IS vaalikentillä: Haatainen lietsoi kansaa Tuula-ilmiön pauloihin – ”Asialliset ja inhimilliset arvot tulivat esille” iltasanomat 17:42 21.01

Tuula Haatainen signeerasi Vammalan torilla fanikortteja. Järin sähäkäksi meno ei yltynyt.


Perheen vanhin tyttö Tuula Haatainen kantoi vastuuta sisaruksista ja kotitöistä MTV 08:15 21.01

Tuula Haatainen on suuren perheen lapsi maaseudulta. Koska hän oli perheensä toiseksi vanhin lapsi ja vanhin tytär, hän joutui kantamaan paljon vastuuta kotitöistä ja nuorempien sisarusten hoitamisesta. 15-vuotiaana Haatainen lähti lukioon ja muutti toiseen kaupunkiin. Siitä alkoi aikuistuminen.


Kuinka hyvin tunnet Suomen presidentit? Testaa tietosi IL:n testillä iltalehti 09:06 20.01

Presidentinvaalien ensimmäinen vaalipäivä on 28. tammikuuta. Iltalehden testillä voit selvittää, tunnetko todella presidenttien ja presidentinvaalien historian. Suomi valitsee presidentin tammikuussa. Ehdolla ovat Sauli Niinistö (sit.), Tuula Haatainen (sd.), Pekka Haavisto (vihr.), Laura Huhtasaari (ps.), Merja Kyllönen (vas.), Nils Torvalds (r.), Matti Vanhanen (kesk.) ja Paavo Väyrynen (sit.). Mutta kuka oli Suomen ensimmäinen presidentti? Testaa tietosi presidenteistä ja presidentinvaaleista Iltalehden testillä. Presidenttivisa


Näkökulma: Rökäletappiota odottava Sdp luovuttamassa - johtajat kutsuttu kaksipäiväiseen kriisikokoukseen korpihotelliin iltalehti 07:20 20.01

Antti Rinne taivuttelee viihteellisessä ympäristössä puoluehallituksen jäseniä, jotta nämä eivät antaisi hänelle lentävää lähtöä pois politiikasta, kirjoittaa Olli Ainola. Enimmillään neljän prosentin kannatusta gallupeissa keräävän Sdp:n presidenttiehdokkaan Tuula Haataisen vaisu kansansuosio on syönyt puolueen johdon uskon ehdokkaansa menestymismahdollisuuksiin. Sdp on kutsunut keskeiset päättäjänsä ulkopuolisilta suljettuun kaksipäiväiseen keskustelutilaisuuteen, joka pidetään korpihotellissa Kirkkonummella melkein heti presidentinvaalien ensimmäisen kierroksen jälkeen.


Paavo Väyrysen vaalibudjetti 100 000 euron luokkaa - käyttää omia varoja 35 000 euroa iltalehti 22:29 19.01

Väyrynen on sijoittanut kampanjapäällikön mukaan omia varoja kampanjaan noin 35 000 euroa. Valitsijayhdistyksen presidenttiehdokas Paavo Väyrynen ei ole jättänyt vielä ennakkovaalirahailmoitustaan. Ennakkoilmoitus uupuu myös SDP:n presidenttiehdokkaalta Tuula Haataiselta ja perussuomalaisten presidenttiehdokkaalta Laura Huhtasaarelta.


Haatainen uskoo vaaleissa loppukirin voimaan: "Teen täysillä loppuun saakka" MTV 11:23 19.01

SDP:n presidenttiehdokkaan Tuula Haataisen ulkopoliittista kokemusta on kyseenalaistettu presidentinvaalikampanjan aikana. 


Iltalehden Leijonat ja lampaat: Haatainen oli kuin demariosaston vuosikokouksen keskivertopuhuja iltalehti 22:23 18.01

Tuula Haatainen keräsi raadilta yhden leijonan ja kolme lammasta. Toimittaja Juha Keskinen


MT: Kolme presidenttiehdokasta haluaisi lopettaa turkistarhauksen Suomessa iltalehti 12:19 14.01

Presidentti Sauli Niinistö antaisi kuluttajien ratkaista asian. Presidenttiehdokkaista Pekka Haavisto (vihr), Tuula Haatainen (sd) ja Merja Kyllönen (vas) lopettaisivat turkistarhauksen Suomessa siirtymäajan jälkeen. Ehdokkaat vastasivat eläinpoliittisiin kysymyksiin Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liiton ja Animalian kyselyssä. Asiasta uutisoi Nykyinen presidentti Sauli Niinistö ei vastaa tarhauksen lakkauttamista koskevaan kysymykseen suoraan. Niinistön mielestä eurooppalaisten maiden tarhauskieltojen syihin olisi hyvä "perehtyä tarkoin".


