"Autoalan markkinatilanne heikentynyt olennaisesti" – K-ryhmän autoliike aloittaa yt-neuvottelut, henkilöstö ei yllättynyt uutisesta yle 15:11 13.08

Työpaikkansa voi menettää jopa 190 henkilöä.


"Autoalan markkinatilanne heikentynyt olennaisesti" – K-ryhmän autoliike aloittaa yt-neuvottelut yle 15:11 13.08

Työpaikkansa voi menettää jopa 190 henkilöä.


Miten alle 45-vuotias säilyttää työpaikkansa – Kannattaa miettiä omaa osaamistaan ja liikkuvuuttaan yle 17:26 31.07

Suomen elinkeinoelämä näkee suhdannetilanteen vielä kohtalaisena, mutta maailmantalouden epävarmuus heijastuu suhdanneodotuksiin.


Asta Lepän kolumni: ”Hankalat tyypit” ovat kuolemassa sukupuuttoon yle 06:45 26.06

Kun liki jokainen pelkää työpaikkansa ja maineensa menetystä, ihmisen pitää riisua osa inhimillisyydestään ja olla edustava kaiken aikaa, kirjoittaa tietokirjailija Asta Leppä.


Maisa Torpan uudella työpaikalla hulppeat maisemat – julkaisi vaikuttavan kuvan mtv 20:10 24.06

Seurapiirijulkkis Maisa Torppa julkaisi Instagram-tilillään kuvan uuden työpaikkansa maisemista.


Tämän takia Sara Parikka jätti Salatut elämät: "Elämä on järkevöitynyt ja vapautunut" iltalehti 09:09 19.05

Näyttelijä Sara Parikka jätti Salatut elämät talvella. Nyt on enemmän aikaa lapsille ja harrastuksille. Näyttelijä, yrittäjä Sara Parikan, 28, elämä muuttui tammikuussa. Tuolloin hän kuvasi viimeisen jaksonsa Salatut elämät -sarjassa ja jätti työpaikkansa 12 vuoden jälkeen. Kahden lapsen äitinä hän oli jäänyt kahdesti äitiyslomalle, mutta nyt lähteminen oli pysyvää. Roolihahmo Peppi Puolakka poistui sarjasta yhdessä ex-miehensä ja lapsensa kanssa vappupäivänä esitetyssä jaksossa.


30 km IS selvitti kansanedustajien jo poliisin hallussa lapsilla ei hengenvaaraa on saanut kulttimaineen Ravintola puuttui lapsen Tarkka-ampuja ampui apulaissheriffiä, Teinien seksuaalista hyväksikäyttöä, tulkita

Uutiset