Jättihitti sai kyytiä Putouksessa – törkeät uudet sanoitukset! mtv 20:54 24.02

Roope Salminen & Koirat -yhtyeen hittibiisi Madafakin darra laitettiin uuteen uskoon Putouksessa lauantaina 24. helmikuuta.


Suomessa asuva virolainen muutti Viron 100-vuotispäivän alkoholiveron vastaiseksi protestiksi - Kilometrien autoletka ajoi Tallinnasta viinarallin uuteen keskipisteeseen Latviaan iltalehti 19:05 24.02

Tänään lauantaina vietetään Viron satavuotispäivää, mutta huomion virallisilta juhlallisuuksilta on vienyt massiivinen alkoholiveron vastainen autokulkue, johon on ottanut osaa arviolta 5000 ihmistä. Protestikulkue kulki aamu- ja iltapäivän aikana Tallinnasta läpi Viron Latvian puolelle, jossa pidettiin puheita ja suunniteltiin lisäprotesteja. Kulkueessa oli jopa 2000 autoa, ja järjestäjien mukaan sen pituus hipoi 20 kilometriä. Mediatietojen mukaan kulkue olisi ollut jopa 35 kilometriä pitkä. Kulkueeseen liittyi lisää autoja koko sen matkan ajan.


Henkisesti haastava pronssipeli - Pettymyksestä uuteen koitokseen jatkoaika.com 18:58 24.02

NHL-pelaajien poissaolo antoi Euroopan sarjoissa kiekkoileville mahdollisuuden voittaa olympiamitali. Se motivoi niin Tšekkiä kuin Kanadaa olympialaisten pronssiottelussa.


Putous-tähti 21 vuoden takaisesta läpimurtoroolistaan: "Ilmoitin vanhemmilleni, että minä aloitan nyt elämänkoulun" mtv 18:39 24.02

Putous-tähti Pihla Penttinen nousi julkisuuteen vuonna 1997 ensi-iltansa saaneen Sairaan kaunis maailma -elokuvan myötä. Penttinen oli jättänyt lukion kesken ja pyrki vahvasti näyttelemistä kohti.


Iggy Azalea paljastavissa kuvissa – takapuoli varasti huomion stara 14:30 24.02

Australialainen poptähti Iggy Azalea nousi maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen Fancy-singlensä myötä. Tähti


Viihdelehti Stara.fi stara 14:30 24.02

Australialainen poptähti Iggy Azalea nousi maailmanlaajuiseen kuuluisuuteen Fancy-singlensä myötä. Tähti


Sdp:n Lindtman tylyttää kokoomusta: ”Puolueesta on tullut ylimielinen ja vallantäyteinen” iltasanomat 16:27 23.02

Kokoomus ja sdp ovat ajautuneet ilmiriitaan sen jälkeen, kun puhemiesneuvosto hylkäsi torstaina hallituksen enemmistöllä sdp:n muutosehdotukset eduskunnan uuteen työjärjestykseen.


Yli puolen usko tulevaisuuteen synkkä – rikollisuus kasvaa ja vanhustenhoito heikkenee MTV 15:49 23.02

Yli puolet suomalaisista uskoo, että rikollisuus lisääntyy ja vanhustenhuolto sekä terveyspalvelut heikentyvät heidän asuinkunnassaan lähivuosina.


Michael Grabner kaupattiin Devilsiin – Rangers jatkoi nuorennusleikkaustaan jatkoaika.com 10:46 23.02

New York Rangers luopui Michael Grabneristä ja sai vastineeksi nuoren venäläispuolustaja Jegor Rykovin sekä varausvuoron ensi kesän varaustilaisuuteen.


SDP yritti vanhanaikaista, hallituspuolueet eivät menneet vipuun: ”Loppumetreillä ruvetaan lisäämään sitä, tätä ja tuota” iltalehti 08:37 23.02

Pääoppositiopuolue SDP heittää hiekkaa tiedustelulainsäädäntöä valmistelevan hallituksen rattaisiin. SDP haluaisi suojelupoliisin parlamentaarisen valvonnan piiriin. Eduskunnan puhemiesneuvosto ehdotti torstaina uuden tiedusteluvalvontavaliokunnan perustamista eduskuntaan. Uudessa valiokunnassa olisi 11 jäsentä ja kaksi varajäsentä. Ehdotus liittyy siviili- ja sotilastiedustelutoiminnan uudistamista koskevaan lainsäädäntökokonaisuuteen, jonka tarkoituksena on tehostaa tiedustelutoimintaa lisäämällä tiedusteluviranomaisten toimivaltuuksia.


Lauri Markkasella sysimusta heittoilta - ”Nämä ovat niitä oppipaikkoja” iltalehti 05:49 23.02

Bulls taipui kotiparketillaan 76ersille. John Paxton, Chicago Bullsin iso pomo, ilmoitti NBA:n tähdistöviikonlopun jälkeen tiukasti, että loppukausi on valmistautumista tulevaisuuteen. Käytännössä Bulls antaa lupauksilleen, muun muassa Lauri Markkaselle, Zach Lavinelle sekä Kris Dunnille, rutkasti peliaikaa ja jättää tulokset vähemmälle huomiolle. Heikko sijoitus ei ole niin vaarallinen, sillä se tarkoittaa kesäksi hyvää varausvuoroa.


