Ruotsissa viisi uutta koronaan liittyvää kuolemaa

iltasanomat 18:57 17.05

Ruotsissa koronaan liittyvien kuolemien määrä kasvoi edellisestä päivästä viidellä, kertovat viranomaisten tuoreet koronatilastot.


Safari-ralli on peruttu – seuraavaksi ratkeaa Suomen MM-osakilpailun kohtalo

MTV 17:25 15.05

Rallin MM-sarjan oli määrä jatkua heinäkuun puolivälissä Safari-rallilla, mutta tuoreet tiedot Keniasta kertovat, että legendaarinen kilpailu on peruttu. Safari-rallin oli määrä palata MM-kalenteriin ensimmäisen kerran sitten vuoden 2002.


Tommi Mäkisen tiluksilta tihkuu pahaa enteileviä tietoja muille WRC-talleille – "Se on todella lähellä"

MTV 13:48 15.05

Tommi Mäkisen johtaman Toyota-tallin uuden GR Yaris -auton testiohjelmaan tuli reilu kuukausi sitten takapakkia, kun FIA kielsi talleilta koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi testaamisen aina toukokuun loppuun saakka. Tuoreet tiedot kuitenkin kertovat, että testikielto on uuden Toyotan menestysmahdollisuuksia ajatellen pelkkä hidaste, ei este.


Uusia todisteita koronan varhaisesta leviämisestä – Ranskassa sairastui jo jouluna mies, joka ei ollut käynyt lähelläkään Kiinaa

iltasanomat 10:40 06.05

Brittitutkijoiden tuoreet havainnot vahvistavat tietoja, joiden mukaan koronavirus olisi levinnyt Kiinan ulkopuolella jo viime vuoden puolella.


Prinsessa Charlotte täyttää tänään viisi vuotta - tytöstä on varttunut hovin etiketin osaava pieni leidi, tuoreet kuvat

iltalehti 08:32 02.05

Kevään lapsi, Britannian prinsessa Charlotte saa puhaltaa tänään kakusta viisi kynttilää. Prinsessa Charlotte, koko nimeltään Charlotte Elizabeth Diana syntyi Lontoossa 2. toukokuuta vuonna 2015. Hän on kruununperijä prinssi Williamin ja hänen puolisonsa herttuatar Catherinen tytär ja toinen lapsi. Prinsessan syntymäpäivän kunniaksi hovi on julkaissut uusia kuvia päivänsankarista. Kuvat on ottanut herttuatar Catherine. Kuvissa prinsessa jakaa perheensä kanssa ruoka-apua.


Katherine Schwarzenegger ja Chris Pratt odottavat lasta - Iso-Arskasta tulee isoisä

iltalehti 09:34 26.04

Chris Pratt ja Katherine Schwarzenegger odottavat ensimmäistä yhteistä lastaan. Tuoreet kuvat kirjailija Katherine Schwarzeneggerista, 30, paljastivat tämän raskauden, Daily Mail uutisoi. Schwarzenegger ikuistettiin pyöristyneen raskausvatsansa kera paparazzikuviin lenkittämässä koiraansa perjantaina. Löysä haalariasu paljasti tulevan perheenlisäyksen. Viikonlopun aikana Schwarzenegger ja aviomiehensä, näyttelijä Chris Pratt, 40, ikuistettiin myös pyöräilemässä yhdessä Brentwoodissa Kaliforniassa. Useat lähipiirilähteet ovat vahvistaneet raskauden People-lehdelle. Raskausuutiset tulivat 10 kuukautta häiden jälleen. Kirkossa toisensa tavannut pariskunta on seurustellut kesästä 2018 lähtien. Lapsi on Schwarzeneggerille ensimmäinen. Prattilla on 7-vuotias Jack-poika exänsä Anna Farisin kanssa.


