Liveseuranta: MTV:n vaalitentissä pureudutaan presidenttiehdokkaiden arvoihin - mitä uutta nousee esiin? iltalehti 19:53 21.01

Vaalikeskustelut jatkuvat ensi viikolla, ja ehdokkaat kohtaavat jälleen maanantaina Iltalehden tentissä Alma-talossa. Presidenttiehdokkaat kohtaavat tänä iltana MTV:n vaaliväittelyssä. Illan teemana on arvot. Alman faktatoimitus seuraa tenttiä livenä. Mukana ovat Marko-Oskari Lehtonen, Sakari Muurinen, Armi Niemelä ja Suvi Tanner.


Remu Aaltosen mielettömät jäähyväiset: Lähes täysi jäähalli, kaksi tuntia rokkia putkeen, legendaarisia vieraita: Se oli siinä! iltalehti 19:27 21.01

Remu Aaltonen jätti lauantaina keikkalavat, päättäen 50 vuotta kestäneen uransa lähes täpötäyden jäähalliyleisön raikuvien aplodien saattelemana. Kun illan seremoniamestarina toiminut klovni eli Mato Valtonen kuulutti, että Remu Aaltosen viimeinen keikka Last Call alkaa, lähes täysi jäähallillinen eli vajaa 7000 henkeä alkoi mylviä kuin yhdestä suusta. Pian alkoi intro, jonka tarkkakorvaisimmat tunnistivat Jean Sibeliuksen viulukonsertoksi. Tosin hammond-urkutaituri Mikko Rintasen upeasti versioimana.


Laura Närhi täytti 40 vuotta - tältä hän näytti uransa alkuaikoina Kemopetrol-yhtyeessä iltalehti 18:54 21.01

Laulaja Laura Närhi juhli viikonloppuna 40-vuotissyntymäpäiviään. Laulaja Laura Närhi juhli viikonloppuna 40-vuotissyntymäpäiviään. Vielä viime vuoden lopulla Närhi ei ollut päättänyt, miten juhlistaisi pyöreitä vuosia. - Syntymäpäiväni on niin pian joulun jälkeen, että en ole vielä ehtinyt ollenkaan miettiä. Ystäväni suuttuisivat, jos en tekisi mitään, joten järjestän varmaan jotain. Esimerkiksi kotibileet voisivat olla kivat!


Suomelta komea suoritus yhdistetyn viestissä - kolmas sija Chaux-Neuvessa! iltalehti 17:08 21.01

Suomen yhdistetyn maajoukkue oli kolmas Ranskan Chaux-Neuvessa hiihdetyssä maailmancupin viestikilpailussa. Viikonloppu Ranskan Alpeilla oli suomalaisittain onnistunut. Lauantaina henkilökohtaisessa kisassa palkintopallille ylsi Ilkka Herola, joka oli kolmas. Palkintopallisija oli maailmancupissa Herolan uran toinen. Yhteensä kolme suomalaista hiihti pisteille lauantaina, kun Leevi Mutru oli 19:s ja Eero Hirvonen 26:s. Arttu Mäkiaho oli kisan 38:s.


Presidenttiehdokkaat puhuvat arvoista MTV:n vaalitentissä - Alman faktantarkistajat seuraavat keskustelua livenä iltalehti 16:40 21.01

Varsinaiseen vaalipäivään on enää viikko, ja jäljellä on muutama iso vaalikeskustelu. Tänä iltana näemme, kenellä kahdeksikosta riittää voimaa loppusuoralle. Presidenttiehdokkaat kohtaavat MTV:n vaaliväittelyssä kello 20 alkaen. Illan teemana ovat arvot ja sovinto. Tällä sivustolla tenttiä livenä seuraavat Alma Median faktantarkistajat. Seuranasi ovat Marko-Oskari Lehtonen, Sakari Muurinen, Armi Niemeläja Suvi Tanner. Poimimme illan puheista kiistanalaisia ja kiinnostavia kohtia. Seuraamme keskustelua ja some-kommentteja sekä nostamme esille väitteitä ja niihin liittyviä linkkejä. Kerromme, mitä faktoja toimitus ottaa tarkistettavaksi keskustelun perusteella vaaliviikolla.


Upeaa, Krista! Pärmäkoskelle uran ensimmäinen voitto maailmancupissa iltasanomat 15:07 21.01

Krista Pärmäkoski on voittanut ensimmäisen kilpailunsa maailmancupissa.


Kommentti: Nyt ei saa ahnehtia, Krista! iltalehti 12:37 21.01

Krista Pärmäkosken upean voitto ei saa sokaista urheilijaa ja valmentajia, kirjoittaa Santtu Silvennoinen. Uran ensimmäinen maailmancupin voitto olympiakenraalissa nostatti taatusti Krista Pärmäkosken olympiaodotukset kattoon. Suomen paras ja monipuolisin hiihtäjä on Koreassa mitalikandidaatti kaikilla henkilökohtaisilla matkoilla ja molemmissa viesteissä. Ruokahalu kasvaa syödessä, mutta Aasiassa ei saa ahnehtia. Starttien välissä kannattaa antaa palautumisaikaa, eikä kaikkia kuutta matkaa luultavasti ole järkevää hiihtää. Muuten voi käydä niin, että todellinen mitalipommi jää suutariksi.


