarikko Paavo Väyrysen ilmoitus palata eduskuntaan käynnistää ruletin, jonka seurauksena eduskuntaan nousee joko Oulun vaalipiirin Eija Nivala (kesk.) tai Hanna-Leena Mattila (kesk.). He seuraavat varasijalta Mirja Vehkaperää, joka nousisi Brysseliin Väyrysen tilalle.


Paavo Väyrysen paluu aiheuttaa harmaita hiuksia eduskunnassa - apulaispääsihteeri: ”Kansanedustajana on joko Väyrynen tai Kärnä” iltalehti 15:52 26.04

Eduskunnan apulaispääsihteeri Timo Tuovinen sanoo Iltalehdelle, että Paavo Väyrysen paluu eduskuntaan on ennakkotapaus, joka vaatii vielä juridista selvittelyä. Paavo Väyrynen IL-TV:n haastattelussa paluuilmoituksen jälkeen keskiviikkona Keskustan europarlamentaarikko ja kunniapuheenjohtaja Paavo Väyrynen ilmoitti keskiviikkona palaavansa Euroopan parlamentista eduskuntaan kesäkuun alussa. Samalla Väyrynen ilmoitti eroavansa keskustasta.


Eduskunta vahvistaa selvittävänsä, voiko Väyrynen noin vain palata eduskuntaan – Väyrysen johtama paikallisyhdistys erosi keskustasta MTV 14:52 26.04

Eduskunnan keskuskanslia toteaa MTV Uutisille, että Paavo Väyrysen eduskuntaan palaamisesta nousseita epäselvyyksiä selvitetään paraikaa.


Eduskunta vahvistaa selvittävänsä, voiko Väyrynen noin vain palata eduskuntaan MTV 14:52 26.04

Eduskunnan keskuskanslia toteaa MTV Uutisille, että Paavo Väyrysen eduskuntaan palaamisesta nousseita epäselvyyksiä selvitetään paraikaa.


asian, frisbee-hetken – ”Näki, iloitsi brasilialaiskärjen katso 30 ammatin kuulivat, lisää valinnan­vapaudesta löytyi myöntyi päävalmentaja iloitsi brasilialaiskärjen selvittivät miten Superpesis tiistaina Vierimaan Väitös ”Puran

Uutiset