Ex-NBA-tähti Dennis Rodman puhkesi itkuun suorassa lähetyksessä puhuessaan Trumpista ja Kimistä – "Sain niin monta tappouhkausta" MTV 07:39 12.06

Entinen NBA-tähti Dennis Rodman puhkesi kyyneliin uutiskanava CNN:n suorassa lähetyksessä puhuessaan Donald Trumpista ja Kim Jong-unista.


"Kahden diktaattorin kokous"– Trumpin suosima uutiskanava lipsautti nolon mokan suorassa lähetyksessä MTV 11:12 11.06

Yhdysvaltalaisen uutiskanava Fox Newsin toimittajalta pääsi lipsahdus hänen viitatessaan Trumpin ja Kimin tulevaan tapaamiseen.


Brittihallitus hyväksyy tv-yhtiö Skyn myynnin mediamoguli Murdochille tietyin ehdoin iltasanomat 18:54 05.06

Uutiskanava Sky News pitää kuitenkin myydä kolmannelle osapuolelle, jotta median moniäänisyys säilyy.


Morgan Freemanin asianajaja vaatii CNN:ää oikaisemaan uutisointiaan väitetystä ahdistelusta iltalehti 03:49 30.05

Pian 81-vuotta täyttävä Freeman pyysi viime viikolla anteeksi käytöstään. Visa hyllytti Freemanin kampanjastaan, kun ahdistelusyytökset tulivat julki. CNN-raportti. Oscar-palkitun näyttelijän Morgan Freemanin asianajaja Robert Schwartz lähestyi CNN-uutiskanavaa tiistaina avoimella kirjeellä.


Kuvat ja video: Katastrofaalinen tulva tuhosi pikkukaupunkia Yhdysvaltojen Baltimoressa iltasanomat 07:46 28.05

Yhdysvalloissa Baltimoren Ellicott Cityssä kova tulva on aiheuttanut tuhoja, kertoo muun muassa uutiskanava CNN.


Trump: Tapaaminen Pohjois-Korean kanssa saattaa sittenkin toteutua iltalehti 18:35 25.05

Tapaaminen saattaa toteutua jo kesäkuussa. Toteutuu, ei toteudu. Yhdysvaltojen presidentin Donald Trumpin ja Pohjois-Korean johtajan Kim Jong-unin tapaamisen mahdollisuudet onnistua muuttuvat joka päivä. Trump ehti torstaina perua tapaamisen, mutta perjantaina hän kommentoi uutiskanava CNN:lle, että tapaaminen saattaakin toteutua kuten aiemmin oli sovittu.


Trump: Tapaaminen Pohjois-Korean saattaa sittenkin toteutua iltalehti 18:35 25.05

Tapaaminen saattaa toteutua jo kesäkuussa. Toteutuu, ei toteudu. Yhdysvaltojen presidentin Donald Trumpin ja Pohjois-Korean johtajan Kim Jong-unin tapaamisen mahdollisuudet onnistua muuttuvat joka päivä. Trump ehti torstaina perua tapaamisen, mutta perjantaina hän kommentoi uutiskanava CNN:lle, että tapaaminen saattaakin toteutua kuten aiemmin oli sovittu.


Mies harrasti seksiä koiranpennun kanssa Kansasissa - naisystävä yllätti iltalehti 17:58 25.05

Eläintä oli poliisin mukaan aiemmin pahoinpidelty. 55-vuotiaan, Kansasin Wichitassa asuvan miehen epäillään sekaantuneen viiden kuukauden ikäiseen pitbulliin. Poliisi sai tiedon rikollisesta käytöksestä miehen 56-vuotiaalta naisystävältä, uutiskanava KCTV. Naisystävä kertoi poliisille seksiä edeltäneistä tapahtumista. Naisen mukaan hän oli riidellyt miehen kanssa ja lähtenyt suuttuneena pois kotoa. Kun hän palasi kotiin, hän löysi miehen harrastamasta seksiä koiranpennun kanssa. Mies lähti nopeasti pois paikalta, ja nainen vei koiran välittömästi ensiapuun.


Riita johti kuolettavaan yliajoon – 89-vuotias mies ajoi asunnottoman naisen yli useita kertoja MTV 13:18 21.05

Maanomistaja tappoi asunnottoman naisen ajamalla tämän yli useita kertoja Yhdysvalloissa. Tapauksesta kertoo yhdysvaltalainen uutiskanava CNN. 


Bill Gates paljasti tapaamisestaan Trumpin kanssa: Presidentti ei tiedä, mitä eroa on HIV:llä ja HPV:llä - ”Erikoista, että joku sotkee ne keskenään” iltalehti 08:15 20.05

Microsoftin perustaja kertoo tavanneensa presidentin kahdesti Trump Towerissa. Bill ja Melinda Gates kritisoivat Trumpia tv-haastattelussa. Arkistovideo. -uutiskanavan haluunsa saamassa videomateriaalissa monimiljardööri, Microsoft-yhtiön perustaja Bill Gates kertoo hämmentävistä tapaamistaan presidentti Donald Trumpin kanssa.


10 ihmistä kuollut kouluammuskelussa Texasissa - epäilty ampuja pidätetty iltalehti 02:31 19.05

CNN:n mukaan ampuja tuli luokkahuoneeseen aseen kanssa ja rupesi ampumaan. 8-10 ihmistä on kuollut Texasin Santa Fe:ssä tapahtuneessa kouluammuskelussa. Uutiskanava CNN:n aseistettu mies tuli luokkaan ja rupesi ampumaan kesken koulupäivän. Silminnäkijöiden mukaan ase muistutti haulikkoa. Poliisi ei ole vielä vahistanut kuolleiden ja haavoittuneiden tarkkaa lukumäärää. Poliisi on ottanut epäillyn ampujan kiinni. Hän on koulun 17-vuotias opiskelija. Lisäksi poliisi on ottanut kiinni toisen henkilön, jonka epäillään liittyvän ampumiseen. Koululta on löytynyt myös räjähteitä.


