David Beckhamin 8-vuotias tytär osti isälleen ikonisen yllätyslahjan – poseeravat nyt samanlaisissa Frendit-huppareissa

mtv 21:01 03.06

Frendit-sarjan tähti riensi kommentoimaan kuvaa.


Pääministeri Sanna Marinilla on kaksivuotias tytär – paljasti haaveensa Me Naisissa: "Toivoisin kovasti perheenlisäystä, pikkusisarusta Emmalle"

mtv 08:45 03.06

Sanna Marinilla ja hänen puolisollaan Markus Räikkösellä on kaksivuotias Emma-tytär.


Sanna Marin avoimena Me Naisissa: ”Toivoisin perheenlisäystä, pikkusisarusta Emmalle”

iltalehti 08:04 03.06

Sanna Marin haluaisi toisen lapsen. Suomen pääministeri Sanna Marinilla, 34, on kiireinen kevät takanaan koronaviruksen takana. Hän on kuitenkin ehtinyt ajatella perheeseen liittyviä asioita. Marin kertoo Me Naisissa lapsihaaveistaan. Hänellä on puolisonsa Markus Räikkösen kanssa kaksivuotias Emma-tytär.


Dokumentti tänään tv:ssä: amerikkalaisteini murhasi 4-vuotiaan siskonsa - karmiva hätäkeskuspuhelu ei jätä äitiä rauhaan

iltalehti 05:58 03.06

Murhaaja perheessä -dokumentissa taustoitetaan, miten lapsen tekemä surma vaikuttaa perheenjäseniin. Helmikuussa 2007 Texasin Abilenen-kotiin saapunutta yksinhuoltajaäiti Charitya odotti lohduton näky. 4-vuotiasta Ella-tytärtä vietiin ruumispussissa pois ja esikoispoika Paris, 13, oli poliisin huostassa. Poika oli jäänyt siskonsa kanssa kotiin äidin mentyä töihin. Talossa oli ollut myös lapsenvahti, mutta Paris oli kehottanut tätä lähtemään pois. Kun sisarukset olivat kahden, poika oli ottanut veitsen ja iskenyt siskoaan sillä 17 kertaa.


Meryl Streepin tyttären avioliitto päättyi lyhyeen – vain 42 päivää samassa osoitteessa

iltalehti 16:52 02.06

Meryl Streepin tytär Grace Gummer on hakenut avioeroa. Näyttelijä Grace Gummer, 33, on hakenut avioeroa miehestään Tay Strathairnista, 39. Peoplen mukaan ero johtui selvittämättömistä eroavaisuuksista. Pari avioitui heinäkuussa 2019 ja muutti erilleen kuukautta myöhemmin.


Puhtaat valkeat lakanat -näyttelijä Emilia Pokkinen ja Hilma-tytär ovat kuin kaksi marjaa – katso kuvat

iltalehti 15:51 02.06

Näyttelijä Emilia Pokkisen kotona juhlitaan tänä vuonna ylioppilasjuhlia. Emilia Pokkinen on tunnettu suomalainen näyttelijä. Hänet tunnetaan esimerkiksi sarjoista Puhtaat valkeat lakanat, Parasta aikaa ja Tehdas. Tänä keväänä Pokkisen ja Eero Salon Hilma-tytär juhlii lakkiaisiaan. Voit lukea ylioppilashaastattelun täältä. Koko perhe iloitsee Hilman valmistumisesta. Tyttären kirjoitukset menivät hyvin ja tulevaisuuden haaveet muotoutuvat vähitellen. Emilia Pokkinen kertoo olevansa tyttärestään päivittäin ylpeä.


