Sairaalloisen ylipainoinen Akseli Herlevi karkaa Suurin pudottaja -leiriltä - saa torut Aki Manniselta: ”Toimintakyvytön mies!”

iltalehti 08:13 11.09

Akseli Herlevi piti työkeikkaa tärkeämpänä kuin kuntotestiä. Keskiviikon Suurin pudottaja Suomi -ohjelmassa painoaan pudottavat julkkiskilpailijat heräävät ensimmäiseen aamuun treenileirillä. Proteiinipitoisen aamupalan jälkeen on aika suunnata salille kuntotestiin. Kaikkien hämmästykseksi tv-kokki, ravintoloitsija ja keittiömestari Akseli Herlevi puuttuu joukosta. Valmentaja Aki Manninen on aiemmin aamulla saanut kuulla, että Herlevillä on muita suunnitelmia kuin kuntotestiin osallistuminen.


Tänään tv:ssä: Somekohu satutti Kape Aihista - ”Isi, sanoitko tv:ssä jotain pahaa?”

iltalehti 05:35 04.09

Kape Aihinen muistelee Atlantin yli -ohjelmassa parin vuoden takaista kohulausuntoaan. Tv-kokki Kari "Kape" Aihinen käy tänään TV5:lta tulevassa Atlantin yli -sarjassa läpi parin vuoden takaista Puoli seitsemän -kohua. Tuolloin hänen sanomisistaan nousi hetkellinen someraivo. TV1:n keskusteluohjelmassa Kapelta kysyttiin, miksi huippukokkeina on enemmän miehiä kuin naisia. Kokki mainitsi yhdeksi syyksi äitiyden. Hänen mukaansa tie ravintolamaailman huipulle oli naisille harvinaisempi, koska nämä jäivät useimmiten pienten lasten kanssa pidemmäksi aikaa kotiin kuin miehet.


Kuvat ja video: Valtteri Bottas ja tv-kokki kokkasivat F1-varikolla burgereita – Mercedes nosti pöytään erikoisen kakun

iltasanomat 13:03 31.08

Valtteri Bottas valmisti Mercedeksen F1-tiimille burgereita televisiosta tunnetun ravintolayrittäjän Akseli Herlevin kanssa.


Gordon Ramsaynkin itkemään saanut huippukokki arvostelee kovin sanoin Jamie Oliveria: ”Onko hän vainoharhainen?”

iltalehti 02:53 25.08

Marco Pierre White ihmettelee tv-kokin väitettä siitä, että Brexit olisi kaatanut ravintolatoiminnan. Tunnetun tv-kokin Jamie Oliverin ravintolaimperiumi romahti viime toukokuussa. Konkurssiin ajautunut Oliver todisti ravintoloidensa sulkemista murheellisena. Antamassaan radiohaastattelussa kokki nimesi konkurssin yhdeksi syyksi Brexitin, eli Britannian EU-eron. Nyt brittiläinen huippukokki Marco Pierre White arvostelee tv-kokkia kovin sanoin, kertoo Daily Mail. Kaksikko on ennenkin ollut nokikkain julkisuudessa. Oliver on kutsunut Whitea ”mafiapomoksi”, kun taas White on nimennyt Oliverin ”lihavaksi kokiksi.”


Merisairaus selättää Atlantin yli purjehtivat julkkikset jo aivan alkumetreillä – tv-kokki Kape Aihinen tipahtaa välittömästi pelistä pois

iltasanomat 16:12 21.08

Atlantin yli -sarjan kakkoskausi alkaa tänään TV5:llä.


Kokki Kari Aihinen ja Henriikka-vaimo hakevat avioeroa

mtv 08:21 18.07

Tv-kokki Kari Aihinen ja Henriikka-vaimo hakevat avioeroa. 


Kokki Kari Aihinen ja Henriikka-vaimo hakeva avioeroa

mtv 08:21 18.07

Tv-kokki Kari Aihinen ja Henriikka-vaimo hakeva avioeroa. 


Kari ja Henriikka Aihinen: Avioero! – Takana 19 yhteistä vuotta

iltalehti 05:13 18.07

Tv-kokki Kari Aihinen ei halua kommentoida eroa. Ohjelmista Kaappaus keittiössä ja Kokkisota tunnettu julkkiskokki Kari Aihinen ja hänen Henriikka-vaimonsa ovat Iltalehden tietojen mukaan hakeneet avioeroa. Kari Aihinen ei halua kommentoida asiaa. Aihiset tapasivat vuonna 2000 ja heillä on kaksi yhteistä lasta.


Kokkikaunotar Sara La Fountain pääsi kokkaamaan Cristiano Ronaldolle – fanit liekeissä: ”Nyt on kova”

iltalehti 09:54 12.07

Televisiosta tuttu kokki Sara La Fountain julkaisi selfien supertähden kanssa. Tv-kokki Sara La Fountain, oikealta nimeltään Saara Kuronen, julkaisi Instagramissa selfien Cristiano Ronaldon kanssa. Mallinakin työskennellyt Sara oli päässyt kokkaamaan supertähdelle. – Olet voittaja pallon kanssa ja minä olen hyvä veitsen kanssa. On ollut ilo ja kunnia kokata sinulle Cristiano Ronaldo, Sara kirjoittaa kuvatekstissä.


Tv-kokki varoittaa – älä tee tätä mokaa uusien perunoiden keittämisessä: "Se on ihan kymmenistä sekunneista kiinni"

mtv 07:02 21.06

Harri Syrjänen muistuttaa, että perunoiden keittämisessä on oltava tarkkana.


Tv-kokki Akseli Herlevillä kova tavoite: aikoo laihduttaa 30-40 kiloa

iltalehti 15:24 27.05

Herlevi on laihduttanut aiemminkin, mutta kilot eivät ole pysyneet poissa. Tunnettu televisiokokki, ravintoloitsija ja keittiömestari Akseli Herlevi, 34, karistaa kilojaan syksyllä Nelosella nähtävässä Suurin pudottaja Suomi -ohjelmassa. – Tärkeintä minulle on hyvinvointi ja terveys, ja totta kai hyvän peruskunnon ylläpitäminen raskaassa työssä, Herlevi kertoo.


Konkurssi! Tv-kokki Jamie Oliverin ravintolaimperiumi romahti - "Olen syvästi masentunut”

iltalehti 15:32 21.05

Kokki Jamie Oliver omistaa 23 ravintolaa. Jamie Oliverin ravintolat ovat menneet konkurssiin.


Tv-kokki Kari ”Kape” Aihinen: ensimmäinen oma ravintola Turkuun!

iltalehti 13:53 18.05

Kokki Kape Aihinen kertoi suunnitelmistaan Iltalehdelle MLL:n kevätnäytöksessä. Muun muassa Kaappaus keittiössä, Kokkisota ja Katastrofikokki ja Kaappaus keittiössä -ohjelmista tuttu kokki Kari ”Kape” Aihinen perustaa ensimmäisen oman ravintolansa Turkuun. – Kiireinen, mahtava toukokuu. Olen ostanut itselleni Roster-ravintolan Turusta, synnyinkaupungistani. Lisäksi ensi viikolla alkavat Kaappaus keittiössä -ohjelman kuudennen tuotantokauden kuvaukset. Pelkkää hyvää kuuluu, kokki kertoo.


hoitaja sanoi Inge-Maj ja entistä katkaista tämä kolmosketjuun luvassa jälleen tuhansilla parkkipaikoilla – nuoret lääkärit

Hot topics