Miss Plus Size Marjaana Lehtinen kertoo kärsineensä sairaalloisesta mustasukkaisuudesta: ”Poikaystävän silmät olivat vaeltaneet toisen naisen pakaraan” iltalehti 17:34 24.02

Miss Plus Size Marjaana Lehtinen avautuu blogitekstissään mustasukkaisuudesta. Miss Plus Size 2017 Marjaana Lehtinen avautuu tuoreessa blogitekstissään mustasukkaisuudesta ja pohtii sitä, kuinka hän oli aiemmin jopa sairaalloisen mustasukkainen. - Myönnän olen itse mustasukkainen ja olen ollut aikasemmin jopa sairaalloisen, mutta alan vihdoin oivaltaa mistä syystä. Muistan seurustelun alkuaikoja kun saatoin mököttää koko illan jos poikaystävä oli katsonut liian pitkään toista naista kauppareissulla tai ravintolan jonossa oli silmät vaeltanut toisen naisen pakaraan, Marjaana kirjoittaa.


Valtion viinayhtiö Altia suunnittelee listautumista Helsingin pörssiin iltalehti 08:08 23.02

Ministeri Mika Lintilä: ”Kaikilla suomalaisilla on nyt mahdollisuus omistaa pala kotimaisiin raaka-aineisiin perustuvaa kasvutarinaa.” Altia suunnittelee listautumista Helsingin pörssiin, yhtiö kertoo tuoreessa tiedotteessaan. Asiasta lisää hetken kuluttua.


Tutkija Suomen pudotuksesta korruptioraportissa: Maassamme saattaa olla vääränlainen vaikenemisen perinne MTV 16:41 22.02

Suomen saamat pisteet heikkenivät korruptiota seuraavan Transparency Internationalin tuoreessa vuosiraportissa. Transparency International lisäksi totesi, että Suomen pisteiden putoaminen oli Länsi-Euroopan vuoden 2017 huolestuttavimpia tapauksia.


Pikkukaupungin nimi sai supersankarifanit sekaisin: kaupunginjohtajilta pyydetään vibraniumia iltalehti 16:20 22.02

Uuden Marvel-elokuvan fanit innostuivat Illinoisissa sijaitsevasta pikkukaupungista, jonka nimi on Wauconda. Asiasta kertoo The Hollywood Reporter. Syynä supersankarifanien innostukseen on se, että Waucondan (asukasluku 13 758) nimi lausutaan samalla tavalla kuin tuoreessa Marvel-supersankarielokuvassa nähtävän fiktiivisen Wakanda-valtion nimi. Elokuvassa Wakanda on kehittynyt afrikkalainen valtio, jota suojelee supersankari nimeltään Black Panther eli suomalaisittain Musta pantteri. Black Panther -elokuva lähti laajaan teatterilevitykseen 16. helmikuuta. Pormestarin avustaja Alise Homola kertoo THR:n Heat Vision -julkaisulle olleensa aluksi hämmentynyt saatuaan viestejä elokuvan faneilta. Hän myöntää, ettei tiedä mitään elokuvan juonesta.


Lapsiasiavaltuutetun tiukka viesti päättäjille: Suomessa vakavia yhteiskunnallisia ongelmia lasten ja perheiden hyvinvoinnissa iltasanomat 11:02 21.02

Lapsiasiavaltuutettu Tuomas Kurttila kritisoi Suomen lapsipolitiikkaa tuoreessa kertomuksessa Suomen lasten oikeuksien ja hyvinvoinnin tilasta.


Amin Asikaisen rakas avautuu blogissaan rankasta lapsuudestaan: ”Muistan niitä välähdyksiä turvakodin porteilta” iltalehti 15:49 20.02

Amin Asikaisen avopuoliso Nadia Ammouri kertoo sosiaalisessa mediassa harvinaisesta aiheesta - omasta lapsuudestaan. Nadia Ammouri kertoo tuoreessa lapsuudestaan. Hän kertoo syntyneensä Turussa ja muuttaneensa sieltä Rovaniemelle.