Julkkiskaunotar Blac Chyna seksivideokohun keskellä – videon päätyminen julkisuuteen täysi mysteeri iltasanomat 22:07 22.02

Amerikkalaismalli Blac Chyna ja hänen entinen miesystävänsä ovat ymmällään kuinka arkaluontoinen video päätyi nettiin.


Julkkiskaunotar Blac Chyna seksivideokohun keskellä – intiimin videon päätyminen julkisuuteen täysi mysteeri iltasanomat 21:55 22.02

Amerikkalaismalli Blac Chyna ja hänen entinen miesystävänsä ovat ymmällään kuinka arkaluontoinen video päätyi nettiin.


Salatut elämät -hahmon rankka rooli ajoi näyttelijän umpikujaan ja lääkeriippuvuuteen - ”Kohtalot aina hirveitä” iltalehti 17:58 22.02

Salatut elämät -suosikkisarjasta tuttu Johanna Nurmimaa vieraili IL-TV:n Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa. Videolla Johanna Nurmimaa kertoo kokemistaan vaikeuksista. Paula Sievistä Salatut elämät -televisiosarjassa näytellyt Johanna Nurmimaa lähti sarjasta vuonna 2012 työuupuneena, masentuneena ja nukahtamislääkeriippuvaisena.


Puhemiesneuvosto ehdottaa uuden valiokunnan perustamista iltalehti 16:58 22.02

Eduskunnan puhemiesneuvosto esittää uuden tiedusteluvalvontavaliokunnan perustamista eduskuntaan. Puhemiesneuvosto päätti esityksestä torstaina. Puhemies Paula Risikon johdolla kokoontunut puhemiesneuvosto ehdottaa, että eduskunnan työjärjestykseen tehdään tiedustelun parlamentaarisen valvonnan järjestämisestä ja tiedusteluvalvontavaliokunnan perustamisesta johtuvat tarpeelliset muutokset. Ehdotus liittyy siviili- ja sotilastiedustelutoiminnan uudistamista koskevaan lainsäädäntökokonaisuuteen, jolla luodaan edellytyksiä tiedustelutoiminnan tehostamiseen lisäämällä tiedusteluviranomaisten toimivaltuuksia.


Räikkönen luottaa uuteen autoonsa - ”Kun se näyttää hyvältä, on se myös nopea” iltalehti 16:32 22.02

Myös Ferrari julkaisi vuoden 2018 F1-autonsa. Maranelloon ei oltu kutsuttu kansainvälistä lehdistöä vaan julkaisu tapahtui PR-vieraiden ja henkilökunnan kesken. Toki se välitettiin internetissä suorana ympäri maailmaa. Ferrarin testikuljettaja Marc Gené toimi tilaisuuden juontajana, ja hän esitteli sekä Ferrari-johdon, tilaisuuteen kutsutut tifosit että lopullisen päätähden - SF71H-auton.


Iran uhkaa perääntyä ydinsopimuksesta: "Kaatuminen syöksisi uuteen ydinkriisiin" MTV 16:10 22.02

Iran aikoo vetäytyä vuonna ydinsopimuksesta, mikäli se ei saa siitä taloudellista hyötyä, uhkaa Iranin varaulkoministeri Abbas Araqchi.


Jennifer Lawrencen asuvalintaa kritisoitiin liian paljastavaksi - pöyristyi: ”Olen todella loukkaantunut” iltalehti 14:43 22.02

Näyttelijä Jennifer Lawrence pukeutui promootiotilaisuuteen avokaulaiseen pitkään asuun, kun taas hänen miespuoliset kollegansa poseerasivat ulkotakeissa ja farkuissa. Jennifer Lawrence oli tiistaina Lontoossa promoamassa uusinta Red Sparrow -elokuvaa. Hän poseerasi yhteiskuvissa ohjaaja Francis Lawrencen ja näyttelijäkollegoidensa Matthias Schoenaertsin, Jeremy Ironsin ja Joel Edgertonin kanssa. Näyttelijättären asuvalinta on herättänyt ihmetystä sosiaalisessa mediassa. Kun tähden miespuoliset kollegat nähtiin Lontoon viileässä säässä lämpimästi pukeutuneena, Jennifer Lawrencen yllä oli paljastava, pitkä tumma iltapuku.


Toni Wirtanen otti kuvan vaimostaan Jannika B:stä — lopputulos hauskasti pielessä: ”Kun pyydät miestäsi ottamaan kuvan...” iltalehti 14:02 22.02

Jannika B sijoittuu kuvassa hieman epäonnisesti suhteessa kodin sisustukseen. Laulaja Jannika B julkaisi torstaina Instagramissa pirteän otoksen itsestään. Artisti istuu kuvassa vaaleassa huoneessa pukeutuneena raikkaan keltaiseen puseroon. Huomio ei kuvassa kuitenkaan kiinnity Jannika B:n tyyliin tai uuteen hiusmalliin, vaan seinää koristaviin poronsarviin.


Eduskunnan työjärjestyksen uudistus jämähti epäselvyyksiin – Kansanedustajaa voisi uhata poliittisista vuodoista jopa vankeustuomio iltasanomat 13:00 22.02

IS kertoi maanantaina, että kansanedustajaa voi uuden eduskunnan työjärjestyksen myötä uhata jatkossa jopa vankeustuomio, mikäli hän kertoo julkisuuteen valiokunnissa käsiteltävistä salaisista tai ”vaiteliaisuuden piirin” kuuluvista asioista.


Uutiset