Suomessa 111 uutta varmennettua korona­tartuntaa – katso tuoreet tiedot kunnittain

iltasanomat 13:49 24.04

Suomessa on yhteensä 4 395 varmistettua koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). Uusia varmistettuja tartuntoja on 111.


Suomessa 111 uutta varmennettua korona­tartuntaa – katso perjantain tuoreet tiedot

iltasanomat 12:10 24.04

Suomessa on yhteensä 4 395 varmistettua koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). Uusia varmistettuja tartuntoja on 111.


Avioerohakemusten määrä kasvoi Helsingissä – käykö Suomessa parisuhteille kuten Kiinassa?

iltasanomat 10:46 24.04

Tuoreet tilastot paljastavat, että vireille tulleiden avioerojen määrässä on nähtävissä pieni nousu ainakin Helsingissä.


Pikkuprinssi Louis 2 vuotta! Tuoreet kuvat hurmaavasta syntymäpäivä­sankarista paljastavat, miten paljon hän on kasvanut

iltasanomat 08:20 23.04

Cambridgen herttuaparin kuopus täyttää tänään kaksi vuotta. Prinssi Louis on elänyt erilaisen lapsuuden kuin sisarensa.


Pikkuprinssi Louis 2 vuotta! Tuoreet kuvat hurmaavasta syntymäpäiväsankarista paljastavat, miten paljon hän on kasvanut

iltasanomat 08:20 23.04

Cambridgen herttuaparin kuopus täyttää tänään kaksi vuotta. Prinssi Louis on elänyt erilaisen lapsuuden kuin sisarensa.


Suvi Riggs odottaa kolmatta lastaan – vatsa pyöristynyt jo komeasti

iltalehti 00:41 23.04

Suvi Riggsin tuoreet kuvat osoittavat, että hänen odotuksensa on edennyt jo pitkälle. Maailmalla menestynyt suomalainen huippumalli Suvi Riggs (o.s. Koponen) on julkaissut Instagramissa kuvia, jotka paljastavat hänen pyöristyvän raskausvatsansa. Riggs odottaa parhaillaan kolmatta lastaan, ja hän on käärinyt paitansa ylös tuoreisiin kuviin. Ilmeisesti sokeriset herkut himottavat huippumallia odotuksen myötä. Julkaisemansa kuvan ohessa hän vitsailee aiheella.


Yhdysvalloissa on ollut korona­kuolemia jo paljon luultua aiemmin, vahvistavat tuoreet ruumiin­avaukset

iltasanomat 12:43 22.04

Santa Claran piirikunnan kuolemansyyntutkija uskoo, että koronaan liittyviä kuolemantapauksia löytyy enemmänkin.


Tuoreet kuvat SaiPan kotihallin palopaikalta – Hallissa on muutenkin meneillään remontti

jatkoaika.com 02:27 19.04

Tuoreet kuvat Kisapuistosta näyttävät, missä lauantainen tulipallo sijaitsi.


Ilmatieteen laitoksen tuoreet parviajot toivat hyytävän yllätyksen vapun säähän

iltasanomat 16:26 14.04

Tuoreimmat pitkät ennusteet lupaavat vapuksi kylmää ja sateista säätä.


“Suurin pelkoni on, että olen jumissa täällä ilman toimeentuloa” – ulkomaalaispelaajat tuntevat olonsa turvalliseksi Suomessa, huoli perheestä ja potkuista on kuitenkin läsnä

yle 09:52 13.04

HJK:n ja KuPS:n tuoreet ulkomaalaispelaajat elävät erikoisia aikoja vieraassa maassa. He ovat kuitenkin kiitollisia, että saapuivat juuri Suomeen, kun koronakriisi iski.


118 uutta tartuntaa: katso oman alueesi korona­tilanne – THL:n tuoreet tiedot

iltasanomat 13:04 09.04

Suomessa on todettu torstaihin mennessä 2 605 varmistettua koronavirustartuntaa. Uusia tartuntoja on eilisestä 118.


Hot topics