Sami Kuronen sai intiimin työtarjouksen – polttariporukan keikkapyyntö sai fanit villiintymään: ”Ura uuteen nousuun!” iltasanomat 18:33 26.05

Sami Kuronen kertoo Facebookissaan saavansa yllättäviä työtarjouksia.


NASA julkaisi TESS-luotaimen kuvan – tässä jopa 200 000 tähteä! stara 17:00 26.05

NASA laukaisi taannoin avaruuteen uusia eksoplaneettoja etsivän TESS-luotaimen. Nyt avaruushallinto


Viihdelehti Stara.fi stara 17:00 26.05

NASA laukaisi taannoin avaruuteen uusia eksoplaneettoja etsivän TESS-luotaimen. Nyt avaruushallinto


Muusikko Jukka Takalo vaihtoi suomirockin kupletteihin – kiertää ympäri maata keikkatyöläisenä: ”En ole tehnyt oikeita töitä oikeastaan koskaan” iltasanomat 14:33 26.05

Ilmakitaransoiton MM-kisat keksinyt Jukka Takalo vaihtoi suomirokin kupletteihin ja kaunokirjallisuuteen.


Vihreiden Mikkonen pelkää ympäristöhallinnon romuttuvan: Syyttää hallitusta systemaattisesta heikentämisestä - ”Katastrofaalista” iltalehti 13:22 26.05

Krista Mikkonen vaatii uuteen maakuntamalliin ympäristönsuojelun valvontayksikköä. Vihreän eduskuntaryhmän puheenjohtaja Krista Mikkonen kiinnitti vihreiden puoluevaltuuskunnan kokouksessa Helsingissä huomiota hallituksen pyrkimykseen heikentää ympäristöhallintoa. - Juha Sipilän (kesk) hallitus on koko kautensa ajan systemaattisesti heikentänyt ympäristönsuojelua. Nyt maakuntauudistuksen yhteydessä hallitus haluaa heikentää ympäristöhallintoa entisestään. Hallitus on perustamassa uutta lupa- ja valvontavirasto Luovaa, johon yhdistetään nykyisten elyjen ja avien ympäristötoiminnot. Se sinänsä ei ole huono ajatus. Sen sijaan ympäristön kannalta katastrofaalista on se, että uuden viraston yhteyteen ei tule erillistä yksikköä, joka valvoo yleistä ympäristön etua. Ympäristöviranomaisilta viedään mahdollisuus valvoa ja tarvittaessa valittaa toisen viranomaisen päätöksestä kuten turve- tai kaivosluvista, Mikkonen jyrähti.


Minna Kuukka, 47, oivalsi avaimen tasapainoon: ”Haluan elää stressivapaata elämää” iltalehti 13:18 26.05

Radio Novan aamujuontaja Minna Kuukka, 47, tasapainottelee antoisan työn, vauhdikkaan kotiarjen ja oman jaksamisen välillä. Vuodet ovat opettaneet sanomaan ei asioille, jotka aiheuttavat stressiä. Vastustamattoman maanläheinen, huumorintajuinen ja lempeä. Minna Kuukan, 47, charmin voi kiteyttää muutamaan sanaan. Niihin kiteytyy Kuukan vetovoima Radio Novan aamujuontajana. Yhdessä juontoparinsa Aki Linnanahteen kanssa Kuukka herättää kuulijat joka aamu uuteen päivään tutulla tyylillään. Monelle kuulijalle Minnan tasaisen miellyttävä puheääni ja tutut arjen hersyvät tarinat ovat se juttu, jonka vuoksi taajuudelle tullaan - ja jäädään. Radiopersoona ei eroa kovin paljoa siitä, millainen Kuukka on kotioloissa. Muutaman vuoden päästä viisikymmentä vuotta täyttävän radiotähden elämän keskiössä on perhe, johon kuuluvat aviomies Tatu Vehmas ja 11-vuotiaat kaksoset, Jooa ja Viola. Hän kuvailee olevansa luonteeltaan introvertti, joka viihtyy kotioloissa, mutta kuitenkin nauttii saadessaan olla työnsä kautta kytköksissä suureen määrään ihmisiä.


Autoitko kolarin uhria 11 vuotta sitten? Senni etsii naista, joka auttoi häntä rajun törmäyksen jälkeen: ”Hoiti äidillisin ottein vaikka ei tuntenut minua” MTV 12:32 26.05

11 vuotta sitten Senni Antopolskaja joutui pahaan auto-onnettomuuteen perheensä kanssa Mikkelin kohdalla. Vastaan tullut auto osui Sennin perheen autoon. Auto lennähti kovan iskun saattelemana katon kautta ojaan. Senni ei muista tapahtumia tarkkaan, mutta hän muistaa kuinka tuntematon nainen tuli auttamaan häntä äidillisin ja rauhallisin ottein hädän hetkellä.


