NHL:n supertähti Sidney Crosby joutui leikkaukseen

iltasanomat 17:53 14.11

Sidney Crosby on sivussa peleistä ainakin kuusi viikkoa.


Pittsburghille kova isku: Sidney Crosby sivussa kuusi viikkoa

yle 17:50 14.11

Sidney Crosby ei pelaa NHL:ssä ainakaan kuuteen viikkoon.


Sidney Crosby kävi leikkauksessa ja on sivussa peleistä ainakin kuusi viikkoa

jatkoaika.com 17:23 14.11

Pittsburgh Penguinsin ykkössentteri kävi leikkauksessa kärsittyään pitkin kautta tyrävaivoista.


Lewis Hamilton paljastaa F1-siirtokohinan olevan jo käynnissä – ”Taustalla paljon keskusteluita”

MTV 17:10 14.11

Kuusinkertainen F1-mestari Lewis Hamilton uskoo ensi kauden aikana tehtävien tallipaikkapäätösten villiinnyttävän kuskikentän perusteellisesti. Keskustelut tulevista pesteistä ovat hänen mukaansa jo käynnissä.


Ovatko tässä Tommi Mäkisen Toyotan ensi kauden kuljettajat? Sivusto: Mestari loikkaamassa, puhui suosikkinsa tallitoverikseen

iltalehti 16:50 14.11

Toyotan rallitallin kuskivalinnoista tihkuu uutta tietoa. Autosport-sivusto kertoo tuoreessa jutussaan, että tallipäällikkö Tommi Mäkisen Toyota saattaa ensi viikolla julkistaa uusiksi kuskeikseen kuusinkertaisen maailmanmestarin, ranskalaisen Sebastien Ogierin ja walesilaisen Elfyn Evansin. Autosportin toimittaja David Evans tosin asettelee sanansa varovaisesti vihjatessaan uusista kuskeista. Hänen mukaansa ”Elfyn Evans vieraili viime kuun lopussa Puuppolassa Toyotalla ja käsitys on, että hän on päässyt sopimukseen ensi kaudesta”.


Alasammutun MH17-koneen tuhosta tuli julki uusia hälyttäviä todisteita

iltasanomat 15:25 14.11

Rikostutkijoiden mukaan Itä-Ukrainan kapinallisilla oli tiiviit yhteydet korkealle Venäjän hallintoon.


Alasammutun MH17-koneen tuhosta julkistettiin uusia hälyttäviä todisteita

iltasanomat 15:25 14.11

Rikostutkijoiden mukaan Itä-Ukrainan kapinallisilla oli tiiviit yhteydet korkealle Venäjän hallintoon.


Onko Patrik Laineesta vastaamaan Aleksander Barkovin monsterivireeseen? Winnipegille Veikkaukselta markkinoiden korkein kerroin

iltalehti 14:20 14.11

Päivän pelipoiminta on kahden suomalaistähden ryydittämä Florida–Winnipeg. Aleksander Barkov on NHL:ssä kuuden peräkkäisen pistepelin putkessa. Kymmenessä viime ottelussaan Barkov on iskenyt hurjat 5+13 tehot. Barkov onkin tällä hetkellä lähes kaikki kaikessa Floridalle. Joukkue on voittanut kymmenestä viime ottelustaan kuusi ja noussut pudotuspelipaikkaan oikeuttaville sijoille sarjataulukossa. Floridan vastustaja Winnipeg on sekin kymmenen viime pelin otoksella 60 prosentin voittovireessä, ja niin ikään tällä hetkellä kiinni pudotuspelipaikassa. Winnipegin suomalaistähti Patrik Laine ei ole aivan Barkovin kaltaisessa vireessä (marraskuun viidessä pelissä vain kaksi tehopistettä), mutta edellispelissä Laine sai sentään auki kauden ylivoimamaalisaldonsa tutulla onetimertykillä.


Uusi tulva uhkaa Venetsiaa – Pormestarin mukaan jo satojen miljoonien vahingot

yle 13:35 14.11

Tulvavesi nousi tiistaina korkeimmalle tasolleen yli 50 vuoteen.


Kiskot kohdillaan Tampereella – lisätöiden vuoksi Raitiotieallianssin urakat nousseet 50 miljoonaa euroa

iltasanomat 13:14 14.11

Valtuusto hyväksyi kolme vuotta sitten 219 miljoonan budjetin raitiotien ykkösvaiheelle. Uusi tavoitekustannus nyt 270 miljoonaa.