Pöllöraadin välitilinpäätös: Vanhanen ja Haavisto kärjessä, mutta nouseeko joku heidän ohitseen? MTV 11:49 13.01

MTV:n presidenttitentit ovat nyt puolivälissä. Kuluneen viikon aikana kahdeksasta ehdokkaasta neljä kävi yksittäistenteissä: keskustan Matti Vanhanen, vasemmistoliiton Merja Kyllönen, vihreiden Pekka Haavisto ja Sdp:n Tuula Haatainen.


Tuula Haatainen: Ei asevelvollisuutta naisille – perusteena synnyttäminen ja fyysisyys MTV 12:37 11.01

MTV:n eilisen vaalitentissä SDP:n Tuula Haatainen sanoo, ettei ole olemassa erikseen sisä- ja ulkopolitiikkaa. On olemassa vain arvojohtamista.


Puheviestinnän professori Haaviston ja Haataisen vaalitentistä – "Mitään erityisen kiinnostavaa ei noussut esille" MTV 06:08 11.01

Tampereen yliopiston puheviestinnän professori Pekka Isotalus arvioi, että presidentinvaaliehdokkaat ovat tähän asti tarjonneet vain vähän uusia näkökulmia keskusteluun. Eilen MTV Uutisten vaalitentissä haastattelussa nähtiin vihreiden Pekka Haavisto ja SDP:n Tuula Haatainen. 


MTV:n presidenttitentit: Haavisto vakuutti osaamisellaan, Haatainen sortui selittelyyn – "Momentum jäi käyttämättä" MTV 21:38 10.01

MTV:n vaalitentit ovat pyörähtäneet käyntiin, tänään illalla puolen tunnin grillissä nähtiin SDP:n Tuula Haatainen ja vihreiden Pekka Haavisto. Kuinka he pärjäsivät, sitä ruotii MTV:n oma "pöllöraati".


Tuula Haatainen MTV:n tentissä: Naisille ei asevelvollisuutta MTV 21:00 10.01

SDP:n presidenttiehdokas Tuula Haatainen pääsee tänään vastamaan kysymyksiin MTV:n puoli tuntia kestävässä presidenttitentissä. Katso tentti yllä olevasta ikkunasta.


Tuula Haatainen MTV:n tentissä: Oppivelvollisuus peruskoulun jälkeen vähentäisi eriarvoistumista MTV 21:00 10.01

Vihreiden presidenttiehdokas Tuula Haatainen pääsee tänään vastamaan kysymyksiin MTV:n puoli tuntia kestävässä presidenttitentissä. Katso tentti yllä olevasta ikkunasta.


Live juuri nyt: Miten Tuula Haatainen pärjää MTV:n vaalitentissä? MTV 21:00 10.01

Vihreiden presidenttiehdokas Tuula Haatainen pääsee tänään vastamaan kysymyksiin MTV:n puoli tuntia kestävässä presidenttitentissä. Katso tentti yllä olevasta ikkunasta.


Live klo 20.30: Miten Tuula Haatainen pärjää MTV:n vaalitentissä? MTV 18:15 10.01

Vihreiden presidenttiehdokas Tuula Haatainen pääsee tänään vastamaan kysymyksiin MTV:n puoli tuntia kestävässä presidenttitentissä. Katso tentti yllä olevasta ikkunasta.


Tarvitaanko ”Lex Hakkarainen”? – ”Sirommat naiset pyytävät avuksi hissiin” uusisuomi 14:28 10.01

Seksuaalinen ahdistelu ja me too -kampanja nousivat esiin Ylen ja Kalevan järjestämässä vaalitentissä. Asiaan puuttumista vaativat Merja Kyllönen (vas.), Tuula Haatainen (sd.) ja Pekka Haavisto (vihr.).


Uutiset