Kirsi Westerlund kuoli 50-vuotiaana juuri ennen tyttären yo-juhlia - koskettavassa kuvassa Bella poseeraa äitinsä missituolilla

iltalehti 12:01 02.06

Westerlundien tytär pääsi ylioppilaaksi viime lauantaina, vain muutamia päiviä Kirsi-äidin menehtymisen jälkeen. Westerlundien perheessä on eletty murheen täyttämää aikaa. Vuoden 1992 Miss Suomi Kirsi Westerlund (os. Syrjänen) kuoli viime tiistaina syöpätaistelun jälkeen. Kirsi oli kuollessaan vain 50-vuotias. Pitkän avioliiton päättyminen puolison kuolemaan on ollut laulaja Kurre Westerlundille ja perheen lapsille äärimmäisen raskasta. Poismeno tapahtui samalla viikolla, jolloin lauantaina oli tarkoitus juhlia Bella-tyttären lakkiaisia.


Kirsi Westerlund kuoli 50-vuotiaana juuri ennen tyttären yo-juhlia - leski Kurre Westerlund järjesti pienet juhlat surun keskellä

iltalehti 12:01 02.06

Westerlundien tytär pääsi ylioppilaaksi viime lauantaina, vain muutamia päiviä Kirsi-äidin menehtymisen jälkeen. Westerlundien perheessä on eletty murheen täyttämää aikaa. Vuoden 1992 Miss Suomi Kirsi Westerlund (os. Syrjänen) kuoli viime tiistaina syöpätaistelun jälkeen. Kirsi oli kuollessaan vain 50-vuotias. Pitkän avioliiton päättyminen puolison kuolemaan on ollut laulaja Kurre Westerlundille ja perheen lapsille äärimmäisen raskasta. Poismeno tapahtui samalla viikolla, jolloin lauantaina oli tarkoitus juhlia Bella-tyttären lakkiaisia. Nyt Kurre kertoo Iltalehdelle, että surun keskellä perhe päätti kuitenkin pitää pienimuotoiset juhlat.


Tiesitkö? Puhtaat valkeat lakanat -näyttelijä Emilia Pokkinen on tuoreen ylioppilaan ylpeä äiti – näin poikkeuskevät vaikutti valmistumiseen

iltalehti 08:59 01.06

Emilia Pokkisen ja Eero Salon Hilma-tytär kuuluu tämän kevään ylioppilaisiin. Maaliskuussa 2001 Emilia Pokkinen ja Eero Salo saivat Hilma-tyttärensä ensimmäistä kertaa syliin. Tuore äiti kuvaili lastaan vilkkaaksi, tummatukkaiseksi tytöksi. – Tämä on elämäni suurin ensi-ilta. Ei tätä voi verrata mihinkään muuhun saavutukseen. Olen myös oppinut arvostamaan kaikkien äitien työtä ihan uudella tavalla, näyttelijä Emilia Pokkinen kertoi Iltalehdelle keväällä 2001.


Tiesitkö? Puhtaat valkeat lakanat -näyttelijä Emilia Pokkinen on tuoreen ylioppilaan ylpeä äiti – lakkiaisia juhlitaan moneen kertaan

iltalehti 08:59 01.06

Emilia Pokkisen ja Eero Salon Hilma-tytär kuuluu tämän kevään ylioppilaisiin. Maaliskuussa 2001 Emilia Pokkinen ja Eero Salo saivat Hilma-tyttärensä ensimmäistä kertaa syliin. Tuore äiti kuvaili lastaan vilkkaaksi, tummatukkaiseksi tytöksi. – Tämä on elämäni suurin ensi-ilta. Ei tätä voi verrata mihinkään muuhun saavutukseen. Olen myös oppinut arvostamaan kaikkien äitien työtä ihan uudella tavalla, näyttelijä Emilia Pokkinen kertoi Iltalehdelle keväällä 2001.


