Mikko Rantanen muistuttaa avausmaalin tärkeydestä: ”Näytetään saman tien pelin suunta” iltalehti 16:30 17.05

- Hyvä fiilis. Tätä peliä on odotettu, Mikko Rantanen hehkuttaa illan puolivälierää Sveitsiä vastaan. - Päästään pelaamaan näitä tosipelejä. Se on nyt kerrasta poikki, tavallaan game seven, Rantanen rinnastaa. Edellisessä USA-ottelussa Rantasen ja Mikael Granlundin ykkösketjuun nostettiin kolmosesta ylennyksen saanut maalihai Eeli Tolvanen. Rantasen mukaan kolmikko sai yhteispeliä jo rullaamaan.


Leijonat & lampaat: ”Ykkösvahti, ei kysyttävää tai vastaväitteitä” iltalehti 15:39 15.05

Iltalehti arvioi Suomen pelaajat USA-ottelussa legendaarisella Leijonat & lampaat -asteikolla. Harri Säteri


Nimi mieleen! NHL-tähti Patrick Kane jäi täysin Leijonien MM-tulokkaan jyrän alle MTV 14:28 15.05

Jääkiekon NHL:n suurimpiin tähtipelaajiin kuuluva Patrick Kane sai keräillä kamppeitaan, kun Leijonien Juuso Riikola pääsi jakamaan elämänsä taklauksen MM-kisojen USA-ottelussa.


Aho ja Teräväinen vs. Patrick Kane – Suomi–USA-ottelussa taistellaan myös pistepörssin kärkipaikasta MTV 14:54 14.05

Tiistai-iltapäivän Suomi–Yhdysvallat-ottelussa taistellaan jääkiekon MM-kisojen B-lohkon voiton lisäksi myös pistepörssin kärkipaikasta USA:n Patrick Kanen ja Suomen Sebastian Ahon ja Teuvo Teräväisen kesken.


Leijonat viettää maanantaina välipäivää, tiistain USA-ottelussa kovat panokset - katso tästä koko kisaohjelma iltalehti 07:48 14.05

Tanskan MM-kisojen otteluohjelma ja televisiointi. Löydät MM-kisojen sarjatalukot ja kaikkien ottleuiden tulokset Iltalehden uudesta tulospalvelusovelluksesta. Vaihtoehtoisesti voit etsiä IL Tulosvahdin suoraan sovelluskaupan hakutoiminnon avulla. Suomi pelaa B-lohkossa, jonka ottelut pelataan Herningissä. A-lohko pelataan Kööpenhaminassa. Välierät ja mitaliottelut pelataan Kööpenhaminassa. Lohko A


Irlanti maksaa kalavelkoja menehtyneet veljekset Montrealiin – muutti – #metoo-keskustelun alkamisesta

Uutiset