Jenni Haukio edusti tyylikkäässä kukkamekossa – hehkutti suomirapia Seela Sellan kanssa

iltalehti 13:07 04.10

Jenni Haukio kysyi näyttelijä Seela Sellalta tämän elämään vaikuttaneista kirjoista. Turun kirjamessujen ohjelmajohtaja Jenni Haukio esiintyi perjantaina tyylikkäässä kukkamekossa. Värikkäässä asussa oli punertavia sävyjä sekä valkoista, sinistä, vihreää ja mustaa. Haukio haastatteli teatterilegenda Seela Sellaa tämän elämään vaikuttaneista kirjoista. Sella oli pukeutunut hiekansävyiseen asukokonaisuuteen ja näyttävään kaulakoruun.


Jenni Haukio tyylikkäässä kukkamekossa Turun kirjamessuilla – haastatteli teatterilegenda Seela Sellaa runsaslukuisen yleisön edessä

iltalehti 13:07 04.10

Jenni Haukio kysyi näyttelijä Seela Sellalta tämän elämään vaikuttaneista kirjoista. Turun kirjamessujen ohjelmajohtaja Jenni Haukio esiintyi perjantaina tyylikkäässä kukkamekossa. Värikkäässä asussa oli punertavia sävyjä sekä valkoista, sinistä, vihreää ja mustaa. Haukio haastatteli teatterilegenda Seela Sellaa tämän elämään vaikuttaneista kirjoista. Sella oli pukeutunut hiekansävyiseen asukokonaisuuteen ja näyttävään kaulakoruun.


VilleGalle saapui kannustamaan Veronica Verhoa Tanssii tähtien kanssa -lähetykseen – vierellä katsomossa anoppi

iltalehti 19:28 29.09

VilleGalle saapui Tanssii tähtien kanssa -finaaliin tyylikkäässä lätsässä ja ruutupaidassa. JVG-duon VilleGalle saapui kannustamaan rakastaan, radiotoimittaja Veronica Verhoa, Tanssii tähtien kanssa -kisan 12. kauden ensimmäiseen suoraan lähetykseen. Katsomon eturiviin istahtanut VilleGalle on pukeutunut ruutupaitaan ja lätsään. Hän nousi muun katsomon kanssa seisaalleen kannustamaan, kun Sami Pitkämön orkesteri viritteli soittimensa ohjelman inserttiä varten. VilleGalle seuraa TTK:n ensimmäistä livelähetystä yhdessä Veronica Verhon äidin kanssa.


18 vuotta yhdessä! Pepe Willbergin ja Pauliina Visurin suhteen alusta ei puuttunut draamaa - lapset vastustivat ja ex-puolisot laittoivat kapuloita rattaisiin

iltalehti 05:58 21.09

Yrittäjäpariskunnan arjessa rakastetaan ja riidellään, mutta pahimmat kriisit on jätetty menneisyyteen. Pepe Willberg ja Pauliina Visuri opettelevat uuttakin - viimeksi Pauliina sai miehensä pilates-tunneille. Tyylikkäässä helsinkiläisessä kerrostaloasunnossa laittaa ensimmäiseksi merkille Juhani Palmun taidokkaat maalaukset, pianon päällä komeilevat Emma-patsaat ja joka puolille sirotellut kitarat. Musiikkipariskunta ottaa vastaan kursailemattomaan tyyliinsä - ensiksi Pepe Willberg, 72, tehtailee tulijoille espressot. Pauliina-vaimo, 60, esittelee 16. lokakuuta alkavan Sua aika parantaa -kiertueen julisteita, joita ripotellaan ystävien avustamana maakuntiin tuleville keikkapaikoille. – Tällaista tämä on, yrittäjän arki - kaikki tehdään kädestä pitäen itse, naurahtaa Pepe Willberg Iltalehdelle, ja kertoo askarrelleensa kiertuejulisteisiin täydentäviä yksityiskohtia omin käsin.


