Tukeva mies vaati päästä Turusta Mynämäelle - ryösti kuskin perillä puukolla uhaten iltalehti 16:53 25.05

Poliisi tutkii öistä ryöstöä. Lounais-Suomen poliisi tutkii tapahtumaa, jossa 1982 syntynyt mies otti aamuyöllä kolmen jälkeen vailla taksirahaa olevan miehen kyytiin Turun Kauppatorin vinoparkista. Mies oli kertonut tarvitsevansa kyydin Mynämäelle. Mynämäellä Kirkkokadulla kyyditettävä ryösti kuljettajan teräaseella uhaten ja pakeni paikalta juosten Mäenkyläntien suuntaan.


Perinneseuroilla menossa hankala vaihe liigassa – Pallokerhon livestudio TPS–HJK-pelissä klo 18 iltasanomat 10:34 18.05

Illan Veikkausliigakierroksen ennakkostudio tulee perjantaina Turusta.


Rajut ukkoset ja raekuurot piiskanneet tänään Suomea, mutta aurinko hellii taas pian - jopa hellelukemissa iltalehti 18:18 17.05

Rajut ukkoskuurot ovat tuoneet tänään mukanaan monin paikoin myös rakeita. Ilmatieteen laitoksen päivystävä meteorologi Tomi Laurinen kertoo, että ukkosia on ollut tänään Turusta lähes Kuusamoon saakka yltävällä vyöhykkeen itäpuolella. - Nyt ne alkavat nyt pikkuhiljaa viistää etelärannikkoa.


Entiset puoluetoverit ilmiriidassa yrittäjien työttömyysturvasta - ”Älkää hyvät herrat valhesyytöksillänne pakottako julkaisemaan luottamuksellisia posteja” iltalehti 19:07 09.05

Kokoomukseen loikannut kansanedustaja Kaj Turunen on ajautunut sanasotaan entisen puolueensa kansanedustajien kanssa. - Ohjelmien mukaan sitähän se olisi voinut ollakin, mutta aika pian jouduin toteamaan, että ay-liike kuitenkin ohjasi suurelta osin sinisten käytännön politiikkaa. Tämä oli havaittavissa pitkin matkaa, mutta kulminoitui kevään kehysriiheen. Siellä siniset teilasivat yrittäjien perheenjäsenten työttömyysturvan korjaamisen ja paikallisen sopimisen edistämisen pienissä yrityksissä. Vieläpä tiedottivat siitä, että nämä tyrmäykset olivat sinisten tekosia, Turunen kirjoitti. "Käsittämätöntä ja loukkaavaa" Tästä riemastui ensimmäiseksi sinisten puoluesihteeri, kansanedustaja Matti Torvinen. Torvisen mukaan Turunen "valehtelee niin, että piippalakki heiluu". Torvinen kutsuu Turusta tiedotteessaan "Kokoomuksen Desantiksi" ja "entiseksi torikauppiaaksi".


Sinisten puoluesihteeri Matti Torvinen ampuu kovilla - syyttää Kaj Turusta valehtelusta ja kutsuu häntä ”desantiksi” ja ”entiseksi torikauppiaaksi” iltalehti 11:45 09.05

Sinisten puoluesihteeri ja kansanedustaja Matti Torvinen syyttää kokoomukseen loikannutta kansanedustajaa Kaj Turusta valehtelusta. Torvisen mukaan Turunen "valehtelee niin, että piippalakki heiluu". Torvinen kutsuu Turusta tiedotteessaan "Kokoomuksen Desantiksi" ja "entiseksi torikauppiaaksi". - Hän väittää , että Sininen Tulevaisuus -puolue olisi ay-liikkeen etujen ajaja, ja että sitoisi toimintansa siihen. Lisäksi Turunen valehtelee päin rehellisen kansan kasvoja, kun väittää, että siniset estivät yrittäjien eläketurvan ja työttömyysturvan parantamisen Sipilän hallituksen kehysriihessä, Torvinen sanoo tiedotteessaan.


