Rakkauden taikaa! Mentalisti Pete Poskiparta kertoo avioliittonsa salaisuuden: "Ei ole tarvinnut miettiä, että siellä käy joku toinen nuohoamassa"

iltalehti 17:46 27.09

Mentalisti Pete Poskiparta on 30 vuoden mittaisella urallaan tehnyt työtä unelma-ammatissaan. Vastoinkäymisiäkin on matkaan mahtunut, mutta niistä on selvitty puolison tuella. Kun Pete Poskiparta oli 11-vuotias koulupoika Uudessakaupungissa, hän nauratti luokkatovereitaan vääntämällä kieli poskessa taikatemppuja. Temppuja kannatti tehdä, koska niillä sai suosiota ikätovereiden keskuudessa. Sitä ei uskonut kukaan, että taikuudesta voisi tulla myös ammatti. Ainoastaan Pete itse oli vakuuttunut urapolustaan. Nyt ensimmäisestä taikurikeikasta on kulunut 30 vuotta. Mentalisti Pete Poskiparta tunnetaan Suomessa ja ulkomailla. Hän on tehnyt lukuisia kiertueita, viimeistellyt neljännen kirjansa käsikirjoituksen ja saanut kansainvälisesti arvostetun Dunninger Memorial Award -palkinnon New Orleansissa. Hän on elävä esimerkki siitä, että lapsuuden haaveista voi tehdä totta.


Suomen suurin tehdas palkkaa ja lomauttaa autonrakentajia – "Ulkomailta tulleille tilanne on outo"

yle 08:05 09.09

Uudessakaupungissa jatketaan autojen valmistusta ainakin 50 vuotta, uskoo valmistuksesta vastaava johtaja. Tuotanto palaa entiselle tasolle tammikuussa.


Mies vajosi pinnan alle Uudessakaupungissa

iltasanomat 16:27 27.07

Käynnissä on kuolemansyyntutkinta.


Uudenkaupungin autotehtaalle lisälinja –rekrytointeja lisätään reilusti tälle vuodelle

yle 11:11 11.07

Uudessakaupungissa autoja tekevä Valmet Automotive laajentaa autotehtaansa tuotantoa.


ehdokas on liittymässä tyttöystävänsä – Voitelin

Hot topics