Emilia Bottas kannusti miestään Valtteria Britannian GP:ssä - häikäisi varikolla tyylikkäässä asussa

iltalehti 13:34 15.07

Valtteri Bottas sai vaimoltaan tukea Ison-Britannian GP:ssä viikonloppuna. Ex-uimari Emilia Bottas, 26, oli viikonloppuna Ison-Britannian GP:ssä kannustamassa puolisoaan, F1-kuljettaja Valtteri Bottasta, 29. Emilia lienee kerännyt katseita varikolla, sillä hän oli pukeutunut kauniiseen punaiseen mekkoon. Tyylin kruunasivat värimaailmaltaan yhteen sopivat kiilakorkoiset kengät ja merkkilaukku.


Miljoonaperijättären kanssa avioitunut Spekti avoimena häistä ja rakkaudesta - elää taloudellisesti riippumatonta elämää: "Olen tässä suhteessa onnellisempi kuin koskaan"

iltalehti 12:53 12.07

Avioituminen ei kuulunut räppäri Spektin, eli Samuli Huhtalan, haaveisiin nuorempana. Hän sanoo toivovansa rakkaudelta eniten tasaista yhteistä arkea kuin intohimon räiskyntää. Helsinkiläisen mediatalon aulaan saapunut Spekti, eli Samuli Huhtala, 39, on ollut mediahuomion keskiössä hulppeiden Roomassa järjestettyjen seurapiirihäidensä tiimoilta. Tyylikkäässä Schoffan puvussa Iltalehden haastatteluun tulleen kevyesti päivettyneen räppärin nimettömässä kimaltelee platinasormus ja ranteessa komeilee Rolex-kello. Tämän kesän Samuli on pyhittänyt hääjuhlille, matkailulle ja harrastuksille.


Japanin kruununprinssipari saapui Suomeen - kruununprinsessa Kiko edustaa tyylikkäässä jakkupuvussa

iltalehti 06:00 02.07

Iltalehti seuraa Japanin kruununprinssiparin vierailua. Kyseessä on kruununprinssi Akishinon ensimmäinen ulkomaille suuntautuva vierailu hänen uudessa tehtävässään. Japanin kruununprinssi Akishino, 53, ja kruununprinsessa Kiko, 52, saapuivat tänään Suomeen. Nelipäiväinen vierailu järjestetään tänä vuonna vietettävän Suomen ja Japanin diplomaattisuhteiden satavuotisjuhlavuoden kunniaksi. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio tapaavat kruununprinssiparin keskiviikkona Kultarannassa.


Huomasitko? Valtteri Bottas esitteli rallipoluilta oppimiaan taitoja aika-ajoissa - vitsaili näyttävästä tempustaan: ”Ajatus karkasi”

iltalehti 14:45 26.05

Valtteri Bottas esitteli Monacon kapealla katuradalla ajotaitojaan, jotka ovat kaikesta päätellen ainakin osittain peruja hänen rallikokemuksistaan. Moncon GP:n aika-ajon tiedettiin jo ennakkoon olevan kahden Mercedes-kuljettajan välinen taisto. Pitkään näytti siltä, että Valtteri Bottas pystyisi nipistämään nimiinsä neljännen peräkkäisen paalupaikan, mutta kun lämmittelykierroksella ruuhkaan juuttunut suomalainen ei onnistunut parantamaan viimeisellä vedollaan kierrosaikaansa, Lewis Hamilton vei paalun 0,086 sekunnin erolla. Bottas oli viimeiseen vetoonsa saakka hyvässä vauhdissa läpi lauantaipäivän, ja kaikesta näki, että suomalainen oli tosimielellä hakemassa ensimmäistä paalupaikkaansa nykyisissä kotimaisemissaan. Eräässä kierroksessaan Bottaksella oli jopa niin paljon yritystä, että hän paineli tunnelia edeltävän neulansilmämutkan, F1-kauden hitaimman mutkan, tyylikkäässä sivuluisussa – aivan kuin suomalaiset rallikuljettajat konsanaan.


asia päästä voittoihin huippujoukkue selätti joutunut naurunalaiseksi F1-kisoissa Lappilaismies veikkasi ennätyksellisen Maria Laakso naisen perheelle talon on valmis vetämään paennut leiriltä Turkin ryhtyy säikyttelemään susia voittonsa – nyt

Hot topics