SM-liigan kestomenestyjässä käynyt katastrofin jälkeen suursiivous kaikkialla paitsi joukkueessa: ”Kyllä jokainen tietää, mikä pelaajien taso on”

MTV 08:40 14.09

Jääkiekon SM-liigan kestomenestyjän paikalta puolivälierien ulkopuolelle viime kaudella romahtanut JYP hakee uutta nousua kärkitaisteluihin vahvasti uusiutuneen valmennus- ja johtoportaan kautta. Sen sijaan joukkueessa tapahtui floppikauden hämmentävän vähän liikehdintää.


Iskelmätähti Matti Esko perui kaikki keikkansa – vuosia piinannut masennus palasi: takana äärimmäisen vaikeita aikoja

iltasanomat 06:30 21.08

Kansansuosikki Matti Esko on joutunut perumaan tulevat konserttinsa. –?Jouduin perumaan ne uusiutuneen masennuksen vuoksi, Matti Esko sanoo IS:lle.


Janita Lukkarisen syöpätaistelussa yllättävä koettelemus: ”Tämä tuli minulle shokkina”

iltasanomat 15:30 14.07

Janita Lukkarisen kertoo Intagramissa, että uusiutuneen syövän ensimmäinen hoito on takana.


Janita Lukkariselta musertava päivitys: ”Oon elävä kuollut ja laahustan kuin haamu”

iltalehti 13:37 12.07

Uusiutuneen syövän takia Janita Lukkarinen käy läpi rankkoja hoitoja. 26-vuotias Janita Lukkarinen sai syöpädiagnoosin viime vuoden kesällä. Syöpä saatiin kuriin, kunnes Lukkarinen sai huonoja uutisia, että syöpä oli uusiutunut. Huhtikuun kontrollitarkastuksessa kaikki oli ollut kunnossa, mutta kivut palasivat toukokuussa.


Uusiutuneen syövän kanssa kamppaileva Janita Lukkarinen sai käskyn saapua pikaisesti sairaalaan - vastustuskyky nollissa: ”Voimia vain ei ole”

iltalehti 13:01 08.07

26-vuotias Janita Lukkarinen saa hoitoa heikentyneeseen vointiinsa Hyvinkään sairaalassa. Janita Lukkarisen syöpä uusiutui keväällä. Nyt naisen kunto on heikentynyt entisestään, Lukkarinen kertoo Instagram-tilillään. – Kävin aamulla verikokeissa, jotka oli aikaistettu huomiselta tälle päivälle perjantain arvojen ja sairaalareissun takia. Äsken tuli puhelu että mun on välittömästi lähdettävä takaisin sairaalaan, Lukkarinen taustoittaa sairaalareissuaan jakamassaan Instagram-julkaisussa.


Seiska: Janita Lukkarisen syöpä uusiutui

iltalehti 08:59 27.06

Tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen kertoo Seiskassa imusolmukesyöpänsä uusiutuneen. 26-vuotias Janita Lukkarinen sai viime vuoden kesällä syöpädiagnoosin. Syöpä saatiin kuriin, mutta nyt se on uusiutunut. Huhtikuun kontrollitarkastuksessa kaikki oli kunnossa, mutta kivut palasivat toukokuussa. Keuhkokuvista selvisi, että syöpä on uusiutunut.


Tosi-tv-sarjan palkkionmetsästäjä Duane ”Dog” Chapmanin koomaan vaipuneen vaimon tila kriittinen - perhe pelkää pahinta

iltalehti 13:32 26.06

Syöpään sairastuneen Beth Chapmanin tila on vakava. TMZ kertoi sunnuntaina, että yhdysvaltalaisen Dog, palkkionmetsästästäjä -tositelevisiosarjan Duane ”Dog” Chapmanin vaimo Beth Chapman joutui hengitysvaikeuksien takia havaijilaiseen sairaalaan, jossa hänet vaivutettiin koomaan. Bethillä todettiin vuonna 2017 kurkkusyöpä, ja lehden mukaan sillä oli yhteys hengitysvaikeuksiin. Syöpä oli saatu kuriin hetkeksi, kunnes marraskuussa Beth joutui kemoterapiaan uusiutuneen kurkkusyövän takia.


Huuhkajille raju jo Pohjois-Syyriassa kaiken, mitä pyysimme” Kreikka löi Runar Holmströmin

Hot topics