Mahtavaa, Krista! Pärmäkoski otti upean voiton Planican maailmancupissa ja karjui maalissa iltalehti 11:28 21.01

Suomalainen tykitti uransa ensimmäisen ykköstilan maailmancupissa. Krista Pärmäkoski voitti sunnuntaina aamulla Slovenian Planicassa maailmancupin perinteisen hiihtotavan kymmenen kilometrin väliaikalähtökisan. Voitto oli suomalaiselle uran ensimmäinen maailmancupissa.


Mahtavaa, Krista! Pärmäkoski otti upea voiton Planican maailmancupissa ja karjui maalissa iltalehti 11:28 21.01

Suomalainen tykitti uransa ensimmäisen ykköstilan maailmancupissa. Krista Pärmäkoski voitti sunnuntaina aamulla Slovenian Planicassa maailmancupin perinteisen hiihtotavan kymmenen kilometrin väliaikalähtökisan. Voitto oli suomalaiselle uran ensimmäinen maailmancupissa.


Vihdoinkin ykkönen! Krista Pärmäkoskelta hurja voittokarjaisu MTV 11:27 21.01

Krista Pärmäkoski on ottanut uransa ensimmäisen voiton maastohiihdon maailmancupissa. Hän oli ykkönen 10 kilometrin perinteisen kisassa Slovenian Planicassa sunnuntaina.


Joukkuekaverit, yleisö, media – Puljujärvelle kovia kehuja: luotsi vihjasi jo tulevaisuudesta MTV 10:30 21.01

Jesse Puljujärvi iski NHL-uransa ennätyspisteet 1+2 Edmonton Oilersin 5–2-voitossa Vancouver Canucksia vastaan. Ottelun ykköstähdeksi valittu suomalainen keräsi kehut niin joukkuekavereiltaan, päävalmentajaltaan, medialta kuin yleisöltä.


Edmonton-luotsi vertasi Puljujärveä NHL-tähteen - ”Hänellä on edessään valoisa tulevaisuus” iltalehti 10:26 21.01

Jesse Puljujärvi takoi viime yönä NHL-uransa ennätyspisteet Vancouveria vastaan. Suomalainen saldotti Oilersin 5-2-voitossa tehopisteet 1+2=3. Pelin jälkeen Oilers-luotsi Todd McLellan kehui estoitta suomalaisen esitystä. - Hän pelasi mahtavan pelin. Hän oli vahva molempiin suuntiin, fyysinen laitojen lähellä ja voitti paljon kaksinkamppailuja. Hän luotti itseensä syöttäessään ja laukoessaan, McLellan analysoi OilersTV:n haastattelussa.


Video: Jesse Puljujärvi hurjana NHL-jäillä – mätti uransa ennätyspisteet iltasanomat 08:47 21.01

Edmonton Oilersin suomalaishyökkääjä oli liekeissä lauantain kierroksella.


Jesse Puljujärvi hurjana NHL-jäillä – mätti uran ennätyspisteet iltasanomat 07:48 21.01

Edmonton Oilersin suomalaishyökkääjä oli liekeissä lauantain kierroksella.


Kentän kingi! Puljujärvi mätti NHL-uransa ennätyspisteet iltalehti 07:36 21.01

Jesse Puljujärvi johdatti Edmonton Oilersin 5-2-voittoon Vancouver Canucksista. Suomalainen teki ottelussa maalin ja syötti kaksi, vaikka jääaikaa kertyi vain 12.28. Puljujärvi ei ole kertaakaan aiemmin tehnyt NHL:ssä kolmea pistettä yhdessä illassa. Pisteiden lisäksi nuorukaisen tehotilastoon merkittiin mehevä lukema +3.


LM: Ainakin kuusi SM-liigaseuraa haluaa kaljat katsomoihinsa iltalehti 07:09 21.01

Ainakin kuusi liigaseuraa aikoo hakea lupaa joidenkin katsomonosiensa muuttamiseksi anniskelualueeksi, kertoo Lännen Media. HPK:n, Vaasan Sportin, Pelicansin, Mikkelin Jukurien, JYP:n ja TPS:n yhtiöiden toimitusjohtajat kertoivat Lännen Medialle aikovansa hakea muutosta kotihalliensa anniskelualueisiin. Taustalla on uusi alkoholilaki. Lännen Media kysyi asiasta kaikkien 15 SM-liigaseuran johdolta. Kyselyyn vastasi 14 toimitusjohtajaa.


Uutiset