VR:ltä uutta tietoa Turun junaonnettomuudesta: Pelastustoimet käynnissä, paikalle hälytetty uusi veturinkuljettaja iltalehti 08:28 07.05

VR:n viestintäpäällikön mukaan henkilöauto oli lentänyt sivuun törmäyksen voimasta. Maanantaiaamuna Turusta Helsinkiin lähtenyt IC 946-juna törmäsi henkilöautoon puomitetussa tasoristeyksessä. Kello 7.30 Turun Kupittaan asemalta lähtenyt juna oli hetkeä myöhemmin törmännyt autoon Lauste-Varissuon alueen tasoristeyksessä.


Saksan keihäshirmu tavoittelee jättipottia Turusta – haaveissa kesämökki Suomessa: ”Ystävät eivät uskoneet” iltasanomat 06:45 04.05

Thomas Röhler ei uskalla luvata keihäskaudelle 2018 samanlaisia alkutahteja kuin vuosi sitten.


Siniset syyttää Turusta myyränä toimimisesta: ”Kokoomukselle vuodettiin kaiken aikaa strategisia tietoja” iltasanomat 21:24 25.04

Sinisten puoluesihteeri Matti Torvinen uskoo, että sinisistä kokoomukseen loikannut Kaj Turunen on saattanut vuotaa kokoomukselle tietoja jopa yli kahden kuukauden ajan.


Siniset syyttää Turusta myyränä toimimisesta: ”kokoomukselle vuodettiin kaiken aikaa strategisia tietoja” iltasanomat 21:24 25.04

Sinisten puoluesihteeri Matti Torvinen uskoo, että sinisistä kokoomukseen loikannut Kaj Turunen on saattanut vuotaa kokoomukselle tietoja jopa yli kahden kuukauden ajan.


ISTV:n livestudio Inter–HJK-ottelussa: katso suorana kello 18 iltasanomat 17:59 25.04

Livestudion lähetys Turusta alkaa klo 18.


ISTV:n livestudio tänään Turussa: Inter-HJK klo 18 iltasanomat 09:45 25.04

Livestudion lähetys Turusta alkaa klo 18.


KooKoolle kaksi puolustajaa Turusta - Mestiksessä tehoillut Valtola Kouvolaan jatkoaika.com 22:37 24.04

KooKoo vahvistaa puolustuskalustoaan kahdella nuorella pelaajalla, kun Mestiksessä kovaa jälkeä tehnyt Kalle Valtola sekä Kouvolassa jo päättyneellä kaudella piipahtanut Martin Berger siirtyvät Kouvolaan.


Näkökulma: Unohtakaa ”loikkauskohu” - sinisten raivo on politiikan tekopyhää teatteria iltalehti 22:12 24.04

Kaj Turunen on suunnitellut loikkaa kokoomukseen koko sinisten olemassaolon ajan, kirjoittaa politiikan toimittaja Tommi Parkkonen Kun kokoomuksen puheenjohtajan Petteri Orpon tiedotustilaisuus päättyi tiistaina iltapäivällä eduskunnan valtiosalissa, vahtimestarit kantoivat salista pois Orpon eteen aikaisemmin nostetut puhujatelineet. Vaikka telineet eivät ole erityisen painavia, käy hieman sääliksi eduskunnan vahtimestareita, jotka saavat jatkossa olla kantamassa telineitä vähän väliä edestakaisin - ja samasta syystä: valtiosalissa tullaan näkemään ja kuulemaan ennen ensi kevään eduskuntavaaleja muitakin puolueloikkaritilaisuuksia kuin tiistainen Kaj Turusta (ps/sin/kok) koskenut info tai viimeviikkoinen Hjallis Harkimon (kok/liny) torikokous.


