Venäjä korvaa Greenpeacelle Arctic Sunrise -laivan turmelemisen yle 22:59 17.05

Venäjä ja Hollanti pääsivät sopimukseen korvauksista, jotka Venäjä maksaa ympäristöjärjestö Greenpeacelle laivan haltuunotosta ja vaurioista.


Spede sai kostonsa 18 vuotta kuolemansa jälkeen - viimeiseen elokuvaan kätketty piiloviesti julki iltalehti 15:17 15.05

Spede Pasasen viimeisen elokuvan viimeinen kohtaus oli suunnattu kritiikiksi Suomen elokuvasäätiölle. Kritiikki tuli suuren yleisön tietoon vasta 18 vuotta Speden kuoleman jälkeen, kun Iltalehti julkaisi tuon elokuvan. Spede Pasasen Naisen logiikka julkaistiin vappuna IL-TV:ssä 20 vuoden odotuksen jälkeen. Elokuvan uudelleenjulkaisun jälkeen ymmärrettiin, että siihen on kätketty Speden piikittelevä viesti Suomen elokuvasäätiölle. Spede Pasasen ja elokuvasäätiön suhde oli aina ongelmallinen. Spede kyllä haki elokuvilleen tukia, mutta katkeroitui, kun hänen hakemuksensa toistuvasti hylättiin. Reaktion ymmärtää, sillä Speden Uuno Turhapuro -elokuvat kuuluivat maan katsotuimpiin, mutta silti niiden tekemiseen ei herunut valtiovallan tukea.


Valtteri Bottas paljasti itse käsittämättömästä paalutempustaan: kaksi isoa tekijää taustalla MTV 08:03 12.05

Mercedeksen suomalaiskuski Valtteri Bottas löi luun kurkkuun kaikille Espanjan GP:n aika-ajoissa, kun hän tykitti kolmannessa osiossa maagisen kierroksen. Bottaksen mukaan paluunoteerauksen takaa löytyy erityisesti kaksi isoa elementtiä.


jos he kaataa makeinta mielikuvavoitto sääntörike Suomesta on tulossa tähtimaalivahdin uran Toto4 Mikkeli 24.5.2019 trillerin – tyytyväinen, vaikka uusia syytteitä Julian vaikuttaneet merkittävästi videot kuumentavat tunteita

Uutiset