Kriisikunta Ähtäri myönsi laittomasti jopa 8,2 miljoonan euron takauksen pandatalolle - ”Kyllä talouttakin meillä mietitään” iltalehti 22:48 19.02

Korkein hallinto-oikeus toteaa tuoreessa päätöksessään, että Ähtärin päätös myöntää takaus pandatalolle sisälsi liian suuria taloudellisia riskejä. Ähtärin kaupunginvaltuusto päätti tammikuussa, että Ähtärin Eläinpuiston pandatalon rakentamiseen myönnetään 8,2 miljoonan euron omavelkainen takaus. Korkein hallinto-oikeus toteaa maanantaina antamassaan päätöksessä valtuuston menetelleen laittomasti. Hallinto-oikeuden mukaan Ähtärin kaupunginvaltuusto myönsi omavelkaisen takauksen ilman riittävän kattavia vastavakuuksia. Pandatalon takaukseen sisältyi merkittävä taloudellinen riski.


Tältä Kurt Cobainin tytär näyttää nyt - lähes 24 vuotta isän kuolemasta iltalehti 13:39 16.02

Frances Bean Cobain on jo 25-vuotias. Frances Bean Cobain on Nirvana-yhtyeen Kurt Cobainin ja laulaja, näyttelijä Courtney Loven tytär. Francesin kummitäti on Drew Barrymore ja kummisetä Michael Stipe. Cobain ei ollut kahtakaan, kun isä Kurt Cobain kuoli. Sekä Courtney Lovella että Kurt Cobainilla oli vaikeuksia huumausaineiden kanssa. Myös tytär Frances Cobainilla on ollut vaikeuksia riippuvuuksien kanssa. Tuoreessa Instagram-päivityksessään Frances kuitenkin kertoo olleensa jo kaksi vuotta selvänä.


Patriaa edustanut matkaseura löydettiin kuolleena – Suvi Lindéniltä puolustuspuhe Ugandan-matkasta MTV 09:38 16.02

Suvi Lindén puolustautuu tuoreessa Facebook-julkaisussa sen jälkeen, kun media on uutisoinut tämän olleen Ugandassa muuten kuin YK:n laajakaistakomission toimeksiannosta. Hän painottaa, ettei ole väittänyt olleensa toimeksiantosuhteessa komissioon.


Työstäkieltäytyjäliiton uusi ulostulo: Vaatii karensseja työnantajille - ”Voitoista leikataan puolet pois ja jaetaan yhteiseen käyttöön” iltalehti 07:33 16.02

Työstäkieltäytyjäliitto vastaa työvoimaviranomaisten toimintaan lähettämällä selvityspyyntöjä työtä teettäville suuryrityksille. Työstäkieltäytyjäliitto ponnahti julkisuuteen perjantaina näyttävällä tempauksella, jossa aktivistiporukan edustajia marssi Kampin TE-toimistoon julistamaan työttömän elämäntavan "ilosanomaa". Liitto myös jakaa nettisivuillaan vinkkejä työn välttelyyn. Tuoreessa tiedotteessaan Työstäkieltäytyjäliitto vaatii työnantajilta selvityksiä siitä, millä tavoin yritys on edistänyt työn vähentämistä ja jakanut voittojaan ihmisten hyvinvointia edistävällä tavalla.


Entinen Miss Universum riisui Sport Illustratedin legendaariseen uimapukunumeroon – vartalo täynnä asennetta iltasanomat 16:08 15.02

Miss Universum 2012 Olivia Culpo esiintyy tuoreessa Sports Illustratedin uimapukunumerossa.


Anna: Putous-tähti Kiti Kokkosen hurja painojojoilu - lihoi muutamassa vuodessa 36 kiloa - laihtui lähes saman verran iltalehti 09:36 15.02

Putous-tähti Kiti Kokkonen kertoo lihoneensa syömällä kuin mies. Kiti Kokkonen kertoo tuoreessa painojojoilustaan. Hän on 148,5 senttiä pitkä. Hän kertoo lihoneensa ensimmäisessä parisuhteessaan muutamassa vuodessa 36 kiloa.


Vain elämää -ohjelman kesken jättänyt Terhi Kokkonen hehkuu iloa tuoreessa kuvassaan iltalehti 13:14 14.02

Terhi Kokkosen Instagram-kuvasta ei iloa puutu. Terho Kokkonen lähti viime viikolla kesken kaiken Vain elämää -kuvauksista. Tarkkaa syytä kuvausten kesken jättämiseen ei ole saatu.


