Katso video Porvoon epäiltyjen ampujien dramaattisesta pidätyksestä – ”Poliisi huusi, että kädet ylös” iltasanomat 22:31 25.08

Mökkimatka sai dramaattisen käänteen, kun yhtäkkiä tiellä seisoi poliisi täydessä varustuksessa ja tähtäsi epäiltyä aseella.


”Rockmaajussina” tunnettu Teemu löysi rakkauden tv:stä, mutta liitto ei kestänyt – nyt elämässä on uusi, ihana nainen iltasanomat 22:09 25.08

Teemu löysi suosikkisarjasta rakkauden, mutta liitto päättyi muutaman vuoden kuluttua. Nyt hänellä on uudet tuulet elämässä.


Jannika B:n uhkaus tehosi - teknikon kimppuun käyneet ilmoittautuivat ja pahoittelivat tekoaan: ”Keikkapaikkamme laiminlöi toimenpiteet” iltalehti 20:16 25.08

Jannika B kertoo teknikkonsa kimppuun käyneiden pahoitelleen tekoaan. Muusikko Jannika B uhkasi Instagramissa laittavansa kuvat jakoon, mikäli keikkateknikon kimppuun käynyt ei anna kuulua itsestään. Uhkaus taisi tehota. Jannika B kertoo nyt tekijöiden ottaneen yhteyttä ja pahoitelleen tapahtunutta. –Meidän keikkasopimuksessamme on selkeä erillinen osio turvallisuudesta. Eilinen keikkapaikkamme ikävä kyllä laiminlöi nämä toimenpiteet, jonka seurauksena tapahtui valitettava tilanne, jonka keskiöön yksi teknikoistani joutui, Jannika B kirjoittaa.


Saksan MM-rallin tuloslistaa myllättiin uusiksi – Esapekka Lappi putosi kahdeksanneksi MTV 16:24 25.08

Saksan MM-rallin lopullinen tuloslista meni uusiksi, kun sekä Hyundai että Citroen taktikoi ykköskuskeilleen paremmat sijoitukset.


Kuva: Ruotsalaisilla uusi herttainen ase huijareita vastaan – Molly on maailman ensimmäinen dopingkoira iltalehti 15:21 25.08

5-vuotias springerspanieli haistaa dopingaineet. Lempeä katse muuttuu hetkessä teräväksi, kun Molly, 5, saa tehtävän. Ruotsalaisurheilija poistuu varustekassinsa kanssa Tukholman olympiastadionilta maaottelusuorituksen jälkeen. Springerspanieli lähtee nuuhkimaan urheilijaa. Merkkausta ei tapahdu, joten urheilija jatkaa matkaansa ja Molly palaa ohjaajiensa Joanna ja Michael Sjöön kanssa passiin.


Poliisiylijohtaja: ”Hyökkäys poliisia kohtaan on myös hyökkäys koko yhteiskuntaa kohtaan” iltasanomat 14:32 25.08

Kolehmainen kertoo muistuttavansa uusia poliisiopiskelijoita ammatin vaaroista.


MTV: Love Island -komistuksella erikoinen taito – ”Eihän se kauhean miehekäs ole” iltalehti 14:05 25.08

”Latinopalomies” Tommy kertoo MTV:n haastattelussa surauttelevansa ompelukoneella mennen tullen. Love Island Suomen toista kautta on nyt seurattu viikon verran. Uusia saarelaisia on putkahdellut paikalle ja ensimmäiset ”alkuperäisjäsenistä” ovat joutuneet lähtemään. Sinkuista Molly passitettiin kotiin torstaina, pareista kotikoneeseen pantiin lauantaina Arttu ja Sanni.


Muistatko Tohtori tuli kaupunkiin -sarjan? Tältä ysäriklassikon pääpari näyttää nyt iltalehti 13:26 25.08

Jane Seymour ja Joe Lando ilahduttavat Tohtori tuli kaupunkiin -sarjan faneja yhteiskuvallaan. Tohtori tuli kaupunkiin on lukuisia Emmy-palkintoja kahminut amerikkalainen draamasarja. Sitä esitettiin Yhdysvalloissa kuusi kautta vuosina 1993–1998. Sarja nähtiin myös Suomessa ja se nousi yhdeksi 90-luvun hitiksi. Sarja kertoi 1800-luvulla Bostonista pieneen villin lännen kaupunkiin muuttavasta Michaela Dr. ”Mike” Quinnista, joka on isänsä kannustamana hankkinut lääkärin koulutuksen yhteiskunnan asettamista rajoituksista huolimatta.


