Terrori-iskun toinen vuosipäivä tuo Turkuun mielenosoituksia – poliisi varautuu tänä vuonna hillitymmin yle 13:00 17.08

Kaduilla marssivat ainakin kansallismieliset ja äärioikeistolaisia ryhmiä vastustavat mielenosoittajat.


Marko Jantusen poika muuttaa Turkuun – SM-liigassa 24 ottelua pelannut Jonne Jantunen löysi uuden seuran iltasanomat 08:03 12.08

Jonne Jantunen vaihtaa seuraa.


Eevi Teittisen vapaaottelijarakas on tarkka kodinhengetär: ”Hinkkaan tasoja jatkuvasti” iltalehti 20:56 09.08

Eevi Teittinen ja Teemu Packalén viettivät harvinaista vapaailtaa Flow-festivaalien etkojen merkeissä. Hyvinvointivalmentaja, personal trainer Eevi Teittinen, 30, muutti parisen vuotta sitten rakkkaansa, vapaaottelija Teemu Packalénin, 32, perässä Turkuun. – Olen saanut oman elämäni hyvin Turussa kasaan. Perustimme kahden muun osakkaan kanssa kesän alussa firman, joka työllistää paljon. Järjestämme ihmisille erilaisia elämyksiä, joissa Suomen luonto on keskeisessä osassa. Teemme esimerkiksi stressitasoja laskevia metsäretkiä.


Sarjajohtaja FC Inter vahvistui: HJK:ssa loistanut huippupelaaja Turkuun MTV 09:59 09.08

Jalkapallon Veikkausliigaa johtava FC Inter on solminut loppukauden kattavat sopimukset Anthony Annanin ja Connor Ruanen kanssa, seura tiedottaa. 


Purjevene ja moottorivene törmäsivät Airistolla – yksi kuoli, useita loukkaantui yle 14:08 03.08

Yksi lievästi loukkaantuneista on lapsi. Loukkaantuneet on kuljetettu sairaalahoitoon Turkuun.


Purjevene ja moottorivene törmäsivät Airistolla – yksi kuoli, useita loukkaantui yle 14:08 03.08

Yksi lievästi loukkaantuneista on lapsi. Loukkaantuneet on kuljetettu sairaalahoitoon Turkuun.


Purjevene ja moottorivene törmäsivät Airistolla – yksi kuoli, useita loukkaantuneita yle 14:08 03.08

Yksi lievästi loukkaantuneista on lapsi. Loukkaantuneet on kuljetettu sairaalahoitoon Turkuun.


Purjevene ja moottorivene törmäsivät Airistolla – kahdeksan osallisena, kaksi henkilöä loukkaantunut vakavasti yle 14:08 03.08

Loukkaantuneita kuljetetaan parhaillaan sairaalahoitoon Turkuun, vastassa rannalla on helikoptereita ja ambulansseja.


Kaksi venettä törmäsi Airistolla – kahdeksan osallisena, kaksi henkilöä loukkaantunut vakavasti yle 14:08 03.08

Loukkaantuneita kuljetetaan parhaillaan sairaalahoitoon Turkuun, vastassa rannalla on helikoptereita ja ambulansseja.


TPS vahvisti uudet hankintansa: peräti kolme ruotsalaista siirtyy Turkuun iltalehti 17:57 29.07

Ruotsalaislehti kertoi turkulaisseuran hankinnoista jo kesäkuussa. Turun Palloseura hankki kolme ruotsalaispelaajaa ensi kauden SM-liigajoukkueeseensa. Turkuun matkaavat puolustajat Filip Windlert, 26, ja Henrik Larsson, 24, sekä hyökkääjä Anton Holm, 29. Ruotsalaislehti Kvällposten ennakoi kolmikon siirtoa jo kesäkuussa.


Omimmillaan omillaan – TPS:n Minni Lehtopelto selättää kesän haasteet rutiineilla jatkoaika.com 21:40 18.07

Naisten Liigassa TPS:ää edustava Minni Lehtopelto muutti Turkuun kesällä 2018. Ensimmäinen kokonainen kesä Turussa on sujunut mainiosti, joskin kiirettä riittää arjen pyörittämisessä. Kauden tavoin Lehtopellon kesä kuluu töitä tehdessä, harjoitellessa ja kotona lepäillessä. Näiden lisäksi Lehtopelto viettää aikaansa Inkoossa kunnanvaltuutetun tehtävissä ja tulevaisuudessa aikaa pitäisi löytyä vielä opiskeluillekin.


Ensitreffit-Violan lapsen kehitysaskel muutti koko päivän: ”Ja siinä hetkessä unohdin univelat, jomottavan päänsäryn ja ärsytykset” iltalehti 16:17 12.07

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa tavanneet Viola ja Esa ovat nyt kahden lapsen vanhempia. Tuoreessa Instagram-julkaisussaan Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tuttu Viola kertoo lapsensa oppineen hymyilemään. Viola kertoo suunnitelleensa mukavaa retkeilypäivää Turkuun koko perheen voimin. Sää kuitenkin muutti suunnitelmat kirpputorien kiertelystä ja puistoissa istumisesta ostoskeskuksen leikkipaikalla oleskeluun. –Vietin päivän ostoskeskuksen kalseassa leikkipaikassa, imettäen, univelkoja potien ja leikkipuiston laidalla seisten, Viola kirjoittaa ja taustoittaa jo miettineensä, että miksi he edes lähtivät kotoa.