Prinsessa Madeleine julkaisi suloisen ystävänpäiväkuvan - Leonore ja Nicolas edustavat sydänten keskellä iltalehti 11:35 14.02

Ruotsin prinsessa Madeleine on julkaissut tuoreen kuvan lapsistaan Leonoresta ja Nicolaksesta. Ruotsin prinsessa Madeleine, 35, on ilahduttanut Facebook-seuraajiaan tuoreella kuvalla lapsistaan Leonoresta ja Nicolaksesta. Leonore syntyi vuonna 2014 ja Nicolas vuonna 2015. Tuoreessa kuvassa hilpeä kaksikko hymyilee sydänten keskellä. Nicolaksella on kasvoillaan Elton John -tyyppiset aurinkolasit ja Leonorella kukikas naamio. Viikko sitten prinsessa Madeleine ja Chris O'Neill ilmoittivat toivovansa kolmannen lapsensa syntyvän Ruotsissa. Kolmannen lapsen laskettu aika on maaliskuussa.


Tuore selvitys: Käänne eriarvoisuutta lisäävään suuntaan tapahtunut – pienituloisten toimeentulo tiukentunut MTV 08:00 14.02

Pienituloisten toimeentulo on vaikeutunut viime vuosien aikana, toteaa SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry tuoreessa selvityksessään. Perusturvaa on heikennetty erityisesti indeksijäädytyksillä. Leikkaukset ovat osuneet erityisesti työttömiin, lapsiperheisiin ja opiskelijoihin.


Selviytyjät Suomi -kisan Jekku julkaisi paljonpuhuvan kuvan - laihtui hurjasti: ”Olo oli hakattu” iltalehti 18:55 13.02

Jekku Berglund laihtui Selviytyjät Suomessa kuudessa päivässä seitsemän kiloa. Sometähti Jekku Berglund putosi Selviytyjät Suomesta toisena. Kyseinen jakso nähtiin televisiosta sunnuntaina. Iltalehti tavoitti Jekun heti tuoreeltaan kommentoimaan putoamisfiiliksiä. Vaikka ohjelma kuvattiin Filippiineillä jo viime kesänä, Jekulla olivat tuoreessa muistissa paitsi kotiinlähdön tunnelmat myös ohjelmanteon rankkuus.


Jukka Hildeniltä ensimmäinen julkaisu erouutisen jälkeen: ”Rauhaa, rakkautta ja onnellisuutta” iltalehti 12:04 12.02

Jukka Hildén ja Outi Hildén hakevat avioeroa. Pariskunnalla on kaksi lasta. Jukka Hildén, 37, on tunnettu Duudsonit -ryhmän jäsen. Hildén perheineen asuu Yhdysvalloissa. Iltalehti uutisoi tänään 12.2. Hildénien hakeneen avioeroa Helsingin käräjäoikeudesta. Tuoreessa Instagram-kuvassa Hildén hymyilee kahden lapsensa keskellä. Lapsilla näyttäisi olevan vaikeuksia löytää mukava asento. Kuvan saatteeksi Hildén on kirjoittanut:


Jani Toivola kertoi Arto Nybergille masennuksestaan – 2-vuotiaalle tyttärelle karjuminen havahdutti: ”Oli itsensä kanssa ahtaalla” iltasanomat 19:34 11.02

Jani Toivola oli viime vuonna reilu puoli vuotta sairauslomalla keskivaikean masennuksen takia. Toivola kertoi TV1:llä ja tuoreessa kirjassaan uupumuksestaan.


Tästä ei hymy levene - Anna Abreu hehkuttaa onneaan Instagramissa iltalehti 12:54 10.02

Anna Abreu hehkuttaa tulevaa kesää Instagram-kuvassaan. Ensi kesän festivaaliesiintyjiä julkaistaan kiihtyvällä tahdilla. Festivaalikeikat ovat usein artisteille vuoden kohokohtia, kun yleisöä on normaaleja keikkoja enemmän, aurinko lämmittää ja kaikilla on niin mukavaa. Anna Abreu ei tuoreessa Instagram-kuvassaan peittele innostustaan kesän suhteen.


Uutiset