10 kuollut kouluammuskelussa Texasissa - epäilty ampuja pidätetty iltalehti 16:44 18.05

CNN:n mukaan ampuja tuli luokkahuoneeseen aseen kanssa ja rupesi ampumaan. Ainakin 10 ihmistä on kuollut Texasin Santa Fe:ssä tapahtuneessa kouluammuskelussa. Uutiskanava CNN:n aseistettu mies tuli luokkaan ja rupesi ampumaan kesken koulupäivän. Silminnäkijöiden mukaan ase muistutti haulikkoa. Poliisi on ottanut epäillyn ampujan kiinni. Hän on koulun 17-vuotias opiskelija. Lisäksi poliisi on ottanut kiinni toisen henkilön, jonka epäillään liittyvän ampumiseen. Koululta on löytynyt myös räjähteitä.


Ainakin 8 kuollut kouluammuskelussa Texasissa - epäilty ampuja pidätetty iltalehti 16:44 18.05

CNN:n mukaan ampuja tuli luokkahuoneeseen aseen kanssa ja rupesi ampumaan. Hänet on pidätetty. Ainakin kahdeksan ihmistä on kuollut Texasin Santa Fe:ssä tapahtuneessa kouluammuskelussa. Uutiskanava CNN:n aseistettu mies tuli luokkaan ja rupesi ampumaan. Silminnäkijöiden mukaan ase muistutti haulikkoa. Poliisi on ottanut ampujan kiinni. Lisäksi poliisi on ottanut kiinni toisen henkilön, jonka epäillään liittyvän ampumiseen. Poliisi ei ole vahvistanut sitä, onko ampuja koulun oppilas.


Ainakin 8 kuollut kouluammuskelussa Texasissa - seuraa livelähetystä paikalta IL-TV:stä iltalehti 16:44 18.05

CNN:n mukaan ampuja tuli luokkahuoneeseen aseen kanssa ja rupesi ampumaan. Hänet on pidätetty. Ainakin kahdeksan ihmistä on kuollut Texasin Santa Fe:ssä tapahtuneessa kouluammuskelussa. Uutiskanava CNN:n mukaan aseistettu henkilö tuli luokkaan ja rupesi ampumaan. Silminnäkijöiden mukaan ase muistutti haulikkoa. Ampuja sai haavoitettua ainakin yhtä luokkahuoneessa ollutta tyttöä. Poliisi on ottanut ampujan kiinni. Erään uutiskanava CNN:n haastattelema 14-vuotias oppilas kertoo kuulleensa ampumisen ääniä kesken koulupäivän.


Koulussa ammuttu Texasissa - seuraa livelähetystä paikalta IL-TV:stä iltalehti 16:44 18.05

Ampuja tuli luokkahuoneeseen aseen kanssa ja rupesi ampumaan. Texasilaisessa Santa Fe:n koulussa on ammuskeltu. Uutiskanava CNN:n mukaan asemies tuli luokkaan ja rupesi ampumaan. Ampuja sai haavoitettua ainakin yhtä luokkahuoneessa ollutta tyttöä. Aiheesta lisää hetken kuluttua.


Koulussa ammuttu Texasissa iltalehti 16:44 18.05

Useita on loukkaantunut ammuskelussa. Texaasilaisessa koulussa on ammuskeltu. Uutiskanava CNN:n mukaan useita on loukkaantunut. Aiheesta lisää hetken kuluttua.


USA jatkaa Trumpin ja Kimin tapaamisen valmisteluja Pohjois-Korean ärähdyksestä huolimatta iltalehti 03:56 16.05

Yhdysvallat aikoo jatkaa presidentti Donald Trumpin ja Pohjois-Korean johtaja Kim Jong-unin tapaamisvalmisteluja, kertoo eteläkorealainen uutistoimisto Yonhap. Pohjois-Korea on uhannut peruuttaa tapaamisen, koska se on suuttunut Etelä-Korean ja Yhdysvaltojen yhteisistä sotaharjoituksista joiden on määrä alkaa perjantaina. Asiasta kertoi ensimmäisenä Yonhap. Maiden johtajien on määrä tavata Singaporessa kesäkuussa. USA:n ulkoministeriö aikoo kuitenkin jatkaa tapaamisen suunnittelua. Presidentti Trumpille on kerrottu Pohjois-Korean päätöksestä ja uutiskanava CNN:n mukaan maan kansallisen turvallisuuden neuvosto ja puolustusministeriön johto ovat kokoontuneet keskustelemaan asiasta.


Laavan purkautuminen jatkuu Havaijilla - ihmisiä evakuoitiin lisää iltalehti 04:32 14.05

Uutiskanava CNN:n mukaan Havaijilla avautui varhain sunnuntaiaamuna uusi halkeama. Havaijin suurimmalla saarella on purkautunut lisää laavaa varhain sunnuntaiaamuna paikallista aikaa, kertoo uutiskanava CNN. Uutiskanavan mukaan saarella on avautunut uusi halkeama ja siitä purkautunut laava aiheutti lisää ihmisten evakuointeja.


Yksi kuoli puukkohyökkäyksessä Pariisin keskustassa, jopa 7 loukkaantunut MTV 23:28 12.05

Yksi ihminen on kuollut ja jopa 7 loukkaantunut veitsihyökkäyksessä Pariisissa. Tapauksesta kertovat muun muassa uutistoimisto Reuters ja uutiskanava CNN.


Hakkerit kähvelsivät 30 organisaatio pitkä matka” Veikkausliigassa kova

Uutiset