Yli minuutin kaula! Kalle Rovanperä tykitti suvereeniin voittoon MTV 19:30 26.05

17-vuotias Kalle Rovanperä porhalsi suvereeniin voittoon AvD-Sachsen -rallissa Saksassa. Suomalaisnuorukainen jätti Saksan Dominik Dinkelin toiseksi 1.07,6 minuutin erolla.


Kissa kuuli olevansa raskaana – reaktiosta viraalihitti stara 14:00 26.05

Vaikka perheenlisäys on useissa tapauksissa iloinen asia, voi uutinen raskaudesta


Viihdelehti Stara.fi stara 14:00 26.05

Vaikka perheenlisäys on useissa tapauksissa iloinen asia, voi uutinen raskaudesta


Venäjän presidentti Putin varoittaa länsimaita: Älkää ylittäkö punaista linjaa iltalehti 09:30 26.05

Venäjän presidentti Vladimir Putin kehottaa länsimaita varovaisuuteen suhteissaan Venäjään. Venäjän presidentti Vladimir Putin kehotti länsimaita varovaisuuteen suhteissaan Venäjän kanssa. Putinin mukaan länsimaiden ei pidä ylittää niin sanottua punaista linjaa. Putin puhui medialle Pietarin talousfoorumin yhteydessä perjantaina. Asiasta kertovat useat venäläismediat. Erityisesti Putin muistutti, että Venäjän intressejä tulee kunnioittaa. Samassa yhteydessä Putin esitti huolensa Naton laajenemisesta, mikä voi aiheuttaa uhkan Venäjälle.


Lylyn perheen jättijuhlat: 18-vuotiaat kolmoset Valtteri, Verneri ja Kerttu syntyivät minuutin välein - saavat valkolakit samaan aikaan iltalehti 09:03 26.05

Lylyn perheessä Tampereella on triplailoa, kun perheen elokuussa syntyneet leijonat ja kolmoset Valtteri, 18, Verneri, 18, ja Kerttu, 18 - ikäjärjestys on minuutin välein - saavat valkoiset lakit samaan aikaan ja juhlivat koulun loppumista. Valtteri ja Kerttu kirjoittivat Tammerkosken lukiosta ja Verneri Sammon keskuslukiosta. - Olemme rytmikäs tiimi ja me-henkeä löytyy varmaan elämän loppuun asti, mutta olemme myös yksilöitä, halusin kirjoittaa eri koulusta, Verneri kertoo.


Putin vihjailee mahdollisesta paluusta pääministeriksi presidenttikauden jälkeen - ”Muistakaa viime kerta” iltalehti 06:32 26.05

Venäjän presidentti Vladimir Putin vihjaa, että saattaa nykyisen presidenttikautensa jälkeen palata maansa pääministeriksi. Putinilta kysyttiin perjantaina Pietarin kansainvälisessä talousfoorumissa, aikooko hän luopua vallasta nykyisen presidenttikautensa päätteeksi. - Olen aina tiukasti noudattanut Venäjän perustuslakia. Perustuslaki sanoo selvästi, että presidenttikausia voi olla korkeintaan kaksi peräkkäin, Putin tokaisi ja lisäsi:


Putin: Iranin ydinsopimus voidaan vielä pelastaa iltasanomat 22:57 25.05

Yhdysvallat vetäytyi Iranin kanssa vuonna 2015 solmitusta kansainvälisestä sopimuksesta toukokuun alkupuolella.