Suomalaistempaus huomioitiin suurella kansainvälisellä sivustolla - palkintona saari Turusta! iltalehti 10:41 22.04

Paavo Nurmi Gamesin keihäskisassa on ensi kesänä mahtava pääpalkinto. - Jos miesten keihäänheiton voittaja ylittää Aki Parviaisen SE-tuloksen 93,09, bonuksena on saari Turun saaristosta, kertoo kilpailua järjestävän PN Turku Oy:n toimitusjohtaja Jari Salonen. Huima tempaus on huomiotu Kansainvälisen olympiakomitean pyörittämällä Olympic Channel -nettisivustolla. Sieltä löytyy tyylikäs videoklippi, jossa keihäsmaailman suurimmat tähdet kertovat mietteitään poikkeuksellisesta palkinnosta.


TPS:n Tomi Kallio ei vielä tiedä uransa jatkosta: "Yritän saada jonkun fiiliksen" jatkoaika.com 00:12 21.04

TPS:n kausi sai lopulta tappiollisen päätöksen. Viimeiset viisi ottelua hävinnyt turkulaisryhmä jäi liigassa lopulta nelossijalle. IFK haki pronssimitalit turusta Lennart Petrellin jatkoeräosumalla. Tomi Kallio oli ymmärrettävästi pettynyt.


HIFK-luotsi Ari-Pekka Selin palasi Turkuun voittajana, sai hyvityksen riipaisevalle välieräsarjalle: ”Se tuli aivan karmealla tavalla” iltalehti 22:37 20.04

HIFK:n pronssidraamaa lisäsi Ari-Pekka Selinin tausta TPS:n edellisten kausien päävalmentajana. Lähtö Turusta vuosi sitten ei sujunut kuten kokenut kiekkokoutsi olisi halunnut. Kokeneen valtiomiehen tavoin Selin ei kuitenkaan lähtenyt puukottamaan vanhaa työnantajaansa tilanteen huomioiden vähintäänkin ironinen pronssilätkä kaulassaan. - Ei TPS oikeastaan täällä se juttu ollut. Vaan se, että saimme voitolla kuitattua karmean välierätappion viime lauantailta. Se tuli meidän kannaltamme aivan karmealla tavalla. Pelasimme täällä olosuhteisiin nähden erinomaisen ottelun.


Toimittaja Rebekka Härkönen joutui pakenemaan viharyöpyn vuoksi kotikaupungistaan – uhkailua kaduilla, baareissa ja takseissa, jatkuvia vihaviestejä MTV 18:12 10.04

Rebekka Härkösen päälle on meinattu käydä baarissa ja hänet on saarrettu julkisilla liikkuessa. Häntä on seurattu kotiovelle ja hänen peräänsä on huudeltu. Tilanne äityi niin pahaksi, että hänen oli pakko muuttaa Turusta Helsinkiin ja edelleen hänen sähköpostinsa on jatkuvasti täynnä törkyä. Kaikki yhden artikkelin vuoksi.


Heinolalainen työmies salasi omaisuutensa kuolemaansa asti – Näin hylätystä pojasta tuli miljonääri iltasanomat 09:55 08.04

–?Hän tuli 6–7-vuotiaana Turusta junalla Heinolaan yksin. Kaulassa roikkui nimilappu kuin sotalapsella, naapuri kertoo erikoisen tarinan alusta.


Tappara mielii karkumatkalle - TPS hakee jatkoa vierasmerkkisille välieräotteluille jatkoaika.com 10:53 06.04

Keskiviikkona 2-3 jatkoaikavoiton Turusta hakenut Tappara avaa tänään välierien kotiottelunsa, kun TPS saapuu Tampereelle revanssi mielessään. Tapparan siivitti keskiviikkona voittoon vahva ylivoimapeli ja TPS:n on syytä saada alivoimansa toimimaan, mikäli se mielii tasoittaa sarjan.


Pitkäveto: Tappara otti yliotteen – Hakametsästä toinen voitto? iltasanomat 19:17 05.04

Tappara haki avausottelussa Turusta ihan ansaitun voiton. Nyt Kirvesrinnat lähtevät kotimatsiinsa pienestä suosikkiasemasta.


Clevelandin NBA-finaaliin Hirvien Kuopiossa – toisen

Uutiset