TV1:n Ykkösaamussa Olli Rehn: Mitä haluat kysyä?

yle 12:45 14.11

Talouden vauhti hidastuu, sanovat ennustelaitokset. Epävarmuutta näkymiin lisäävät kauppasodat, brexit ja kotimaisittain työmarkkinakiistat. Löytyykö Euroopan keskuspankista vielä uusi suuri elvytyssinko? Ykkösaamun vieraana on Suomen Pankin pääjohtaja Olli Rehn.


Karri Kivi on ollut kuusi viikkoa työtön – kryptinen kommentti uumoiltuun TPS-pestiin: ”Jätkä miettii syntyjä syviä”

iltalehti 11:44 14.11

Mestarivalmentaja on puolentoista kuukauden työttömyysjaksonsa aikana ulkoillut tiiviisti. Karri Kivi vastaa puhelimeensa kotoaan Akaasta. Takana pitkä samoilulenkki metsässä happirikkaassa vesisateessa. –?Jätkä kävelee, latailee ja miettii syntyjä syviä, Kivi kuvailee.


Henri Hoskonen halusi kokeilla kaikkea ja opiskeli 98 lukiokurssia – sitten iski uupumus: “Aina voi jälkiviisastella, mutta mitään en kadu”

yle 11:41 14.11

Uusi lainsäädäntö vaikuttaa syksyllä ylioppilaskirjoituksiin osallistuneisiin uudella tavalla. Syksyllä valmistuneiden määrä on pysynyt ennallaan.


Suomeen tulee ensi vuonna uusi virallinen liputuspäivä

iltasanomat 11:13 14.11

Yliopiston almanakkatoimisto kertoo suomalaisen kalenterin uudistuvan ensi vuonna. Kalenteriin tulee uusi liputuspäivä: lapsen oikeuksien päivä.


Ennennäkemätön aluevaltaus Suomeen – Teemu Pukin uroteot tuovat Norwichille uusia mahdollisuuksia, manageri myhäilee: ”He ovat ihan oikein ymmärtäneet"

iltalehti 10:56 14.11

Norwich riensi Suomeen hyödyntämään Teemu Pukin alati kasvavaa markkina-arvoa. Kuusi maalia Valioliigassa ja kuukauden pelaajan palkinto syyskuussa, EM-karsintojen maalipörssin jaetutta viides sija muun muassa Cristiano Ronaldon kanssa. Ei siis mikään ihme, että Teemu Pukin manageri Jouko Lehtorannalla pitää kiirettä.


Ennennäkemätön alue-valtaus Suomeen – Teemu Pukin uroteot tuovat Norwichille uusia mahdollisuuksia, manageri myhäilee: ”He ovat ihan oikein ymmärtäneet"

iltalehti 10:56 14.11

Norwich riensi Suomeen hyödyntämään Teemu Pukin alati kasvavaa markkina-arvoa. Kuusi maalia Valioliigassa ja kuukauden pelaajan palkinto syyskuussa, EM-karsintojen maalipörssin jaetutta viides sija muun muassa Cristiano Ronaldon kanssa. Ei siis mikään ihme, että Teemu Pukin manageri Jouko Lehtorannalla pitää kiirettä.


Onnea uusille ylioppilaille! Ylen ylioppilaskoneesta näet syksyllä valmistuneiden nimet

yle 10:24 14.11

Tiedot koneeseen saadaan kouluilta.


Kolmen eri yrityksen hoivakodit ovat kriisissä yhtä aikaa Sastamalassa – kaupungin voi olla pakko miettiä vanhusten hoiva uusiksi

yle 10:01 14.11

Sastamala toivoo, että yritykset saavat asiansa kuntoon kohtuullisessa ajassa.


Kasimir Kaskisuo ei ollut poikkeuslahjakkuus ja ura kulki varjoissa farmin farmissa – nyt maalivahti pääsee viimein NHL-debyyttiinsä

yle 09:44 14.11

Kaskisuon upeaan ja hieman erikoiseenkin tarinaan kirjoitetaan lauantaina uusi luku.


Uusi kohupuhelu sähköisti Trumpin virkarikostutkinnan – ”lähes varma, että venäläiset kuuntelivat”

iltasanomat 09:10 14.11

Suurlähettilään kännykkäpuhelua presidentti Trumpille kiovalaisesta ravintolasta pidetään turvallisuusprotokollan rikkomisena.


Abrirahim kuin…” – näin leiristä tiukka Markuksen torilla nosti Senatorsin on sivussa peleistä Pekka Virta piiskaa suojattejaan poikaa syytettiin oikeudessa rikkoi ihmis­oikeuksia irakilais­miehen sotkivat kala­vedet Turun vuonna uusi virallinen

Hot topics