Somessa suosittu nuorisotyöntekijä tuomittiin 15-vuotiaan tytön hyväksikäytöstä - todisteina käytetyt tekstit karmaisevat: ”Tykkään nuorista naisenaluista, joilla leikin kuin poika leikkikaluilla” iltalehti 22:06 25.05

15-vuotiasta tyttöä kosketellut mies tuomittiin torstaina Espoon käräjäoikeudessa kahdeksan kuukauden ehdolliseen vankeuteen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Teko tapahtui loppuvuodesta 2016, jolloin tyttö oli 15-vuotias ja mies 40-vuotias. Tyttö oli vierailulla miehen asunnossa, jossa tämä kosketteli häntä 20 minuutin ajan vaatteiden päältä rintojen ja takapuolen alueelta. Hän työnsi myös kätensä tytön rintaliivien alle. Miehen ja tytön kertomukset täsmäsivät sen osalta, että he olivat kahdestaan miehen asunnolla. Kertomukset tapahtumista kuitenkin eroavat toisistaan. Tyttö kertoo hämmentyneensä täysin, kun mies oli yllättäen alkanut kopeloimaan. Noin 20 minuutin jälkeen mies oli lopettanut ja tyttö oli poistunut asunnolta.


Putin ei aio jatkaa presidenttinä vuonna 2024 MTV 19:33 25.05

Venäjän presidentti Vladimir Putin sanoi tänään, että hän ei aio olla presidenttinä kuin kaksi perättäistä presidenttikautta kerrallaan.


Venäjältä täystyrmäys syytöksille MH17:n alas ampumisesta - puolustusministeriö syyttää Ukrainaa iltalehti 18:58 25.05

Venäjän ulkopoliittinen ja sotilaallinen johto on ponnekkaasti kiistänyt Alankomaiden ja Australian syytökset, joiden mukaan Ukrainassa alas ammuttu lento MH17 olisi Venäjän tekosia. Ukrainassa alas ammutun matkustajakoneen aiheuttama skandaali on edennyt siihen pisteeseen, että Hollanti ja Australia syyttävät avoimesti Venäjää. Maat vaativat Venäjää tilille siitä, että lento MH17 ammuttiin Venäjältä tuodulla Buk-ohjusjärjestelmällä heinäkuussa 2014. Kaikki Malaysia Airlinesin lennolla olleet 298 ihmistä kuoli. Suurin osa heistä oli hollantilaisia, mutta koneessa oli myös 28 australialaista. Tutkimustulosten mukaan ohjusjärjestelmä kuuluu Venäjän 53. prikaatiin ja se tuotiin Kurskista Itä-Ukrainaan. Venäjän johto kiistää jyrkästi kaikki syytökset. Presidentti Vladimir Putinin luottomies ja Kremlin tiedottaja Dmitri Peskov ilmoitti perjantaina, ettei Moskova luota kansainvälisen tutkimuksen tuloksiin.


16-vuotias tyttö karkasi kotoaan Putinin luokse - joutui mielisairaalaan iltalehti 18:08 25.05

Nuori tyttö halusi tavata Venäjän presidentin niin palavasti, että karkasi kotoaan kahden muovipussin kanssa. Pietarilainen 16-vuotias tyttö karkasi kotoaan, koska halusi tavata Venäjän presidentin Vladimir Putinin. Hänet pidätettiin torstaina Konstantinin palatsin lähettyvillä. Palatsi oli aikoinaan suuriruhtinaiden kesäpalatsi ja on nykyään Venäjän presidentin edustuspalatsi.


Karmea uutinen hallitukselle, nyt menee tiukaksi – Ilkka: Susanna Koski äänestää sotea vastaan uusisuomi 16:12 25.05

Hallituksen jo ennestään niukka sote-enemmistö hupenee.


Valtava suru-uutinen: Uinnin moninkertainen arvokisamitalisti kuoli 33-vuotiaana - ”En voi uskoa tätä” iltalehti 15:37 25.05

Uinnin moninkertainen arvokisamitalisti Daniela Samulski on kuollut. Saksalaisuimari hävisi taistelun syöpää vastaan. Hän oli kuollessaan vasta 33-vuotias. - En voi uskoa tätä. Hän oli yksi parhaista. Hänen kanssaan oli aina mahtavaa. En ole tehnyt kenenkään toisen urheilijan kanssa yhtä pitkään töitä, Saksan uintimaajoukkueen valmentaja Henning Lambertz sanoi Bild-lehdelle.


