Valio poistaa myynnistä äidinmaidonkorvikkeita ja vieroitusvalmisteita - tuotteilla pilaantumisvaara iltalehti 19:59 23.02

Valio poistaa varotoimenpiteenä myynnistä erän maitopohjaisia äidinmaidonkorvikkeita ja vieroitusvalmisteita. Valio tiedottaa, että parasta ennen -päiväyksellä 14.6.2018 litran pakkauksissa olevia Valio Tuuti 1 ja 2 -tuotteita pakkauskoossa ei pidä käyttää. Valion mukaan pakkauskone on saattanut vaurioittaa tuotteen valmistuksen aikana yksittäisiä pakkauksia, mikä saattaa aiheuttaa tuotteen pilaantumisen.


Ostitko Ikeasta pääsiäisvaahtokarkkeja? Tuotantoyksikköön pääsi hiiriä - pussit kannattaa palauttaa iltalehti 10:40 23.02

Ikea vetää takaisin erän pääsiäisvaahtokarkkeja ”ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä”. Ennaltaehkäisevänä toimenpiteenä IKEA vetää takaisin erän GODIS PÅSKKYCKLING -vaahtokarkkipusseja (100 g), koska yhteen niiden tuotantoyksikköön on päässyt hiiriä. - Tietoomme on tullut, että GODIS PÅSKKYCKLING -karkkipussien tuotannon aikana yhteen tuotantoyksikköön on päässyt hiiriä, ja tuotteita on voinut saastua. IKEA pyytää kaikkia asiakkaita, jotka ovat ostaneet sellaisen GODIS PÅSKKYCKLING -karkkipussin, jonka parasta ennen -päivämäärä sijoittuu välille 23.10.2018 ja 26.1.2019, palauttamaan tuotteen lähimpään IKEA-tavarataloon täyttä hyvitystä vastaan. Palautus ei edellytä ostokuittia, yhtiö tiedottaa.


MTV sai kuvat Uganda-kohun dokumenteista – tältä väärennökseksi väitetty kutsukirje näyttää MTV 20:59 21.02

Noin 40-vuotias suomalaisliikemies kuoli Ugandan pääkaupungissa Kampalassa epäselvissä olosuhteissa. Hän oli saapunut maahan markkinoidakseen Patrian tuotteita. Miehen Ugandasta saamaa kutsukirjettä on väitetty väärennökseksi.


29-vuotias nainen söi suoraan kaupan salaattibaarin tarjoilukulhosta - poliisit paikalle iltalehti 13:57 21.02

29-vuotiaan naisen epäillään syyllistyneen lievään vahingontekoon Vantaan Koivukylässä sijaitsevassa kaupassa. 29-vuotiaan naisen epäillään syyllistyneen lievään vahingontekoon kauppaliikkeessä Vantaan Koivukylässä. Paikalle saapuneelle poliisipartiolle selvisi vartijoiden kertomana, että nainen oli syönyt salaattibaarin tuotteita tarjoilukulhoista. Tämän seurauksena yhteensä neljän astian ruuat jouduttiin hävittämään.


Ministeri Lintilä Patrian yhteyksistä Ugandassa kuolleeseen suomalaismieheen: ”Uusia yksityiskohtia tullut esiin” iltalehti 17:18 20.02

Valtion aseyhtiö Patria aikoo julkistaa keskiviikkona uuden, aiempaa yksityiskohtaisemman selvityksen Uganda-vyyhdistä. Suomalainen liikemies löytyi kuolleena hotellihuoneestaan Kampalasta kaksi viikkoa sitten. Hän oli saanut luvan markkinoida Patrian tuotteita Ugandassa, vaikka maaselvitystä ei ollut tehty. Luvan markkinointiin oli antanut yksittäinen myyntipäällikkö, mikä ei ole Patrian käytäntöjen mukaista. Patria toimitti omistajaohjauksesta vastaavalle elinkeinoministeri Mika Lintilälle (kesk) jo viime viikolla selvityksen yhtiön ja kuolleen suomalaisen liikemiehen välisistä yhteyksistä Ugandan tapaukseen liittyen. Keskiviikkona julkaistavassa selvityksessä käsitellään asioita laajemmin ja yksityiskohtaisemmin.


