Jättioperaatiossa jäi kiikkiin miljoonien dollarien arvosta villieläintuotteita – laittoman villieläinkaupan vastainen sota tuotti tulosta iltasanomat 23:54 20.06

Maailmanlaajuisessa laittoman villieläinkaupan vastaisessa operaatiossa löytyi tuhansia eläimiä, useita tonneja anastettua lihaa, norsunluuta ja puutavaraa.


Jättikokoinen kylpypommi painoi yli 900 kiloa – näin kävi uima-altaalle! stara 19:20 19.06

Kylpypommit ovat nykyään melko yleisiä kylpyhetkiin myytäviä tuotteita, jotka värjäävät


Viihdelehti Stara.fi stara 19:20 19.06

Kylpypommit ovat nykyään melko yleisiä kylpyhetkiin myytäviä tuotteita, jotka värjäävät


Laboratorio testaa talvikenkien pitoa – talviolosuhteet ympäri vuoden stara 11:20 18.06

Talvijalkineiden valmistajien täytyy pystyä kokeilemaan tuotteitaan myös kesäaikaan. Tähän heille


Tässä järjestyksessä ihonhoitotuotteita pitäisi käyttää – levitä aurinkosuoja viimeisenä stara 23:20 17.06

Ihon hyvinvointiin ja ulkonäköön pystyy vaikuttamaan paljon erilaisilla tuotteilla ja


Pirkka-mysli 9 € – TE: Näin Keskon bisnes pyörii Kiinassa uusisuomi 19:41 12.06

Verkkokaupan lähetti kurvaa moottoripyörällä Vanessa Yuanin kotitalon kupeeseen Shanghaissa. Yuan on tilannut TMall-verkkokaupasta ruokapaketin, joka sisältää suomalaisia ruokatuotteita. Hän aikoo maistaa kahvia, mysliä ja mustikkajauhetta.


Kartonkipillejä ja puisia pumpulipuikkoja – monet muovituotteet voitaisiin korvata puutuotteilla MTV 22:06 29.05

Eu-komission eilinen kerrottu suunnitelma kertakäyttöisten muovituotteiden kieltämisestä ilahdutti muiden muassa metsäteollisuutta. Monet muovituotteet voitaisiin korvata puutuotteilla. Yritykset ovat jo kehittäneet esimerkiksi puupohjaisia elintarvikepakkauksia, pillejä ja pumpulipuikkoja. Niiden hinta tosin on vielä muovituotteita kalliimpi. Puulle on myös monia muita kilpailevia käyttökohteita.


EU-komissio kieltäisi kertakäyttöisen muovikrääsän – pillit, topsipuikot ja muoviaterimet saattavat kadota kaupoista MTV 15:38 28.05

EU-komissio kieltäisi liudan kertakäyttöisiä muovituotteita taistellakseen merien muovijätettä vastaan. 


FT: Yhdysvallat houkuttelee Kiinaa ostamaan enemmän yhdysvaltalaisia tuotteita MTV 06:44 28.05

Yhdysvallat patistaa Kiinaa tulemaan mukaan monivuotisiin sopimuksiin, jotta Kiina ostaisi nykyistä enemmän yhdysvaltalaisia maatalous- ja energiatuotteita, kertoo Financial Times.


FT: Yhdysvaltojen kauppaministerin odotetaan houkuttelevan Kiinaa ostamaan nykyistä enemmän yhdysvaltalaisia tuotteita iltasanomat 05:00 28.05

Yhdysvallat haluaa, että maan kauppavaje Kiinan ja Yhdysvaltojen välillä pienenisi 337 miljardia dollaria.


Vuonna 2003 ranskanperunoiden nimeä yritettiin vaihtaa - termi ”vapausperunat” jäi lyhyeksi kokeiluksi iltalehti 10:36 26.05

Taustalla on yhdysvaltalaisten poliitikkojen ärsyyntyminen ranskalaisiin. Ranskalaiset perunat pääsivät sivuosaan maailmanpolitiikan päänäyttämöllä vuonna 2003, kun Yhdysvaltain kongressin edustajainhuoneen ruokalassa ranskalaisten perunoiden, french fries, nimi vaihdettiin vapausperunoihin, freedom fries. Taustalla oli amerikkalaisten poliitikkojen ärsyyntyminen siitä, että Ranska julkesi vastustaa Irakin sotaa YK:ssa. Yhdysvallat piti Ranskan kantaa suoranaisena petturuutena ja eri puolilla Yhdysvaltoja ranskalaisia tuotteita julistettiin enemmän tai vähemmän epävirallisiin boikotteihin. Listalle pääsivät ranskalaisten perunoiden lisäksi niin ranskalaiset viinit kuin hajuvedetkin.


