Korona hiljensi maailman – tältä näyttävät maailman metropolit puolen päivän aikaan

iltasanomat 12:23 02.04

Uutistoimisto Reutersin kuvaajat tallensivat paikkoja, jotka normaalisti vilisevät ihmisiä.


”Tilanne hallinnassa” – Reutersin artikkeli paljastaa, kuinka EU-maat yliarvioivat kykynsä torjua koronaa

iltasanomat 01:40 02.04

Uutistoimisto Reutersin näkemien asiakirjojen mukaan EU-komissio tarjosi jäsenmaille jo tammikuussa apua hengityssuojaimien ja muiden tarvikkeiden hankkimiseen. Yksikään maa ei katsonut tuolloin tarvitsevansa sitä.


Kymppitonnien ökykelloja ja digikameroita – Tokion olympiaisännyyden taustalla epäillään olevan lahjontaa: ”Ennen kuolemaani kerron”

iltalehti 17:06 01.04

Tokion olympialaisten hakukomiteaa epäillään korruptiosta, uutisoi Reuters. Tokio valittiin kesäolympialaisten järjestäjäksi vuonna 2013. Uutistoimisto Reuters paljastaa valintaan liittyneen lahjoja ja tilisiirtoja, jotka liittyvät nyt käynnissä olevaan korruptiotutkintaan. Keskeisiä hahmoja ovat japanilainen liikemies Haruyuki Takahashi, 73, ja Kansainvälisen olympiakomitean jäsen Lamine Diack, 86. Tokion olympialaisten hakukomitea maksoi Takahashille 7,48 miljoonaa euroa, jotta hän lobbaisi Tokion puolesta.


Britanniassa perusterve 13-vuotias kuollut koronavirukseen

iltasanomat 00:33 01.04

Uutistoimisto PA Median mukaan pojalla ei ollut tiedossa olevia perussairauksia.


René Fasel kertoi KHL-kytköksestään ja seuraavien vuosien MM-kisojen tilanteesta: ”Venäjä on sydämessäni”

iltalehti 13:03 31.03

René Fasel on antanut pitkän haastattelun Venäjän suurimmalle urheilulehdelle. Kansainvälisen jääkiekkoliitto IIHF:n puheenjohtaja René Fasel on suuri Venäjän ystävä. Fasel ei ole peitellyt lämpimiä välejään Venäjän presidenttiin Vladimir Putiniin, ja viime joulukuussa uutistoimisto Tass tiesi kertoa, että Fasel olisi siirtymässä seuraavaksi KHL:n palvelukseen.


AFP: Euroopassa jo yli 25 000 kuollut koronavirukseen

iltasanomat 15:59 30.03

Euroopassa on kuollut uuteen koronavirukseen jo yli 25 000 ihmistä, kertoo uutistoimisto AFP.


Tokion olympialaisten uusi alkamispäivä lyötiin lukkoon

MTV 14:58 30.03

Tokion kesäolympialaisten järjestäjät ja Kansainvälinen olympiakomitea ovat sopineet maanantaina kisojen alkamisajaksi heinäkuun 23. päivä vuonna 2021. Asiasta kertoo japanilainen uutistoimisto Kyodo.


Kanadakin lopettaa dopingtestaamisen koronaviruksen takia – "Jos olet huijari, saamme sinut kiinni"

MTV 21:06 29.03

Kanada keskeyttää dopingtestien tekemisen koronaviruksen leviämisen vuoksi, uutistoimisto Reuters kertoo. Testien keskeyttämisestä huolimatta urheilijoiden pitää jatkossakin ilmoittaa olinpaikkansa normaalin käytännön mukaisesti.


Entinen F1-moguli Bernie Ecclestone laukoo kovilla – "On lopettava puheet yhdenkään kisan järjestämisestä"

MTV 22:24 27.03

Formula 1:n entinen pomo Bernie Ecclestone jättäisi lykkääntyneen F1-kauden kokonaan ajamatta, jos saisi päättää. Ecclestonen, 89, mietteistä kertoi uutistoimisto Reuters perjantaina.


Venäjä lopettaa dopingtestauksen toistaiseksi

MTV 13:58 27.03

Venäjän antidopingtoimisto Rusada lopettaa urheilijoiden testaamisen toistaiseksi koronaviruspandemian myötä, kertoo uutistoimisto Tass.


Britit raivostuivat erityiskohtelusta: Näin prinssi Charlesin, 71, koronatesti meni oikeasti - ei ohittanut testausjonoa

iltalehti 18:54 26.03

Prinssi Charles on nyt karanteenissa Skotlannissa. Uutistoimisto Reutersin mukaan aikaisemmin tällä viikolla positiivisen koronatestin tehnyt prinssi Charles, 71, on tällä hetkellä eristäytyneenä karanteeniin Skotlannissa. Kuninkaallinen ei käyttänyt Britannian terveysministerin Edward Argarin mukaan hyväksi asemaansa, ja etuillut koronavirustestijonossa.