Tänään tv:ssä: Vesa Keskisen Maria-tytär, 6, käy poniterapiassa - saa apua vilkkauteen

iltalehti 06:01 01.06

Tuurin kyläkauppias ja kesäapulaiset -sarjassa Vesa Keskisen perhe vierailee tänään hevostallilla. Illan jaksossa nähdään nostalgisten, 1950-luvulta lähtöisten traktorien kokoontumisajot Tuurin kyläkaupalla, kun Miljoona Zetor -tapahtuma tekee paluun. Moottorien pärinä täyttää koko Tuurin ja siitäkös Tarjoushaukka innostuu. Hän pääsee traktorin kyytiin. Vesa Keskinen suuntaa Maria-tyttärensä, 6, kanssa hevostallille tyttären rakkaan ratsastusharrastuksen pariin. Mukaan tulevat myös vaimo Jane ja Marian pikkuveli Toivo, 4.


Matti Nykäsen tytär mukana Wellnesmalli-kilpailussa – kaunotar teki yllättävän muodonmuutoksen tänä keväänä

mtv 10:10 29.05

Eveliina Mäntykangas on edennyt kilpailussa semifinaaliin.


Wellnessmalli 2020 -kisassa yllättävä osallistuja: Mukana Matti Nykäsen Eveliina-tytär

iltalehti 08:14 29.05

Eveliina Mäntykangas yllättää mallina. Edesmenneen mäkikotka Matti Nykäsen Eveliina-tytär tekee uuden aluevaltauksen kisaamalla Wellnessmalli 2020 -kisan voitosta. – Wellnessmalli 2020 -kilpailun semifinaalivaihessa on mukana mm. Matti Nykäsen tytär Eveliina Mäntykangas, joka kisaa finaalipaikasta 20 muun semifinalistin kanssa, kilpailun omistaja Anni Vallius kertoo.


Matti Nykäsen Eveliina-tytär yllättää: mukana Wellnessmalli-kisassa

iltasanomat 06:02 29.05

Matti Nykäsen Eveliina-tytär kisaa mallikisan voitosta.


Krista Kososen pieni tytär ja Hilma-koira sulattavat sydämet – suloinen hetki tallentui kameralle: "Voi rakkaus, mikä ilme"

mtv 16:30 28.05

Krista Kosonen täyttää tänään torstaina vuosia. 


Podcast: Matti Nykäsen Eveliina-tytär kertoo järkyttävistä kokemuksistaan – tuli pahasti kiusatuksi: ”Sitä hirveästi häpesi”

iltalehti 13:12 28.05

Edesmenneen Matti Nykäsen tytär kertoo Janni Hussin podcastissa siitä, kuinka hän tuli kiusatuksi isänsä vuoksi. Matti Nykäsen tytär Eveliina Mäntykangas kertoo Janni Hussin tuoreessa Hussipodi-podcastissa siitä, kuinka häntä kiusattiin vuosia isänsä vuoksi. Kiusaamista jatkui pitkälle Eveliinan aikuisiälle asti. Eveliinan äiti on Pia Mäntykangas (ent. Hynninen), joka erosi Nykäsestä Eveliinan ollessa kaksivuotias. Mäkihyppääjä Matti Nykänen, 55, kuoli 4. helmikuuta 2019.


Sylvester Stallonen nuorin tytär täytti 18 vuotta – tältä julkisuudessa harvoin nähty Scarlet näyttää nykyään

iltasanomat 22:40 27.05


Kirsi Westerlundin tytär julkaisi muistokirjoituksen äidistään: "Sanat eivät voi kuvailla tuskaa tai ikävää"

mtv 20:30 26.05

Kirsi Westerlund menehtyi tänään tiistaina pitkäaikaisairauteen.


Kirsi Westerlundin Bella-tytär julkaisi herkän kirjoituksen äidistään – ”Rakastan sinua niin paljon”

iltasanomat 19:52 26.05

Kirsi Westerlund menehtyi tiistaina pitkälliseen sairauteen.


Kirsi Westerlundin Bella-tytär julkaisi koskettavan viestin äitinsä kuoleman jälkeen

iltasanomat 19:52 26.05

Kirsi Westerlund menehtyi tiistaina pitkälliseen sairauteen.


Hot topics