Valeprofiili Facebookissa - Jari Aarnio joutui identiteettivarkauden uhriksi iltalehti 20:10 24.05

Tutkintavankeudessa istuvan Jari Aarnion nimissä on tehty Facebook-profiili, johon päivitetään perättömiä tietoja ja myydään hänen kuvallaan varustettuja ”tukituotteita”. Facebook kieltäytyi poistamasta väärennettyä profiilia. Toistaiseksi tuntematon identiteettivaras tai -varkaat ovat luoneet Facebookiin erehdyttävästi aidonnäköisen profiilin Jari Aarniosta. Sivusto on varsin tuore: sen ensimmäinen päivitys on merkattu tehdyksi 16. toukokuuta: "vihdoin viikon lomille". Päivitykseen on liitetty kuva Vantaan vankilasta.


Maineensa menettäneelle muoville etsitään kiivaasti korvaajia: "Puupohjaisista pulloista ja pakkauksista tulee valtavirtaa 5-10 vuodessa" MTV 11:39 23.05

Nykypäivänä puhutaan paljon muovista ja sen aiheuttamasta raskaasta ympäristörasitteesta. Merissä vellovista valtavasta muoviroskamääristä on tullut suorastaan aikamme kirous. Mistä lääke? Voisiko esimerkiksi puu korvata tällaisia öljypohjaisia tuotteita?


Amerikkalaisviestimet: Kiina lupaa ostaa lisää amerikkalaistuotteita MTV 05:28 20.05

Kiina on luvannut ostaa Yhdysvalloilta aiempaa enemmän maataloustuotteita ja energiaa. Maat kertoivat useiden yhdysvaltalaisviestinten mukaan asiasta yhteisessä tiedotteessa.


Kiina aikoo ostaa enemmän amerikkalaisia tuotteita MTV 21:08 19.05

Kiina ja Yhdysvallat ovat hyväksyneet toimenpiteet maiden välisten kauppasuhteiden parantamiseksi.


Pulu pullakaapissa yllätti Lidlissä asioineen Matin - kroisantilla herkutteleva lintu vei ruokahalut: ”Jätin sämpylät kassalle” iltalehti 12:02 19.05

Lidlin viestintä vahvistaa, että Malmin myymälässä havaittiin perjantaina iltapäivällä lintu. Helsinkiläinen Matti, 63, oli Malmintorin Lidlin paistopisteellä kello viiden jälkeen perjantaina iltapäivällä. Ladottuaan neljä sämpylää paperipussiin hän huomasi, että lähietäisyydellä vitriinissä aterioi kesykyyhky eli niin sanottu pulu. Matin mukaan lintu oli voisarvien kimpussa. - Siinä se söi nätisti niitä tuotteita, eikä hievahtanut mihinkään. Se oli metrin päässä vasemmalla siitä, kun otin niitä sämpylöitä. Katsoin, että ei helvetti. Enhän minä voi tuollaista ottaa, Matti kertoo.


THL:n ruokasuositus hämmentää pienten lasten vanhempia: Lastenruokien valmistajille satelee palautetta MTV 04:55 19.05

Vauvojen valmisruuissa oleva lehmänmaito ihmetyttää monia vanhempia. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) virallisen Syödään yhdessä -ruokasuosituksen mukaan tavallinen lehmänmaito ei sovellu alle 12 kuukauden ikäisille lapsille. Ruokakaupoissa on kuitenkin tarjolla joitakin tuotteita, jotka sisältävät lehmänmaitoa.


Tässä ovat kuninkaallisten häiden hulluimmat fanituotteet – käyttäisitkö näitä? mtv 18:01 18.05

Meghan Marklen ja prinssi Harryn häät ovat inspiroineet toinen toistaan erikoisempia tuotteita.


Suomalainen Altia avaa alkoholin verkkokaupan Saksassa iltalehti 15:26 18.05

Altia haluaa täydentää uudella verkkokaupalla vientiliiketoimintaansa. Uuden verkkokauppansa valikoimassa Altia tarjoaa saksalaisille muun muassa Koskenkorva-vodkaa, salmiakkikoskenkorvaa, Jaloviinaa ja akvaviittia. - Juoma-alalla on tapahtunut Pohjoismaissa viime vuosina paljon hyviä asioita. Meillä on paljon mielenkiintoisia tuotteita, joita haluamme viedä maailmalle, sanoo Altian vientijohtaja Pontus Forth.


käärme luikersi kotiin kuussa Britanniassa lähellä jättiyllätystä Espanjaa löytyi palaneena MM-ralliin nainen esitti patikoija löydettiin kuolleena Tuomas Korvenojalla

Uutiset