Suomeen avautui ensimmäinen hävikkiruokakauppa: 50 000 kiloa hävikkiruokaa hyötykäyttöön MTV 22:29 20.09

Suomen ensimmäinen hävikkiruokakauppa aloitti tänään toimintansa Helsingin Kalasataman uudessa kauppakeskus Redissä. Kirkon Ulkomaanavun perustamassa kaupassa myydään lahjoituksina saatuja elintarvikkeita ja tuotteita, jotka muuten päätyisivät jätteeksi. Tavoitteena on saada vuodessa noin 50 000 kiloa hävikkiruokaa hyötykäyttöön.


Kevyttuotteet saivat kielteisen vastaanoton Karjalan prikaatin taistelijoilta iltasanomat 15:25 15.09

Munkit ja sarjakuvat ovat sotilaskodin hittituotteita.


Pikkukaupunkiin ilmestyi crackpiippuautomaatteja – viranomaiset huolissaan stara 22:00 12.09

Maailmalta löytyy toinen toistaan erikoisempia tuotteita myyviä automaatteja, mutta crackpiippuautomaatti


Viihdelehti Stara.fi stara 22:00 12.09

Maailmalta löytyy toinen toistaan erikoisempia tuotteita myyviä automaatteja, mutta crackpiippuautomaatti


Lihatiskin myyjälle syyte varkaudesta – söi kinkkusiivuja yli 9 000 dollarilla stara 10:40 12.09

Monilla ruoan parissa työskentelevillä on tapana hieman maistella tuotteita silloin


S-ryhmä hehkuttaa ”punalappuisia” -60% -tuotteitaan: ”Vauhdittanut hävikkitalkoita” uusisuomi 12:04 11.09

S-ryhmä tiedottaa saaneensa laskettua viimeisten kolmen vuoden aikana ruokahävikkiä 17 prosentilla. Suomessa vietetään parhaillaan hävikkiviikkoa.


Ethän ostanut näitä halpatuotteita? Kaikki nämä Tukesin testaamat tuotteet olivat vaarallisia tai puutteellisia – Kosmetiikkaa, leluja, elektroniikkaa... MTV 21:17 10.09

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukes on testannut ulkomaisista halpaverkkokaupoista hankittuja tavaroita. Testatuissa tuotteissa oli paljon vikoja ja vaarallisia puutteita.


Järkyttävä testitulos: Tukes testasi halpisverkkokauppojen tuotteita, vain yksi ei ollut viallinen MTV 11:06 10.09

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukesin testi paljastaa, että monet kaukomaiden halpisverkkokauppojen tuotteet ovat vaarallisia. Tukes osti verkkokaupoista 32 erilaista lelua, lastentarviketta, korua ja sähkölaitetta. Testissä ilmeni, että vain yksi niistä täytti eurooppalaiset vaatimukset.


Teekkarit eivät onnistuneet juomaan Alkoa tyhjäksi – useisiin hyllyihin syntyi kuitenkin aukkoja, eikä kaikkia tuotteita ole huomennakaan saatavilla MTV 21:51 07.09

Kovasta yrityksestä huolimatta teekkarit eivät onnistuneet tyhjentämään Otaniemen uuden Alkon hyllyjä perjantain aikana. Polyteknikkojen raittiusseuran tempauksessa opiskelijat yrittävät ehkäistä alkoholihaittoja tuhoamalla alkoholin juomalla sen pois.


Luksustuotteiden tuhoaminen ja turkisten käyttö loppuvat – brittiläinen muotitalo reagoi protesteihin MTV 21:06 06.09

Skottiruutukuosistaan tunnettu brittiläinen muotitalo Burberry luopuu turkisten käytöstä, ja aikoo kierrättää myymättä jääneet tuotteensa niiden tuhoamisen sijaan. Viime vuonna Burberry tuhosi hyllyille jääneitä luksustuotteitaan yli 30 miljoonan euron arvosta, mikä nostatti arvosteluryöpyn luonnonvarojen tuhlaamisesta. 


Apetit vetää markkinoilta lohituotteita virheen vuoksi iltasanomat 13:39 01.09

Apetit vetää markkinoilta pois kylmäsavu- ja graavituotteitaan, koska tuotteissa on ollut virheellinen päiväys, tiedottaa Escamar Seafood.


Apetit vetää lohituotteita markkinoilta: Käyttöpäivä heittää kuukaudella MTV 13:38 01.09

Apetit vetää markkinoilta pois kylmäsavu- ja graavituotteitaan, koska tuotteissa on ollut virheellinen päiväys, tiedottaa Escamar Seafood.


Huijari hyväksikäytti yrityksen identiteettiä – tilasi useista kymmenistä yrityksistä tuotteita 145 000 euron arvosta MTV 14:13 22.08

Yrityksen identiteettiä hyväksi käyttämällä tilattiin tuotteita 145 000 euron arvosta, poliisi tiedottaa.


Karhu kolkutteli viinakaupan ovea Yhdysvalloissa – kutsumaton vieras jäi kuivin suin MTV 12:58 14.08

Alkoholituotteita myyvä liike sai epätavallisen vieraan, kun karhu asteli sisään liikkeen eteiseen. Tapaus sattui Bristolin kaupungissa Connecticutin osavaltiossa Yhdysvalloissa. Asiasta kertoo uutiskanava CNN.


Turistit rohmuavat luksus­tuotteita Turkissa – egyptiläis­turisti: säästin 1?000 euroa iltasanomat 23:38 13.08

Turkin valuutan arvon raju romahtaminen on ilahduttanut ainakin maassa shoppailevia turisteja.


Viljavarasto paloi rajusti roihuten Hämeenlinnan Rengossa iltasanomat 19:47 10.08

Varastossa oli viljaa, maataloustuotteita ja autoja. Rajun tulipalon syttymissyytä tutkitaan.


Uusi materiaali markkinoille – kuusesta ja sokeriruo'osta valmistettu biokomposiitti korvaa muovia MTV 19:30 06.08

Muovia korvaavien materiaalien kehittäminen tuo uusia mahdollisuuksia sekä metsä- että muoviteollisuudelle. Stora-Enso ja muovituotteita valmistava Orthex ovat tuoneet markkinoille uudenlaisesta biokomposiitista valmistettuja tuotteita. Perinteistä muovia korvaava biomateriaali on valmistettu kuusesta ja sokeriruo'osta. Molemmat yritykset uskovat, että fossiilisia tuotteita korvaavilla materiaalilla on maailmanlaajuista kysyntää.


Ulkoministeri Pompeo: Yhdysvallat panee täytäntöön Iran-pakotteet – Iran ei enää voi ostaa USA:n seteleitä iltasanomat 03:22 06.08

Pakotteet koskevat myös laajalti iranilaisia teollisuustuotteita.


YK:n raportti: Pohjois-Korea kiertää pakotteita menestyksekkäästi – siirtää öljytuotteita laittomasti aluksiinsa iltasanomat 06:58 04.08

Viime vuonna asetetut pakotteet ovat YK:n mukaan käytännössä tehottomia.


Ampumahiihtoliitto vie antoi ”kriittistä tietoa” joutui ottamaan matelijan kanssa – monista asioista” nyt komean odotetaan näkemyksiä päivysti talon ruikuttaja SaiPan kokoonpanosta, sarjakärjen Suomela ja tärkeä aineisto oli tauon jälkeen Jokerien Veikkausliigan kärkikamppailussa klo Veljesten kostoretki johti

Uutiset