TPS teki Teemu Selänteelle täysin mottipäisen tarjouksen – Hjallis teki ratkaisevan peliliikkeen yökerhossa: ”Olimme vähän humalassa”

iltalehti 08:40 08.11

TPS yritti kaikkien aikojen kaappausta lyömällä tiskiin hurjat tarjoukset. TPS oli 1990-luvun taitteen mahtiseura voitettuaan Suomen mestaruuden 1989,1990 ja 1991. Turkuun oli 1990 valmistunut uusi ja uljas Turkuhalli, ja TPS halusi riveihinsä vetovoimaisia supertähtiä. Uutuuskirjan mukaan seuran vahvat miehet Hannu Ansas (puheenjohtaja), Jyrki Santala (toimitusjohtaja) ja Hannu Jortikka (päävalmentaja) yrittivät ennen 1991 MM-kisoja värvätä Teemu Selänteen ja kisojen aikana Selänteen sekä Jari Kurrin TPS:aan tarjoamalla kummallekin miljoona markkaa kaudesta.


Kimi Räikkösen uroteolle uljasta suitsutusta Mercedekseltä – "Mahtavin F1-kisa koskaan?"

MTV 05:50 10.10

Kimi Räikkösen suoritus Japanin GP:ssä vuonna 2005 ei hevillä unohdu. Nyt kun Suzukan viikonloppua on lähellä, myös mestaritalli Mercedes on muistellut suomalaistähden urotyötä. 


Päivän ravivihje: Toto64, Vermo 11.9.

iltalehti 07:46 11.09

Willow Pride pinkoo pakoon. Toto64-1: Vermon tämänviikkoinen Toto64-kierros on melko tyypillinen muutamine varmaehdokkaineen höystettynä usealla tasaisella kohteella. Avauskohteen suosikki on hienossa kunnossa kilpaileva Uljas Suomalainen, mutta uloin lähtörata auton takaa saattaa tuoda melkoisesti kiertämistä matkaan. Sen vuoksi muutama varmistus on paikallaan. Toto64-2: Lähdön suosikit Leon Coger ja Ulk Delle Selve on arvottu hyville lähtöpaikoille. Jos kumppanukset pääsevät varhain sopuun juoksuasemista, ei muista liene uhkaajiksi. Jos kilpurit kisailevat alussa ylivauhtia, aukenee voittosauma myös Sunbeamille.


Merikotka teki poikasennätyksen – entinen ennätys rikkoutui yli 50 poikasella

yle 06:00 29.08

Merikotkalla menee nyt hyvin. Uljas petolintu poistettiin Suomen uhanalaisten lajien listalta aiemmin tänä vuonna.


Päivän ravivihje: Toto64, Vermo 12.6.

iltalehti 11:58 12.06

Vermon keskiviikkoinen Toto64-kierros tuntuu sopivan haasteelliselta. Toto64-1: Vihjesysteemin pankiksi valitaan kuudennen kohteen Huimariina, joka todennäköisesti taistelee elokuun alussa Lahdessa ravikuningattaren tittelistä. Avauskohteen selkeä suosikki on yleensä laukattomat kilpailunsa nykyään voittava Sheikki. Suosikin lievän epävarmuuden vuoksi kaveriksi otetaan mukaan viimeksi loppukaarteessa pussissa ollut, mutta sen jälkeen 22-kyytiä kirinyt Uljas Suomalainen. Toto64-2: Kakkoskohteessa kupongille pääsee yli puolet lähdön hevosista. Perushevoseksi nostetaan Solvallassa sijoittumaton, mutta silti päätöskierroksen 12,1-vauhtia kirinyt Por Nie Rock.


Fjäder ”Malli Fjäder ”Malli murtuu, Huuhkajien karsinnat päättyivät hyökkääjän pidemmän kattoon naulannut mies mutta Huuhkajat kestää! on munat” pihalla Tampereella rohmunneet superveljekset

Hot topics