Tupakkamainonta kielletty EU:ssa – Ferrari julkisti silti jatkosopimuksen MTV 15:47 20.02

Ferrari ja tupakkatuotteita valmistava Philip Morris ovat solmineet jatkosopimuksen. Näin ollen Philip Morris jatkaa lähes viisi vuosikymmentä jatkunutta yhteistyötä Ferrarin kanssa.


Tupakkamainonta kielletty EU:ssa - Ferrari julkisti silti jatkosopimuksen MTV 15:47 20.02

Ferrari ja tupakkatuotteita valmistava Philip Morris ovat solmineet jatkosopimuksen. Näin ollen Philip Morris jatkaa lähes viisi vuosikymmentä jatkunutta yhteistyötä Ferrarin kanssa.


Naiset joivat laihdutusteetä viikon – näin se oikeasti vaikutti stara 09:00 18.02

Kardashianin ja Jennerin suvun naiset mainostavat innokkaasti erilaisia tuotteita rahaa


Aseasiantuntija Patria-kohusta: ”Lindénin osuus tässä tarinassa on mahdollisesti jotain ihan muuta kuin mitä julkisuudessa on ollut esillä” iltalehti 14:29 17.02

Asejärjestelmäasiantuntijan Arto Pulkin mukaan on mahdollista, että Patrian nimeä on vain käytetty muun liiketoiminnan edistämiseen Ugandassa. Pulkki ei usko, että Patria ottaisi tietoisesti näin suurta PR-riskiä. Miksi Patria antoi kuolleelle suomalaiselle liikemiehelle luvan markkinoida yhtiön valmistamia tuotteita, jos yhtiöllä ei ollut mitään aikomusta edistää liiketoimintaansa tai edes tunnustella markkinoita Ugandassa? - Ihmettelen tätä asiaa yhtä paljon kuin varmasti kaikki muutkin. Mitä tässä on oikeasti yritetty ja kenen aloitteesta, on edelleen ainakin itselleni hyvin epäselvää, Pulkki sanoo.


Patrian pomo puhui pehmoisia Ugandassa kuolleen suomalaismiehen luvista - HS: Kirjeen allekirjoitti yhtiön johtohenkilö iltalehti 17:34 15.02

Kirjeen olikin allekirjoittanut liiketoimintayksikön iso johtaja. Patrian toimitusjohtaja Olli Isotalo puhui Uganda-asiassa muuta, kuin näkemän kirjeen sisältö paljastaa. Isotalo kertoi alkujaan, että yksittäinen myyntipäällikkö olisi antanut Ugandassa kuolleelle suomalaismiehelle luvan markkinoida Patrian tuotteita Ugandassa ja Mosambikissa.


Amazonin TV-mainos pani älykaiuttimet tilaamaan kissanruokaa stara 18:30 14.02

Amazon Echo -älykaiuttimen avulla käyttäjä voi esimerkiksi tilata kotiinsa tuotteita


MTV: Ministeri Lintilä vaatii Patrialta selvitystä Ugandassa kuolleesta suomalaismiehestä iltalehti 14:07 14.02

Mies oli tiettävästi esittelemässä Patrian tuotteita Mosambikissa ja Ugandassa. Elinkeinoministeri Mika Lintilä (kesk) vaatii puolustusteollisuusyhtiö Patrialta selvitystä olosuhteista, jotka liittyvät suomalaisen liikemiehen kuolemaan Ugandassa, uutisoi . Valtion omistajaohjauksesta vastaava Lintilä ei ole kommentoinut asiaa vielä julkisuudessa.