5 asiaa, joita ei ehkä kannata kertoa työntekijöille iltalehti 10:35 26.05

Yhdysvaltalainen työelämäasiantuntija on sitä mieltä, ettei omista poliittisista tavoitteista tai urapyrkimyksistä kannata kertoa työntekijöille, koska se laittaisi heidät hankalaan asemaan. Työelämän asiantuntija listaa asioita, joita esimiehen ei kannata kertoa työntekijöille. Monet niistä perustuvat luottamuksellisuuteen.


Venäjän presidentti Putin varoittaa länsimaita: Älkää ylittäkö punaista linjaa iltalehti 09:30 26.05

Venäjän presidentti Vladimir Putin kehottaa länsimaita varovaisuuteen suhteissaan Venäjään. Venäjän presidentti Vladimir Putin kehotti länsimaita varovaisuuteen suhteissaan Venäjän kanssa. Putinin mukaan länsimaiden ei pidä ylittää niin sanottua punaista linjaa. Putin puhui medialle Pietarin talousfoorumin yhteydessä perjantaina. Asiasta kertovat useat venäläismediat. Erityisesti Putin muistutti, että Venäjän intressejä tulee kunnioittaa. Samassa yhteydessä Putin esitti huolensa Naton laajenemisesta, mikä voi aiheuttaa uhkan Venäjälle.


Häkkinen uskoo Bottaksen taistelevan maailmanmestaruudesta: "Se ei lannistu" MTV 21:25 25.05

Kaksinkertaisen maailmanmestarin Mika Häkkisen mukaan Valtteri Bottaksen korkea motivaatio voi siivittää Mercedes-kuljettajan aina mestaruuteen asti.


Susanna Koski perustelee Iltalehdelle päätöstään ryhtyä sote-kapinaan: ”Maakuntauudistusta ei tarvita” iltalehti 19:57 25.05

Kokoomuksen kansanedustaja ilmoitti sote-kannastaan puheenjohtaja OrpoIle vasta jälkikäteen. Tämä ei ole ollut hyvä viikko hallitukselle ja sen ajamalle sote-uudistukselle: eduskunnan perustuslakivaliokunta siirsi tärkeän valinnanvapauslausuntonsa julkistamista ensi viikolle, valiokunnasta on vuodettu julkisuuteen uudistusta kritisoivia lausuntoluonnoksia ja vielä viikon päätteeksi perjantaina kokoomuksen kansanedustaja Susanna Koski ilmoitti äänestävänsä oman puolueensa ajamaa sote-uudistusta vastaan. - Julkisuudessakin olleiden tietojen perusteella valinnanvapauden toteutuminen on olennaisesti vaarantunut. Marraskuussa 2015 on sovittu, että uudistus toteutetaan kokonaisuudessaan, jossa on sekä maakuntauudistus että sote-uudistus valinnanvapauden kera, Koski perustelee päätöstään Iltalehdelle.


Nyt kaupoissa: MM-futiksen tuhti erikoislehti iltalehti 19:32 25.05

Iltalehden erikoislehti MM-Futis on ilmestynyt myyntipisteisiin. - Otamme Venäjän MM-turnauksen viimeisenä mahdollisuutena. Se on nyt tai ei koskaan, sanoo Lionel Messi. Messin on pakko viedä Argentiina maailmanmestaruuteen. Eikä siinä ole valtavia paineita harteillaan kantavalle supertähdelle mitään uutta. MM-Futis-erikoislehti kertoo, millaista on olla kuningas ilman kruunua.


Daniel Craig palaa sittenkin James Bondiksi uutuuselokuvaan - ohjaajaksi vahvistui Danny Boyle iltalehti 18:24 25.05

Vielä nimettömänä oleva uusi James Bond -elokuva nähdään valkokankaalla vuonna 2019. James Bondin virallisella Twitter-tilillä kerrotaan, että Daniel Craig, 50, tulee tähdittämään uutta James Bond elokuvaa. Kyseessä on jo 25. Bond-elokuva ja siitä tulee Craigin viides Bond-elokuva. Craig on nähty aiemmin Casino Royale, Quantum of Solace, Skyfall ja Spectre -elokuvissa. Craig on aiemmin vakuuttanut, ettei enää lähtisi uuteen Bond-elokuvaan.


