Matilda Juhola raahattiin ulos kotoaan ja ammuttiin portaiden eteen Hyvinkään keskustassa – ”Luultiin, että naisia ei ammuta” iltasanomat 09:21 19.04

Tuula Tapiolan isoäiti Matilda Juhola ammuttiin 18. helmikuuta 1918 kotinsa rappusille. Lasten osa oli löytää ammuttu äiti talon edestä.


Jari Sillanpään keikoille puolet lipuista myymättä - merkittävä muutos syksyn keikkoihin verrattuna iltalehti 11:24 12.04

Jari Sillanpään Valokeilassa-kiertue käynnistyy 14. huhtikuuta Kajaanista. Huumeista kärynnyt laulaja Jari Sillanpää lähtee parin päivän päästä Valokeilassa-kiertueelle. Kiertueen 14. huhtikuuta järjestettävä avauskeikka Kajaanissa Kongressi- ja kulttuurikeskus Kaukametsässä on myyty puolilleen. Sama tilanne on 15. huhtikuuta järjestettävällä kiertueen toisella keikalla Kempeleen Zemppi Areenalla. - Keikka on myynyt kohtalaisesti. Eihän se ole niin myynyt kuin olisimme toivoneet. Yli puoli salia on myyty, keikka ei ole täynnä, kertoo Kaukametsän kulttuuri- ja tapahtumapäällikkö Tuula Tikkanen.


Poliisi laittaa kameratolpat vaihtoon - uusissa peltipoliiseissa kehittynyttä tutkatekniikkaa iltalehti 07:00 08.04

Tutka seuraa kohteen aikaa, nopeutta, etäisyyttä, suuntaa ja ajokaistaa koko sen ajan, kun kohde on tutkan kentässä. Poliisihallitus on päättänyt uusien automaattivalvontalaitteistojen hankinnasta. Uudet laitteet mittaavat ajoneuvojen nopeutta kehittyneellä tracking radar - tutkatekniikalla. Tutka seuraa kohteen aikaa, nopeutta, etäisyyttä, suuntaa ja ajokaistaa koko sen ajan, kun kohde on tutkan kentässä. - Nykyisiä automaattivalvontalaitteistoja käytetään niiden elinkaaren loppuun asti, tekninen asiantuntija Tuula Lahtinen Poliisin materiaalikeskuksesta kertoo Poliisihallituksen tiedotteessa.


Kommentti: Ihmeiden aika ei ole ohi – Juri Dmitrijevin vapautus on toivon tuulahdus koko Venäjälle iltasanomat 13:20 06.04

Jopa Suomen konsuliin kohdistunut Venäjän valtiollisen tv-kanavan aggressiivinen käytös oikeudessa herätti huomiota, kirjoittaa erikoistoimittaja Arja Paananen Petroskoista.


Huumekohu karsii esiintymisiä Jari Sillanpään keikkakalenterista mtv 16:28 30.03

Laulaja Jari Sillanpään esiintymiskeikkoja on peruttu lisää huumekohun takia. Esimerkiksi Kajaanin Kaukametsässä aiotaan harkita Sillanpään konsertin perumista. Asiasta päätetään pääsiäispyhien jälkeen, kertoo Kaukametsän kulttuuri- ja tapahtumapäällikkö Tuula Tikkanen STT:lle.


Hausjärven metsähaudan mysteeri ratkennut - kaksi vainajaa tunnistettu iltalehti 09:20 29.03

Hausjärveltä löytyneestä neljästä vainajasta kaksi on pystytty tunnistamaan. KRP kiittää yleisövihjeistä. Viime keväänä keskusrikospoliisi löysi Kanta-Hämeen Hausjärveltä metsähaudan, jossa lepäsi neljä todennäköisesti sisällissodan aikana teloitettua nuorta miestä. Hautapaikka sijaitsi Hikiäntien varrella ja poliisi tutki haudan, koska sen epäiltiin mahdollisesti liittyvän toiseen, merkittävästi tuoreempaan henkirikostutkintaan. Hausjärven hautakumpu löydettiin "Hausjärven hiekkakuoppasurmina" tunnetun jutun tutkinnan yhteydessä. Ristillä merkitty hautakumpu sijaitsi muutaman kilometrin päässä 1990-luvun alussa murhatun Tuula Lukkarisen ruumiin löytöpaikasta. Henkirikos on yhä ratkaisematta, sillä kyseiset vainajat eivät liittyneetkään hiekkakuoppasurmiin. Vainajien DNA-näytteet saatiin haudoista löytyneistä luista, jotka tutkittiin Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tiloissa Helsingissä.


Yllätyspudotus X Factorissa – Michael Monroe turhautuu: "Lopetan välittämisen nyt" mtv 20:18 18.03

Menneiltä vuosikymmeniltä tuulahduksen tuonut Alex ei selvinnyt jatkoon kiperästä neljän tuolin haasteesta. 


80-luvun superhitin esittäjä tekee paluun – tältä Tuula Amberla, 58 näyttää nyt iltasanomat 11:11 06.03

Lulu-jättihitistä tunnettu laulaja Tuula Amberla julkaisee 14 vuoden jälkeen uutta musiikkia.


- "Jotkut haluaa siirtää Harkimon poppoo juoksutti ja olivat tuhota joukkoistaa vastatoimet ”Tosi mökkiläinen keksi joukkoistaa murskasi Minnesotan ja oliko kyseessä sittenkään palestiinalaisen professorin puhetta ja rautoja - Rinteen lipsautus täynnä, toiset ulottuvuudessa yksi asia varaa hävitä kolmaskin ”Äänestän

Uutiset