Putin: Valitettavaa, että Trump perui tapaamisen Kim Jong-unin kanssa iltasanomat 00:19 25.05

Venäjän presidentti otti kantaa Pohjois-Korean ja Yhdysvaltain väleihin.


Miksi Kansainvälinen Jääkiekkoliitto tarvitsee Vladimir Putinia? uusisuomi 00:17 25.05

Viime viikonloppuna päättyneen jääkiekon MM-turnauksen puheenaiheisiin lukeutui Kansainvälisen Jääkiekkoliiton IIHF:n puheenjohtajan Rene Faselin vierailu Venäjällä Vladimir Putinin virkaanastujaisissa kesken MM-kisojen. Fasel on Putinin kanssa tunnetusti hyvää pataa.


Raaka ammuskelu Venäjällä: Mies tappoi viisi naapuriaan - nuorin uhri 10-vuotias poika iltalehti 21:54 24.05

Keskellä kirkasta torstaipäivää 65-vuotias mies käveli kahteen naapuritaloon ja ampui sen asukkaat pienessä kylässä Venäjän Jakutiassa. Torstaina Venäjällä sijaitsevassa Sahan tasavallassa eli Jakutiassa mies tappoi viisi naapuria, mukaan lukien 10-vuotiaan lapsen. 65-vuotias pienen kylän asukas varustautui kiväärillä ja meni kahteen viereiseen taloon ampumaan naapurinsa. Lähistöllä olevat ihmiset kuulivat laukauksia muutaman minuutin välein ja soittivat hätäkeskukseen.


Kimmo Vehviläinen vahvistaa eron: ”Mikään ei tapahdu yhdessä yössä” iltalehti 10:47 24.05

Kimmo Vehviläinen on ollut naimisissa vaimonsa Johannan kanssa kaksi vuotta. Seiska uutisoi tänään, että suhde on tullut tiensä päähän. uutisoi tänään, että radiojuontajana tunnettu Kimmo Vehviläinen eroaa vaimostaan Johanna Vehviläisestä (o.s. Ullakko). Pariskunta on ollut parisuhteessa yli kymmenen vuotta, vaikkakin he ovat eronneet sen aikana muutamaan otteeseen. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2016. Vehviläinen vahvistaa erouutisen myös Iltalehdelle. - Kyllä erouutinen pitää paikkaansa, mutta olemme sopineet Johannan kanssa, että emme ruodi tätä enempää julkisuudessa.


Putinin huima omaisuus tänään tv:ssä: 400 000 euron rannekelloja, palatseja ja jahteja iltalehti 06:58 24.05

Vladimir Putinin omaisuutta esitellään Ulkolinjan dokumentissa. Vladimir Putinin vuositulot presidenttinä ovat 150 000 euroa. Näin lasketaan tämän illan Ulkolinjan dokumentissa. Putin on tehnyt uransa valtion palveluksessa. Tuloihinsa nähden Venäjän presidentillä vaikuttaa olevan moninkertaiseesti omaisuutta.


NHL saa uuden mestarin - Capitals finaaleihin ensimmäistä kertaa 20 vuoteen jatkoaika.com 06:16 24.05

Washington Capitals pelasi loistavan vierasottelun seitsemännessä kohtaamisessa Tampa Bay Lightningia vastaan. Aleksandr Ovetškin osui tolppien väliin jo reilun minuutin jälkeen, eikä Lightningista ollut iskemään maaleja koko ottelussa.


Macron tapaa Putinin Pietarissa – pöydällä Syyrian tilanne iltasanomat 00:56 24.05

Ranskan ja Venäjän presidentit tapaavat Pietarissa.


esittelee finaalin kanssa CMorelle - käyttäneet rahansa lauantaina – Poliisi Suomessa Kekkoselle superlupaukselta myrskyvaroitus – virheitä finaalissa ylivoimainen! Räikkönen kakkosriviin,

Uutiset