Humalainen lentomatkustaja pidätettiin – huusi kaikkien kuolevan stara 12:40 25.08

Lentokoneessa ei ymmärrettävästikään kannata huudella mitä sylki suuhun tuo. Eräs


Golfkisa keskeytyi kammottavasti – kuusi katsojaa loukkaantui salamaniskun takia: ”Kaikki ovat shokissa” iltasanomat 10:43 25.08

Tuleen syttyneestä puusta lensi kappaleita fanien niskaan.


Tältä kuulostaa Aviciin megahitti varusmiessoittokunnan esittämänä! iltalehti 10:03 25.08

Jukebox-kiertueelle osallistuu kymmeniä orkesteri- ja bändisoittajia. Tässä kuussa on mahdollisuus kuulla hieman erilaisen kokoonpanon esittämää musiikkia, kun varusmiessoittokunnan Jukebox-kiertue saapuu keikkailemaan konserttisaleihin ympäri Suomen. 19.8. alkanut kiertue kattaa esimerkiksi Tampereen, Hämeenlinnan, Jyväskylän, Kuopion ja Helsingin. Soittajien musiikilliset taustat vaihtelevat klassisesta jazziin ja marssimusiikista metalliin, joten konsertti on lähtökohdiltaan varsin monipuolinen. Muusikot ovat löytäneet tiensä soittokuntaan esimerkiksi Sibelius-akatemiasta ja erilaisista bändikokoonpanoista.


Karu video: Salamanisku kylvi kauhua golfkilpailussa – kuusi ihmistä loukkaantui MTV 10:02 25.08

Kuusi katsojaa loukkaantui lauantaina salamaniskun takia golfin PGA-kiertueen kisassa Yhdysvalloissa. PGA-kiertueen mukaan vammat eivät vaikuta olevan hengenvaarallisia.


NHL-pelin moka ei jäänyt huomaamatta – Stanley Cup -voittaja ei antanut armoa MTV 08:38 25.08

EA Sports on mainostanut NHL-pelisarjansa uusinta versiotaan julkaisemalla etukäteen arvioita pelaajien taidoista. Kaikkia eivät tekijöiden näkemykset ole täysin vakuuttaneet.


Taylor Swift levyttää vanhat kappaleet uusiksi – taustalla kiista oikeuksista stara 08:00 25.08

Taylor Swift on ollut viime kuukausina ilmiriidoissa Justin Bieberin ja


Suomen poliittisimmaksi räppäriksi julistettu Yeboyah ravistelee valtarakenteita: "En omi kulttuuria, koska olen suomalainen" mtv 07:01 25.08

Yeboyah on suomalaisen räpin uusi nouseva naistähti, joka herättelee keskustelua vanhoista valtarakenteista.


Salama iski golfturnaukseen Yhdysvalloissa – kuusi katsojaa loukkaantui MTV 06:57 25.08

Kuusi katsojaa loukkaantui lauantaina salamaniskun takia golfin PGA-kiertueen kisassa Yhdysvalloissa. PGA-kiertueen mukaan vammat eivät vaikuta olevan hengenvaarallisia.


Kuusi katsojaa loukkaantui salamaniskun takia golfturnauksessa Yhdysvalloissa yle 06:17 25.08

Tuleen syttyneestä puusta lensi kappaleita fanien niskaan PGA-kiertueen kilpailussa golfkentällä Atlantassa.


Uusi löytö ihmisen luita kuhisevassa järvessä sai tutkijat hämilleen – miten 500 ihmisen jäänteet päätyivät vuoristoon? iltasanomat 05:50 25.08

Harvardin yliopiston tutkijaryhmä on vastikään tehnyt läpimurron mystisen Luurankojärven tutkimuksessa.


Justin Bieber ja Hailey Baldwin uusivat häänsä – suuri päivä koittaa syyskuun lopussa iltalehti 22:22 24.08

Justin Bieber ja Hailey Baldwin ovat aiemmin siirtäneet hääjuhlintaa Bieberin masennuksen vuoksi. Justin Bieber, 25, ja Hailey Baldwin, 22, hääjuhla näyttää viimein toteutuvan. Pari on siirtänyt häitään jo useamman kerran. Bieber ja Baldwin avioituivat New Yorkissa syyskuussa 2018 vaatimattomasti maistraatissa. He ovat kuitenkin suunnitelleet järjestävänsä suuremmat juhlat perheensä kesken.


huumeiden käytöstä joukkoraiskaukseen ranskalaisessa naamioidut vakava uhka voittoakin

Uutiset