Sauli-huuma yltyy: Suomalaiset haluavat nyt ripustaa kotiensa seinille tauluja Sauli Niinistöstä iltalehti 10:18 14.02

Ifolorin tiedotteessa kerrotaan, että presidentin valokuvista halutaan teettää myös palapelejä. Lemmikit, lapset ja luonto ovat olleet perinteisesti suomalaisten lempikuvauskohteita, mutta uusi ilmiö tekee tuloaan suomalaiskoteihin. Yhä useampi suomalainen haluaa nyt ripustaa kotinsa seinälle valokuvataulun tasavallan presidentti Sauli Niinistöstä. - Suomalaiset ovat bonganneet presidentti Sauli Niinistön lukuisilla maakuntamatkoilla, toritapahtumissa ja vaalikiertueella. Yhteiskuva presidentin kanssa on monelle niin tärkeä, ettei sitä haluta säilyttää vain puhelimessa, vaan ihmiset teettävät meillä siitä kuvataulun seinälle ripustettavaksi, kertoo kuvatuotteita valmistavan Ifolorin markkinointipäällikkö Päivi Pietarinen yhtiön tiedotteessa.


Patrian toimitusjohtaja kommentoi liikemiehen surullista Ugandan matkaa Ylellä: ”Olemme organisaationa epäonnistuneet” iltalehti 21:33 13.02

Patrian Isotalo sanoo, ettei yhtiö halua myydä aseita Ugandaan tai Mosambikiin. Kaksi pohjoismaalaista löydettiin kuolleena Ugandan Kampalasta. Patrian toimitusjohtaja Olli Isotalo myönsi Ylen A-studiossa organisaation tehneen virheen, kun se myönsi Ugandassa kuolleelle suomalaismiehelle luvan markkinoida yhtiön tuotteita Ugandassa ja Mosambikissa.


Ugandassa kuollut suomalaismies sai luvan markkinoida Patrian aseita – Patrian toimitusjohtaja myöntää virheen Ylelle: Harkinta petti MTV 17:31 13.02

Puolustusteknologiaa valmistavan Patrian toimitusjohtaja Olli Isotalo myöntää Ylelle, että yhtiö teki virheen antaessaan suomalaisliikemiehelle luvan markkinoida tuotteitaan Ugandassa. 40-vuotias suomalaismies löytyi viikonloppuna kuolleena hotellihuoneesta Kampalassa. 


Yle: Ugandassa kuollut suomalaismies oli markkinoimassa Patrian aseita - poliisi tutkii kuolemaa iltalehti 16:44 12.02

Ugandan poliisi vahvistaa tutkivansa kuolemaa. Yle uutisoi, että Ugandassa kuollut liikemies oli markkinoimassa suomalaisen aseyhtiön Patrian tuotteita Ugandan puolustusvoimille. Ugandan poliisi tutkii noin 40-vuotiaan liikemiehen kuolemaa, Ylelle on vahvistettu.


Vapaus maistuu suomalaisille - IL-gallup: Suuri enemmistö haluaa viinit ruokakauppoihin iltalehti 06:03 10.02

Valtaosa suomalaisista olisi valmis murtamaan Alkon monopolin viinin vähittäismyynnissä, käy ilmi Iltalehden uudesta kyselytutkimuksesta. Kauppias Silja Törrönen asettelee perjantaiaamuna tuotteita paikalleen viikonlopun ostomylläkkää varten. Kuten kaikkialla Suomessa myös Lohjan Lempolan K-Supermarketissa ovat valikoimiin tulleet enintään 5,5 tilavuusprosentin alkoholijuomat, esimerkiksi nelosolut ja vahva lonkero. - Asiakkaiden kiinnostus on herännyt. Ehkä juomissa on jotain uutuudenviehätystä, vaikka aivan samat tuotteet ovat olleet jo Alkossa. Kun juomia saa nyt ruokakaupasta, voi niitä kokeilla erikseen menemättä Alkoon, kauppias Törrönen arvelee.


Kisasponsorin sanelema ratkaisu Pyeongchangissa – pankkiautomaatilla miljonääriksi MTV 09:40 09.02

Luottokorttiyhtiö VISA toimii olympiakisojen virallisena sponsorina. Sopimukseen kuuluu, että olympiakisapaikoilla saa käyttää muovirahamaksuvälineenä pelkästään VISA:n tuotteita.


Uutiset