Klara Kivilahti vaikeasta vuodestaan: "Ei pidä ottaa mitään itsestäänselvyytenä" iltalehti 16:34 05.07

Kaarina K. -vaateliikkeen sisäänostaja Klara Kivilahti saapui Pincho Nation -applikaatioravintolan avajaisiin torstaina. Maaliskuussa isänsä menettänyt Klara Kivilahti saapui Pincho Nation -applikaatioravintolan avajaisiin kesäisellä mielellä. Hän kertoi suuntaavansa Turkuun Ruisrock 2019 -tapahtuman takia. Osallistuminen riippuu säästä. Kivilahden vanhempi poika on nyt rippileirillä. Loppukesästä on tarkoitus suunnata esimerkiksi Hankoon ja Italiaan. Myös mökkeily on sydäntä lähellä.


Martina ja Karalahdet suuntaavat yhdessä festareille: ”Päällikkö Karalahdella on ihan hyvä päivä” iltalehti 15:45 05.07

Martina Aitolehti on julkaissut valokuvan festivaaliseurueestaan. Televisiokasvo ja yrittäjä Martina Aitolehti on suunnannut Turkuun yhdessä Nanna ja Jere Karalahden kanssa. Martina Aitolehti ja Nanna Karalahti järjestävät yhdessä Real Training Camp -treenileirejä Espanjassa. Molemmat suhtautuvat intohimoisesti urheiluun ja kannustamiseen. Tänäkin keväänä Aitolehti ja Karalahti viettivät Espanjassa useamman viikon. Tuolloin Jere Karalahti hoiti Nannan ja Jeren lapsia.


Turun funikulaari yleisön käyttöön aikaisintaan Ruisrock-viikonlopun jälkeen yle 15:33 04.07

Laitteistotoimittaja lähettää Turkuun heinäkuun toiseksi viikoksi käyttöhenkilön valvomaan ja seuraamaan hissin toimintaa.


Sähköpotkulaudat käyttökieltoon Ruisrockin ajaksi – Voi perustelee asiaa turvallisuudella yle 11:25 03.07

Sähköpotkulaudat saapuivat Turkuun toukokuun lopulla. Nyt ne kerätään Ruisrock-viikonlopun ajaksi pois kaduilta.


Sähköpotkulaudat käyttökieltoon Ruisrockin ajaksi – VOI perustelee asiaa turvallisuudella yle 11:25 03.07

Sähköpotkulaudat saapuivat Turkuun toukokuun lopulla. Nyt ne kerätään Ruisrock-viikonlopun ajaksi pois kaduilta.


TPS:lle nimekäs paluumuuttaja – Petteri Wirtanen palaa Turkuun kaksivuotisella sopimuksella iltasanomat 16:07 01.07

Viime kaudella hyökkääjä pelasi TPS:ssä 17 ottelua.


Lähde: TPS nappasi kolme ruotsalaiskiekkoilijaa iltalehti 10:32 19.06

Ruotsalaismedia kertoo TPS:n käyneen ostoksilla naapurimaassa. Kvällsposten-lehti kertoo, että SM-liigaseura TPS on hankkinut riveihinsä kolme ruotsalaispelaajaa. Lehden mukaan 26-vuotiaan puolustajan Filip Windlertin ja 29-vuotiaan hyökkääjän Anton Holmin siirtyminen Turkuun on ollut selvä jo pidempään, vaikka TPS ei ole tiedottanut kaksikon siirroista.


Jethro Rostedt järjestää veneelleen kosteat ristiäiset - kylkeen posahtaa viinapullo: ”Veneessä on se uusi ominaisuus, että se pysyy pinnalla!” iltalehti 14:34 18.06

Kiinteistövälittäjä Jethro Rostedtin edellinen vene upposi. Nyt elämä hymyilee ja edessä on veneilykesä uudella paatilla. Jethro Rostedt tiedotti tiistaina venepiinansa päättyneen, sillä laiturissa nököttää nyt uusi paatti uponneen XO Cruiser -merkkisen veneen tilalla. Jethro kävi käräjillä uponneen veneen valmistajan XO Boats Oy:n kanssa. Kiistaan saatiin sovitteluratkaisu ja Jethron veneilykesä pelastui. Sosiaalisessa mediassa Jethro ilakoi uuden veneensä saapumisesta Turkuun. Hän kertoi, että veneellä on jo nimi: Yolo 2.0. Edellinen kovaonninen paatti oli nimeltään Yolo, joka tulee sanoista ”"You only live once". Lauseen voi suomentaa: "Elät vain kerran".


keskusteli Halla-ahon päätöserässä paluuta ryhmään – Putin on heikompi, väijyi

Uutiset