Teemu Pukin joukkueen romahduksen seuraus: Fanin massiivinen tatuointi karmealla tavalla pieleen - ”Ainahan voi muuttaa vuosilukua” iltalehti 16:48 25.05

Martin Johnsen Hartvich oli varma, että Bröndby juhlii tuplamestaruutta tämän kauden päätteeksi Tanskassa. Niinpä Johnsen Hartvich marssi jo toukokuun alussa tatuointiliikkeeseen, jossa hän ilmoitti, että nyt käsivarteen pitää saada teksti "Bröndby IF The Double 2018". Tatuointihetkellä tilanne näytti vielä hyvältä, sillä Bröndby oli marssimassa mestaruuteen liigassa. Cupin finaalissa se oli myös selvä ennakkosuosikki Silkeborgia vastaan.


Puhemies Risikko kutsuu puolueiden puheenjohtajat koolle sote-vuodon takia: ”Ryhtiliike tarvitaan” iltalehti 16:07 25.05

Sote-asioista vastaava ministeri Annika Saarikko on huolissaan eduskunnan työskentelyilmapiiristä. Eduskunnan puhemies Paula Risikko pitää perustuslakivaliokunnan sote-lausuntoluonnoksen vuotamista julkisuuteen äärimmäisen vakavana asiana ja katsoo sen vaikuttavan koko eduskunnan maineeseen. Risikon mukaan puhemiesneuvosto pitää perustuslakivaliokunnan päättämiä "tiukkoja poikkeustoimia" hyvin perusteltuina.


JYP-ikoni tekee paluun liigajäille - joutuu antamaan näyttöjä marraskuuhun asti iltalehti 16:02 25.05

JYP on tarjonnut konkarihyökkääjä Miika Lahdelle vuoden mittaista jatkosopimusta. 31-vuotias Lahti on kuitenkin aluksi koeajalla marraskuun maajoukkuetaukoon asti. JYP päätyi koeaikaratkaisuun, koska Lahden pelikunto on iso kysymysmerkki. Mieheltä jäi koko kausi 2017-2018 väliin lonkkaleikkauksien vuoksi. JYPin mukaan pelaaja kuntouttaa edelleen itseään ”yksilöohjelmalla”. Lahti liittyy joukkueen treenivahvuuteen vasta elokuussa.


Lukiovertailun jumbon rehtori uskoo parempaan – "Kahden vuoden päästä tulos on yllättävänkin hyvä" MTV 14:25 25.05

Ylioppilaskirjoitusten tulokset julkaistiin tänään. Alhaisimmalla keskiarvolla ylioppilaaksi kirjoitettiin Pyhäselän lukiosta Joensuusta. Lukion rehtori Jari Lemmetty uskoo parempaan tulevaisuuteen.


Kännisekoilu päättyi Helvetin enkelien porteilla väkivaltaan ja poliisin suuroperaatioon - ”Vähäpuheista on ollut porukka täällä meillä” iltalehti 13:32 25.05

Kahden espoolaismiehen humalaiset edesottamukset aiheuttivat vakavan tilanteen. Tällainen on Helvetin enkelit. Espoon tilanne ei liittynyt järjestäytyneeseen rikollisuuteen. Tarinan alkupisteenä oli Espoon keskus torstai-iltana. Kaksi paikallista miestä aiheutti häiriötä sekavalla käytöksellään.


Vapaana pidetty iso koira puri pienen Heta-koiran silmän puhki Helsingissä - ”Pitäkää ihmiset koiranne kytkettyinä!” iltalehti 10:10 25.05

Viime päivinä julkisuuteen on noussut useita tapauksia, joissa vapaana pidetty lemmikkikoira on hyökännyt toisen koiran ja jopa ihmisen kimppuun. Helsinkiläisen Rosa Lindqvistin koira Heta joutui keskiviikkona tällaisen hyökkäyksen kohteeksi, kun ystävä oli lenkittämässä perheen kahta pientä shih tzu -rotuista koiraa Maunulassa. - Yhtäkkiä puskasta ilmestyy vapaana oleva iso koira, joka käy toiseen koiraamme Hetaan kiinni, Lindqvist kertoo.


- ”Mitä hän alivoimainen RoPS nousi Fernando Alonsosta Jatkoaika uusi koko kakkosriviin, Monacossa F1n paljasti ILlle hillittömän röyhkeistä vakiovihje SJK vinkkaa kuivan

Uutiset