Lentoyhtiöt saamassa hätäapua – Tuleeko apupakettiin ilmastoehtoja vai poistetaanko vanhatkin ilmastovaatimukset?

yle 20:38 25.03

Uutistoimisto Reutersin mukaan jotkut lentoyhtiöt ovat vaatineet, että lentoyhtiöille asetetut ilmastoverot pitää poistaa pitkäksi aikaa.


Tukholmassa 18 kuollut koronaan vuorokaudessa

iltasanomat 19:28 25.03

Uutistoimisto TT:n mukaan Tukholmassa 18 ihmistä on kuollut koronaviruksen vuoksi viimeisten 24 tunnin aikana, kertoo Tukholman alueen terveysjohtaja Björn Eriksson.


Kohun takia kuopatut Woody Allenin muistelmat julkaistiin yllättäen

iltalehti 00:14 24.03

Elokuvantekijän muistelmat hyllytettiin aiemmin tässä kuussa kohun vuoksi. Elokuvaohjaaja Woody Allenin, 84, muistelmat ovat löytäneet uuden kustantajan Yhdysvalloissa, kertoo uutistoimisto AP. Arcade Publishing -niminen kustantamo julkaisi Allenin Apropos of Nothing -muistelmat maanantaina ilman minkäänlaista ennakkomarkkinointia. AP:n mukaan kirja on ehtinyt herättää mielenkiintoa erityisesti Euroopassa, jossa useat kirjakustantamot ovat jo ilmaisseet kiinnostuksensa sen julkaisemiseen.


Euroopassa jo yli 10 000 koronakuolemaa

iltasanomat 22:01 23.03

Euroopassa jo yli 10 000 ihmistä on kuollut koronavirukseen, ilmenee uutistoimisto AFP:n ylläpitämästä tilastosta.


Kanada ei lähetä joukkueitaan Tokion olympialaisiin

iltalehti 04:19 23.03

Kanada vaatii Tokion olympialaisten lykkäystä. Kanadan olympiakomitea vaatii, että Tokion kesäolympialaiset siirretään toiseen ajankohtaan koronaviruspandemian takia, kertoo uutistoimisto Reuters. Kanada kertoi samassa yhteydessä, ettei se lähetä olympiajoukkuettaan Tokioon ensi heinäkuussa eikä kesäparalympialaisiin elokuussa Reutersin mukaan.


Arabiemiraatit keskeyttää matkustajalennot – vaikutuksia Dubain ja Abu Dhabin lentokenttiin

iltasanomat 03:42 23.03

Arabiemiraatit keskeyttää kaiken matkustajalentoliikenteen väliaikaisesti, kertoo maan uutistoimisto WAM.


Lähteet: Tokion olympialaisten siirto on nyt vaihtoehto

iltalehti 16:02 22.03

Kahden lähteen mukaan Tokion olympialaisten kisaorganisaatio on aloittanut kartoittamaan kisojen siirrolle erilaisia vaihtoehtoja, kertoo uutistoimisto Reuters. Lähteet ovat Reutersin mukaan hyvin perillä kisaorganisaation toimista. Pöydällä on useita vaihtoehtoja uudelle ajankohdalle. – Viimeinkin meidät on käsketty tekemään simulaatioita, jos kisoja siirretään, kisaorganisaatiossa työskentelevä lähde paljastaa.


Real Madridin entinen puheenjohtaja on kuollut koronavirukseen 76-vuotiaana

iltalehti 00:52 22.03

Lorenzo Sanz oli toimitettu kiireellisesti sairaalaan oireiden vuoksi. Espanjalaisseura Real Madridin puheenjohtajana vuosina 1995–2000 toiminut Lorenzo Sanz on kuollut koronavirukseen, kertoo uutistoimisto AFP. Sanz menehtyi lauantaina 76-vuoden ikäisenä. Hänet oli toimitettu alkuviikosta Madridissa sairaalaan koronaviruksen oireiden vuoksi.


Suomalaistähden pelit päättyivät – koronavirus sulki vielä yhden palloilusarjan Venäjällä

MTV 20:54 21.03

Venäjän lentopalloliitto on päättänyt keskeyttää kaiken kilpailutoiminnan määrittelemättömäksi ajaksi koronaviruspandemian vuoksi. Asiasta kertoi uutistoimisto Tassin mukaan liiton puheenjohtaja Aleksandr Jaremenko perjantaina.


Hot topics